Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
βασικα για να μην εχει μεταλλαξεις πρεπει να εμβολιαστει ολος ο πλανητης, σιγα μη τα σκασουν τα πλουσια κρατη που δε δινουν του αγγελου τους νερο που λενε στα χωρια να εμβολιασουν ολη την αφρικη και ινδοκινα
Δεν νομίζω ο εμβολισμός να αποτρέπει τις μεταλλάξεις , τις προάλλες αυτός ο Βασιλακόπουλος δεν είπε οτι οι εμβολιασμένοι πρέπει να προσέχουν μέχρι να κάνουν πλήρη ανοσία γιατί αν κολλήσουν στο ενδιάμενσο είναι πολύ πιθανών να δημιουργηθεί μετάλλαξη ;

Αν και απο οτι έχω καταλάβει μετάλλαξη μπορεί να δημιουργηθεί και σε κάποιον ανεμβολίαστο αν το ανοσοποιητικό δεν σκοτώσει τον ιό άμεσα οπότε του δώσει περιθώριο να μεταλλαχτεί , και πολύ πιθανών και ο πλήρως εμβολιασμένος να μπορεί επίσης να κάνει μετάλλαξη ... αν και με αυτά που είπε ο Βασιλακόπουλος πιό πάνω μάλλον το αποκλείουν αυτό το ενδεχόμενο ... η του δίνουν πολύ μικρή πιθανότητα , δεν ξέρω :confused:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
"θα σκοτωσουν αντιφρονουντες μεσω του εμβολιασμου".
Καθε φορα νομιζω οτι εχω δει το κορυφαιο ποσταρισμα, αλλά καθε μερα διαψευδομαι, δεν υπαρχει πάτος στο βαρελι της ανοησιας

Είναι γνωστό οτι ο Κούλης κάθε βράδυ σχεδιάζει θανάτους αντιφρονούντων. Ειδικά κάτι τζιμάνια του bou τα έχει μεγάλο άχτι.
Αντί λοιπόν (λέμε τώρα) να στείλει δυο κομάντα να τους εξοντώσουν, αντί να στήσει κανένα τροχαίο λέει δεν εμβολιάζω πέντε-δέκα εκατομμύρια κόσμο;
Εκεί μέσα στο χαμούλη που θα γίνει τους ρίχνω το εμβόλιο με την λουσιφεράση και το τσιπάκι και τους κάνω ζόμπι.
Έχω και το ΑΜΚΑ τους οπότε το σχέδιο είναι λίρα εκατό.
Τα ψεκαστικά δουλεύουν υπερωρίες λέμε. :confused:
aero_57.jpg

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
Δεν νομίζω ο εμβολισμός να αποτρέπει τις μεταλλάξεις , τις προάλλες αυτός ο Βασιλακόπουλος δεν είπε οτι οι εμβολιασμένοι πρέπει να προσέχουν μέχρι να κάνουν πλήρη ανοσία γιατί αν κολλήσουν στο ενδιάμενσο είναι πολύ πιθανών να δημιουργηθεί μετάλλαξη ;

Αν και απο οτι έχω καταλάβει μετάλλαξη μπορεί να δημιουργηθεί και σε κάποιον ανεμβολίαστο αν το ανοσοποιητικό δεν σκοτώσει τον ιό άμεσα οπότε του δώσει περιθώριο να μεταλλαχτεί , και πολύ πιθανών και ο πλήρως εμβολιασμένος να μπορεί επίσης να κάνει μετάλλαξη ... αν και με αυτά που είπε ο Βασιλακόπουλος πιό πάνω μάλλον το αποκλείουν αυτό το ενδεχόμενο ... η του δίνουν πολύ μικρή πιθανότητα , δεν ξέρω :confused:
στο βασιλακοπουλο δε θα πηγαινα και αν ηταν ο τελευταιος γιατρος στο πλανητη , εχει προκαλεσει ζημια σε φιλο μου.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
στο βασιλακοπουλο δε θα πηγαινα και αν ηταν ο τελευταιος γιατρος στο πλανητη , εχει προκαλεσει ζημια σε φιλο μου.
Καριεριστας ειναι ντομπερμαν.
Φανατικος υπερ των εμβολιων,αφου βγηκε και ειπε οτι καλυτερα να πεθανεις απο το εμβολιο παρα απο τον κορονοιο.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τωρα βγαζουν συνεχεια μεταλλαξεις

Δεν τους εκατσε ο κοροιδοιος βγαζουν και κλωνους

Θα το πληρωσουμε ακριβα το διαζυγιο του μπιλ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ναι, αλλά είναι αλλιώς να πεθαίνει κόσμος στην εξορία και αλλιώς να πεθαίνει από κάποια ασθένεια. Θα παρουσιαστεί πιο εύπεπτα στην οικογένεια, γνωστούς και φίλους. Το στοχευμένο εμβόλιο θα μπορούσε να είναι μία εξέλιξη της τέχνης του απολυταρχισμού.
νομιζω αρχιζω μπαινω στο νοημα της σκεψης σου...

εννοεις αν ειχαμε μπλοκαρει αυτους που εφηυραν τον τροχο δεν θα ειχαμε τοσα θυματα απο τα οπλα των απολυταρχικων καθεστωτων που χρησιμοποιουν τροχοφορα οχηματα, τανκς, αεροπλανα κλπ μηχανες που εχουν τροχους.

ΣΩΣΤΟ πως θα βομβαρδιζε η κακια ναζιστικη γερμανια με τα στουκας αφου δεν θα υπηρχε τροχος για να εφευρεθουν και τα αεροπλανα...

εξαισια λογικη.

θα γλυτωναμε 40 εκατομυρια νεκρους του β παγκοσμιου πολεμου και αλλα 200 εκατομυρια στους υπολοιπους πολεμους και σφαγες που εγιναν με την βοηθεια του τροχου!!!!

βεβαια και ο πληθυσμος την ανθρωποτητας δεν θα εφτανε τα 8 δις αλλα τα 50 εκατομυρια γιατι θα ημασταν πολυ πισω τεχνολογικα αλλα δεν γαμιεται

ΧΑΧΑΧ ΑΧΑ

• Χαχα
Αντιδράσεις: alex71

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
εχεις καποια εστω και χολιγουντιανη ενδειξη για να φανταζεσαι κατι τετοιο?
Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί μια εταιρεία μισθοφορικού στρατού να μπει στον κόπο να αναπτύξει δικό της εμβόλιο. Γνωρίζουμε ότι σχεδόν όλοι οι στρατοί παίρνουν ουσίες (για τον πόνο, αντοχή κλπ) από εποχής Μ. Αλεξάνδρου και πιο πίσω. Φαντάσου πόσο θα πέσει το κόστος με ένα RNA printer...
οκ αν καλαμπουριζεις να το κανεις πιο εμφανως να μην σε παιρνουμε στα σοβαρα και σου απανταμε ή να μην παρασυρεις αλλους να φοβουνται τα εμβολια πιο πολυ κι απο την ασθενεια
Εξαρτάται από την ηλικία τους και τα υποκείμενα νοσήματα. Π.χ. τα παιδιά πεθαίνουν από τον ιό σε μικρότερο βαθμό απ' ότι από το εμβόλιο. Οι υπόλοιποι να μην το φοβούνται περισσότερο από τον ιό αν νοιάζονται μόνο για φέτος. Του χρόνου κανείς δεν ξέρει αν θα εμφανίσουν παρενέργειες, γιατί το εμβόλιο έχει πάρει μόνο δοκιμαστική άδεια. Τι να λέω, ψέμματα ότι είναι ασφαλέστερο από το να νοσήσουνε; Αφού δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Μπορεί να είναι, μπορεί και να μην είναι. Εσύ πώς ξέρεις ότι είναι ασφαλέστερο από τον ιό σε βάθος χρόνου.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Τωρα βγαζουν συνεχεια μεταλλαξεις

Δεν τους εκατσε ο κοροιδοιος βγαζουν και κλωνους

Θα το πληρωσουμε ακριβα το διαζυγιο του μπιλ
Δυστυχώς για την ώρα πληρώνουμε ένα διαζύγιο που δεν έγινε πριν κάμποσα χρόνια... των γονιών σου

• Χαχα
Αντιδράσεις: alex71

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Κοψε πρωινη μεσημεριανη βραδυνη ενδιαμεσες και ενδιαμεσες των ενδιαμεσων

Εισαι τυχερος που δεν ειμαι ρουφιανος να παταω κουμπια

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Κοψε πρωινη μεσημεριανη βραδυνη ενδιαμεσες και ενδιαμεσες των ενδιαμεσων

Εισαι τυχερος που δεν ειμαι ρουφιανος να παταω κουμπια
Πατά ο,τι θες, δεν έβρισα. Ένα fact παρέθεσα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί μια εταιρεία μισθοφορικού στρατού να μπει στον κόπο να αναπτύξει δικό της εμβόλιο. Γνωρίζουμε ότι σχεδόν όλοι οι στρατοί παίρνουν ουσίες (για τον πόνο, αντοχή κλπ) από εποχής Μ. Αλεξάνδρου και πιο πίσω. Φαντάσου πόσο θα πέσει το κόστος με ένα RNA printer...

Εξαρτάται από την ηλικία τους και τα υποκείμενα νοσήματα. Π.χ. τα παιδιά πεθαίνουν από τον ιό σε μικρότερο βαθμό απ' ότι από το εμβόλιο. Οι υπόλοιποι να μην το φοβούνται περισσότερο από τον ιό αν νοιάζονται μόνο για φέτος. Του χρόνου κανείς δεν ξέρει αν θα εμφανίσουν παρενέργειες, γιατί το εμβόλιο έχει πάρει μόνο δοκιμαστική άδεια. Τι να λέω, ψέμματα ότι είναι ασφαλέστερο από το να νοσήσουνε;
αληθεια ειναι οτι ειναι ασφαλεστερο απο το να νοσησουμε συγκεκριμενα στην ελλαδα 7 εκατομυρια ανεμβολιαστοι και πεθαναν 13.000
απο τους 3 εκ που προλαβαν και εμβολιαστηκαν οι νεκροι λογω εμβολιων μετριουνται στα δακτυλα ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ του χρονου ή του παραχρονου οπως συμβαινει σε ολα τα εμβολια, το 90% των παρενεργειων εκδηλωνεται τον πρωτο καιρο που ειναι πιο αφθονη η ουσια που μπηκε μεσα μας και πιο εντονη η αντιδραση μας σε αυτην
Αφού δεν το γνωρίζουμε ακόμα.
το γνωριζουμε εχουν εμβολιαστει εκατονταδες εκατομυρια και περασε ο πρωτος κρισιμος μηνας
Μπορεί να είναι, μπορεί και να μην είναι. Εσύ πώς ξέρεις ότι είναι ασφαλέστερο από τον ιό σε βάθος χρόνου.
για πολλοστη φορα αν σου βαλω πολυ αλατι στο αιμα θα ανεβασεις πιεση τις επομενες ωρες , απιθανο να σε επηρεασει σημαντικα μετα απο χρονια οταν ή θα το εχει αποβαλει ο οργανισμος σου ή θα το εχει "συνηθησει" με τους μηχανισμους ομοιοστασης του.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Πέρα από το εμβόλιο, ο κόσμος θα έπρεπε να είναι πολύ πιο τρομοκρατημένος από την ιχνηλάτηση, την ποινικοποίηση της ελεύθερης έκφρασης, το "πράσινο διαβατήριο", τα εμπόδια ελεύθερης μετακίνησης και τον διαρκή εγκλεισμό.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Πέρα από το εμβόλιο, ο κόσμος θα έπρεπε να είναι πολύ πιο τρομοκρατημένος από την ιχνηλάτηση, την ποινικοποίηση της ελεύθερης έκφρασης, το "πράσινο διαβατήριο", τα εμπόδια ελεύθερης μετακίνησης και τον διαρκή εγκλεισμό.
Δεν φοβομαστε μαστορα

Χουντα ειναι θα περασει

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Πήγαινε μωρέ στην Παγώνη ή στο Σύψα να βρεις την υγειά σου. Αυτοί ξέρουν πως να σε στείλουν άκλαφτο.

Doberman

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
388
Πόντοι
21
Πήγαινε μωρέ στην Παγώνη ή στο Σύψα να βρεις την υγειά σου. Αυτοί ξέρουν πως να σε στείλουν άκλαφτο.
δε ξερω κατι για αυτους για το βασιλακοπουλο ξερω οτι ετρεχε ανθρωπο 2 μηνες να κανει εξετασεις και η καταληξη ηταν λαθος διαγνωση και λαθος αγωγη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Γιατι?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
σορρυ αλλα εδω και κανα μηνα που χαλαρωνουν τα μετρα δεν βλεπω τιποτα απο ολα αυτα που λες στην ζωη μου και γυρω μου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
σορρυ αλλα εδω και κανα μηνα που χαλαρωνουν τα μετρα δεν βλεπω τιποτα απο ολα αυτα που λες στην ζωη μου και γυρω μου
Α πα πα...Δεν νιωθεις την χουντα να σε πνιγει???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom