Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Σιγουρα εχεις δικιο.Ποιος μπορει να τα βαλει μαζι σου που εχεις ανωτερες σπουδες στη βιβλιογραφια του Ιντιανα Τζουνς.
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
με τάπωσες τώρα. Επιστημονική και αυτή η απάντηση

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
αυτό λες ή ότι εξαιρούνται οι εβραίοι και από αυτό :jerking:
Στα αρχιδια μου οι Εβραίοι

Εγώ σαν Έλληνας πχ αν έκανα το βιβλίο το Φεβρουαρίου τότε όταν μπαίνω Ελλάδα γιατί να χρειάζεται εβδομαδιαία self isolation????

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Στα αρχιδια μου οι Εβραίοι

Εγώ σαν Έλληνας πχ αν έκανα το βιβλίο το Φεβρουαρίου τότε όταν μπαίνω Ελλάδα γιατί να χρειάζεται εβδομαδιαία self isolation????
μαζί σου είμαι.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
κανένας λαός και φυλή δεν τρώει μυαλά πιθήκων, είναι αστικός μύθος και υπάρχει μόνο στον Ιντιάνα Τζόνες στη δεύτερη ταινία.
Τα πάντα τρώει ο άνθρωπας, μέχρι και αρχίδια ταύρου ωμά

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
Με αυτή την πρακτική δημιουργεί αυτόματα το κράτος αρνητές εμβολιασμού αφού μπορεί κάλλιστα να σου πει ότι και καλά έχει ενδοιασμούς το κράτος ακόμα το ίδιο το κράτος για το εμβολιο κ για αυτό σε κρατάει σε καραντίνα

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
γιατι δεν πεθανε τοσο καιρο με τα υποκειμενα που ειχε και συμπτωματικα πεθανε οταν κολλησε και κορονοιο?
Γιατί δεν πέθαινε τόσο καιρό με τα υποκείμενα που είχε και συμπτωματικά πέθανε όταν έκανε το εμβόλιο;;;;

Αυτό μου ήρθε να σου απαντήσω. Δεν ξέρω γιατί.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Με αυτή την πρακτική δημιουργεί αυτόματα το κράτος αρνητές εμβολιασμού αφού μπορεί κάλλιστα να σου πει ότι και καλά έχει ενδοιασμούς το κράτος ακόμα το ίδιο το κράτος για το εμβολιο κ για αυτό σε κρατάει σε καραντίνα
από ότι καταλαβαίνω είναι εισήγηση των επιστημόνων μέχρι να έχουν ικανό δείγμα. Η μέχρι τώρα ανακοίνωση είναι ότι το ιικό φορτίο του εμβολιασμένου δεν θα μεταφέρει ασθένεια σε βαθμό να χρειαχτεί νοσηλεία αυτός που θα κολλήσει.
Ίσως φοβούνται ακόμα τις ευπαθείς ομάδες, τι γίνεται εάν μεταφέρεις ιό σε ευπαθή ομάδα? δεν ξέρω...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.374
Πόντοι
22.266
από ότι καταλαβαίνω είναι εισήγηση των επιστημόνων μέχρι να έχουν ικανό δείγμα. Η μέχρι τώρα ανακοίνωση είναι ότι το ιικό φορτίο του εμβολιασμένου δεν θα μεταφέρει ασθένεια σε βαθμό να χρειαχτεί νοσηλεία αυτός που θα κολλήσει.
Ίσως φοβούνται ακόμα τις ευπαθείς ομάδες, τι γίνεται εάν μεταφέρεις ιό σε ευπαθή ομάδα? δεν ξέρω...
Σωστά το θέτεις αλλά κ πάλι ο αρνητής εμβολιασμού θα μπορεί να πει

Δες ,,,,,για αυτό το εμβόλιο δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι οι επιστήμονες τι κάνει κ τι πιστεύει άρα εγώ γιατί να το χτυπήσω;;;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Γιατί δεν πέθαινε τόσο καιρό με τα υποκείμενα που είχε και συμπτωματικά πέθανε όταν έκανε το εμβόλιο;;;;

οπως και η γριπη και οι πνευμονιες γενικα τους πιο ευπαθεις γονατιζουν κυριως οχι τους εφηβους,

το θεμα ειναι πως μονο με τα υποκειμενα αυτοι ολοι ζουσαν και οταν κολλησαν μια λοιμωξη του αναπνευστικου πεθαναν, ηταν η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι και δεν αντεξε ο οργανισμος.

αρα δεν ειναι αδικο να παλευουμε και για την γριπη και για τον κορονοιο και για οποιονδηποτε παραγοντα σκοτωνει.

χωρις να τρελαινομαστε βεβαια σαν να επεσε πανουκλα επειδη τ ακουμε ξανα και ξανα στα καναλια να μας τα πρηζουν.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Σωστά το θέτεις αλλά κ πάλι ο αρνητής εμβολιασμού θα μπορεί να πει

Δες ,,,,,για αυτό το εμβόλιο δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι οι επιστήμονες τι κάνει κ τι πιστεύει άρα εγώ γιατί να το χτυπήσω;;;
φίλε τον αρνητή δεν θα τον πείσεις ποτέ. Οι αρνητές που ξέρω εγώ δεν αλλάξανε τραγούδι παρά μόνο όσοι νοσηλεύτηκαν. Και αυτοί άλλαξαν το τραγούδι όσον φορά αν υπάρχει ή όχι ο ιός.
Τώρα λένε ότι υπάρχει ο ιός αλλά τον φτιάξανε επίτηδες και πάνε να μας πεθάνουν όλους λολ

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
και πάλι βέβαια καμία τέτοια υπόθεση δεν εξηγεί γιατί εξαίρεσαν από την απαγόρευση το Ισραήλ.

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
με τάπωσες τώρα. Επιστημονική και αυτή η απάντηση
Γεια σου Ιντιανα Τζοουνς
1617825310031.png

μεταλλαγμενε επιστημονα .

:erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Τι γράφεις πάλι, δεν είσαι καλά τελευταία... :confused:

Τον έφαγες είπαμε, ήταν θαυμαστής σου δεν είχε εμβολιαστεί.

Θα φας πολύ ξύλο στο τέλος από εξαγριωμένους συγγενείς!! :grin:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Τι γράφεις πάλι, δεν είσαι καλά τελευταία... :confused:

Τον έφαγες είπαμε, ήταν θαυμαστής σου δεν είχε εμβολιαστεί.

Θα φας πολύ ξύλο στο τέλος από εξαγριωμένους συγγενείς!! :grin:
θα περίμενε και αυτός να βγει σε μορφή υπόθετο τορπίλη σαν τη φιλενάδα μου τον λίλα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Η τριλογια της παγκοσμιας απατης

2001 διδυμοι πυργοι

2009 οικονομικη κριση

2019 κοροιδοιος

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
θα περίμενε και αυτός να βγει σε μορφή υπόθετο τορπίλη σαν τη φιλενάδα μου τον λίλα
Ιντιανα Τζουνς,κου κου μεγαλε επιστημονοπαπαροπλογε:
‎Πέρα από την Ασία και την Αφρική, η φυσιοδίφης Angela Meder περιέγραψε στο ‎‎Gorilla Journal‎‎ μια πολιτιστική πρακτική του ‎‎λαού Anaang‎‎ της ‎‎νοτιοανατολικής Νιγηρίας‎‎ και του νοτιοδυτικού ‎‎Καμερούν,‎‎ σύμφωνα με την οποία ένας ‎‎νέος αρχηγός φυλής‎‎ θα κατανάλωνε τον εγκέφαλο ενός κυνηγηθέντος γορίλα, ενώ ένα άλλο ανώτερο μέλος της φυλής κατανάλωνε την καρδιά. Σύμφωνα με αυτόν τον απολογισμό, η πρακτική συνέβη μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση ενός νέου ‎‎chiefdom‎‎, δεδομένου ότι η δολοφονία των γορίλων θα απαγορευόταν ειδάλλως. Αυτή η παράδοση αναφέρθηκε ως ‎‎υποτιμημένη‎‎ στις αρχές του 21ου αιώνα. ‎‎ ‎

Μουγκα Ιντιανα Τζοουνς?
:erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Πέρα από την Ασία και την Αφρική, η φυσιοδίφης Marouska Lisenko περιέγραψε στο ‎‎Lumberjack Journal ότι ο Νένας αναγνωρίζει την ηλικία κάθε δέντρου από τους δακτύλιους διατομής που οπισθογεμίζει.

έλα ρε, με διασημότητες διεθνούς τύπου δεν τα βάζω.

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Πέρα από την Ασία και την Αφρική, η φυσιοδίφης Marouska Lisenko περιέγραψε στο ‎‎Lumberjack Journal ότι ο Νένας αναγνωρίζει την ηλικία κάθε δέντρου από τους δακτύλιους διατομής που οπισθογεμίζει.

έλα ρε, με διασημότητες διεθνούς τύπου δεν τα βάζω.
Απλα εισαι ο κλασσικος παπαρας που οταν τον γελοιοποιουνε στριγγλιζει σαν γυναικουλα.ΟΥΣΤ.

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Απλα εισαι ο κλασσικος παπαρας που οταν τον γελοιοποιουνε στριγγλιζει σαν γυναικουλα.ΟΥΣΤ.

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:
ρε φιλενάδα τα εχουμε πει εκατό φορές. Βάζε λινκ για αυτά που γράφεις και να έχουνε και σχέση με τα προηγούμενα που γράφεις για να πάρεις απάντηση.
Εσύ γράφεις τις βλακείες σου και θες να τις πάρουμε σαν θέσφατο.
Αφού είσαι τρελή μωρή!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom