Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.008
Πόντοι
6.256
τελικα δεν καταλαβα τι εγινε με το αστρα και πριν ηταν καλο για ολους ενω τωρα μονο για 60 πλας
θα μου εξηγησει καποιος?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οτι επρεπε να δωθει μεγαλυτερη βαση σε εξελιξη φαρμακων
δηλαδη? μπορουσες εσυ να φερεις ποσοτητες φαρμακων στην παραγωγη γρηγορα και δεν το εκανες? ξες καποια εταιρια να μπορουσε να φτιαξει 1000 φαρμακα γρηγορα και ειπε οχι θα κανω μονο 20 ακριβα για να πεθαινει ο κοσμος?
και εμβολιασμος κυριως για αυτους που εχουν αμεσο κινδυνο, μπαρμπαδες δηλαδη που δε πηγαν γιατι φοβουνται το αστρα
αρα εισαι και εσυ υπερ του υποχρεωτικου εμβολιασμου, χαιρομαι.
για να μην ειναι ομως τυπικα υποχρεωτικος εχεις καμμια ιδεα?
εγω λεω να κρατουν 300 ευρω απο την συνταξη τους παραπανω για την υγεια λογω της επιβαρυνσης που θα φερει η νοσηλεια τους και η ζημια στην οικονομια απο τα μετρα προστασια τους.

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
τελικα δεν καταλαβα τι εγινε με το αστρα και πριν ηταν καλο για ολους ενω τωρα μονο για 60 πλας
θα μου εξηγησει καποιος?
εγινε φαση προεδρος εδεσαικου πρωτα ηταν καλο μετα δεν ηταν μετα ηταν τωρα δεν ειναι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
θα μου εξηγησει καποιος?
για πολλοστη φορα,

αν ειχαμε 10.000.000 εμβολια απο ολες τις μαρκες θα καναμε τα καλυτερα και τις αλλες 5 μαρκες θα τα πεταγαμε.

επειδη ομως καθυστερουν να φτιαχτουν και δεν ειχαμε απο 1 ιανουαριου 10.000.000 εμβολια για την χωρα.

ειναι καλυτερο να εμβολιαστουν ακομη και με το χειροτερο εμβολιο πχ 1.000.000 ανθρωποι και να σωθουν 100 ζωες παρα να περιμενουμε αλλους 3 μηνες για παραλαβες και αυτοι οι 100 να πεθανουν αυτο το τριμηνο.

οποτε οι 2-3-5-10 νεκροι απο παρανεργειες ειναι πιο ανθρωπινο απο το να αρνουμαστε αν εμβολισταουμε με τα αστραζενεκα και αν πεθανουν 50 ή 100 στο μεταξυ.

οσο περναει ο καιρος και εχουμε προμηθειες θα υπαρχει επιλογη για το καλυτερο.

την καταλαβες τωρα την εξηγηση? γιατι την εχω γραψει 5-10 φορες σε 2 θεματα

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
δηλαδη? μπορουσες εσυ να φερεις ποσοτητες φαρμακων στην παραγωγη γρηγορα και δεν το εκανες? ξες καποια εταιρια να μπορουσε να φτιαξει 1000 φαρμακα γρηγορα και ειπε οχι θα κανω μονο 20 ακριβα για να πεθαινει ο κοσμος?

αρα εισαι και εσυ υπερ του υποχρεωτικου εμβολιασμου, χαιρομαι.
για να μην ειναι ομως τυπικα υποχρεωτικος εχεις καμμια ιδεα?
εγω λεω να κρατουν 300 ευρω απο την συνταξη τους παραπανω για την υγεια λογω της επιβαρυνσης που θα φερει η νοσηλεια τους και η ζημια στην οικονομια απο τα μετρα προστασια τους.
να δωθει μεγαλυτερη βαση σε αναπτυξη φαρμακων και να μην περιμενουμε να σωθουμε μονο απο το εμβολιο, προβληματα στη παραγωγη και διαθεση λογικο ειναι να υπαρχουν υπαρχουν και με τα εμβολια.

ειμαι υπερ υποχρεωτικου εμβολιασμου για εμβολια που εχουν γινει οι διαδικασιες οπως οριζονται. αυτα του covid που ειναι σε πειραματικο σταδιο και βρισκουμε τις οποιες παρενεργειες μπορει να εχουν αφου τα δωσουμε για καταναλωση και δεν αποζημιωνουμε αν τυχων καποιος παθει κατι ειμαι κατα της υποχρεωτικοτητας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγινε φαση προεδρος εδεσαικου πρωτα ηταν καλο μετα δεν ηταν μετα ηταν τωρα δεν ειναι
εξυπναδες,

σε 5 φαρμακα δεν ειναι ολα το ιδιο καλα,

οταν στην αρχη που ειμαστε ακομη δεν εχεις επαρκεια απο το καλυτερο, μοιραζεις και απο το δευτερο και απο το τριτο αν συμφερει για να σωσεις ζωες, δεν λες καθηστε να πεθανετε μεχρι να ερθουν τα καλα σε 3 μηνες.

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
να δωθει μεγαλυτερη βαση σε αναπτυξη φαρμακων και να μην περιμενουμε να σωθουμε μονο απο το εμβολιο, προβληματα στη παραγωγη και διαθεση λογικο ειναι να υπαρχουν υπαρχουν και με τα εμβολια.
δεν υπαρχει κανεις να διαφωνει. αν ξες καποιον που μπορουσε να φτιαξει τα καλα τα φαρμακα που κανουν καλυτερη δουλεια και δεν τα εφερε περιμενουμε να σε ακουσουμε, πχ ο κουβελας ειπε κατι για ενα καλο φαρμακο αλλα ξεχασε οτι κανει οσο 80 εμβολια και παραγεται σε 1000 φορες μικροτερες ποσοτητες αυτην την στιγμη
ειμαι υπερ υποχρεωτικου εμβολιασμου για εμβολια που εχουν γινει οι διαδικασιες οπως οριζονται. αυτα του covid που ειναι σε πειραματικο σταδιο και βρισκουμε τις οποιες παρενεργειες μπορει να εχουν αφου τα δωσουμε για καταναλωση και δεν αποζημιωνουμε αν τυχων καποιος παθει κατι ειμαι κατα της υποχρεωτικοτητας.
να αποζημειωθει και οποιος πεθανε απο ασπιρινη επισης.
και οποιος πεθανε και απο αλλα προιοντα που δεν σωζουν ζωες οπως οι μοτοσυκλετες.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.008
Πόντοι
6.256
καλο εμβολιο ειναι το γρηγοροτερο ,μαλιστα, σωστο.
η ιστορια ομως με το αστρα εκανε πολυ κοσμο να μην παει για εμβολιο ή να περιμενει να ανοιξουν ημερομηνιες για φαιζερ κλπ
ειναι μια πραγματικοτητα

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
δεν υπαρχει κανεις να διαφωνει αν ξες καποιον που μπορουσε να φτιαξει τα καλα τα φαρμακα που κανουν καλυτερη δουλεια και δεν τα εφερε περιμενουμε να σε ακουσουμε, πχ ο κουβελας ειπε κατι για ενα καλο φαρμακο αλλα ξεχασε οτι κανει οσο 80 εμβολια και παραγεται σε 1000 φορες μικροτερες ποσοτητες αυτην την στιγμη

να αποζημειωθει και οποιος πεθανε απο ασπιρινη επισης.
και οποιος πεθανε και απο αλλα προιοντα που δεν σωζουν ζωες οπως οι μοτοσυκλετες.
μα δε μιλαω για το τι υπαρχει μιλαω για το τι επρεπε να εχει γινει επρεπε να δωθει και βαση στην ερευνα και παραγωγη φαρμακων επειδη η φυση του ιου ειναι τετοια που αυριο θα ειμαστε παλι ξεβρακωτοι και θα γινει φαυλος κυκλος η φαση

η διαφορα ειναι οτι η ασπιρινη σου λεει οτι οι πιθανες παρενεργειες ειναι αυτες και αυτες και επιλεγεις αν θα τη παρεις η οχι και δε σου ζαλιζουν το κεφαλι απτο πρωι μεχρι το βραδυ οτι ειναι εθνικο σου χρεος και κοινωνικη ευθυνη (που δεν ειναι κιολας μονο τη παρτυ σου προστατευεις)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καλο εμβολιο ειναι το γρηγοροτερο ,μαλιστα, σωστο.
η ιστορια ομως με το αστρα εκανε πολυ κοσμο να μην παει για εμβολιο ή να περιμενει να ανοιξουν ημερομηνιες για φαιζερ κλπ
ειναι μια πραγματικοτητα
α μπραβο αυτο λεω τοση ωρα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.008
Πόντοι
6.256
κωλοτριβονται τωρα για τεταρτο κυμα το φθινοπωρο και ψαχνουν ποιος θα τους φταιει,
για να δουμε παλι τι θα δουμε,

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μα δε μιλαω για το τι υπαρχει μιλαω για το τι επρεπε να εχει γινει επρεπε να δωθει και βαση στην ερευνα και παραγωγη φαρμακων επειδη η φυση του ιου ειναι τετοια που αυριο θα ειμαστε παλι ξεβρακωτοι και θα γινει φαυλος κυκλος η φαση
οταν λεω να εχουμε 100 βιολογικα, 100 χημικα, 100 ιατρικες και 1 φιλολογικο και ας μην κανουν φιλολογικα στην δευτεροβαθμια αφου την ξερουν την γλωσσα απο το δημοτικο πεφτουν να με φανε φιλολογοι , θεολογοι κλπ
η διαφορα ειναι οτι η ασπιρινη σου λεει οτι οι πιθανες παρενεργειες ειναι αυτες και αυτες και επιλεγεις αν θα τη παρεις η οχι και δε σου ζαλιζουν το κεφαλι απτο πρωι μεχρι το βραδυ οτι ειναι εθνικο σου χρεος και κοινωνικη ευθυνη (που δεν ειναι κιολας μονο τη παρτυ σου προστατευεις)
και το εμβολιο δεν ειναι υποχρεωτικο οπως και η ασπιρινη.
λογικο ετσι που εξαπλωθηκε καινουρια ασθενεια να σου ζαλιζουν τον ερωτα . και εγω το λεγα απο περσι και παρεξηγηθηκα οτι θεωρω μικρο τον κορονοιο που τον συνεκρινα με την γριπη ενω εγω θεωρω μεγαλα και τα δυο, μεχρι τοτε ηταν κλασσης μεγαλυτερο η γριπη, και παραμενουν ακομη οι μεγαλες εξαρσεις της με 40 εκ νεκρους το 1918 που λεγαμε.

προπερσι λοιπον η γριπουλα ειχε 1.200.000 νεκρους και 1 ρεπορταζ στην τηλεοραση και 8 αρθρα στο ιντερνετ
περσι ο κορονοιος ειχε 1.800.000 νεκρους και 1.500 ρεπορταζ στην τηλεοραση και 3.000 αρθρα στο ιντερνετ....

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
το οτι εφαρμοστηκαν καραντινες και πιο πολλοι μηνες μαλιστα στην δημοκρατικη αμερικη το 1918 δεν σε συγκινει?

το εχεις συνδεσει οπωσδηποτε με απολυταρχισμο και δεν ξεκολλας με τιποτα?
Ποιά καραντίνα. Στη "νέα κανονικότητα" θα κυκλοφοράς έξω από το σπίτι σου μόνο με ενημερωμένο διαβατήριο εμβολιασμού! Έχουν νόμους που προβλέπουν αυτεπάγγελτους εισαγγελείς για "fake news"! Ποιός καθορίζει τι είναι fake και τι όχι; Σε ευθεία ρήξη με τις προσταγές του Συντάγματος για ελευθερία λόγου και μετακίνησης.

Πέρυσι η διαρροή από το εργαστήριο της Γιουχάν ήταν fake news, φέτος είναι must...

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
οταν λεω να εχουμε 100 βιολογικα, 100 χημικα, 100 ιατρικες και 1 φιλολογικο και ας μην κανουν φιλολογικα στην δευτεροβαθμια αφου την ξερουν την γλωσσα απο το δημοτικο πεφτουν να με φανε φιλολογοι , θεολογοι κλπ

και το εμβολιο δεν ειναι υποχρεωτικο οπως και η ασπιρινη.
λογικο ετσι που εξαπλωθηκε καινουρια ασθενεια να σου ζαλιζουν τον ερωτα . και εγω το λεγα απο περσι και παρεξηγηθηκα οτι θεωρω μικρο τον κορονοιο που τον συνεκρινα με την γριπη ενω εγω θεωρω μεγαλα και τα δυο, μεχρι τοτε ηταν κλασσης μεγαλυτερο η γριπη, και παραμενουν ακομη οι μεγαλες εξαρσεις της με 40 εκ νεκρους το 1918 που λεγαμε.

προπερσι λοιπον η γριπουλα ειχε 1.200.000 νεκρους και 1 ρεπορταζ στην τηλεοραση και 8 αρθρα στο ιντερνετ
περσι ο κορονοιος ειχε 1.800.000 νεκρους και 1.500 ρεπορταζ στην τηλεοραση και 3.000 αρθρα στο ιντερνετ....
προσωπικα θα προτιμουσα απο την αρχη να μην υπαρχει ολη αυτη η ελληναραδικη ξερολιαση θα θεωρουσα πιο υπευθηνη σταση να πουν ειναι κατι καινουριο δε ξερουμε ακομα , γιατι μετα κατανταει σα την ιστορια με το παιδακι και το λυκο αμα σε εχω πιασει να μου λες μαλακιες μια δυο τρεις ε μετα δε σε πιστευω

Ποιά καραντίνα. Στη "νέα κανονικότητα" θα κυκλοφοράς έξω από το σπίτι σου μόνο με ενημερωμένο διαβατήριο εμβολιασμού! Έχουν νόμους που προβλέπουν αυτεπάγγελτους εισαγγελείς για "fake news"! Ποιός καθορίζει τι είναι fake και τι όχι; Σε ευθεία ρήξη με τις προσταγές του Συντάγματος για ελευθερία λόγου και μετακίνησης.

