Doberman
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2005
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
οντωςαυτο γραφω τυπε,σακουλεψουτη λιγο......ακομα και απο αυτο το πολυμπουρδελο χειροτερα πηγαμε αναλογικα!
οντωςαυτο γραφω τυπε,σακουλεψουτη λιγο......ακομα και απο αυτο το πολυμπουρδελο χειροτερα πηγαμε αναλογικα!
αρχιδια ,οι γεροι αντε να παθουν καποια στιγμη ανοια ,οχι αλτσχαιμερ,μην τα μπερδευεις.....και ειναι λογικο....οι σημερινοι ηλικιωμενοι ως νεοι ηταν ,οι γυναικες στο σπιτι με τα παιδια και οι αντρες διορισμενοι σε καποια δεκο ξυσταρχιδι 35 χρονια και μετα συνταξαρα.......Παθαινουν κι οι γεροι. Απλα ειναι πιο λιγοι γιατι οι γριες ζουν πιο πολυ
Σαν να είδα ένα γράφημα που έδειχνε μεγάλη πτώση της επιδημίας στην Ινδία , βασικά αν έχουν μέρες να πουν στην τηλεόραση τι γίνεται εκεί μάλλον ισχύει το γράφημα που είδα ...στην ινδια δεν εχουν αποχετευσεις εχουν υπερπλυθησμο που ζει ο ενας πανω στον αλλο, κανουν βουτιες στο γαγγη που ριχνουν τοξικα βιομηχανιες βυρσοδεψιας, εχουν ναους που λατρευουν αρουραιους και πινουν νερο με ποντικοκουραδα, το περιεργο με την ινδια ειναι οτι δεν ειχε γινει της πουτανας πιο νωρις
πανδημια που θα ξεκινησει απο την ινδια, θα ειναι και το τελος της ανθρωποτητας....κρατα αυτο που σου λεω....ποιος κορωνοιος και μαλακιες...στην ινδια δεν εχουν αποχετευσεις εχουν υπερπλυθησμο που ζει ο ενας πανω στον αλλο, κανουν βουτιες στο γαγγη που ριχνουν τοξικα βιομηχανιες βυρσοδεψιας, εχουν ναους που λατρευουν αρουραιους και πινουν νερο με ποντικοκουραδα, το περιεργο με την ινδια ειναι οτι δεν ειχε γινει της πουτανας πιο νωρις
ουτε φαντα μπλε δε μας σωζειπανδημια που θα ξεκινησει απο την ινδια, θα ειναι και το τελος της ανθρωποτητας....κρατα αυτο που σου λεω....ποιος κορωνοιος και μαλακιες...
τακης τσουκαλας
09-06-2021
To πιο εντυπωσιακο ειναι οτι δινεις εστω και ελαχιστη βαση στα νουμερα που δηλωνει η Ινδια, και αναφωνείς ότι ειναι...καλυτερα απο μας. Δηλαδη στην Ινδια, που πεθαινει ο αλλος σπιτι του επειδη δεν υπαρχει κρεβατι σε νοσοκομειο για δειγμα και τον καινε στην αυλη οι συγγενεις ή τον πετανε στον Γαγγη, εσυ περιμενεις καπου αυτος να καταμετρηθει, για να κάνεις και συγκρισεις. Ελεος ρε φιλε. Δηλαδη εσυ στα σοβαρα υποστηριζεις οτι πηγαμε χειροτερα απο την Ινδια. Ε ενταξει , δεν ξερω ούτε πώς να το χαρακτηρισω αυτο. Θα σε πω απλα αφελη.αυτο γραφω τυπε,σακουλεψουτη λιγο......ακομα και απο αυτο το πολυμπουρδελο χειροτερα πηγαμε αναλογικα!
για να μπορεσει ιος να θερισει τους ινδους, που ζουνε μεσα στα σκατα, και μετα να επεκταθει σε αλλες χωρες ως πανδημια, σημαινει οτι η ιατρικη επιστημη δεν μπορει να τον αντιμετωπισει για κανεναν λογο...ουτε φαντα μπλε δε μας σωζει
γιατι ειμαστε σιγουροι οτι δινουμε σωστα νουμερα εμεις? ο κυριος με τη λαδωμενη σωβρακοφανελα ελεγε τους καταγραφουμε ολους κοβιντ, και δε το επεξηγησε κιολας αφηνοντας το καθενα να φανταζεται οτι θελειTo πιο εντυπωσιακο ειναι οτι δινεις εστω και ελαχιστη βαση στα νουμερα που δηλωνει η Ινδια, και αναφωνείς ότι ειναι...καλυτερα απο μας. Δηλαδη στην Ινδια, που πεθαινει ο αλλος σπιτι του επειδη δεν υπαρχει κρεβατι σε νοσοκομειο για δειγμα και τον καινε στην αυλη οι συγγενεις ή τον πετανε στον Γαγγη, εσυ περιμενεις καπου αυτος να καταμετρηθει, για να κάνεις και συγκρισεις. Ελεος ρε φιλε. Δηλαδη εσυ στα σοβαρα υποστηριζεις οτι πηγαμε χειροτερα απο την Ινδια. Ε ενταξει , δεν ξερω ούτε πώς να το χαρακτηρισω αυτο. Θα σε πω απλα αφελη.
Ναι, για μας ειμαστε σιγουροι. Γιατι ειμαστε ενα σοβαρο δυτικο κρατος με υποδομες και σοβαρες καταμετρησεις. Ενω εκει μιλαμε για ενα χαος, με εκατομμυρια ανθρωπους που ζουν σε καλυβες σε χωρια και ζουγκλες, αναμεσα σε αγελαδες και σκατα. Και στο κατω κατω ΝΑΙ, εχω μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στην ελληνικη παρα στην ινδική καταμετρηση. Και οποιος διαφωνει ειναι απλως κακοπιστος. Πειτε κανενα δοξα τω θεω που ζειτε βολεμενοι και προνομιουχοι στην Ελλαδα και οχι σε καμια σκατοτρυπα του πλανητη και περιοριστε λιγο τη γκρινια.γιατι ειμαστε σιγουροι οτι δινουμε σωστα νουμερα εμεις? ο κυριος με τη λαδωμενη σωβρακοφανελα ελεγε τους καταγραφουμε ολους κοβιντ, και δε το επεξηγησε κιολας αφηνοντας το καθενα να φανταζεται οτι θελει
θα συμφωνησω οτι ινδια δεν ειμαστε αλλα δε μας θεωρω και κανα σοβαρο κρατοςΝαι, για μας ειμαστε σιγουροι. Γιατι ειμαστε ενα σοβαρο δυτικο κρατος με υποδομες και σοβαρες καταμετρησεις. Ενω εκει μιλαμε για ενα χαος, με εκατομμυρια ανθρωπους που ζουν σε καλυβες σε χωρια και ζουγκλες, αναμεσα σε αγελαδες και σκατα. Και στο κατω κατω ΝΑΙ, εχω μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στην ελληνικη παρα στην ινδική καταμετρηση. Και οποιος διαφωνει ειναι απλως κακοπιστος. Πειτε κανενα δοξα τω θεω που ζειτε βολεμενοι και προνομιουχοι στην Ελλαδα και οχι σε καμια σκατοτρυπα του πλανητη και περιοριστε λιγο τη γκρινια.
Κακώς.θα συμφωνησω οτι ινδια δεν ειμαστε αλλα δε μας θεωρω και κανα σοβαρο κρατος
κατα ολους τους καιρους?Κακώς.
Αν το ψαξεις λιγο, θα δεις οτι ανηκουμε σε μια ελαχιστη μειοψηφια κατοικων του πλανητη (καπου 6-7%) που εχει πολυ περισσοτερα απο την πλειοψηφια (σε νερο, ρεύμα, υποδομες, παιδεια, υγεια κλπ). Κι εγω οταν το διαβασα, ειλικρινα ντραπηκα για την γκρινια που κατα καιρους εξεφραζα κατα της χωρας μου.
να πουμε και ευχαριστω δηλ επειδη υπαρχουν και χειροτερα? αυτο δεν μας κανει λιγοτερο μπουρδελοΝαι, για μας ειμαστε σιγουροι. Γιατι ειμαστε ενα σοβαρο δυτικο κρατος με υποδομες και σοβαρες καταμετρησεις. Ενω εκει μιλαμε για ενα χαος, με εκατομμυρια ανθρωπους που ζουν σε καλυβες σε χωρια και ζουγκλες, αναμεσα σε αγελαδες και σκατα. Και στο κατω κατω ΝΑΙ, εχω μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στην ελληνικη παρα στην ινδική καταμετρηση. Και οποιος διαφωνει ειναι απλως κακοπιστος. Πειτε κανενα δοξα τω θεω που ζειτε βολεμενοι και προνομιουχοι στην Ελλαδα και οχι σε καμια σκατοτρυπα του πλανητη και περιοριστε λιγο τη γκρινια.
Δεν υπαρχουν απλως χειροτερα.να πουμε και ευχαριστω δηλ επειδη υπαρχουν και χειροτερα? αυτο δεν μας κανει λιγοτερο μπουρδελο
Κι εσυ γιατι χαιρεσαι? Τοση μικροψυχια?Ο Μπόρις με το τσουλουφι που λιδωρουσαν (κατ εντολήν) τα πορνοκαναλα, σας γλεντάει τον τουρισμό κυριοι της ΝΔ
που ξερεις τα προβληματα μου?Δεν υπαρχουν απλως χειροτερα.
Υπαρχει η πλειοψηφια ενος 90% που ζει χειροτερα απο σενα σε αυτον τον πλανητη.
Ναι, να λες ευχαριστω, οταν το προβλημα σου ειναι μονο το αν θα εχει μουσικη η καφετερια, ή αν εστελνες sms για να βγεις απο το σπιτι σου. Εχουμε ξεχασει τα αυτονοητα μου φαινεται.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κι εσυ γιατι χαιρεσαι? Τοση μικροψυχια?
Τα 2 τελευταια χρονια συνεβη το θαυμα;;Κακώς.
Αν το ψαξεις λιγο, θα δεις οτι ανηκουμε σε μια ελαχιστη μειοψηφια κατοικων του πλανητη (καπου 6-7%) που εχει πολυ περισσοτερα απο την πλειοψηφια (σε νερο, ρεύμα, υποδομες, παιδεια, υγεια κλπ). Κι εγω οταν το διαβασα, ειλικρινα ντραπηκα για την γκρινια που κατα καιρους εξεφραζα κατα της χωρας μου.
που ξερεις τα προβληματα μου?
Ναι, υπήρχε σύμβαση οι τουριστικές εισπράξεις να πηγαίνουν μόνο σε ψηφοφόρους ΝΔ.Ο Μπόρις με το τσουλουφι που λιδωρουσαν (κατ εντολήν) τα πορνοκαναλα, σας γλεντάει τον τουρισμό κυριοι της ΝΔ