διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Δυστυχώς ανεξέλεγκτη η κατάσταση.427 νεκροι στην Ιταλια (3405 συνολο)
περασε και τους Κινεζους
Εύχομαι ότι θα το μαζέψουνε πρίν πεθάνουν όλοι οι βαριά νοσούντες.
Δυστυχώς ανεξέλεγκτη η κατάσταση.427 νεκροι στην Ιταλια (3405 συνολο)
περασε και τους Κινεζους
μαμ κακα και νανι,ουτε δουλεια,ουτε μαγαζια,ουτε μετακινησεις,α ρε Κουλη μεχρι και κομμουνισμο ζησαμε με σενα
Δυστυχώς ανεξέλεγκτη η κατάσταση.
Εύχομαι ότι θα το μαζέψουνε πρίν πεθάνουν όλοι οι βαριά νοσούντες.
Ναι τύποι μια χαρά είμαστε..
Είμαι με 38 από χθες το βράδυ και επειδή δεν ανήκω στις ευπαθείς ομαδες πρέπει να δώσω 300 ευρώ για να κάνω το τεστ, αλλιώς να περιμένω μπας και χειροτερεψω και δε μπορώ να αναπνεύσω για να μου κάνουν το τεστ και να μ αρχίσουν την οποία θεραπεία χορηγούν.
Όλα οκ γαμαμε
τουλαχιστον μας αφηνει να τρεχουμε μονοι μας,να τα βλέπουν οι ασχετοι που λεγαν για το τρεξιμο χθεςCocconing , Κοκούλινγκ !
Είμαι με 38 από χθες το βράδυ και επειδή δεν ανήκω στις ευπαθείς ομαδες πρέπει να δώσω 300 ευρώ για να κάνω το τεστ, αλλιώς να περιμένω μπας και χειροτερεψω και δε μπορώ να αναπνεύσω για να μου κάνουν το τεστ και να μ αρχίσουν την οποία θεραπεία χορηγούν.
Δεν μαζευεται με τίποτα.. Απλά θα κάνει τον κύκλο του και θα σταματήσει από μόνος του ο ιός.. Χωρίς να το θέλει πάει για ανοσία αγέλης η (Βόρεια) Ιταλία.. :S
Πάντως απορώ για ποιο λόγο δεν έχει ζητηθεί βοήθεια από κανέναν ΟΗΕ ή ΠΟΥ? Δηλαδή δεν μπορούσαν να σταλούν γιατροί στην Ιταλία ή καμιά διεθνή βοήθεια να χτίσουν 5-6 πρόχειρα εργοστάσια όπως κάνανε οι Κινέζοι?
μαμ κακα και νανι,ουτε δουλεια,ουτε μαγαζια,ουτε μετακινησεις,α ρε Κουλη μεχρι και κομμουνισμο ζησαμε με σενα
πες τα ρε τυπεεεεεεεεεεΤα μαγαζια με τις μπογιες γιατι τα κλεισαν οι μαλακες να κανουμε καμμια δουλεια σπιτι να μην τρελαθουμε
Πάντως απορώ για ποιο λόγο δεν έχει ζητηθεί βοήθεια από κανέναν ΟΗΕ ή ΠΟΥ? Δηλαδή δεν μπορούσαν να σταλούν γιατροί στην Ιταλία ή καμιά διεθνή βοήθεια να χτίσουν 5-6 πρόχειρα εργοστάσια όπως κάνανε οι Κινέζοι?
Ναι οντωςΑυριο η Ισπανία περνάει στην 3η θέση. Εκτος ελεγχου και εκει η κατάσταση...
Eμενα μου καηκε η λαμπα η μακροστενη στο μπανιο..Τον πούλο!Τα μαγαζια με τις μπογιες γιατι τα κλεισαν οι μαλακες να κανουμε καμμια δουλεια σπιτι να μην τρελαθουμε
Τα μαγαζια με τις μπογιες γιατι τα κλεισαν οι μαλακες να κανουμε καμμια δουλεια σπιτι να μην τρελαθουμε
μονο ιντερνετEμενα μου καηκε η λαμπα η μακροστενη στο μπανιο..Τον πούλο!
Τα οδοντιατρεία είναι ανοιχτα? Ή θα μας πιασει κανενας πονοδοντος και θα πεθανουμε απο τον πονο?
Καθότανε ο φουκαράς ο φολιδωτος μυρμηγκοφαγος επί χιλιετίες στην φωλιά του στην ζούγκλα και μια μέρα πήγε ο μαλακας ο Κινέζος και τον ξεκοιλιασε και τον έφαγε σχεδόν ώμο... Και τώρα όλοι εμείς πληρώνουμε την μαλάκια του κινεζου κατοίκου της μορντορ.. :'(
Όλα οκ γαμαμε