Πέρυσι η διαρροή από το εργαστήριο της Γιουχάν ήταν fake news, φέτος είναι must...
περσυ το λεγε ο τραμπ οποτε αυτοματα μαλακια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

διαβατηριο εμβολιασμου εχουμε για να γραφτουμε στο δημοτικο το βιβλιαριο υγειας του παιδιου και δεν σε πειραξε

νομους για φεηκ νιουζ εχουμε ηδη και παλιοτερα εχουν γινει αγωγες και πεσανε αποζημειωσεις οταν καποιος ελεγε δημοσια κατι ψευδες που ηταν επιζημιο για εναν ή περισσοτερους ανθρωπους.

λοιγικο αφου ειχαμε με τετοια πληθωρα μεσων ενημερωσης και πολλαπλασια πληροφορια να οριστουν αντιστοιχα νεες νομοθετικες ρυθμισεις, ειπαμε το 1950 που υπηρχε μονο κρατικο ραδιοφωνο θα ηταν ολα αυτα περιττα, τωρα δεν ειναι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
προσωπικα θα προτιμουσα απο την αρχη να μην υπαρχει ολη αυτη η ελληναραδικη ξερολιαση θα θεωρουσα πιο υπευθηνη σταση να πουν ειναι κατι καινουριο δε ξερουμε ακομα , γιατι μετα κατανταει σα την ιστορια με το παιδακι και το λυκο αμα σε εχω πιασει να μου λες μαλακιες μια δυο τρεις ε μετα δε σε πιστευω

περσυ το λεγε ο τραμπ οποτε αυτοματα μαλακια
ποια ελληναραδικη ρε?
σε ολο τον κοσμο το ιδο εγινε περιπου.
ο ΠΟΥ εβγαλε ανακοινωση για τις μασκες και μετα τις αναπαραγανε εδω.
τα ιδια μετρα παρθηκαν σε πολλες χωρες.

αν ηθελες αλλη αντιμετωπιση τυπου βουλγαριας, σουηδιας κλπ να ψηφιζεις και αντιστοιχη κυβερνηση

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
ποια ελληναραδικη ρε?
σε ολο τον κοσμο το ιδο εγινε περιπου.
ο ΠΟΥ εβγαλε ανακοινωση για τις μασκες και μετα τις αναπαραγανε εδω.
τα ιδια μετρα παρθηκαν σε πολλες χωρες.

αν ηθελες αλλη αντιμετωπιση τυπου βουλγαριας, σουηδιας κλπ να ψηφιζεις και αντιστοιχη κυβερνηση
για παγκοσμια λεω ειχανε ελληναραδικη ξερολιαση

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τουλαχιστον το λυσαμε το θεμα με την αστραζενεκα που εσωσε 50 ελληνες που θα πεθαιναν περιμενοντας και χιλιαδες βρεταννους?

οτι τετοιες αυστηρες και πολυμηνες καραντινες παρθηκαν και παλιοτερα και απο μη απολυταρχικα καθεστωτα?

ή θα αρχισετε αυριο τα ιδια απο την αρχη την κασετα να λετε οτι δεν τα καταλαβατε? δεν τα ξερατε κλπ?

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
τουλαχιστον το λυσαμε το θεμα με την αστραζενεκα που εσωσε 50 ελληνες που θα πεθαιναν περιμενοντας και χιλιαδες βρεταννους?

οτι τετοιες αυστηρες και πολυμηνες καραντινες παρθηκαν και παλιοτερα και απο μη απολυταρχικα καθεστωτα?

ή θα αρχισετε αυριο τα ιδια απο την αρχη την κασετα να λετε οτι δεν τα καταλαβατε? δεν τα ξερατε κλπ?
το αν εσωσε η οχι δε το ξερουμε και η καραντινα ανοιξε με περισσοτερα κρουσματα απο οσα οταν κλεισαμε απλα κλεισαμε οσο ειχε κρυο ελπιζω να μη κανουν το ιδιο και του χρονου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το αν εσωσε η οχι δε το ξερουμε
το ξερουμε ειναι νουμερα αναμεσα στην εμβολιασμενη με αστραζενεκα μεγαλη βρετανια και τις ανεμβολιαστες γυρω χωρες, οχι για τις σευχελες των χιλιαδων κατοικων, μιλαμε για εκατομυρια δειγματα
και η καραντινα ανοιξε με περισσοτερα κρουσματα απο οσα οταν κλεισαμε απλα κλεισαμε οσο ειχε κρυο ελπιζω να μη κανουν το ιδιο και του χρονου
ναι αλλα τοτε ειχαμε αυξητικη ταση και ανεμβολιαστο πληθυσμο , τωρα οχι.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ακομα σχολιαζουμε ενα ανυπαρκτο θεμα

Stories

Νέο!

Stories