Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
3.1m είναι οι εμβολιασμοί, 2.1m είναι οι εμβολιασμένοι....
Ο γουρλός βγήκε με περηφάνια να πει για 3.1 εμβολιασμένους....
Κάτσε γιατί θα βγουν τώρα τα γαλάζια παπαγαλάκια να τον δικαιολογήσουν....

20210423_220222.jpg
FB_IMG_1618386366230.jpg
και πριν κανα μηνα θα ηταν 1 εκατ.

ε και?

αμ βγει και ανακοινωσει 6 εκατ οταν θα ειναι 7 εκατ
ή αναποδα ανακοινωσει 7 εκατ οταν θα ειναι 6 εκατ.

αλλαζει κατι?
εκανε καπου λαθος στις αποφασεις του και ειχαμε ασχημες συνεπειες ?

ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΛΑΣΚΟ ΟΤΙ ΦΟΡΑΩ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΟΥΔΟΥ ΟΥΤΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΟΥΤΕ ΨΗΦΙΣΑ ΠΟΤΕ ΝΟΥΔΟΥ

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΛΑΣΚΟ ΟΤΙ ΦΟΡΑΩ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΟΥΔΟΥ ΟΥΤΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΟΥΤΕ ΨΗΦΙΣΑ ΠΟΤΕ ΝΟΥΔΟΥ
αρα υποστηριζεις το αυτονοητο κατα εσου οτι ο συψας και καθε συψας μπορει να λεει οτι γουσταρει και να παρομοιαζει την λεξη της πανδημιας του κορονοιου με οποιαδηποτε εθνικη επετειο η εθνικη τραγωδια χωρις να του ασκειται καμοια μυνηση και αγωγη απο θυγομενους ελληνες (μικρασσιατες η μη) λογω επεσχυντης νομοθεσιας περι μη ασκησεως ποινικης η αστικης ευθυνης

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αρα υποστηριζεις το αυτονοητο κατα εσου οτι ο συψας και καθε συψας μπορει να λεει οτι γουσταρει και να παρομοιαζει την λεξη της πανδημιας του κορονοιου με οποιαδηποτε εθνικη επετειο η εθνικη τραγωδια χωρις να του ασκειται καμοια μυνηση και αγωγη απο θυγομενους ελληνες (μικρασσιατες η μη) λογω επεσχυντης νομοθεσιας περι μη ασκησεως ποινικης η αστικης ευθυνης
οχι γιατι ΔΕΝ ΕΘΥΞΕ οπως ισχυριζεσαι κανεναν ελληνα.

σου ειπα απογονος νεκρων του 1922 ειμαι και εγω.

επικοινωνησε με ενωσεις προσφυγων.

δεν αναρωτιεσαι γιατι κανεις εκτος απο εσενα δεν το πηρε στραβα και αναποδα?

και χωρις μυνησεις και αγωγες δεν θα εβγαιναν απλα να τον κραξουν? μονο στο μυαλο σου ειναι προσβλητικο.

και εγω αυριο στα παιδια στο σχολειο θα αναφερω την 29 μαιου καθως θα συζηταμε για θανατους και κορονοιο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
τεσπα

παμε παρακατω

και βλεπουμε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τεσπα

παμε παρακατω

και βλεπουμε
ρε φιλε εκατονταδες συλλογοι προσφυγων υπαρχουν, δεν σε παραξενευει οτι ενω τις δηλωσεις αυτες τις ακουσαμε σχεδον ολοι δεν αντεδρασε κανεις? οι μισοι ελληνες ειμαστε απογονοι προσφυγων τπου 1922.

αμα ηταν κατι το προσβλητικο θα αντιδρουσαν.

και χωρις μηνυσεις και αγωγες

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
νικο

ας το κλεισουμε το θεμα εδω

να ξερεις παντως οτι με το ξεκινημα της δηλωσης αυτης να περιμενεις και δηλωσεις και αλλων "αριστων" επιδημιολογων

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
νικο

ας το κλεισουμε το θεμα εδω

να ξερεις παντως οτι με το ξεκινημα της δηλωσης αυτης να περιμενεις και δηλωσεις και αλλων "αριστων" επιδημιολογων
Ειδες μαστορα οτι η κουβεντα με κομματοσκυλα δεν εχει νοημα και καταληγει σε φιασκο χανοντας την ωρα σου και δοκιμαζεις τα νευρα σου εκτος οριων

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ειδες μαστορα οτι η κουβεντα με κομματοσκυλα δεν εχει νοημα και καταληγει σε φιασκο χανοντας την ωρα σου και δοκιμαζεις τα νευρα σου εκτος οριων
δεν τρεχει καστανο συντροφε

προσεξε καλα και μην παρασυρθει η φωφη σε ενδεχομενο κυβερνησης συνεργασιας οποτε και οταν γινει αυτο

το παραδειγμα του σαμαρα ηταν καταστροφικο

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
το παραδειγμα του σαμαρα ηταν καταστροφικο
Αυτο το εχω πει μαστορα απο τοτε

Ο βενιζελος εκανε το μεγαλυτερο λαθος να συνεργαστει με την δεξια και να της δωσει συγχωροχαρτι για το εγκλημα που εκανε ο μπουχεσας

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
παιδιά, θα σας συμβούλευα να ακολουθήσετε όσα λένε οι Επιστήμονες, γατί η Χριστιανική Εκκλησία, πήγε και πάλι κουβά, σε άλλη μια προφητεία.
Ο Μητροπολίτης της Καρδιάς μας, ο Μόρφου Νεόφυτος, σε ομιλία του όταν βρισκόταν στον Ιερό Ναό Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης, στο Μένικο Κύπρου (2.12.2020), ανακοίνωσε πως του είπε άνθρωπος του Θεού ότι αυτός ο Κορονοϊός σύντομα και απότομα θα σβήσει. Σύντομα και απότομα, ο Χριστός θα τον σβήσει. Για να το ανακοινώσει Δημόσια ο Μόρφου, σημαίνει πως θεώρησε έγκυρη την εν λόγω πρόβλεψη. Υποθέτω πως το διάστημα έξι μηνών, το οποίο παρήλθε από τότε, μπορεί να θεωρηθεί ως σύντομο. Και ο Κορονοϊός συνεχίζει να είναι παρών, και να καταλήγουν άνθρωποι εξ αιτίας του. Η προφητεία αναφέρεται μετά το 2ο λεπτό του βίντεο που επισυνάπτω.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
παιδιά, θα σας συμβούλευα να ακολουθήσετε όσα λένε οι Επιστήμονες, γατί η Χριστιανική Εκκλησία, πήγε και πάλι κουβά, σε άλλη μια προφητεία.
Ο Μητροπολίτης της Καρδιάς μας, ο Μόρφου Νεόφυτος, σε ομιλία του όταν βρισκόταν στον Ιερό Ναό Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης, στο Μένικο Κύπρου (2.12.2020), ανακοίνωσε πως του είπε άνθρωπος του Θεού ότι αυτός ο Κορονοϊός σύντομα και απότομα θα σβήσει. Σύντομα και απότομα, ο Χριστός θα τον σβήσει. Για να το ανακοινώσει Δημόσια ο Μόρφου, σημαίνει πως θεώρησε έγκυρη την εν λόγω πρόβλεψη. Υποθέτω πως το διάστημα έξι μηνών, το οποίο παρήλθε από τότε, μπορεί να θεωρηθεί ως σύντομο. Και ο Κορονοϊός συνεχίζει να είναι παρών, και να καταλήγουν άνθρωποι εξ αιτίας του. Η προφητεία αναφέρεται μετά το 2ο λεπτό του βίντεο που επισυνάπτω.
Τι να σβήσει , εδω αν δεν μας δουλεύουν δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να συμβαίνει , 4,72 ποσοστό θετικότητας προχτές ... και μετά απο δυο μέρες 9% το ποσοστό θετικότητας με παρόμοιο αριθμό τέστ , μήπως παίζουν με τους κύκλους των μοριακών ; μήπως παίζουν με την νοημοσύνη μας ; μήπως μια μετράνε τα rapid μια όχι ; Δεν έχω καταλήξει ακόμα :P

Επίσης αν οι επιστήμονες λένε οτι πρέπει να φοράμε μάσκα όταν περπατάμε μόνοι μας σε εξωτερικό χώρο , τότε απορώ πότε πρέπει να σταματήσουμε να τους ακούμε , μηπως αν μας ζητήσουν να φοράμε μάσκα και στον ύπνο ;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
Τι να σβήσει , εδω αν δεν μας δουλεύουν δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να συμβαίνει , 4,72 ποσοστό θετικότητας προχτές ... και μετά απο δυο μέρες 9% το ποσοστό θετικότητας με παρόμοιο αριθμό τέστ , μήπως παίζουν με τους κύκλους των μοριακών ; μήπως παίζουν με την νοημοσύνη μας ; μήπως μια μετράνε τα rapid μια όχι ; Δεν έχω καταλήξει ακόμα :P

Επίσης αν οι επιστήμονες λένε οτι πρέπει να φοράμε μάσκα όταν περπατάμε μόνοι μας σε εξωτερικό χώρο , τότε απορώ πότε πρέπει να σταματήσουμε να τους ακούμε , μηπως αν μας ζητήσουν να φοράμε μάσκα και στον ύπνο ;
αν κατάλαβα καλά, ισχυρίζεσαι πως ο Κορονοιός δεν υπάρχει πια, όπως ισχυρίστηκε πρις 6 μήνες ο Μόρφου, και οι θάνατοι που αναφέρονται είναι κομμάτι μια Παγκόσμια Συνομωσίας;

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
αν κατάλαβα καλά, ισχυρίζεσαι πως ο Κορονοιός δεν υπάρχει πια, όπως ισχυρίστηκε πρις 6 μήνες ο Μόρφου, και οι θάνατοι που αναφέρονται είναι κομμάτι μια Παγκόσμια Συνομωσίας;
Και τα εμβόλια είναι από έμβρυα εκτρώσεων. Αυτός ο Μόρφου έχει παρενέργειες χωρίς καν να κάνει το εμβόλιο.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Νομίζω πως κάτι υπάρχει αλλά κάποιοι φροντίζουν να το φουσκώσουν για δικούς τους λόγους , μπορεί να κάνω και λάθος ... όπως επίσης πιστεύω πως δεν θα έπρεπε να υπάρχουν μέτρα και πρόστιμα αλλά συστάσεις , οι οποίες εδώ που τα λέμε θα αρκούσαν και με το παραπάνω αν ο ιός ηταν όντως τόσο φονικός όσο μας λένε. Αν μη τι άλλο οι περισσότεροι την θέλουν την ζωή τους ... αλλά και οι περισσότεροι πιστεύω θα προτιμήσουν να ζήσουν απο το να μην ζουν προκειμένου να μην πεθάνουν , αμα είναι αυτοσκοπός το να μην πεθάνουμε να μην βγαίνουμε απο το σπίτι μην τυχον και μας πατήσει αμάξι η να κυκλοφορούμε με κράνος μην τυχόν πέσει κάτι στο κεφάλι μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom