SexyBeast
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 21
Το τσίπουρο σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα.Πώς πάς για τσίπουρα αν πιστεύεις στην καραντίνα;;;;
Το τσίπουρο σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα.Πώς πάς για τσίπουρα αν πιστεύεις στην καραντίνα;;;;
Βάλε και μία σέξι νοσοκόμα
Αν πιστευεις στην καραντινα ουτε λεπρος εισαι ουτε μπηκες σε νεκροκασα.Πώς πάς για τσίπουρα αν πιστεύεις στην καραντίνα;;;;
Ενα κουτσουρο δρομος η διαφορα.Στις φωτο ειναι τα περιστατικα 19 Νοεμβριου 2020 και τα περιστατικα 18 Μαρτιου 2021.Οι μη ψεκασμενοι μπορουν να μου εξηγησουν ποια η διαφορα στις μεγαλες ηλικιες που εχουν εμβολιασθει, στην θνητοτητα και θνησιμοτητα,να καταλαβω και εγω ο καψερος ο αγραμματος?
Δεν σου ζητησα επιβεβαιωση οτι εισαι μαλακας.Ενα κουτσουρο δρομος η διαφορα.
Μου κανες τα μουτρα παστιτσιο τυπε.Δεν σου ζητησα επιβεβαιωση οτι εισαι μαλακας.
Αν πιστεύεις στην καραντίνα συναγωνιστή, εκτελείς ΕΠΑΚΡΙΒΏΣ τα μέτρα που θεσπίζουν οι φωστήρες με την ελάχιστη κοινωνική συναναστροφή και μνματα από το 1 έως το 6. Δεν λέει πουθενά για κορονοτσίπουρα όπως και για κορονοπάρτυ ούτε και για κορονοπόκερ.Αν πιστευεις στην καραντινα ουτε λεπρος εισαι ουτε μπηκες σε νεκροκασα.
Αλλιώς δηλώνεις ότι οι κυβερνοφωστήρες έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια (το λιγότερο) και κρυφοΔΕΝτηρείς τα μέτρα. Όπως η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Δεν δηλώνεις ΚΑΙ καραντινάκιας και κοίτα τις άλλες χώρες που γίνεται της Πόπης.Αν πιστεύεις στην καραντίνα συναγωνιστή, εκτελείς ΕΠΑΚΡΙΒΏΣ τα μέτρα που θεσπίζουν οι φωστήρες με την ελάχιστη κοινωνική συναναστροφή και μνματα από το 1 έως το 6. Δεν λέει πουθενά για κορονοτσίπουρα όπως και για κορονοπάρτυ ούτε και για κορονοπόκερ.
Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά καλό είναι να αποφεύγονται γενικότερα.
Δηλαδη εγω που συναναστρεφομαι στη δουλεια μου με 4-5 συγκεκριμενα και καθομαστε και για ενα τσιπουρο σε σχετικη αποσταση ο καθενας χωρις χειραψιες αγκαλιες και φιλια δεν πιστευουμε στην καραντινα. Μαιστα.Αν πιστεύεις στην καραντίνα συναγωνιστή, εκτελείς ΕΠΑΚΡΙΒΏΣ τα μέτρα που θεσπίζουν οι φωστήρες με την ελάχιστη κοινωνική συναναστροφή και μνματα από το 1 έως το 6. Δεν λέει πουθενά για κορονοτσίπουρα όπως και για κορονοπάρτυ ούτε και για κορονοπόκερ.
Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά καλό είναι να αποφεύγονται γενικότερα.
Μαιστα. Τί μνμ στέλνεις; Εφαρμόζεις την ΕΛΆΧΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΉ;;;;Δηλαδη εγω που συναναστρεφομαι στη δουλεια μου με 4-5 συγκεκριμενα και καθομαστε και για ενα τσιπουρο σε σχετικη αποσταση ο καθενας χωρις χειραψιες αγκαλιες και φιλια δεν πιστευουμε στην καραντινα. Μαιστα.
Μα ακριβως επειδη κανουμε συζητηση απαντω.Και για να εξηγούμε, συζήτηση κάνω. Βρίζω μόνο αριστερούς, λαθρολάγνους και εθνομηδενιστές.
Ποιο σε χεζει καυμενεΜου κανες τα μουτρα παστιτσιο τυπε.
Αν με αυτα τα 4-5 ατομα ειμαι ουτως ή αλλως σε καθημερινη επαφη τα τελευταια 10-15 χρονια εσυ τι λες; Τι διαφορα εχει να κινουμαστε ωρες της ημερας στον ιδιο χωρο με το να καθησουμε στο ιδιο τραπεζι οπως σου το περιεγραψα;Μαιστα. Τί μνμ στέλνεις; Εφαρμόζεις την ΕΛΆΧΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΉ;;;;
Αν σε πιάσει η Αστυνομία θα σας γράψει;;;
Αυτά τα εφαρμόζω και εγώ αλλά κανείς δεν με χαρακτήρισε καραντινόκαβλο. Ο χαρακτηρισμός πάει συγκεκριμένα σε όσους υποστηρίζουν τις ενέργειες της κυβέρνησης. Μην ξεφεύγεις.Μα ακριβως επειδη κανουμε συζητηση απαντω.
Το εχω γραψει πολλες φορες αλλα οι ψεκασμενοι τα δικα τους.
Ατομικα μετρα:
Αποστασεις (1,5-2 μετρα)
Κομμενες χειραψιες, αγκαλιες, φιλια.
Τακτικοτατο πλυσιμο χεριων και οχι ενδιαμεσα ακουμπηγματα σε ματια και μυτη ασκοπα.
Απολυτη αποφυγη συνωστισμου ειδικα σε κλειστους χωρους.
Αυτα.
Την μαλακια που βαρας ξεχασες ειδημοναΜα ακριβως επειδη κανουμε συζητηση απαντω.
Το εχω γραψει πολλες φορες αλλα οι ψεκασμενοι τα δικα τους.
Ατομικα μετρα:
Αποστασεις (1,5-2 μετρα)
Κομμενες χειραψιες, αγκαλιες, φιλια.
Τακτικοτατο πλυσιμο χεριων και οχι ενδιαμεσα ακουμπηγματα σε ματια και μυτη ασκοπα.
Απολυτη αποφυγη συνωστισμου ειδικα σε κλειστους χωρους.
Αυτα.
σωστοςΚαι για να εξηγούμε, συζήτηση κάνω. Βρίζω μόνο αριστερούς, λαθρολάγνους και εθνομηδενιστές.
Οσοι εχουμε βαφτιστει ετσι ειναι ακριβως για το λογο οτι αυτα τα απλα και βασικα πραγματακια υπαρχουν λιγοι ως πολλοι που τα γραφουν στ αρχιδια τους στο ονομα καποιας επαναστασης και ενα σωρο θεωριων. Αν τυχον αυτα τα εφαρμοζε ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ πιστευω οτι δε θα φταναμε ως εδω.Αυτά τα εφαρμόζω και εγώ αλλά κανείς δεν με χαρακτήρισε καραντινόκαβλο. Ο χαρακτηρισμός πάει συγκεκριμένα σε όσους υποστηρίζουν τις ενέργειες της κυβέρνησης. Μην ξεφεύγεις.
Εσυ τα κουτσουρα τα περνας ενα αντισηπτικο καλου κακου;Την μαλακια που βαρας ξεχασες ειδημονα