Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Για τον κουλη λες

Χ@σμενο τον εχουν ολοι
Ο κούλης έχει δουλέψει σε τράπεζες και χρηματοπιστοτικά ιδρύματα. Α ναι, ξέρω ξέρω... τον έβαλες ο μπαμπάς του... όπως επίσης πλήρωσε το Harvard για να αποφοιτήσει με άριστα. Ναι... δεν το είχα σκεφτεί αυτό!!! :tooth:

Κι η φώφη έχει δουλέψει... δε λέω... με σύνταξη στα 51 όπως εσύ! :)

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

ολοκληρη ιστορια για να πας να φας ενα μουσακα

Και ολοι εσεις οι μπολιασμενοι το επικροτειτε αυτο

Το μεγαλο φακελωμα η αρχη

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ολοκληρη ιστορια για να πας να φας ενα μουσακα

Και ολοι εσεις οι μπολιασμενοι το επικροτειτε αυτο

Το μεγαλο φακελωμα η αρχη
Έτσι ακριβώς.

Πούτσα, μπάλα και τραμάπλα. ΜΑΚΡΙΑ οι χτικιάρηδες από τον υπόλοιπο κόσμο.

ΟΞΩ! :)

foveros

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Like
17
Πόντοι
0

Σκάναρα μόλις τα δικά μου πιστοποιητικά - τα βγάζει και τα δύο άκυρα ... ενώ είμαι εμβολιασμένος εδώ και καιρό ...

Αθάνατο ελληνικό δημόσιο.
Καθετι νεο σε αυτη τη χωρα δεν λειτουργει ποτε με την πρωτη. Ειναι η χωρα της ατελειωτης υπομονης.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.274
Πόντοι
6.056
Όχι, καλά κάνεις απλά εγώ προσωπικά δεν έχω καμία εκτίμηση σε αυτούς που απλά κληρονόμησαν και κάθονται. Που με λέγα λόγια δεν παράγουν τίποτα, απλά τρώνε τα έτοιμα και δεν έχουν βγάλει ούτε ευρώ οι ίδιοι. :)
μη το λες απόλυτα , το "απόλυτο" γενικά δεν είναι καλό.
η διαχείρηση ακινήτων δεν είναι απλή και φέρνει χρήμα στο κράτος,φορολογία υψηλότατη.
Ξέρεις πόσες μικρομεσαίες επιχειρήσεις φύγανε για βαλκάνια
γιατί δεν θέλανε το κράτος νταβατζή στη τσέπη τους ?
αντί να υπάρχει σεβασμός στους ε.ε. ,
γεμίσαμε μετακλητούς, πάσες σε κολλητούς να χτίζουν ταίζουν δομές και μμε.
Άρα υπάρχουν ναι αυτοί που τρώνε τα έτοιμα που κληρονόμησαν
και υπάρχουν άλλοι που τρώνε τα δικά σου ,τα δικά μου και όλων μας μαζί.....

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Πως νομίζετε ότι ελέγχονται οι μάζες!Απ' τα ΜΜΕ...γι αυτό πρωτού ακούσουμε για ιούς,η κυβέρνηση έσπευσε να "δωρίσει" λεφτά τα οποία υπουργός μας διαλαλα ότι λεφτά δεν υπάρχουν πια...

Έτσι μας έπεισαν ότι ο ιός αυτός σκοτώνει ,τα κανάλια και οι influencers.Αφησαμε αυτό πίσω, φτάσαμε στα εμβόλια και απ'τα κανάλια ξαναμαθαμε ότι τώρα "τρέχει" ο ιός Δ ,ο οποίος γαμει και δέρνει.

Όταν βγείτε λίγο παραεξω απ'αυτό που πλασάρει η ΤιΒι θα πάθετε πλάκα.Ειμαι Βέλγιο στο κατά δέκα φορές χειρότερο απ'την Ελλάδα, όμως στο Βέλγιο δεν τόλμησαν να πουν εμβολιαστειτε αλλιώς δεν έχουμε λεφτά αν ξαναμπούμε σε καραντίνα, δεν λέει στους πελάτες της εστίασης σήκω πάνω κάτσε κάτω...

Και σαφώς τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως τα παρουσιάζει η τηλεόραση και η Κουλοκυβερνηση...

