Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Τίποτα δεν έκανε, καμιά πιστοποίηση γνησιότητας αν δεν δούμε χέρι στο μπούτι αλά Κμαν.
Αλλιώς θα μας βγει τραβέλι η κ. Εκλέρ. :2funny:
ωπ λες? σαν το βαμμενο νυχι του σαββιδη με τα μαχαιροπηρουνα?

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
εγώ που δε ντα παρακολουθώ αυτά τα στοιχεία που αναφέρεις έχω μερικές απορίες , σίγουρα κοιτάω κάτι λάθος, ελπίζω να με κατατοπίσεις.

- μπήκα στο euromomo που λες, ψάχνω για Ισραήλ και δεν το βρίσκω, μόνο ευρωπαϊκές χώρες. Κοιτάζω λάθος σελίδα ;

- επίσης μπήκα και στο mortality.org, σε ποιά στοιχεία αναφέρεσαι ; Αυτά που βλέπω στο λινκ της λέξης "here" στο κείμενο μέσα στο γαλάζιο φόντο είναι ένα xl με δεδομένα από 38 χώρες. Αν αναφέρεσαι σε αυτό βλέπω και άλλες χώρες για τις οποίες δεν υπάρχουν στοιχεία από το τέλος του '20 και μετά ; υπάρχει κάτι ύποπτο και εκεί ; ή κοιτάζω λάθος σελίδα ;

- δεν ξέρω τι εννοείς με το Γιβραλτάρ και ποιό είνια το αντίθετο αποτέλεσμα. Όπως δείχνουν και τα στοιχεία στο λινκ που έβαλε ο κινκς από το worldmeter και αν τα συνδυάζεις και με αυτά του εμβολιασμού https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=gibraltar+covid+vaccination ένα μόνο συμπέρασμα βγαίνει, φυσικά τελείως αντίθετο από το δικό σου. Επομένως το ερώτημα εδώ είναι πως κατέληξες εσύ στο συμπέρασμά σου, έχει άλλα δεδομένα στην κατοχή σου ; αν ναι από ποιά πηγή ;

- "Το lockdown ΑΠΈΤΥΧΕ" τι ακριβώς εννοείς ; το lockdown στην Ελλάδα ; σε όλες τις χώρες ; το τωρινό ; τα προηγούμενα ; όλα μαζί ; πως κρίνεις την επιτυχία του όποιου lockdown ; με βάση το σύνολο μέτρων που ανακοινώνονται ή ως προς σύνολο των μέτρων που εφαρμόζονται ; και τελικά πως απέτυχε το lockdown (όποιο και αν εννοείς) ;

- "Το εμβόλιο της ASTRA ZENECA ΑΠΈΤΥΧΕ" , ΟΚ οι άγγλοι το ξέρουν αυτό ; μπορείς να γράψεις τους λόγους της αποτυχίας του/τους ; Επίσης τι εννοείς "μενουν δύο ακόμα" ;

τέλος μια άσχετη με τα ιατρικά απορία, γιατί βάζειςτόνο και στις λέξεις με κεφαλαία ;
Περιμένεις να σου απαντήσει με στοιχεία;
Σε μένα πέταξε την μπάλα στην εξέδρα ο "ψαγμένος".

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Προβολή συνημμένου 710598

No problem bro! :grin:

5_n.jpg
τράβηξε τον δεύτερο άσσο για φουλ στο ρίβερ ο λεκλερκ

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
  • Like
Αντιδράσεις: kinks

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Η Ουκρανία έχει άλλα βάσανα τώρα με τον Βλαδίμηρο.
Αβασάνιστα θα τους @@μίσει ο Βλαδίμηρος παρότι έχουν πλάτες. Πολύ φουριόζικα μπήκε στη διεθνή αρένα ο Παπούλης Μπάιντεν. Χλωμό τον βλέπω...

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Μήπως το σκέφτηκαν οτι αν δεν δηλώσεις τους νεκρους δεν έχεις και νεκρους η κάπως έτσι .... δεν ξέρω κιόλας πως ακριβώς το σκέφτηκαν , ας μας το εξηγήσουν οι ίδιοι , πάντως και αυτό το 100% που έλεγαν για αποτελεσματικότητα στην βαριά νόσο μάλλον ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. :confused:
θαυμάσια, για μια ακόμη φορά σε μια και μόνο πρόταση και χρησιμοποιώντας τις αγαπημένες σου λέξεις ισως, μάλλον, μήπως, αν, μπορεί κλπ. έφτασες στο σύντομο και περιεκτικό όσο και έγκυρο συμπέρασμα :rockon:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Οτι και να ειναι αυτη η επιδειξη θυμιζει επειγον περιστατικο μικρο/μαλθακοπουλιασης.

Εδω στον ειδικο αλβανο για θεραπεια.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
έλα δεν θέλω εμπάθειες. Τα ποδια σε αυτή την γωνία, κρίνονται σαν εικονα από το γόνατο. Είναι καλλίγραμμη η κυρία του μπράβο.
Πιστοποίηση παίρνει μόνο με υπέροχο βαλκανικό χέρι.Τέλος

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
εγώ που δε ντα παρακολουθώ αυτά τα στοιχεία που αναφέρεις έχω μερικές απορίες , σίγουρα κοιτάω κάτι λάθος, ελπίζω να με κατατοπίσεις.

- μπήκα στο euromomo που λες, ψάχνω για Ισραήλ και δεν το βρίσκω, μόνο ευρωπαϊκές χώρες. Κοιτάζω λάθος σελίδα ;

- επίσης μπήκα και στο mortality.org, σε ποιά στοιχεία αναφέρεσαι ; Αυτά που βλέπω στο λινκ της λέξης "here" στο κείμενο μέσα στο γαλάζιο φόντο είναι ένα xl με δεδομένα από 38 χώρες. Αν αναφέρεσαι σε αυτό βλέπω και άλλες χώρες για τις οποίες δεν υπάρχουν στοιχεία από το τέλος του '20 και μετά ; υπάρχει κάτι ύποπτο και εκεί ; ή κοιτάζω λάθος σελίδα ;

- δεν ξέρω τι εννοείς με το Γιβραλτάρ και ποιό είνια το αντίθετο αποτέλεσμα. Όπως δείχνουν και τα στοιχεία στο λινκ που έβαλε ο κινκς από το worldmeter και αν τα συνδυάζεις και με αυτά του εμβολιασμού https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=gibraltar+covid+vaccination ένα μόνο συμπέρασμα βγαίνει, φυσικά τελείως αντίθετο από το δικό σου. Επομένως το ερώτημα εδώ είναι πως κατέληξες εσύ στο συμπέρασμά σου, έχει άλλα δεδομένα στην κατοχή σου ; αν ναι από ποιά πηγή ;

- "Το lockdown ΑΠΈΤΥΧΕ" τι ακριβώς εννοείς ; το lockdown στην Ελλάδα ; σε όλες τις χώρες ; το τωρινό ; τα προηγούμενα ; όλα μαζί ; πως κρίνεις την επιτυχία του όποιου lockdown ; με βάση το σύνολο μέτρων που ανακοινώνονται ή ως προς σύνολο των μέτρων που εφαρμόζονται ; και τελικά πως απέτυχε το lockdown (όποιο και αν εννοείς) ;

- "Το εμβόλιο της ASTRA ZENECA ΑΠΈΤΥΧΕ" , ΟΚ οι άγγλοι το ξέρουν αυτό ; μπορείς να γράψεις τους λόγους της αποτυχίας του/τους ; Επίσης τι εννοείς "μενουν δύο ακόμα" ;

τέλος μια άσχετη με τα ιατρικά απορία, γιατί βάζειςτόνο και στις λέξεις με κεφαλαία ;
Δεν μπορώ τώρα. Κάνω παράθεση να το έχω πρόχειρο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Την μπάλα στην έφεδρα;

Σου έβαλα κάποια στοιχεία. Προφανώς το αποτέλεσμα του εμβολιασμού, αρχίζει αό Μάρτιο και βέβαια θα δούμε και τους επόμενους μήνες.
Σε ξαναρωτάω.
Πως απέτυχε το Γιβραλτάρ;
Ποια είναι τα δικά σου στοιχεία;
......

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.689
Πόντοι
736
θαυμάσια, για μια ακόμη φορά σε μια και μόνο πρόταση και χρησιμοποιώντας τις αγαπημένες σου λέξεις ισως, μάλλον, μήπως, αν, μπορεί κλπ. έφτασες στο σύντομο και περιεκτικό όσο και έγκυρο συμπέρασμα :rockon:
Τί να κάνουμε , εγω δεν είμαι αλάνθαστος όπως τα έξυπνα μέτρα που μας φέρνουν ... αλλά με τόσα αν ίσως και μπορεί όπως λές μάλλον σε υπόθεση έφτασα , παρά σε συμπερασμα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.689
Πόντοι
736
δεν ξέρω τι βρίσκεις ενδιαφέρον στο παραπάνω που πόσταρες και γενικά στον τύπο και ποστάρεις κάθε τόσο ότι ανοησία ανεβάζει. Το κακό με τέτοιους τύπους είναι ότι με τη δημοσιότητα που κερδίζουν (και μερικά μπράβο για όσα είχε πει αρχικά με τις παραλίες ) αρχίζουν να πιστεύουν ότι είναι και έξυπνοι. Έκατσε και έγραψε ένα κατεβατό 25 προτάσεων-ερωτήσεων ζητώντας απάντηση ναι-όχι σε πράγματα που είτε δεν μπορούν να απαντηθούν μονολεκτικά ή δεν στέκουν καν ως ερωτήσεις. Άσε που δεν έχει καν τις γνώσεις ή τα δεδομένα για να κρίνει ο ίδιος ποιά είναι η "σωστή" απάντηση σε όσα ερωτήματα αφορούν επιστημονικά θέματα.
Αντί να γράψει 25 προτάσεις για να δείξει ότι είναι χαζός θα αρκούσε να το πει με δύο λέξεις
Η σωστη απάντηση σε ότι αφορά επιστημονικά θέματα .... ναι αλλά δεν μας είπε ποιά φαρμακευτική αγωγή να ακολουθήσουμε , ούτε ποιό εμβόλιο να κάνουμε , το αν θα αγκαλιάσεις η όχι το παιδί σου παράδειγμα δεν είναι επιστημονικό θέμα , αρκεί και η κοινή λογική όπως θα έλεγε και ο δικηγόρος.

Ξαναείδα το πόστ και είδα οτι είπες ΟΣΑ ερωτήματα αφορούν επιστημονικά θέματα , αλλά εδω που τα λέμε ούτε οι ειδικοί δεν είναι σίγουροι για κάποια πράγματα , θα ηταν ο δικηγόρος ;

Τελευταία τροποποίηση:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Από το κόμμα πληρώθηκες τύπε;

Άντε με τους μαλάκες γιατί έχω μείνει ταπί, με μια σαλάτα την βγάζω σήμερα το μεσημέρι! :confused:

4_n.jpg
Κι εγώ με μια μπύρα στο παγκάκι.
Αν φορούσα γυναικεία ρούχα ...θα είχα και κοπέλα δίπλα μου :confused:

Συνημμένα

• AA8EA64C-2FCD-452A-BF91-86C599783238.jpeg
    AA8EA64C-2FCD-452A-BF91-86C599783238.jpeg
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 44
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αν κρίνω από εσένα και μόνο μπορεί και 3 να συνωμότησαν και 3.000.000 από κάτω μπούστηδες σαν κι εσένα να υπακούουν.
Γιατί δεν είπες από την αρχή ότι τρολαρεις κι ότι είσαι τρελός να σε αγνοούμε όπως την νένα;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.089
Πόντοι
6.515

Άδωνις Γεωργιάδης: “Υπομονή, εάν τηρηθούν τα μέτρα, σε δύο εβδομάδες θα πάνε όλα καλά”​

τυποι φοβουμαι οτι θα φυγω απο τον ματαιο τουτο κοσμο και θα περιμενω ακομα αυτες τις 2 εβδομαδες :confused: :confused: :confused:

Zeus69

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
111
Πόντοι
1

Απίστευτος συνωστισμός σε κηδεία Αρχιμανδρίτη – Μάσκες και αποστάσεις πήγαν… περίπατο​

khdeiaarximandritis1.jpg

:2funny:
Οι πιστοί ώρες ώρες σου βγάζουν την πίστη με τη συμπεριφορά τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom