Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.251
- Πόντοι
- 12.756
πες τα θείο , ΠΕΣ ΤΑπες επιτελους ειμαι τζονυ και βαν νταμ να σε πιστεψουμε....
και δυστυχως εισαι
πες τα θείο , ΠΕΣ ΤΑπες επιτελους ειμαι τζονυ και βαν νταμ να σε πιστεψουμε....
και δυστυχως εισαι
Α ωστε ετσιπες τα θείο , ΠΕΣ ΤΑ
ασε με να εχω γνωμη φιλε....Για να το λες εσυ, σιγουρα ετσι θα ειναι
Ειπαμε, για να το λες εσυ οπωσδηποτε ετσι ειναιασε με να εχω γνωμη φιλε....
γλειφωκωλης εισαι
οκ....παμε παρακατω αλεξΕιπαμε, για να το λες εσυ οπωσδηποτε ετσι ειναι
Οταν του λες οτι πρεπει να ευγνωμονει που εχει ολα αυτα τα αγαθά λες και ζουμε στο 1970.O Kούλης πού κολλαει?
Μπας και νομιζεις οτι ειπα οτι αυτα συνεβησαν στην Ελλαδα τα τελευταια δυο χρονια?
Ρε ξεκολλατε το μυαλο σας, ελεος.
Δεν γαμαμε.Ρεύμα εχεις, τηλεφωνο εχεις, ιντερνετ εχεις, ψυγειο εχεις, νερο στη βρυση εχεις, αποχετευση εχεις, λεκανη να κατουρησεις και να χεσεις εχεις στο ενα μετρο, τηλεοραση εχεις, αιρ κοντισιον εχεις, αυτοκινητο εχεις, δημοσια υγεια και παιδεια εχεις, εκλογές εχεις, ελευθερια λογου εχεις, ελευθερια θρησκειας εχεις, επιδομα ανεργιας εχεις αν μεινεις ανεργος.
Ανηκεις στο 6-7% των κατοικων του πλανητη που τα εχουν.
Ναι πιθανον να μην εχεις υπερηχητικους πυραυλους που εχει η Ινδια, όπου το 60% του κοσμου χεζουνε στο δρομο (φοβερο επιχειρημα ειπε ο τυπος).
Πες μου τωρα τι προβληματα εχεις.
μην εχεις παραπονο...στην ινδια δεν εχουν να φανε. Οποτε και να μη γαμησεις δε τρεχει και τπτΔεν γαμαμε.
ε βεβαια αφου οι μισοι ειναι τουρκοι εκει..τουρκοι,αλβανοι,σλαβοι,βουλγαροι και γενικως απογονοι τοι μεγαλου αλεξανδρου“Βόρεια Μακεδονία”: Η Τουρκία παρέδωσε στη χώρα 30.000 εμβόλια κατά του κορονοϊού
«Θέλω για ακόμα μία φορά να εκφράσω ευγνωμοσύνη προς την Τουρκία και τον Πρόεδρο της Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη στήριξη, αλλά πρωτίστως για την άμεση παράδοση της υποσχόμενης ποσότητας εμβολίων, η οποία είναι πολύ σημαντική για εμάς. Τα εμβόλια θα διανεμηθούν στα σημεία εμβολιασμού σε όλη τη χώρα το συντομότερο δυνατό» προσθέτει ο υπουργός Υγείας της χώρας.
ριχνει κι αυτος γλωσσοφιλα με το μεβλουτ οπως ο δενδιας?
Εκτός από μαλάκας είσαι και αρχιμαλακας!ολα πανε ρολοι...η αυτοκρατορια δουλευει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κοντευεις να γινεις πιο γραφικος απο ζαν και τζονυ μαζι....
ασε με να εχω γνωμη φιλε....
γλειφωκωλης εισαι
Μια αδυνατεις να παρακολουθησεις,μια ειμαστε πολιτικα αμαθοι,μια δεν ξερουμε τιποτα είμαστε χαζοι,κλπ.Προφανως αν ελεγα οτι στην Ελλαδα εχουμε πολυ περισσοτερα απο το μεσο ορο του πλανητη και κυβερνουσε σημερα ο Τσιπρας, με τη λογικη σας θα ημουν Συριζα
Συγνωμη αλλά αδυνατώ να σας παρακολουθησω
Tις κυβερνησεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ απο το 1974 και μετα.Οταν του λες οτι πρεπει να ευγνωμονει που εχει ολα αυτα τα αγαθά λες και ζουμε στο 1970.
Ωραια τοτε να σε ρωτήσω ποια κυβερνηση πρεπει να ευγνωμονουμε γι ολα αυτα τα αγαθά που λες??καποια κυβερνηση τα εκανε καλά,μονο μην μου πεις τη νδ γιατι θα πεσουν γελια
Ποιας ελευθεριας την καταλυση υποστηριζω?Αντι να στηριξεις το κεντρο εστω το κεντροδεξιο κομματι,εσυ εχεις ξεφυγει και μιλας για καταλυση των ελευθεριων των πολιτων οπβς εισαι και υπερ των κοινωνικων διακρισεων.
ο ζανκλο εφαγε μπαν?
πολυ κακως,ο ζανκλο εφαγε μπαν?
μεσα στη στεναχωρια ειναι τα μουτρα του ρομποτ ρε γμτΜια ομάδα επιστημόνων με έδρα το Χονγκ Κονγκ που δημιούργησε το περίφημο γυναικοειδές ρομπότ Sophia, λανσάρει ένα νέο πιλοτικό μοντέλο που στοχεύει στην αγορά της υγειονομικής περίθαλψης.
Ανθρωποειδές ρομπότ για τη φροντίδα ασθενών με κορωνoϊό δημιουργούν επιστήμονες
Μια ομάδα επιστημόνων με έδρα το Χονγκ Κονγκ που δημιούργησε το περίφημο γυναικοειδές ρομπότ Sophia, λανσάρει ένα νέο πιλοτικό μοντέλο που στοχεύει στην αγορά της υγειονομικής περίθαλψης. Πρόκειται για μια νοσοκόμα ρομπότ που ονομάζεται Grace. “Το ρομπότ επικεντρώνεται στην αγορά υγειονομικής...www.pronews.gr
το δικο μας θα χει τη φατσα του κικιλια,
και θα κανει και πίπες στους μερακληδες της νδ