εγώ που δε ντα παρακολουθώ αυτά τα στοιχεία που αναφέρεις έχω μερικές απορίες , σίγουρα κοιτάω κάτι λάθος, ελπίζω να με κατατοπίσεις.
- μπήκα στο euromomo που λες, ψάχνω για Ισραήλ και δεν το βρίσκω, μόνο ευρωπαϊκές χώρες. Κοιτάζω λάθος σελίδα ;
- επίσης μπήκα και στο mortality.org, σε ποιά στοιχεία αναφέρεσαι ; Αυτά που βλέπω στο λινκ της λέξης "here" στο κείμενο μέσα στο γαλάζιο φόντο είναι ένα xl με δεδομένα από 38 χώρες. Αν αναφέρεσαι σε αυτό βλέπω και άλλες χώρες για τις οποίες δεν υπάρχουν στοιχεία από το τέλος του '20 και μετά ; υπάρχει κάτι ύποπτο και εκεί ; ή κοιτάζω λάθος σελίδα ;
- δεν ξέρω τι εννοείς με το Γιβραλτάρ και ποιό είνια το αντίθετο αποτέλεσμα. Όπως δείχνουν και τα στοιχεία στο λινκ που έβαλε ο κινκς από το worldmeter και αν τα συνδυάζεις και με αυτά του εμβολιασμού
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=gibraltar+covid+vaccination ένα μόνο συμπέρασμα βγαίνει, φυσικά τελείως αντίθετο από το δικό σου. Επομένως το ερώτημα εδώ είναι πως κατέληξες εσύ στο συμπέρασμά σου, έχει άλλα δεδομένα στην κατοχή σου ; αν ναι από ποιά πηγή ;
- "Το lockdown ΑΠΈΤΥΧΕ" τι ακριβώς εννοείς ; το lockdown στην Ελλάδα ; σε όλες τις χώρες ; το τωρινό ; τα προηγούμενα ; όλα μαζί ; πως κρίνεις την επιτυχία του όποιου lockdown ; με βάση το σύνολο μέτρων που ανακοινώνονται ή ως προς σύνολο των μέτρων που εφαρμόζονται ; και τελικά πως απέτυχε το lockdown (όποιο και αν εννοείς) ;
- "Το εμβόλιο της ASTRA ZENECA ΑΠΈΤΥΧΕ" , ΟΚ οι άγγλοι το ξέρουν αυτό ; μπορείς να γράψεις τους λόγους της αποτυχίας του/τους ; Επίσης τι εννοείς "μενουν δύο ακόμα" ;
τέλος μια άσχετη με τα ιατρικά απορία, γιατί βάζειςτόνο και στις λέξεις με κεφαλαία ;