Σε 2597 δεν έχω γράψει ποτέ για τον ιό ότι δεν υπάρχει κ πόσο καταστροφικής είναι. Εκτός από εκτίμηση μου ότι βάσει αυτά που βλέπω δεν μου φαίνεται τόσο καταστροφικός όσο το παρουσιάζουν τα κανάλια αλλά κ πάλι ιατρικά δεν μπορώ να το αναλύσω
Επίσης ποτε δεν εγραψα
Για το εμβόλιο αφού οι γνώσεις μου δεν επαρκούν για να το κρίνω ΑΛΛΑ.......για
Την καραντίνα μπορώ να κρίνω διότι αφορά την τσέπη μου
Μερικοί δίχως να έχετε κόψει τιμολόγια ή cmr packing list εξαγωγές εισαγωγές παραγωγή γράφετε κάτι αρλουμπες του τύπου ---- αυξάνονται οι καταθέσεις των ανθρώπων,,,,,,,,πως αυξάνονται ρε παιδιά;;;;με τον παραγόμενο πλούτο ή με τον εξωτερικό δανεισμό για να καλύψει μισθούς κ συντάξεις που κ αυτό το δάνειο -χρέος μετακυλειται στις επόμενες γενεές
;;;;;;;;;;;;;
Μη γράφεται ασυναρτητα πράγματα
Δεύτερον -γράφει ο άλλος πως δε θα ήταν κόλπο η μεγένθυση του ιού αφού φαλιριζουν οι κολοσσοί εταιρίες ;;;;;;
Να υπενθυμίσω σε μερικούς που είναι άσχετοι από παραγωγή πλούτου δλδ είναι δυ ή συνταξιούχοι τα εξής:
Το χρήμα που δανείζονται οι χώρες δεν είναι από την TUI ή από την εταιρία Lufthansa αλλά από τις αγορές που είναι πρόσωπα που έχουν μετοχές σε πολλές εταιρίες κ παίζουν μπάλα κερδίζοντας πολλά λεφτά κ τα έχουν για τοκογλυφικούς λόγους μετά μέσω δανείων
Δλδ κολοσσός μπορεί να είναι η εταιρία Α ή εταιρία Β αλλά τα κέρδη είναι απειροελάχιστα πάντα σε σχέση με το τζίρο διότι το παιχνίδι των μετόχων είναι το κέρδος να ρευστοποιειται προς σε αυτούς ώστε να έχουν ρευστό
Πολλές φορές πχ αν Εγώ έχω το δέκα τοις εκατό από διακόσιες τέτοιες εταιρίες κ έχοντας μαζέψει άπειρο χρημα από αυτές, με συμφέρει να καταποντιστεί η μετοχή ώστε έχοντας το χρημα εγώ ,να μπορώ να πάρω άλλο τριάντα τοις εκατό των μετόχων με χαμηλή τιμη λόγω κάποιας κρίσης που γκρέμισε τις μετοχές της
Αυτοί οι καρχαρίες κάνουν κουμάντο στην παγκόσμια οικονομία που δανείζουν τις τράπεζες κ μετέπειτα οι τράπεζες δανείζουν τα κράτη
Οπότε όπως εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ για εμβόλιο αφού είμαι άσχετος με ιατρική έτσι και κάποιοι να μη γράφετε παπαριές τύπου ,,,,πάμε καλά αφού αυξάνονται οι καταθέσεις ή τύπου ότι φαλιριζουν οι εταιρίες άρα δεν είναι λογικό να μεγενθυνεται το μέγεθος του ιού
Κομάντο κάνουν τα κεφάλαια κ οι αγορές κ όχι οι εταιρίες
Κ οι αγορές ετοίμαζαν εδώ κ καιρό την επόμενη παγκόσμια κρίση ώστε να πλουτίσουν παραπάνω
Ιός ασφαλώς κ υπάρχει απλώς κάποιοι το εκμεταλλεύονται στο έπακρο κ ελέγχοντας κυβερνήσεις λόγω των δανεισμων μπορούν να διογκώνουν ή όχι μια κρίση ,όπως τώρα στην πανδημία