Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
επιχειρηση ελευθερια ε? καλα...ας βρεθει νοσοκομειο απο τη μεταλλαξη κανενας εμβολιασμενος και τα ξανα λεμε
περιμενε για τις εθνικες εκλογεςΜπορείς να μου δείξεις τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι βουλιάζει η κυβέρνηση, ή θα μας πεις για τις μυστικές δημοσκοπήσεις της Κασσιανής
ας πουμε οτι ολα αυτα με τις δημοσκοπησεις ειναι μουφα..(που ειναι,εγω δε πιστευω καμια) εσυ με τη λογικη σ τι καταλαβαινεις με ολα αυτα που γινονται? οτι περνει τα πανω του ο κουλης? χωρις να λεω οτι εχει και το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης οκ εγω ποτε δεν ειπα οτι αυτος φταιει που του ελαχε ο ιος.Μπορείς να μου δείξεις τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι βουλιάζει η κυβέρνηση, ή θα μας πεις για τις μυστικές δημοσκοπήσεις της Κασσιανής;
επιχειρηση ελευθερια ε? καλα...ας βρεθει νοσοκομειο απο τη μεταλλαξη κανενας εμβολιασμενος και τα ξανα λεμε
Ισραήλ: Πλήρως εμβολιασμένοι με Pfizer, oι μισοί όσων μολύνθηκαν με την παραλλαγή ΔΕΛΤΑΠερίπου οι μισοί ενήλικες που μολύνθηκαν από το ξέσπασμα της παραλλαγής Δελτα του Covid-19 στο Ισραήλ ,εμβολιάστηκαν πλήρως με το εμβόλιο Pfizer, σύμφωνα με τον Ραν Μπάλιτσερ,επικεφαλής της Επιτροπής λοιμωξιολόγων της χώρας
www.naftemporiki.gr
|
το θεμα ειναι ποιος θα καταληξει μεθ απο τους εμβολιασμενους που την κολλησανε.Αν και νομιζω κατι πηρε το ματι μου σε καποια χωρα οτι καποιοι ειχανε κανει εμβολιο αλλα μπηκανε μεθ τωρα δε ξερω αν αφορα ατομα που δεν ειχανε προλαβει να κανουν τη δευτερη δοση..
Ισραήλ: Πλήρως εμβολιασμένοι με Pfizer, oι μισοί όσων μολύνθηκαν με την παραλλαγή ΔΕΛΤΑ
Περίπου οι μισοί ενήλικες που μολύνθηκαν από το ξέσπασμα της παραλλαγής Δελτα του Covid-19 στο Ισραήλ ,εμβολιάστηκαν πλήρως με το εμβόλιο Pfizer, σύμφωνα με τον Ραν Μπάλιτσερ,επικεφαλής της Επιτροπής λοιμωξιολόγων της χώραςwww.naftemporiki.gr
Τι εγινε, ο Μητσοτακης εχει αφησει αμολυτα ολα τα πρεζακια να καταδυναστευουν την Αθηνα αλλα θελει να μαντρωσει τους ανεμβολιαστους;Ανα 2 μερες θα κανουν τεστ οσοι θελουν να πανε διακοπες - Θα το πληρωσουν χρυσαφι
«Το μαχαίρι στο κόκκαλοέμπηξε η κυβέρνηση την περίοδο που μπαίνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού και ξεκινούν οι διακοπές των αδειούχων. Μέσα σε ένα ασυνάρτητο και χαοτικό πλαίσιο μέτρων που χωρίζει την κοινωνία στα δύο, η κυβέρνηση Μητσοτάκηnelb.gr
από παντού θα χάσει τύπε,αλλα τι να λεμε τωρα τουτοι εδω κανουν οτι γουσταρουν,τα μαγειρευουν οπως γουσταρουν,πεθαινουν οσους και οποιους γουσταρουν,ανεβοκατεβαζουν τα κρουσματα οποτε γουσταρουν και οσο γουσταρουν.Αν θελουν να βαλουν μεθ και της δελτα θα το κανουν ετσι για το τσακιρ κεφι ποιος τους εμποδιζει? οποτε θελουν σε χωνουν μεσα οποτε θελουν σε ξανα βγαζουν μιλαμε για τρελο παρτυ...και στις εκλογες 70% πανω ο κουλης!!
Ρε ρυπε το έχουμε καταλάβει ότι δεν σου κόβει και πολύ, αλλά κάποιες φορές το τερματίζεις.περιμενε για τις εθνικες εκλογες
ηδη οι δικοι σου τα εχουν βαλει με τους ανεμβολιαστους
εαν σου εκοβε εσενα θα ειχες εγκαταλειψει το μορφωμα που λεγεται νεα δημοκρατιαΡε ρυπε το έχουμε καταλάβει ότι δεν σου κόβει και πολύ, αλλά κάποιες φορές το τερματίζεις.
Ποσταρες άρθρο που λέει ότι η κυβέρνηση βουλιάζει στις δημοσκοπήσεις.
Σε ρντησα και ξαναρωτάω. Ποιες δημοσκοπήσεις;
Μπορείς να απαντήσεις σε απλή ερώτηση , ή ούτε σε αυτό δεν είσαι ικανός;
από παντού θα χάσει τύπε,
τη νεολαία θα την τσιμπήσει ο συριζα
ελεύθεροι επαγγελματίες,μικρομεσαίοι δεν ξαναψηφίζουν τον "φονιά" τους
σοβαροί άνθρωποι που ψήφισαν νδ για να φύγει ο συριζα θα επιστρέψουν στο ΚΙΝΑΛ
μεγάλη μερίδα προδομένων συντηρητικών θα ψαχτούν για κάτι δεξιό που τους αντιπροσωπεύει,
επίσης τα κανάλια κάνουν μεγάλη ζημιά στη νδ, το συνεχές λιβάνισμα στυλ Βόρεια Κορέα δεν το θέλει ούτε θεός ούτε λαός
ας ψηφισουν μικρα κομματα κερδισμενοι θα βγουνΓια μένα οι ελευθ.επαγγελματίες και οι μικρομεσαίοι είναι μεγάλο αίνιγμα τί θα ψηφίσουν
Εχει κάνει πολλά λαθη. Αν σκεφτείς ποιες είναι οι εναλλακτικές και τι θα έκαναν σε αντίστοιχη κατάσταση, θα καταλάβεις αμέσως γιατί στο μέσο της τετραετίας η διαφορά με την αντιπολίτευση, για πρώτη φορά μεγαλώνει.ας πουμε οτι ολα αυτα με τις δημοσκοπησεις ειναι μουφα..(που ειναι,εγω δε πιστευω καμια) εσυ με τη λογικη σ τι καταλαβαινεις με ολα αυτα που γινονται? οτι περνει τα πανω του ο κουλης? χωρις να λεω οτι εχει και το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης οκ εγω ποτε δεν ειπα οτι αυτος φταιει που του ελαχε ο ιος.
τραγικα και μη συγχωρεμενα λαθη τουλαχιστον απο τους παλιους ψηφοφορους της νεας δημοκρατιαςΕχει κάνει πολλά λαθη.
φίλτατε με γνώμονα το κυριότερο ίσως, που είναι η οικονομική ζημιά που έπαθαν με τους χειρισμούς που έγιναν κ γίνονται,Για μένα οι ελευθ.επαγγελματίες και οι μικρομεσαίοι είναι μεγάλο αίνιγμα τί θα ψηφίσουν
Να θυμίσω ότι είσαι ψηφοφόρος του μορφώματος.εαν σου εκοβε εσενα θα ειχες εγκαταλειψει το μορφωμα που λεγεται νεα δημοκρατια
εαν σε καινε οι δημοσκοπησεις μεσω google θα βρεις τις απαντησεις σου
περι της ουσιας του θεματος των τελευταιων ημερων εχεις να πεις τιποτα?
η και αυτα γαργαρα τα κανεις οπως ολοι οι μητσοτακικοι?
ειμουν καποτε αλλα οχι με αυτο τον αρχηγοΝα θυμίσω ότι είσαι ψηφοφόρος του μορφώματος.
Να ξαναθυμισω ότι δεν είσαι ικανός για την πιο απλή μορφή διαλόγου. Δεν απαντάς σε ερώτηση και κάνεις μια άλλη άσχετη ερώτηση. Την μπάλα στην εξέδρα δηλαδή.
τυπε εγω ελευθ επαγγελματιας ειμαι αλλα και να μην ημουν,αυτο το καθηκι δε θα το ψηφιζα ποτε.Για μένα οι ελευθ.επαγγελματίες και οι μικρομεσαίοι είναι μεγάλο αίνιγμα τί θα ψηφίσουν