Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.940
Πόντοι
5.506
Ο διχασμός και το μίσος που έχει σπείρει ο Κούλης δεν έχει προηγούμενο. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τον Αλεξ71, τον Λεκλε και τους λοιπούς φαντασιόπληκτους του σαη, είναι ο μεγαλύτερος ηγέτης που έχει δει ποτέ η Ελλάδα.:shit:

Γεια σου ρε κωλομπουρδα #ο_σφυγμος_του_πολιτη

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Ένα μικρό quiz για όποιον έχει χρόνο και θέλει...........

"Πόσα άρθρα και αναφορές στα mainstream media έχετε πετύχει να μιλάνε για τσιπάκια;"

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.039
Πόντοι
456
Ο διχασμός και το μίσος που έχει σπείρει ο Κούλης δεν έχει προηγούμενο. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τον Αλεξ71, τον Λεκλε και τους λοιπούς φαντασιόπληκτους του σαη, είναι ο μεγαλύτερος ηγέτης που έχει δει ποτέ η Ελλάδα.:shit:

για άλλους αυτό το έκανε και το κάνει ο τσίπας

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
Που θα κρυφτειτε ρε γαμιωλες....?καποια στιγμη θα βγειτε γαμημενοι να ψαξετε για ψηφους,θα ρθειτε σαν τις πουτανες και θα παρακαλατε....να δω με τι μουτρα θα μας κοιταξετε παλιοπουστες...ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ!ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΗ!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.586
Πόντοι
12.756
το μονο που εχω να πω ειναι οτι εχει απλωσει το κορωνοβιρουσι και εκει που δεν ειχα κανενα γνωστο μου πλεον εχω 5 και ο ενας πεθανε χθες....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.086
Πόντοι
22.266
Η στιγμή που αστυνομικός τηλεφωνεί για να διασταυρώσει αν το χαρτί μετακίνησης είναι αληθινό

βιωνουμε εθνικη τραγωδια
Εδώ ολόκληρη χώρα έκανε πλαστους ισολογισμούς για να μπούμε στο ευρώ κ αυτοί ψάχνουν για ένα κωλοχαρτο μετακινήσης :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Που θα κρυφτειτε ρε γαμιωλες....?καποια στιγμη θα βγειτε γαμημενοι να ψαξετε για ψηφους,θα ρθειτε σαν τις πουτανες και θα παρακαλατε....να δω με τι μουτρα θα μας κοιταξετε παλιοπουστες...ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ!ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΗ!

Εσυ εχεις ξεφυγει εντελως πλεον ε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μαστορα επισης εχει εξαντληθει η υπομονη και η ανοχη του κοσμου απεναντι στην κουλοκυβερνηση
Aφου το λες εσυ ετσι θα ειναι
Το λέει ο απλός καθημερινός κοσμάκης τύπε. Όσο κι αν θέλεις να μένεις περιορισμένος στον κλειστό κύκλο σου και να μη βλέπεις πέρα από τη μύτη σου, η αλήθεια είναι αυτή. Ότι ένα απλός καθημερινός τύπος που περνάει τυχαία με το μηχανάκι του από ένα δρόμο φωνάζει "Μητσοτάκη γαμιέσαι" και ένας άλλος επίσης καθημερινός τυχαίος περαστικός τον επικροτεί απαντώντας "Ωραίος!".

Τώρα γύρισε πλευρό στο μαξιλάρι σου και συνέχισε να ονειρεύεσαι τις δημοσκοπήσεις του ΣΚΑΙ και τους συναδέλφους σου που κάνετε πηγαδάκι στη δουλειά.

Τι λες ρε παιδι μου. Εγινε τετοιο συμβάν? Ειπε ενας σε μηχανακι οτι γαμιεται ο Μητσοτακης και απαντησε ενας περαστικος "ωραιος"?
Μιλαμε οτι φουντωνει η λαϊκή αγανακτηση, θεριεύει το κίνημα. Τρέμουν στο Μαξίμου. Ζεσταινονται τα ελικοπτερα.
Ανατρίχιασα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ο μονος που εχει διχαστικο λόγο και διασπειρει το μισος εδω και χρονια ειναι ο Συριζα και ο αρχηγος του

Τα άλλα ειναι μονο στο κεφαλι σου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Τι παει να πει "για αλλους"?
Την αποψη των αλλων μεταφερεις? Η δικη σου ποια ειναι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ενταση λέει στην Νικόπολη Θεσσαλονίκης κατα την διενέργεια ράπιντ τέστ.

