Επειδή σε πετυχαίνω συχνά εδώ, πιστεύω πως τα έχεις διαβάσει που τα είχα γράψει πριν ένα χρόνο.
Είχα αναλύσει τους λόγους που η Σουηδία μπορούσε να δοκιμάσει την χαλαρή αντιμετώπιση της πανδημίας, πέρα της διαφορετικής κουλτούρας και του τρόπου ζωής, είχα αναλύσει από την εμπειρία μου 4 χρόνια εκεί, την υπευθυνότητα που έχει το 95% των πολιτών. Ούτε επιβάλω χρειάζεται, ούτε πρόστιμα, σύσταση να τους πεις θα το κάνουν.
Ναι.
Είχα γράψει και πέρυσι διάφορα παραδείγματα, π.χ. πόσο άλλαξαν στάση τα κορίτσια που έχω στο ιατρείο, που ενώ γκρίνιαζαν για ένα από τα πρώτα μέτρα, (την ακύρωση των καρναβαλιών του 2020), στην συνέχεια από μόνες τους μου ζήτησαν να πάρουμε μέτρα στην reception για την ασφάλεια όλων.
Ο κόσμος κουράστηκε γρήγορα, άλλωστε είμαστε και ανυπόμονος λαός.
Θεωρώ λάθος της κυβέρνησης που δεν έβαλε κάποιον εξ αρχής να πει την γυμνή αλήθεια για το τι περιμένουμε σε βάθος χρόνου.
Επίσης είχα γράψει πως αν καταπιέζεις κάποιο φυσικό φαινόμενο (κι οι επιδημίες είναι φυσικά φαινόμενα) όσο το καταπιέζεις έχεις ένα πρόσκαιρο αποτέλεσμα, όταν σταματήσεις να το καταπιέζεις ή σου ξεφύγει και δεν μπορείς πλέον, το φαινόμενο θα εκδηλωθεί πολύ έντονα.