Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
427 νεκροι στην Ιταλια (3405 συνολο)  :(

περασε και τους Κινεζους
Δυστυχώς ανεξέλεγκτη η κατάσταση.
Εύχομαι ότι θα το μαζέψουνε πρίν πεθάνουν όλοι οι βαριά νοσούντες.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
μαμ κακα και νανι,ουτε δουλεια,ουτε μαγαζια,ουτε μετακινησεις,α ρε Κουλη μεχρι  και κομμουνισμο ζησαμε με σενα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
Δυστυχώς ανεξέλεγκτη η κατάσταση.
Εύχομαι ότι θα το μαζέψουνε πρίν πεθάνουν όλοι οι βαριά νοσούντες.

Δεν μαζευεται με τίποτα.. Απλά θα κάνει τον κύκλο του και θα σταματήσει από μόνος του ο ιός.. Χωρίς να το θέλει πάει για ανοσία αγέλης η (Βόρεια) Ιταλία.. :S

Πάντως απορώ για ποιο λόγο δεν έχει ζητηθεί βοήθεια από κανέναν ΟΗΕ ή ΠΟΥ? Δηλαδή δεν μπορούσαν να σταλούν γιατροί στην Ιταλία ή καμιά διεθνή βοήθεια να χτίσουν 5-6 πρόχειρα εργοστάσια όπως κάνανε οι Κινέζοι?  :think:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Ναι τύποι μια χαρά είμαστε..

Είμαι με 38 από χθες το βράδυ και επειδή δεν ανήκω στις ευπαθείς ομαδες πρέπει να δώσω 300 ευρώ για να κάνω το τεστ, αλλιώς να περιμένω μπας και χειροτερεψω και δε μπορώ να αναπνεύσω για να μου κάνουν το τεστ και να μ αρχίσουν την οποία θεραπεία χορηγούν.

Όλα οκ γαμαμε

Τυπε και τεστ να εκανες και εβγαινες θετικος αμα δεν ειχες αλλα συμπτωματα σπιτι σου θα στελνανε σε καραντινα...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης

Είμαι με 38 από χθες το βράδυ και επειδή δεν ανήκω στις ευπαθείς ομαδες πρέπει να δώσω 300 ευρώ για να κάνω το τεστ, αλλιώς να περιμένω μπας και χειροτερεψω και δε μπορώ να αναπνεύσω για να μου κάνουν το τεστ και να μ αρχίσουν την οποία θεραπεία χορηγούν.

Τυπε δεν εισαι κρουσμα. Εγω πιστευω τα επισημα στατιστικα της κυβερνησης :S :S :S

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Δεν μαζευεται με τίποτα.. Απλά θα κάνει τον κύκλο του και θα σταματήσει από μόνος του ο ιός.. Χωρίς να το θέλει πάει για ανοσία αγέλης η (Βόρεια) Ιταλία.. :S

Πάντως απορώ για ποιο λόγο δεν έχει ζητηθεί βοήθεια από κανέναν ΟΗΕ ή ΠΟΥ? Δηλαδή δεν μπορούσαν να σταλούν γιατροί στην Ιταλία ή καμιά διεθνή βοήθεια να χτίσουν 5-6 πρόχειρα εργοστάσια όπως κάνανε οι Κινέζοι?  :think:

Νομιζω πρεπει να ζητηθει επισημα απο τη χωρα η διεθνης συνδρομη...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
μαμ κακα και νανι,ουτε δουλεια,ουτε μαγαζια,ουτε μετακινησεις,α ρε Κουλη μεχρι  και κομμουνισμο ζησαμε με σενα

Τα μαγαζια με τις μπογιες γιατι τα κλεισαν οι μαλακες να κανουμε καμμια δουλεια σπιτι να μην τρελαθουμε  :think:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Πάντως απορώ για ποιο λόγο δεν έχει ζητηθεί βοήθεια από κανέναν ΟΗΕ ή ΠΟΥ? Δηλαδή δεν μπορούσαν να σταλούν γιατροί στην Ιταλία ή καμιά διεθνή βοήθεια να χτίσουν 5-6 πρόχειρα εργοστάσια όπως κάνανε οι Κινέζοι?  :think:

Νομιζω εχουν ζητησει βοηθεια και πηγαν κατι κινεζοι και κουβανοι...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τα μαγαζια με τις μπογιες γιατι τα κλεισαν οι μαλακες να κανουμε καμμια δουλεια σπιτι να μην τρελαθουμε  :think:
Eμενα μου καηκε η λαμπα η μακροστενη στο μπανιο..Τον πούλο!

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Τα οδοντιατρεία είναι ανοιχτα? Ή θα μας πιασει κανενας πονοδοντος και θα πεθανουμε απο τον πονο?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
Τα οδοντιατρεία είναι ανοιχτα? Ή θα μας πιασει κανενας πονοδοντος και θα πεθανουμε απο τον πονο?

Κλειστά τα οδοντιατρεια τυπε... Μόνο στη ζούλα όσοι θέλουν με πμ στον Λάκη  :hi:

Petros123z

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2017
Like
136
Πόντοι
1
Ακουστηκε οτι θα κλεισουν και το ιντερνετ
Η θα πεσει απο φορτο

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Καθότανε ο φουκαράς ο φολιδωτος μυρμηγκοφαγος επί χιλιετίες στην φωλιά του στην ζούγκλα και μια μέρα πήγε ο μαλακας ο Κινέζος και τον ξεκοιλιασε και τον έφαγε σχεδόν ώμο... Και τώρα όλοι εμείς πληρώνουμε την μαλάκια του κινεζου κατοίκου της μορντορ.. :'(

Ρε τύπε, ο φολιδωτός μυρμηγκοφάγος τον ιό τον τσίμπησε από νυχτερίδα.

Δηλαδή τι, ο μυρμηγκοφάγος τρώει νυχτερίδες;

Έτσι για ποικιλία;

Καλά βέβαια εσύ σε λίγο θα μας πεις ότι φταίει και ο Μπάτμαν (ένας είναι ο Μπάτμαν).

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36

Όλα οκ γαμαμε

παρακεταμολη και καραντινα ειναι η διεθνης πρακτικη στην περιπτωση σου. Το να κανεις τεστ δεν αλλαζει τιποτα, πρεπει να απομονωθεις απο ολους και τους οικειους σου, ακολουθεις τις οδηγειες εδω-> και αν εμφανισεις δυσπνοια ΕΚΑΒ -> Νοσοκομειο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom