nik1111
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 514
- Πόντοι
- 26
σκασε μπουστημάντεψε... σταρχίδια μας
σκασε μπουστημάντεψε... σταρχίδια μας
σκασε μπουστη
απάντησε πρώτα σε αυτό που σου έγραψα για τον Καλάθη για το χτεσινό ματς και μετά κάνε την ερώτησηΈχεις;
Τρόμαξε ο Γιάννης μην κλονιστούν τα θεμέλια της κοινωνίας και της δημοκρατίας από τους "ψεκασμένους"Yannis Koutsomitis
Μπήκαμε ήδη ως κοινωνία στον σκληρό πυρήνα της αντιπαράθεσης με τους αντιεμβολιαστές.
Θεωρώ πρώτον ότι δεν προσφέρουν πλέον πολλά οι επιθετικές αναρτήσεις εναντίον τους. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Ούτε νομίζω ότι θα αλλάξουν πολλοί στάση λόγω "καλύτερης ενημέρωσης". Χείμαρροι ενημέρωσης έχουν υπάρξει εδώ και μήνες για την ανάγκη των εμβολιασμών. Όσοι παραμένουν ακόμη αντιεμβολιαστές αποτελούν τον σκληρό πυρήνα των αντιπάλων της ευνομούμενης κοινωνίας. Πρόκειται για ψεκασμένους, μηδενιστές, ανθρώπους με ψυχικά & διανοητικά νοσήματα, και εχθρούς της αστικής δημοκρατίας. Αυτοί δεν πρόκειται να αλλάξουν άποψη εις τον αιώνα τον άπαντα.
Άρα το συντεταγμένο κράτος ορθώς επαναφέρει τις βασικές ελευθερίες για τους εμβολιασμένους και επιβάλλει περιορισμούς στους ανεμβολίαστους. Δεν νοείται σοβαρή χώρα, όπου τα αντικοινωνικά στοιχεία να κρατούν ομήρους τους νομοταγείς πολίτες. Μακάρι αυτό να συνέβαινε και στις άλλες περιπτώσεις αντικοινωνικής συμπεριφοράς.
Διαφωνώ επίσης πλήρως με αυτούς που λένε "να μη διχαστεί η κοινωνία", διότι έτσι ακριβώς δικαιώνονται οι εχθροί της κοινωνίας. Προφανώς και θα διχαστούμε με όσους ασκούν αντικοινωνική συμπεριφορά, διότι ακριβώς αυτή η ασυδοσία των αντικοινωνικών στοιχείων είναι που πραγματικά διχάζει την κοινωνία.
Τι λε ρε σοφε.Οι καπνιστές, οι παχύσαρκοι κλπ πεθαίνουν και 5 χρόνια νωρίτερα οπότε εξοικονομουνται συντάξεις. Να έχουν περισσότερες κρατήσεις για υγεία και λιγότερες για σύνταξη.
Στο άκουσμα και μόνο του ονόματος της γκαντεμο-οικογενείας παθαίνουμε ανεπανόρθωτη αλλεργική αντίδραση.σαμπως δεν υπαρχει κοσμος που εκανε το εμβολιο επειδη ειναι ο κουλης επανω? αμφιβαλλεις οτι αν ηταν συριζα θα λεγανε τα αναποδα?
καταρχην μαθε κατι. Οι εμβολιαστες και οι αντιεμβολιαστες δε χωριζονται σε φυσιολογικους ανθρωπους και μη.Ξερω κοσμο που εχει εμβολιαστει και ειναι χειροτεροι και απο το τυπο εδω μεσα που τραβαει τα ζευγαρια φωτο.Δευτερον το οτι εγω δε θελω να το κανω δε σημαινει οτι ειμαι κατα του εμβολιου..δεν θελω να παω κοντρα σε κατι σονυ και ντε με το ζορι επειδη ετσι μου καπνισε. Το οτι μπορει να φοβαμαι κατι,ειναι δικαιωμα μου να το φοβαμαι. Και κατι τελευταιο..ολοι αυτοι που το εκαναν ενω δεν ηθελαν πως τους αποκαλεις? ξερω κοσμο που δεν ειχε καμια ορεξη αλλα για επαγγελματικους λογους η για τα ταξιδια το εκαναν. "ειδαλλως στα αρχιδια μ μου ειπανε"..λοιπον?Πρόκειται για ψεκασμένους, μηδενιστές, ανθρώπους με ψυχικά & διανοητικά νοσήματα, και εχθρούς της αστικής δημοκρατίας. Αυτοί δεν πρόκειται να αλλάξουν άποψη εις τον αιώνα τον άπαντα.
ολοι ψεκια ειναι τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες μονο οσοι το εκαναν συνειδητοποιμενα ειναι νορμαλ οι υπολοιποι ειναι ζωαδιακαταρχην μαθε κατι. Οι εμβολιαστες και οι αντιεμβολιαστες δε χωριζονται σε φυσιολογικους ανθρωπους και μη.Ξερω κοσμο που εχει εμβολιαστει και ειναι χειροτεροι και απο το τυπο εδω μεσα που τραβαει τα ζευγαρια φωτο.Δευτερον το οτι εγω δε θελω να το κανω δε σημαινει οτι ειμαι κατα του εμβολιου..δεν θελω να παω κοντρα σε κατι σονυ και ντε με το ζορι επειδη ετσι μου καπνισε. Το οτι μπορει να φοβαμαι κατι,ειναι δικαιωμα μου να το φοβαμαι. Και κατι τελευταιο..ολοι αυτοι που το εκαναν ενω δεν ηθελαν πως τους αποκαλεις? ξερω κοσμο που δεν ειχε καμια ορεξη αλλα για επαγγελματικους λογους η για τα ταξιδια το εκαναν. "ειδαλλως στα αρχιδια μ μου ειπανε"..λοιπον?
ποιες ειναι αυτες?Όχι μόνο είσαι ψεκασμένος λοιπόν αλλά δεν έχεις ούτε τα κάκαλα να το παραδεχτείς και αμολάς αδερφίστικες αρλούμπες.
ετσι, κανε κοκοκο και φατα
Είναι όντος έτσι όπως τα λες και το χειρότερο είναι ότι είναι και άνθρωποι που κατά τα άλλα είναι και λογικοί. Μιλάω για επιστήμονες, όχι ιατρικής αλλά και πάλι... έχουν το μυαλόYannis Koutsomitis
Μπήκαμε ήδη ως κοινωνία στον σκληρό πυρήνα της αντιπαράθεσης με τους αντιεμβολιαστές.
Θεωρώ πρώτον ότι δεν προσφέρουν πλέον πολλά οι επιθετικές αναρτήσεις εναντίον τους. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Ούτε νομίζω ότι θα αλλάξουν πολλοί στάση λόγω "καλύτερης ενημέρωσης". Χείμαρροι ενημέρωσης έχουν υπάρξει εδώ και μήνες για την ανάγκη των εμβολιασμών. Όσοι παραμένουν ακόμη αντιεμβολιαστές αποτελούν τον σκληρό πυρήνα των αντιπάλων της ευνομούμενης κοινωνίας. Πρόκειται για ψεκασμένους, μηδενιστές, ανθρώπους με ψυχικά & διανοητικά νοσήματα, και εχθρούς της αστικής δημοκρατίας. Αυτοί δεν πρόκειται να αλλάξουν άποψη εις τον αιώνα τον άπαντα.
Άρα το συντεταγμένο κράτος ορθώς επαναφέρει τις βασικές ελευθερίες για τους εμβολιασμένους και επιβάλλει περιορισμούς στους ανεμβολίαστους. Δεν νοείται σοβαρή χώρα, όπου τα αντικοινωνικά στοιχεία να κρατούν ομήρους τους νομοταγείς πολίτες. Μακάρι αυτό να συνέβαινε και στις άλλες περιπτώσεις αντικοινωνικής συμπεριφοράς.
Διαφωνώ επίσης πλήρως με αυτούς που λένε "να μη διχαστεί η κοινωνία", διότι έτσι ακριβώς δικαιώνονται οι εχθροί της κοινωνίας. Προφανώς και θα διχαστούμε με όσους ασκούν αντικοινωνική συμπεριφορά, διότι ακριβώς αυτή η ασυδοσία των αντικοινωνικών στοιχείων είναι που πραγματικά διχάζει την κοινωνία.
Πολύ άχτι τον έχετε τον κούλι ρε παιδιά... τι σας έχει κάνει ο άνθρωπος; Μια χαρά πρωθυπουργός είναιαπο 15/7 ο Κουλης με τον σημιτοπασοκατζη τον πιερεκακη θα τσεκαρει ολα τα κινητα που θα εχουν πληρη στοιχεια,αν εχεις κανει εμβολιο ,νοσησει, εχεις pcr ή rapid,game over
δεν υπαρχουν γιατροι που δε θελουν να το κανουν?Είναι όντος έτσι όπως τα λες και το χειρότερο είναι ότι είναι και άνθρωποι που κατά τα άλλα είναι και λογικοί. Μιλάω για επιστήμονες, όχι ιατρικής αλλά και πάλι... έχουν το μυαλό
Σίγουρα υπάρχουν αλλά μιλάω γενικά για ανθρώπους που σκέφτονται με λογική και όχι με βάση θεωρίες συνωμοσίας. Πάντως οι περισσότεροι γιατροί που έχω ρωτήσει το έχουν κάνει. Δεν νομίζω πως θα ήταν ωραίος ο κόσμος χωρίς γιατρούς και ούτε ότι οι γιατροί θα κάναν κάτι το οποίο θα έβλαπτε την υγεία τους.δεν υπαρχουν γιατροι που δε θελουν να το κανουν?
ιατρικο και νοσηλευτικο προσωπικο ειναι ο μονος τομεας που κατανοω την υποχρεωτικοτητακαι αυτοι που ειναι αρνητες οι γιατροι ειναι ανθρωποι και εχουνε φοβιες απλα δε σκεφτονται λογικα
Για να ξέρετε με ποιούς καραγκιόζηδες έχετε να κανετε και ποιούς θέλουν οι βαλτοί του κούλη να αντιμετωπίσουμε ως ειδικούς ...
Επίσημη δήλωση παπαευαγγέλου στις 1 Ιουλίου 2021 :
Ποιά ήταν τότε η τάση της επιδημικής καμπύλης TOTE?
Σαφώς έντονα θετική ήδη από ημέρες με βάσει τα επίσημα ΤΟΤΕ στοιχεία του ίδιου του ΕΟΔΥ. Καμία σταθεροποίηση, καραμπινάτη αύξηση του κερατά που μόνον ένας βλάκας δεν θα έβλεπε.
Σήμερα λοιπόν όλοι αυτοί - κυβερνητικά κομματόσκυλα, πληρωμένοι δημοσιογράφοι, κυβερνητικοί επιστήμονες κτλ - ξύπνησαν δηλώνοντας πχ :
Να τους πιστεύετε και θα προκόψετε.
Τύπε έχεις σκεφτεί ποτέ
Σιγά μην βγάζεις και κέρδη τύπε.ννΑν έβγαζες δεν θα έλεγες ότι πληρώνεις τον ίδιο φόρο.εμενα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σου εξηγησα ρε τυπε περιμενεις εδω να σου πω τι βγαζω?