Ελπίζω να μην ξεχαστεί ποτέ από κανέναν μας οι λέξεις που απηύθυνε για πρώτη φορά πρωθυπουργός χώρας στους πολίτες του " ψεκασμενοι &τσαμπατζηδες"

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.274
Πόντοι
6.056
κατσε και απολαυσε απο σεπτεβριο τι εχει να γινει

icegif-130.gif
σκέτο ?
θέλω κ φαντα :headbang2:
θα φτασει το επιδομα κουλι:(

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.274
Πόντοι
6.056
οι λέξεις που απηύθυνε για πρώτη φορά πρωθυπουργός χώρας στους πολίτες του " ψεκασμενοι &τσαμπατζηδες"
μιλάει για τζαμπατζήδες ο ακαμάτης που λαδωνόταν με τοστιέρες ψυγείο φραποεσπρεσιέρα απο χριστοφοράκο :cheesy:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
μιλάει για τζαμπατζήδες ο ακαμάτης που λαδωνόταν με τοστιέρες ψυγείο φραποεσπρεσιέρα απο χριστοφοράκο :cheesy:
Υπάρχει κάποια καταδίκη και δεν το γνωρίζουμε?

Ααααα ναι ξεχασα... τοιυς λάδωσε όλους και βγήκε κύριος!

Μεγάλος ΜΑΓΚΑΣ τελικά, ότι θέλει κάνει ολόκληρη Siemens!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.274
Πόντοι
6.056
Υπάρχει κάποια καταδίκη και δεν το γνωρίζουμε?

Ααααα ναι ξεχασα... τοιυς λάδωσε όλους και βγήκε κύριος!

Μεγάλος ΜΑΓΚΑΣ τελικά, ότι θέλει κάνει ολόκληρη Siemens!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
σωστότατα το διατύπωσες... "Μεγάλος ΜΑΓΚΑΣ τελικά, ότι θέλει κάνει ολόκληρη Siemens!!!

το σφάλμα είναι να ζητάς καταδίκη μετά την παραδοχή που έκανες :cheesy:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
σωστότατα το διατύπωσες... "Μεγάλος ΜΑΓΚΑΣ τελικά, ότι θέλει κάνει ολόκληρη Siemens!!!

το σφάλμα είναι να ζητάς καταδίκη μετά την παραδοχή που έκανες :cheesy:
Aφού είναι ρε μεγάλε! Κανονίζει που θα πάει ο ιός, κάνει ότι θέλει τους Ευρωπαίους, τον Τραμπ, τον Μπάιντεν, όλους! Είναι παντοκράτορας!!!! :tooth:

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Tι να πω... ρε ντρέπεστε να πείτε τι δουλειά κάνετε? Έχω ρωτήσει τόσους... μούγκα!!!

Άνεργοι είστε ρε μαλάκες? Ε, δεν είναι τυχαίο πιστεύω!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Ότι και να είμαστε έχουμε το "δικαίωμα στην τεμπελιά" (κλασσικό αριστερό βιβλίο, για να αρχίσεις να ξεστραβώνεσαι). Αλλά όπως και νά'χει δε θα σου αποκαλύψουμε εδώ μέσα άλλα στοιχεία μας. Πίστευε ότι θέλεις.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.274
Πόντοι
6.056
Aφού είναι ρε μεγάλε! Κανονίζει που θα πάει ο ιός, κάνει ότι θέλει τους Ευρωπαίους, τον Τραμπ, τον Μπάιντεν, όλους! Είναι παντοκράτορας!!!! :tooth:
έχω την εντύπωση ,ειλικρινά το λέω,
ότι δεν έχεις κοινά σημεία με τους άμπαλους που πετάνε τη μπάλα στο πέταλο :wink:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ότι και να είμαστε έχουμε το "δικαίωμα στην τεμπελιά" (κλασσικό αριστερό βιβλίο, για να αρχίσεις να ξεστραβώνεσαι).
Kάτι τέτοιες πίπες διαβάζετε και... ιδού η πρόοδός σας :)

Αλλά όπως και νά'χει δε θα σου αποκαλύψουμε εδώ μέσα άλλα στοιχεία μας. Πίστευε ότι θέλεις.
Στ' αρχίδια μου :) Έχετε και το δικαίωμα στην ντροπή (η οποία είναι η βάση της ζωής των αριστερών) :)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom