Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
εγώ λέω ότι δεν υπάρχουν αυτά που λες για στραγηγούς και βασιλιάδες καβάλα στο άλογο 80 χρονών στη μάχη και μάχες με 80χρονους και 65χρονους ξαναλέω.
Μπορείς να βάλεις λινκ που να δείχνει αυτά που λες? ξεκάθαρα το λέω.
Μάλλον έχω καταλάβει γιατί υπάρχει η διαφωνία. Ίσως λυθεί αν λάβετε ώς δεδομένο το διαχωρισμό σε ιστορικές περιόδους και γεωγραφικές περιοχές.

Ισχύει λοιπόν ότι το 17ο και 18ο αιώνα στη ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΏΠΗ που δεν υπήρχε τρεχούμενο νερό οι αρρώστιες θέριζαν και το προσδόκιμο ζωής ήταν χαμηλό. Στη δύση το 17ο και 18ο αιώνα.

Ούτε στο Βυζάντιο όμως ήταν έτσι, ούτε στα αρχαία χρόνια. Υπήρχαν Βυζαντινοί Αυτοκράτορες που εκστράτευαν πάνω από τα 75. Υπήρχαν και αρχαίοι που πήγαιναν σε μάχη στα 70. Ενδεικτικά :

Οπότε προτείνω για αρχή να συμφωνήσετε τη χρονική περίοδο και τη γεωγραφία και μετά να κάνετε αναγωγή στο σήμερα που, ας το παραδεχτούμε, βιώνουμε την παρακμή σαν ανθρώπινο γένος.

Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
11
Πόντοι
0
εγώ λέω ότι δεν υπάρχουν αυτά που λες για στραγηγούς και βασιλιάδες καβάλα στο άλογο 80 χρονών στη μάχη και μάχες με 80χρονους και 65χρονους ξαναλέω.
Ετσι για να ευθημησουμε λιγο

:hi:

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Κατ αρχην εισαι πολυ εριστικος χωρις λογο.Εαν θελεις να ανηκεις στην ομαδα εδω μεσα που σκυλοβριζονται κανοντας τους ξερολες μην μου απευθυνεσαι.Το τι λες εσυ δεν μετραει σε τιποτα.Το τι γραφουν τα αρχαια κειμενα οσα σωθηκαν απο την λαιλαπα της Εβραικης διαστροφης του Χριστιανισμου μετραει.Ο Αγις Α επειδη εζησε γυρω στο 1000 πχ μπορει να τον αμφισβητησεις.Τον Αγησιλαο Β που αναφερει ο Πλουταρχος δεν μπορεις ουτε εσυ ουτε αλλος.Πεθανε 84 ετων σε εκστρατεια εναντιον των Περσων στη Αιγυπτο.Και οπως δεν θα ξερεις ο βασιλευς των Σπαρτιατων ηταν στην πρωτη γραμμη και ο οπλισμος ηταν γυρω στα 55 κιλα.

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.946
Πόντοι
6.256
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΡΕ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΑ ΚΑΘΙΚΙΑ.....ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ?....ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΑ.....ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ,ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ?ΕΧΕΤΕ ΠΑΛΑΒΩΣΕΙ ΡΕ ? ΖΩΗ ΡΕ!
Έχεις αμφιβολίες αν η κυβέρνηση κανει το σωστό ή όχι?

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Ένας ένας βγαίνουν οι τσατσοι λοιμωξιολογοι της πουτσας και αρχίζουν να ψελλιζουν ότι το λοκνταουν είναι άχρηστο και δε λειτουργεί.

Το ξύλο δε θα το γλυτώσουν βέβαια.

Περιμενω πως και πως τους καθυστερημενους καραντινολαγνους να αρχίσουν κι αυτοί τις κωλοτουμπες σιγά σιγα

Ήδη ο χασοδικης alex69 άρχισε να τα γυρνάει. Μπαρμπαγυφτουλας, ΛΕκλερακιας και Βλακροκ θα ναι από τους τελευταίους καθώς τα χουντικα κατάλοιπα μέσα τους είναι πολύ ισχυρά.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Ένας ένας βγαίνουν οι τσατσοι λοιμωξιολογοι της πουτσας και αρχίζουν να ψελλιζουν ότι το λοκνταουν είναι άχρηστο και δε λειτουργεί.

Το ξύλο δε θα το γλυτώσουν βέβαια.

Περιμενω πως και πως τους καθυστερημενους καραντινολαγνους να αρχίσουν κι αυτοί τις κωλοτουμπες σιγά σιγα

Ήδη ο χασοδικης alex69 άρχισε να τα γυρνάει. Μπαρμπαγυφτουλας, ΛΕκλερακιας και Βλακροκ θα ναι από τους τελευταίους καθώς τα χουντικα κατάλοιπα μέσα τους είναι πολύ ισχυρά.
Τα κομματοσκυλάκια είναι τα πιο εύκολα στη κωλοτούμπα. Είναι όπου φυσάει ο άνεμος και θα «ξεχάσουν» όλα όσα λέγαν όλους αυτούς τους μήνες.
Αυτοί που θα είναι πιο ζόρικοι είναι αυτοί που θα ξεβολευτούν από τις τηλεργασίες και οι 534ακηδες που έχουν ξεχάσει να δουλεύουν.
Εκεί όμως που θα έχουμε τις σκηνές απείρου κάλλους είναι με τα γιατρουδάκια και τους μισάνθρωπους καραντινόκαυλους του ελέους που θα χάσουν τον λόγο υπαρξής τους και θα σκούζουν συνεχώς στα κομματόσκυλα πως τα μέτρα έπρεπε να παραταθούν.

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Έτη μπροστά η Μονόπολη.

158910145_851942812203530_6287912598968668270_n.jpg
Μας προετοιμαζε για οσα ζουμε σημερα. Την κατεβαζω απο το παταρι να δω τι αλλο θα συμβει :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.067
Πόντοι
2.356
Χωρα προτυπο δεν την λες οταν κοντευει τους 30.000 νεκρους (10.000 απο την αρχη του ετους) ασχετως τον μεγαλο πληθυσμο της ( Ντονμπας βεβαια που ειναι η πιο πυκνοκατοικημενη περιοχη εκτος του Κιεβου) δεν ειναι μεσα ...

Μολις πληροφορηθηκα οτι χθες βραδυ στο Κισιναου πεθανε μονιμος ελληνας που ειχε κολλησει τον ιο ,λιγο πανω απο τα εξηντα ηταν και τον ηξερα καλα ...
τι σου ειναι η ζωη :confused:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.409
Πόντοι
2.606
Έχεις αμφιβολίες αν η κυβέρνηση κανει το σωστό ή όχι?
Δεν εχω ....ειμαι απολυτα βεβαιος οτι ειναι μουνηδες εκτος απο τελειως μαλακες ...καποια στιγμη ειχα αμφιβολιες για το μουνηδες....τωρα ειμαι εντελως σιγουρος!

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.022
Πόντοι
1.706
Τύπε προετοιμάζουν το έδαφος για το Μάιο που θα σου πουν ότι ανοίγουν.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.325
Πόντοι
6.056

jigis0702

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2012
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
21
καντο ιουνιο και εισαι μεσα

εγω το πηρα αποφαση και ησυχασα (λεμε τωρα) να πα να γαμηθουν ολα
Παλι οι τουριστες θα μας σωσουν. Για χαρη τους θα ανοιξουν.

jigis0702

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2012
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
21
Το ωραιο ειναι οτι τα σχολεια πριν κατι εβδομαδες λειτουργουσαν στην Αθηνα που ηταν στο κοκκινο και τωρα κλεινουν σε ολη τη χωρα. Καλο Πασχα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Κατ αρχην εισαι πολυ εριστικος χωρις λογο.Εαν θελεις να ανηκεις στην ομαδα εδω μεσα που σκυλοβριζονται κανοντας τους ξερολες μην μου απευθυνεσαι.Το τι λες εσυ δεν μετραει σε τιποτα.Το τι γραφουν τα αρχαια κειμενα οσα σωθηκαν απο την λαιλαπα της Εβραικης διαστροφης του Χριστιανισμου μετραει.Ο Αγις Α επειδη εζησε γυρω στο 1000 πχ μπορει να τον αμφισβητησεις.Τον Αγησιλαο Β που αναφερει ο Πλουταρχος δεν μπορεις ουτε εσυ ουτε αλλος.Πεθανε 84 ετων σε εκστρατεια εναντιον των Περσων στη Αιγυπτο.Και οπως δεν θα ξερεις ο βασιλευς των Σπαρτιατων ηταν στην πρωτη γραμμη και ο οπλισμος ηταν γυρω στα 55 κιλα.
Καταρχήν είπες ψέμματα στο επισήμανα και επέμεινες στο ψεύδος και συνεχίζεις. Εγώ ως γνωστόν δεν σκυλοβρίζομαι, αλλά δεν χαρίζω κιόλας.
Ξεκινάω με τον Σωκράτη. Είπες ότι πολεμούσε σε μάχες στα 65 το οποίο το έκανες μετά εχθροπραξίες με τους τριάκοντα στα 68 του. Λες ψέμματα εν γνώσει σου γιατί μιλάς και για παραπομπές στο ίντερνετ που ποτέ δεν βάζεις.

Η πραγματικότητα είναι ότι τον προσέγγισαν οι τριάντα σε συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα. Αυτή ήταν η....εχθροπραξία και η...μάχη.
παραπομπή:
Ο Σωκράτης πάντως, στην Απολογία που του απέδωσε ο Πλάτων, αναφέρεται με αποστροφή στους Τριάκοντα.
Όταν επικράτησε η ολιγαρχία, οι Τριάκοντα με κάλεσαν με άλλους τέσσερις στη Θόλο και με πρόσταξαν να φέρω από τη Σαλαμίνα τον Λέοντα τον Σαλαμίνιο για να τον σκοτώσουν… Τότε, λοιπόν, εγώ απέδειξα, όχι με τα λόγια αλλά με τη στάση μου, πως δεν με ενδιάφερε ο θάνατος, για να το πω ωμά, και μ’ ενδιαφέρει μόνο να μην κάνω ό,τι θεωρώ άδικο και ανόσιο… Και μόλις βγήκαμε από τη Θόλο, οι άλλοι τέσσερις πήγαν στη Σαλαμίνα να φέρουν τον Λέοντα κι εγώ σηκώθηκα και πήγα σπίτι μου. Η στάση μου ίσως να μου είχε κοστίσει τη ζωή, αν δεν έχαναν αμέσως μετά την εξουσία. (32c-d, μτφρ. Τάκης Θεοδωρόπουλος)

εντάξει είμαστε με τον Σωκράτη?

περιμένω ακόμα να βάλεις τα λινκ για τους άγηδες που ήταν στη μάχη στην πρώτη γραμμή με πλήρη εξοπλισμό 50 κιλά και 80 χρονών.

Εγώ αν κάνω λάθος και μου το αποδεικνύουν το παραδέχομαι. Εσύ προτιμάς να λες ψέμματα και να επιμένεις σε δεύτερα ψέμματα ότι υπάρχουν στο ίντερνετ που ποτέ δεν παραθέτεις.
Το να πω λοιπόν ότι γελοιοποιείσαι δεν είναι βρισιά γιατί στο αποδεικνύω ότι ψεύδεσαι.
Το να μου αντιτείνεις ότι λέω μαλακίες χωρίς να το αποδεικνύεις αυτό είναι βρισιά.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.409
Πόντοι
2.606
Κανονικα θα επρεπε να τους εχουμε ηδη γραψει τελειως στα αρχιδια μας....ουτε μανουρες ουτε τσαμπουκαδες ουτε τιποτα.....στα ισα ολοι εξω και ολοι στις δουλειες μας....οποιος εχει θεμα ας κατσει σπιτι να πεθανει η να ζησει οτι προτιμα,θεμα οπτικης ειναι τελικα.....αιντα γαμιδια....ενα χρονο και βαλε σαμε και οι παλιοπουστες κατεβαζουν και νεα μετρα!

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Κανονικα θα επρεπε να τους εχουμε ηδη γραψει τελειως στα αρχιδια μας....ουτε μανουρες ουτε τσαμπουκαδες ουτε τιποτα.....στα ισα ολοι εξω και ολοι στις δουλειες μας....οποιος εχει θεμα ας κατσει σπιτι να πεθανει η να ζησει οτι προτιμα,θεμα οπτικης ειναι τελικα.....αιντα γαμιδια....ενα χρονο και βαλε σαμε και οι παλιοπουστες κατεβαζουν και νεα μετρα!
Είσαι αντίθετος στα μέτρα μόνο ή στην σοβαρότητα της νόσου του ιού?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom