αστα σαπιαΕ, και?
Φοβάσαι το AZ επειδή λένε πίπες κάτι τυχάρπαστα σούργελα οι οποίοι βρήκαν βήμα στο Internet να μιλήσουν?
θα το πλασαρεις στους αριστερους εδω μεσα
αστα σαπιαΕ, και?
Φοβάσαι το AZ επειδή λένε πίπες κάτι τυχάρπαστα σούργελα οι οποίοι βρήκαν βήμα στο Internet να μιλήσουν?
Κέρκυρα σήμερα
γεμισανε οι πλατειες κοσμο ,οι γριες τιγκαρανε τις εκκλησιες ασφυκτικα,οι νεοι γαμιονται στις πυλωτες, καραφλοχαιταδες κατουρανε τα αγαλματα,ΚΟΥΛΗ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΝΑΣ????
Χμ.ο βολκάνο που βιάζεται για το πιστοποιητικό, γιατί δεν κοιτάει που κάνουν το τζόνσον που είναι μονοδοσικό;
Κατα τα αλλα τους ενοχλεί που λέγεται ξεστοκαρισμα...Οι ηλικιωμενοι βαρανε φαιζερ και μοντερνα και οι νεοτεροι ΑΖ
Μονο στο κουλισταν αυτα
Germany restricts use of AstraZeneca vaccine to over 60s – DW – 03/30/2021
The AstraZeneca COVID-19 vaccine should only be routinely given to people over the age of 60, Germany's federal and state health ministers have decided.www.dw.com
Κατα τα αλλα τους ενοχλεί που λέγεται ξεστοκαρισμα...
Επειδή δεν έσπρωξαν την προηγούμενη παρτίδα.
Άρα θα μπορούσαν να κάνουν αυτη την δοκιμή νωρίτερα απο το 6μηνο ... αν και τα είχαν ανοίξει για μια εβδομάδα απο οτι θυμάμαι ... και πριν προλάβει να περάσει η εβδομάδα με το ανοιχτό λιανεμπόριο συζητούσαν ηδη για να ξανακλείσουνΚαλημερα καλο μηνα και καλη Πασχαλια...ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ Η ΔΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ ΜΕΤΑ????"
Εξαδάκτυλος: «Το άνοιγμα του λιανεμπορίου δεν επέδρασε αρνητικά»
θυμιζω πως γραφουμε επισημα καθε μερα 3χιλιαρα κρουσματα.....ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ 50 ΚΑΙ 100
Θα έχεις καταλάβει φαντάζομαι ότι τους αριστερούς τους έχω γραμμένους στην μπούτσα μου! Μην σου πω από τότε που γεννήθηκα κιόλας!αστα σαπια
θα το πλασαρεις στους αριστερους εδω μεσα
"The positive message is that the vaccine from AstraZeneca should continue to be vaccinated for people who have reached the age of 60," said the chairman of the health ministers' conference, Bavaria's Health Minister Klaus Holetschek.Οι ηλικιωμενοι βαρανε φαιζερ και μοντερνα και οι νεοτεροι ΑΖ
Μονο στο κουλισταν αυτα
Germany restricts use of AstraZeneca vaccine to over 60s – DW – 03/30/2021
The AstraZeneca COVID-19 vaccine should only be routinely given to people over the age of 60, Germany's federal and state health ministers have decided.www.dw.com
Αν κυβερνουσε ανετα θα το ελεγε.
Χωρανε ολοι;Θα έχεις καταλάβει φαντάζομαι ότι τους αριστερούς τους έχω γραμμένους στην μπούτσα μου! Μην σου πω από τότε που γεννήθηκα κιόλας!
Γράφω/σβήνω!Χωρανε ολοι;
Αυτο δεν ειναι πουλι αλλα σχολικος πινακας!Γράφω/σβήνω!
Που σαι Μητσο Κουφοντίνα!