Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ποιοί γιατροί; σαν τον Ιωαννίδη που έλεγε ότι ο Κόβιντ είναι το λάθος του Αιώνα, ότι δεν θα υπάρξουν παραπάνω από 10.000 θάνατοι στην Αμερική, κι ότι δεν θα βρουν εμβόλιο για τον Ιό; Και παρόλο που έπεσε έξω στις προβλέψεις του και το παραδέχτηκε (τι να έκανε δηλαδή) τον καλούν συνέχεια;
οχι...σαν τον τσιορδα που ελεγε οτι αν δεν παρουμε μετρα θα εχουμε 10.000 νεκρους και τελικα ειχαμε ....τοσους..με τα μετρα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.389
Πόντοι
3.656
κατγαρχην η γλωσσα σου και τα συμπερασματα σου για μενα τρεχουν πολυ γρηγορα χωρις να εχω πει και πολλα...αλλα στα αρχιδια μ...και κατα δευτερον και γω για τον ιδιο λογο με σενα λεω αυτα που λεω,με βαση την ιατρικη επιστημη
δεν μπορείς να καταλάβεις τι λέει η Ιατρική Επιστήμη, νιώσε το. Πρέπει να έχει υπόβαθρο, που σίγουρα δεν έχεις. Εγώ δεν προσποιούμαι πως καταλαβαίνω την Αστροφυσική, γνωρίζω πως η Κλασσική Φυσική που έμαθα στο Λύκειο είναι ανεπαρκής. Δεν γράφω πως είμαι γνώστης, εσύ όμως κάνεις το ανάλογο για την Ιατρική

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.389
Πόντοι
3.656
οχι...σαν τον τσιορδα που ελεγε οτι αν δεν παρουμε μετρα θα εχουμε 10.000 νεκρους και τελικα ειχαμε ....τοσους..με τα μετρα
άκουσε προσεκτικά το βίντεο. όταν καταλάβεις για πότε το έλεγε, ξαναγράψε διορθωτικό. Και ναι, Αυτός που ανέφερες είναι το μέγιστο παράδειγμα του τι συμβαίνει όταν ένας θρησκόληπτος προσποιείται τον Επιστήμονα, πλάι - πλάι με τη Γιαμαρέλου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
δεν μπορείς να καταλάβεις τι λέει η Ιατρική Επιστήμη, νιώσε το. Πρέπει να έχει υπόβαθρο, που σίγουρα δεν έχεις. Εγώ δεν προσποιούμαι πως καταλαβαίνω την Αστροφυσική, γνωρίζω πως η Κλασσική Φυσική που έμαθα στο Λύκειο είναι ανεπαρκής. Δεν γράφω πως είμαι γνώστης, εσύ όμως κάνεις το ανάλογο για την Ιατρική
δεν μ λες ρε φιλε...διαβαζεις τι γραφω η απλα θες ετσι να λεμε μαλακιες να περναει η ωρα? δοξα το θεο εχει πολλες μασκοφορεμενες σκουλικαντερες εδω μεσα σα τον αλλον τον IQ ραδικιου πιο πανω και ασε με σε παρακαλω

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Τι να κάνουμε ρε τύπε, είμαστε όλοι στούρνοι και δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τα βαθιά νοήματα των όσων γράφεις. :jerking2:
μαρεσει που ενω δε σε ονομασα αμεσως επιασες το νοημα...ειδες? :tooth: :tooth: :tooth: εχεις αρχισι και συνηθιζεις στην ιδεα τηςσκουλικαντερας ρε μπαγασα...αντε τραβα τωρα να με κανεις αναφορα στα κολληταρια σου εδω μεσα γιατι ψαχνω τροπο να σβησω το προφιλ και δε μπορω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εχω πολυ σοβαροτερες δουλειες να κανω απο το να μιλαω με στοκους

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
όχι, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην Ιατρική Επιστήμη που μας έχει διπλασιάσει το Μέσο όρο Ζωής, εδώ στη Δύση, σε σχέση με τους παππούδες μας. Και νιώθω ευγνωμοσύνη γι αυτό, δεν είμαι ούτε αχάριστος ούτε ηλίθιος ώστε να νομίζω πως μπορώ να τους κριτικάρω χωρίς γνώσεις απί του πεδίου τους
Προσωπικά οι παππούδες μου πέθαναν όλοι κοντά στα 90 και πατέρας, θείοι κλπ την τελευταία πενταετία όλοι τους στα 70-75 τους.

Α και πέρυσι ένας Κινέζος έφαγε παγγολινο,που η επίπτωση αυτού να ξεκληριζονται γενιές, αλλάζουν τα εργασιακά, καθώς και οι ελευθερία ανήκει όχι σε όλους τους ανθρώπους, γελάνε και οι πέτρες...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
1626432350771.png

επι την ευκαιρια για πες στο φιλο σου τον αντισθενη να μου το σβησει μιας και ειναι του γενικου κουμαντου εδω...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Εσύ γιατί δεν του το ζητάς αντί να μας ζαλίζεις τα ούμπαλα με τις ψεκασμένες μαλακίες σου όλη μέρα;
διαβασε τι γραφω μωρη σαρανταποδαρουσα...εεερε μλκ τιν τουτοι ρε

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.633
Πόντοι
6.056
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Τι γράφεις ρε μαλάκα; Μαλακίες γράφεις. Αν θες να διαγράψεις το προφίλ σου κάντο, που σε λίγο θα μας ζητήσεις να σου κάνουμε και τα ψώνια.
Βλάκα.
πως μωρη κουφαλα? δε βλεπεις τι γραφω γαμω τον αντιθεο σου μεσα? γραφω οτι του εστειλα αλλα απαντηση δε περνω και επιλογη για διαγραφη δεν εχει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αιντε καμια ωρα σκουπιδι

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.633
Πόντοι
6.056

theioulis

Μέγας
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
4.655
ο γεωργιαδης πουλαγε ιαματικά γιλέκα δια πάσαν μαλακία ,
εχει ισάξιες ικανοτητες με τον θεραπευτή της καραφλας βελο:2funny:
Σοβαρά τώρα έχει λανσαριστεί φάρμακο για την καράφλα από τον Βελόπουλο και δεν το έχουμε πάρει πρέφα και είμαστε γλόμποι. Αλλά ο ίδιος γιατί δεν το παίρνει; Πάσχει κι αυτός από αλωπεκία.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.633
Πόντοι
6.056
Σοβαρά τώρα έχει λανσαριστεί φάρμακο για την καράφλα από τον Βελόπουλο και δεν το έχουμε πάρει πρέφα και είμαστε γλόμποι. Αλλά ο ίδιος γιατί δεν το παίρνει; Πάσχει κι αυτός από αλωπεκία.
θειουλη φαίνεται δε παρακολουθείς επιστημονικές εξελιξεις :confused:

ο βελο δεν το παίρνει γιατι μας αγαπάει βρε ,μονο ο κουλι θυσιαζεται να μας αγαπά ?
δε θέλει η ψυχούλα να παρει τη σειρα καποιου νεωτερου φαλακρού ,παραχωρει τη θεση του.
Αν αγοράσεις πολλά μπουκαλάκια να γίνεις μακρυμάλλης γιεγιές
σου δίνει βαζάκι κηραλοιφή για τον κορονοιό.
έχει τη χάρι του θεού ο κυριάκος να τον μπιστεύεσαι !!!
και ο άλλος ο κυριαΚούλης όμως έχει θεία φώτιση ,
άμα λάχει μας θυσιάζει όλους σαν τον αβραάμ ένα πράμα:cheesy:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.749
Πόντοι
736
Α, για 8000 λαοθαλασσα στην επικρατεια μιλαμε;;;

ΣΕΙΣΜΟΣ
Όπως έγραψα και στον Alex πολύς κόσμος δεν ήξερε για την συγκέντρωση προτού γίνει , εγω συγκεκριμένα πέτυχα έναν στην πορεία της θεσσαλονίκης που το έμαθε μόλις λίγες ώρες πρίν γίνει και παρόλαυτά ήρθε.

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Στην Γερμανία δεν είναι υποχρεωτικό εδώ γιατί με το ζόρι;

Stories

Νέο!

Stories