Μεγάλος Λευκός
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2020
- Like
- 1.049
- Πόντοι
- 216
Μπα θα δανειστει παλι το δημοσιο για να πληρωσει τους δημοσιους :S
Ε βεβαια με 20% υφεση παγκοσμιως θα βρεχει χρημα
Μπα θα δανειστει παλι το δημοσιο για να πληρωσει τους δημοσιους :S
Αυτό που αρχικά θέλουν να περιορίσουν είναι τις βόλτες. Δεν γίνεται να είσαι Σύνταγμα πχ χωρίς δουλειά, η να πηγαίνεις παραλία, Υμηττό κτλ.
Η να προσπαθείς μαζικά να φύγεις από Αθήνα.
Εγω να σοβαρευτω?
τελικα στη ζωη, ποτε μην πεις ποτε. Και εγω δεν περιμενα στην ζωη μου να υπερασπιστω πολιτικο με το ονομα Μηζοτακης.
Αλλα ρε Τζιμη, αφου ειμαστε ζωντοβολα, τι αλλο θα επρεπε να κανει ο Κουλης;
, τι αλλο θα επρεπε να κανει ο Κουλης;
Γιατί εσύ μπορείς να λάβεις τα μέτρα σου αλλά οι περισσότεροι θα κάνουν βίζιτες σε όλους τους μαχαλάδες..δηλαδη αν εγω εχω σπιτι σε νησι η εκτος αθηνων και λαμβανω ολα τα μετρα προστασιας θα μου απαγορεψει να παω στο σπιτι μου?
Προς το παρόν πάντως τον ιό δεν τον διασπειρουν πρόσφυγες στην Ελλάδα, αλλά προσκυνητές στους Άγιους Τόπους, γκόμενες που είχαν πάει για ημερίδα μόδας στο Μιλάνο, ηλιθιοι που συνωστιζονταν στις εκκλησίες και τώρα οι ακόμα πιο ηλιθιοι που φεύγουν από Αθήνα μαζικά για να πάνε να κολλήσουν και τα χωριά.
Όλοι αυτοί είναι συμπατριώτες μας
Επειδή πολλές μαλακιες διαβάζουμε εδώ μέσα από φασιστακια
Γιατί εσύ μπορείς να λάβεις τα μέτρα σου αλλά οι περισσότεροι θα κάνουν βίζιτες σε όλους τους μαχαλάδες..
Όπως κάναν οι αμαλιαδαιοι που ήταν μάλιστα σε καραντίνα..
Μήπως να δώσει απευθείας την θέση στην φωφάρ@; :S :S :SΝα παραιτηθει
Μου αρεσει που κανεις διαλογο...να μην ηταν ζωα οι Ελληναραδες να μην εφαρμοζε τετοια μετρα ο Κουλης.Χθες ρε γαμημενοι...ΧΘΕΣ βγηκε αυτος ο ανθρωπακος που εχει χασει 10 χρονια ζωης απο το προσδοκιμο και σας ειπε μεινετε σπιτια σας και μην πηγαινετε στα χωρια και στα νησια σας γιατι ετσι και κανετε διασπορα εκει που δεν υπαρχουν γιατροι και νοσοκομεια θα τους πεθανετε ολους και την αμεσως επομενη μερα καβαλησατε τα αμαξια σας και κανατε ακριβως αυτο που σας ειπε να μην κανετε!
Και το συζηταμε ακομα αν πρεπει να επιβληθουν μετρα χουντας...ρε ΧΟΥΝΤΑ και ΞΥΛΟ μονο ετσι καταλαβαινετε ανθρωποειδη!
Παρακολουθώ τις εξελίξεις και πραγματικά απορώ. Μόνο σε εμένα φαίνονται περίεργα και υπερβολικά τα μέτρα που λαμβάνονται παγκοσμίως; Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η ύπαρξη του ιού από τους Κινέζους, άρχισαν οι λέξεις "φονικός", "θανατηφόρος", κλπ. Εκατοντάδες χιλιάδες θάνατοι συμβαίνουν κάθε χρόνο από διάφορους ιούς, εκατομμύρια από εμάς κάθε χειμώνα περνάμε μέρες κρεββατωμένοι με πυρετό, βήχα, κλπ. Κανείς δε βγαίνει να ανακοινώσει στις ειδήσεις ότι είχαμε Χ αριθμό από θανάτους από τον Α ιό ή από τον Β, γιατί απλά τους θεωρούμε "δεδομένους". Το ίδιο φυσικά θα γίνει τα επόμενα χρόνια με τον νέο κορωνοϊό. Θα συνεχίσει να πεθαίνει κόσμος, αλλά δεν θα ανακοινώνονται αριθμοί στις ειδήσεις.
Οι θάνατοι λοιπόν από τον νέο ιό είναι απλά μια εξτρα αύξηση στον ήδη υπάρχον αριθμό θανάτων από ιούς κάθε χρόνο. Φυσικά, αν δεν υπήρχε ο νέος ιός θα είχαμε γλιτώσει αυτούς τους εξτρα θανάτους, αλλά δυστυχώς υπάρχει. Τα - κατά τη γνώμη μου - υπερβολικά μέτρα το μόνο σίγουρο που θα καταφέρουν είναι η επιδείνωση της οικονομίας, που ίσως έχει πολύ χειρότερες επιπτώσεις από κάποιους δεκάδες χιλιάδες θανάτους. Ακούγεται κυνικό, αλλά είναι η αλήθεια. Από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα, έχουν πεθάνει παγκοσμίως περίπου 13 εκατομμύρια άνθρωποι. Οι μερικές δεκάδες χιλιάδες λοιπόν είναι ένας ασήμαντος αριθμός.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ: Εφόσον έχουν ληφθεί επίσημα τα μέτρα για παραμονή στο σπίτι, τα ακολουθώ κανονικά και δεν τα παραβιάζω. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να έχω διαφορετική άποψη.
Πρέπει να δείχνει η tv γκομενάκια να βασανίζονται με απολυτίκια στην διαπασών..Και εχω και αυτη τη μαλακια διαφημιστικο του Παπαδοπουλου, που τον δειχνει να ερχεται ΑΠΟ ΕΞΩ και να λεει "μεινετε μεσα". Αντι να τον δειχνει αραχτο στο καναπε και να βλεπει "στην υγεια μας ρε παιδια". Και να λεει, για να εχετε την υγεια σας καθιστε αραχτοι στον καναπε.
Παρακολουθώ τις εξελίξεις και πραγματικά απορώ. Μόνο σε εμένα φαίνονται περίεργα και υπερβολικά τα μέτρα που λαμβάνονται παγκοσμίως; Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η ύπαρξη του ιού από τους Κινέζους, άρχισαν οι λέξεις "φονικός", "θανατηφόρος", κλπ. Εκατοντάδες χιλιάδες θάνατοι συμβαίνουν κάθε χρόνο από διάφορους ιούς, εκατομμύρια από εμάς κάθε χειμώνα περνάμε μέρες κρεββατωμένοι με πυρετό, βήχα, κλπ. Κανείς δε βγαίνει να ανακοινώσει στις ειδήσεις ότι είχαμε Χ αριθμό από θανάτους από τον Α ιό ή από τον Β, γιατί απλά τους θεωρούμε "δεδομένους". Το ίδιο φυσικά θα γίνει τα επόμενα χρόνια με τον νέο κορωνοϊό. Θα συνεχίσει να πεθαίνει κόσμος, αλλά δεν θα ανακοινώνονται αριθμοί στις ειδήσεις.
Οι θάνατοι λοιπόν από τον νέο ιό είναι απλά μια εξτρα αύξηση στον ήδη υπάρχον αριθμό θανάτων από ιούς κάθε χρόνο. Φυσικά, αν δεν υπήρχε ο νέος ιός θα είχαμε γλιτώσει αυτούς τους εξτρα θανάτους, αλλά δυστυχώς υπάρχει. Τα - κατά τη γνώμη μου - υπερβολικά μέτρα το μόνο σίγουρο που θα καταφέρουν είναι η επιδείνωση της οικονομίας, που ίσως έχει πολύ χειρότερες επιπτώσεις από κάποιους δεκάδες χιλιάδες θανάτους. Ακούγεται κυνικό, αλλά είναι η αλήθεια. Από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα, έχουν πεθάνει παγκοσμίως περίπου 13 εκατομμύρια άνθρωποι. Οι μερικές δεκάδες χιλιάδες λοιπόν είναι ένας ασήμαντος αριθμός.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ: Εφόσον έχουν ληφθεί επίσημα τα μέτρα για παραμονή στο σπίτι, τα ακολουθώ κανονικά και δεν τα παραβιάζω. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να έχω διαφορετική άποψη.
Αντε να καψω μερικα εγκεφαλικα κυτταρα...μπορεις να μου πεις ενα ιο που μεσα σε 3 μηνες προκαλεσε πανω απο 7000 θανατους σε ολο το κοσμο;
Έχεις συναίσθηση του μεγέθους '7000' όσο αφορά θανάτους παγκοσμίως σε 3 μήνες;Αντε να καψω μερικα εγκεφαλικα κυτταρα...μπορεις να μου πεις ενα ιο που μεσα σε 3 μηνες προκαλεσε πανω απο 7000 θανατους σε ολο το κοσμο;