troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.831
- Πόντοι
- 5.506
ετσι τυπε μου ....Ελβετικό αδερφέ
ετσι τυπε μου ....Ελβετικό αδερφέ
Ελβετικό αδερφέ
ετσι τυπε μου ....
εμενα θειο η τον τομα?στο γήπεδο θα τον πάμε εμβολιασμένο ή όχι?
Καλα κανει η νεολαια.Εσυ εισαι λερας.Θεσσαλονίκη της πουτάνας έξω,νεολέρα στο μπούτσο τους εντελώς,παντού μπουλούκια,μάσκες κανένας,τα αστικά πήχτρα.
Κατα τ'άλλα φταίνε τα μαγαζιά για την κυβέρνηση των σοφών
εμενα θειο η τον τομα?
δεν πιστευω να με χτικιασετε αν ερθω.δεν σας ςμπιστευομαι εσας τα χανουμια
ρε θα βγαλει τον παπανικολη ο κουλης, ..για το καλο μας φυσικαΘα ναρκοθετηθεί η παραλία προς γνώση και συμμόρφωση
Το φέρανε οι παππούδες μας στης Φιλαδέλφειας τα μερη, εκεί σε πρωτογνωρισα ολόκληρη η γη το ξερειστο γήπεδο θα τον πάμε εμβολιασμένο ή όχι?
Ελβετικό αδερφέ
Έτοιμη να υποδεχτεί τουρίστεςΘεσσαλονικη πριν τρεις ωρες. Και τα μαγαζια κλειστα..
Κατά δήλωσή τους και ο Μπρόκολος και ο Prince. Αυτοί είναι οι επιβεβαιωμένοι κατά τα λεγόμενά τους.Επειδή έχω χάσει κάτι επεισόδια, ο καθηγητής χλεχλες και ο χουφτοπηδουλας εμβολιαστηκαν?
Ο λεκλερκ εμβολιάστηκε και είχε κάνει και τέστ αντισωμάτων μετά , ο μπαρμπαπηδουλας δεν θυμάμαι αν είπε κάτι σχετικόΕπειδή έχω χάσει κάτι επεισόδια, ο καθηγητής χλεχλες και ο χουφτοπηδουλας εμβολιαστηκαν?
Έχει εμβόλιο η μαλάκια?Ο λεκλερκ εμβολιάστηκε και είχε κάνει και τέστ αντισωμάτων μετά , ο μπαρμπαπηδουλας δεν θυμάμαι αν είπε κάτι σχετικό
Σοδομίστηκαν,Επειδή έχω χάσει κάτι επεισόδια, ο καθηγητής χλεχλες και ο χουφτοπηδουλας εμβολιαστηκαν?
αυτά βλέπει ο κλόσερ από τη τζαμαρία του κλειστού μαγαζιού του και μουρλοποιείταιΘεσσαλονικη πριν τρεις ωρες. Και τα μαγαζια κλειστα..
Εσυ μπουμπυ γιατι δεν εμβολιαζεσαι ? Σ Εμποδιζει ο Μητσοτακης ή ο βοθροκαναλος πολακης ?Οι εμβολιασμένοι τουρίστες έχουν ήδη ξεκινήσει να έρχονται. Και εσύ μαλάκα Έλληνα έχεις απαγόρευση μετακίνησης στο διπλανό νομό σου και μέχρι προχθές ακόμα και στο διπλανό δήμο σου. ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑ-ΚΗΣ. Ξαναψηφίστε τον.
δεν εβγαινε ενας εκει να πει εξ αρχης ο επομενος χρονος θα ειναι κρισιμος για να ξεμπερδευουμε μια και καλη βρε αδερφε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προτιμω την παλια πετσουλα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: