troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.038
- Πόντοι
- 5.506
ξερεις τι φαπα εχει φαει για να φτιαξει αυτο το σωμα?Είναι πλασμένο από πηλό...
ξερεις τι φαπα εχει φαει για να φτιαξει αυτο το σωμα?Είναι πλασμένο από πηλό...
Οταν πας στα 70 τυπε αυτοκτονα. Θα προσφερεις μεγαλη υπηρεσια στην οικονομια και στο συνταξιοδοτικο.Άσε που το να ψοφάγανε οι μισοί γέροι θα ήταν ευλογία για την οικονομία.
Γιατί σχεδόν όλος ο αναπτυγμένος κόσμος πάσχει από υπογεννητικότητα και υπερβολικά μεγάλους μέσους όρους ηλικίας, που δημιουργούν τεράστια οικονομικά προβλήματα όπως στο συνταξιοδοτικό κλπ.
Θα μου πεις ΟΚ, αυτό είναι υπερβολή. Είναι όμως η αλήθεια και δε ντρέπομαι να το λέω. Γιατί να ντραπεί κανείς όταν λέει την αλήθεια;
Ρε μαστορα οταν μιλας για "γερους" πρεπει να δειχνεις σεβασμο γιατι αυτοι οι ανθρωποι περασαν πολυ χειροτερα απο ενα κορονοιο
σκασε ρε μαλακαΟυάου τι λες τώρα. Σταρχίδια μου όμως μήπως;
Κι αφού περάσαν πολύ χειρότερα, τώρα γιατί φοβούνται;
Οταν πας στα 70 τυπε αυτοκτονα. Θα προσφερεις μεγαλη υπηρεσια στην οικονομια και στο συνταξιοδοτικο.
σκασε ρε μαλακα
θα μου κλασεις τον πουτσο κοντρα αναρχιδο πουστρακιεσύ σκάσε πούστη μπινέ μη σε γαμήσω και είμαι και καυλωμένος
ξέρεις ποιοι άλλοι υποστήριζαν ότι όσοι είναι ΄΄βάρος'' στην κοινωνία πρέπει να αφανίζονται?Ουάου τι λες τώρα. Σταρχίδια μου όμως μήπως;
Κι αφού περάσαν πολύ χειρότερα, τώρα γιατί φοβούνται;
μπορεις να τον βαλεις στο πατο σου τωρα που μενεις σπιτι.εσύ σκάσε πούστη μπινέ μη σε γαμήσω και είμαι και καυλωμένος
Μηπως εισαι;Αν ήμουν η αιτία να υποφέρει μια ολόκληρη κοινωνία, όπως είναι τώρα οι γέροι θα αυτοκτόναγα ναι. Γιατί τουλάχιστον έχω και μια αξιοπρέπεια.
Φυγαν οι μλκες αθηναιοι στα νησια κ στην επαρχια κ πρωτο κρουσμα λεει στην καρπαθο!!!
ξερεις ποιοι αλλοι,αυτοι που στη ζωη τους ανίκανοι να χρησιμοποιησουν τον εγκεφαλο,μην σου κανει εντυπωση η συμπεριφορά του,εχει πολλα τετοια μπουμπούκια :S :S :Sξέρεις ποιοι άλλοι υποστήριζαν ότι όσοι είναι ΄΄βάρος'' στην κοινωνία πρέπει να αφανίζονται?
Οι ΝΑΖΙ...
Δεν αντιλέγει κανενας οτι λες την αληθεια.Άσε που το να ψοφάγανε οι μισοί γέροι θα ήταν ευλογία για την οικονομία.
Γιατί σχεδόν όλος ο αναπτυγμένος κόσμος πάσχει από υπογεννητικότητα και υπερβολικά μεγάλους μέσους όρους ηλικίας, που δημιουργούν τεράστια οικονομικά προβλήματα όπως στο συνταξιοδοτικό κλπ.
Θα μου πεις ΟΚ, αυτό είναι υπερβολή. Είναι όμως η αλήθεια και δε ντρέπομαι να το λέω. Γιατί να ντραπεί κανείς όταν λέει την αλήθεια;
λες να ναι το αποτέλεσμα του τσερνοπμπιλ τυπε δεν βρηκε καμια οπτιμους πραιμ στη Γιαννιτσων :S :S :SΡε μαλακα 140 η χαρβ ποσους κλωνους εχεις ρε νιμου?ολη μερα φτιαχνεις?γαμω την μαλακια που σε δερνει ρε συ...
Λενε την αληθεια ομως τύπε, αρα πρεπει να το σεβαστουμεξερεις ποιοι αλλοι,αυτοι που στη ζωη τους ανίκανοι να χρησιμοποιησουν τον εγκεφαλο,μην σου κανει εντυπωση η συμπεριφορά του,εχει πολλα τετοια μπουμπούκια :S :S :S