Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
εχω γνωρισει μια γιατρινα στο τιντερ (γιατρινα παρακαλω) που μ εχει ζαλισει τα παπαρια με τα ζωδια και τους ωροσκοπους...κατευθειαν στην αστρολογια με πηγε
εχω γνωρισει μια γιατρινα στο τιντερ (γιατρινα παρακαλω) που μ εχει ζαλισει τα παπαρια με τα ζωδια και τους ωροσκοπους...κατευθειαν στην αστρολογια με πηγε
Εισαι τοσο χαζος που ουτε καταλαβες τι εγραψα.κι αν συνεχίσω να γράφω το φθινόπωρο, τι θα γράψεις κινδυνολόγε της πεντάρας;
Εχω ξαναπεί ότι αποτελεί τίτλο τιμής να με σχολιάζουν αρνητικά κάποιοι σαν εσένα, και επίσης με χαροποιεί πολύ η ποιοτητα αυτών που εκαναν λάικ στο ποσταρισμα σου. Ο,τιδήποτε διαφορετικό θα με προβληματιζε.Καλά εσύ είσαι τόσο ηλίθιος που ακόμα κι αν ο Κούλης ερχόταν και έχεζε στην πόρτα σου θα του έδινες συγχαρητήρια και ότι χειρίστηκε το χέσιμο άψογα.
Ρε μαστορα μην γινεσαι τριανταφυλλος που νομιζει οτι ολοι ειναι εναντιον τουΕχω ξαναπεί ότι αποτελεί τίτλο τιμής να με σχολιάζουν αρνητικά κάποιοι σαν εσένα, και επίσης με χαροποιεί πολύ η ποιοτητα αυτών που εκαναν λάικ στο ποσταρισμα σου. Ο,τιδήποτε διαφορετικό θα με προβληματιζε.
Οχι ολοι, φυσικα.Ρε μαστορα μην γινεσαι τριανταφυλλος που νομιζει οτι ολοι ειναι εναντιον του
Κουράστηκες πούσυ?αντε να ανοιξει μ τεταρτη πλατφορμα να κανω με αστρα το αποθεμα
να τελειωνουμ με τις μασκες
λενε οταν κανεις το εμβολιο δε θα χρειαζεται να φορας
μακαρι
με τις μασκες ναι και ειναι και λιγο κοροιδια σε εξωτερικους χωρουςΟχι ολοι, φυσικα.
Με μεγαλη μου χαρα, ειναι εναντιον μου αυτοι που δεν εκτιμώ.
Τα μελη των οποιων εκτιμω τη γνωμη, ουδόλως είναι εναντίον μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κουράστηκες πούσυ?
δε νομιζω να ισχιει αυτο...εχω ακουσει απο φιλους που εχουν κανει το εμβολιο οτι πρεπει να συνεχιζουν να τις φορανεαντε να ανοιξει μ τεταρτη πλατφορμα να κανω με αστρα το αποθεμα
να τελειωνουμ με τις μασκες
λενε οταν κανεις το εμβολιο δε θα χρειαζεται να φορας
μακαρι
Σωστο ειναι αυτο. Εγω ας πουμε απο περσι δεν περασα ούτε κρύωμα, χαρη στη μασκα, ενω καθε χρονια για μερικες μερες ενα κρυωματακι τον χειμωνα το περνούσα.με τις μασκες ναι και ειναι και λιγο κοροιδια σε εξωτερικους χωρους
κατεβαινεις απο το αμαξι πχ στο βενζιναδικο μασκα κατενβαινεις να παρεις καφε μασκα
πας στην πλατεια μια βολτα μασκα
στα μμε δεν εχω θεμα γιατι δεν μπαινω αλλα και να μπεις καλυτερα να φορας ειναι και αλλοι ιοι
Που χαθηκες τυπε?Αρχικα σκεφτηκα μηπως εγινες συμβουλος σε κανενα υπουργειο αλλα ευτυχως το γλιτωσες μαλλονΟχι ολοι, φυσικα.
Κουράστηκες πούσυ?
χθες ειπε ο τσιορδας πως θα το εξετασουν το θεμα οσοι εχουν κανει και τις δυο δοσεις να μη φορανεδε νομιζω να ισχιει αυτο...εχω ακουσει απο φιλους που εχουν κανει το εμβολιο οτι πρεπει να συνεχιζουν να τις φορανε
Μα δεν θα ειχα λογο να φυγω απο εδω αν γινομουν συμβουλος στο υπουργειο.Που χαθηκες τυπε?Αρχικα σκεφτηκα μηπως εγινες συμβουλος σε κανενα υπουργειο αλλα ευτυχως το γλιτωσες μαλλον
Τύπε Νένα, έχω κλείσει ραντεβου σε 15 μερες για να κανω το εμβολιο της Moderna.
Γνώμη σου
Eτσι νομιζω οτι ειχες ποσταρει τοτε,οποτε μπορω να υποθεσω οτι ισως εγινεςΜα δεν θα ειχα λογο να φυγω απο εδω αν γινομουν συμβουλος στο υπουργειο.
Ειπαμε οτι πει το αφεντικοΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ
ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΩΡΑ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΕΙΝ ΤΟΥ ΑΥΤΑ
Σύψας: Τον Αύγουστο του 2022 με τα 100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης, θα καταστραφεί και ο ιός
Κατά το καλοκαίρι του 2022 εκτιμά ο καθηγητής Νίκος Σύψας ότι θα τελειώσει η πανδημία του κορονοϊού. Όπως είπε χαρακτηριστικά «τον Αύγουστο του 2022 όταν θα έχουμε τα 100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης, τότε ενδεχομένως θα καταστραφεί και ο ιός.» Ο κ. Σύψας μιλώντας σε ημερίδα του Εθνικού...www.newsbeast.gr
να πω που ξέρω? θα πεθάνεις από καρκίνο σε 7 με 10 χρόνια, θα έχεις κακό σήμα της σιμ στις Κυκλάδες και βόρεια ελλάδα και για ρόαμινγκ εξωτερικό ξέχασέ το.Τύπε Νένα, έχω κλείσει ραντεβου σε 15 μερες για να κανω το εμβολιο της Moderna.
Γνώμη σου
εντωμεταξύ και στην πραγματική ζωή, το θέμα με τον κορωνοϊό ήταν πιο ξεκάθαρο για το ποιός είναι ποιός ακόμα και από την περίοδο του φεβρουαρίου 15 που περιμένανε σκίσιμο μνημονίων με ένα νόμο και ένα άρθρο και νταούλια, όπως και αργότερα με το δημοψήφισμα.Οχι ολοι, φυσικα.
Κουράστηκες πούσυ?