Ναι, πηγανε λεει τεσσερις απλυτοι και βριζανε τους ανθρωπους και στο τελος αναποδογυρισαν και ενα τραπεζι με φαρμακευτικο υλικο

Και μαλιστα το γυρισανε και βιντεο, τοσο στόκοι.
Θα συλληφθουν βεβαια και στο δικαστηριο θα ειναι παναγίτσες τα βοθρολυματα

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
το μονο που εχω να πω ειναι οτι εχει απλωσει το κορωνοβιρουσι και εκει που δεν ειχα κανενα γνωστο μου πλεον εχω 5 και ο ενας πεθανε χθες....

Δυστυχώς και εγώ το ίδιο. Ώρες-ώρες μπαίνω στον πειρασμό να ευχηθώ στους αρνητές να ζήσουν κάτι παρόμοιο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Δυστυχώς και εγώ το ίδιο. Ώρες-ώρες μπαίνω στον πειρασμό να ευχηθώ στους αρνητές να ζήσουν κάτι παρόμοιο.
Μην μπαινεις σε αυτη τη διαδικασια.
Η σωστη τιμωρια ενος ηλιθιου δεν πρεπει να ειναι ο θανατος ή η ταλαιπωρια.
Μονο η απαξιωση.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.039
Πόντοι
456

Τι παει να πει "για αλλους"?
Την αποψη των αλλων μεταφερεις? Η δικη σου ποια ειναι?

αυτό εννοούσα, για μένα ο τσίπας και οι ανθέλληνες του τσυριζα είναι τέρμα διχαστικοί, εκεί ποντάρουν και την ύπαρξή τους

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Μαστορα επισης εχει εξαντληθει η υπομονη και η ανοχη του κοσμου απεναντι στην κουλοκυβερνηση
Aφου το λες εσυ ετσι θα ειναι
Το λέει ο απλός καθημερινός κοσμάκης τύπε. Όσο κι αν θέλεις να μένεις περιορισμένος στον κλειστό κύκλο σου και να μη βλέπεις πέρα από τη μύτη σου, η αλήθεια είναι αυτή. Ότι ένα απλός καθημερινός τύπος που περνάει τυχαία με το μηχανάκι του από ένα δρόμο φωνάζει "Μητσοτάκη γαμιέσαι" και ένας άλλος επίσης καθημερινός τυχαίος περαστικός τον επικροτεί απαντώντας "Ωραίος!".

Τώρα γύρισε πλευρό στο μαξιλάρι σου και συνέχισε να ονειρεύεσαι τις δημοσκοπήσεις του ΣΚΑΙ και τους συναδέλφους σου που κάνετε πηγαδάκι στη δουλειά.

Τι λες ρε παιδι μου. Εγινε τετοιο συμβάν? Ειπε ενας σε μηχανακι οτι γαμιεται ο Μητσοτακης και απαντησε ενας περαστικος "ωραιος"?
Μιλαμε οτι φουντωνει η λαϊκή αγανακτηση, θεριεύει το κίνημα. Τρέμουν στο Μαξίμου. Ζεσταινονται τα ελικοπτερα.
Ανατρίχιασα...

Άλεξ!Έλα μια βόλτα προς Λάρισα, Ελασσόνα, Δαμάσι να δεις τι κάνουν τα ελικόπτερα των κυβερνητικών;

Τουλάχιστον ο Κούλης πήγε στην Σάμο, εδώ δεν το διανοείται καν, πιστεύεις λόγω της συσπείρωσης ή λόγω διχόνοιας που σπέρνει ο Τσίπρας;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Βγηκε η ΕΛΣΤΑΤ και λεει η υφεση το 2020 ηταν ...μονο 8.2% αντι 10.5% που αναμενονταν.

Ετσι λεει δε θα χρωσταμε 208% επι του ΑΕΠ αλλα μονο ...204%.

Σε τι ομως οφειλεται αυτο το +2% παραπανω? Απ'οτι φαινεται το τεταρτο τριμηνο ειχε ...μαγικη αποδοση.

Στο οικονομικό επιτελείο, στέκονται ιδιαίτερα στο γεγονός ότι η εικόνα του 4ου τριμήνου ήταν πολύ καλύτερη του αναμενόμενου. Με κλειστά τα μαγαζιά από το πρώτο 10ήμερο του Νοεμβρίου, η μείωση της κατανάλωσης συγκρατήθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα (-2,2%)

Μονο -2.2% η καταναλωση σε σχεση με το αντιστοιχο τριμηνο του 2019... που ηταν ολα ανοιχτα και εβλεπες τουριστες μεχρι το δεκεμβρη... Τωρα ποιος ακριβως ξοδευε και εκανε ολη αυτη τη καταναλωση με κλειστα τα μαγαζια και χωρις τουριστες ειναι ενα θεμα :confused::confused::confused:

2693505807_921cf65cd8_b-2885647842-1566537206377-e1566538458819.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom