Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τώρα κατάλαβα γιατί ο Αλεξ71 θεωρεί τον εαυτό του έξυπνο. Μάλλον είναι κατ' αντιστοιχία με τα "έξυπνα" μέτρα της κυβέρνησης.:confused:

Πάλι εδώ είσαι ρε μπούφο;
Αν δεν γράψεις την σαχλαμάρα σου δεν μπορείς να κοιμηθείς, έτσι; :confused:
Αστους μωρε, καποιοι συγκεκριμενοι εχουν εμμονές μαζί μου.
Αν δεν ηταν εξοχως βαρετο, μπορει να ηταν και διασκεδαστικο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Έτσι για την αλητεία σήμερα το μεσημέρι , έφτασα στο όριο των 2 χιλιομέτρων και έκανα στα γρήγορα και ένα βηματάκι πέρα από το όριο. Αμέσως βέβαια ξαναμπήκα εντός ορίου, μη γίνει καμιά μαλακία και διασπείρω τον ιό. Δεν παίζουν με αυτά....:grin:
Σου εχω νεα. Με τα ποδια μπορεις να κάνεις οσα χιλιομετρα θελεις, ακομη και με ποδηλατο.
Εχει διευκρινισθει ξεκαθαρα.
Μόνος σου αγχωθηκες χωρις λογο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.102
Πόντοι
22.266
Ερώτηση
Αν πάρω το αμάξι κ πάω ανατολικα στα δύο χιλιόμετρα κ ένα βήμα της δυτικής μου αυλοπορτας ,τότε καίγομαι;;;; ή μετράνε από την πίσω πόρτα την ανατολική :confused:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.448
Πόντοι
2.606
Ο Κούλης αφουγκράζεται την πλειοψηφία. Το ακούσαμε κι αυτό..:priest:
Φυσικα.
Μπας και νομιζετε ολοι εσεις οι περιεργοι οτι ειστε και πλειοψηφια?
Τύπε βγες από το καβούκι σου και πήγαινε καμια βόλτα να "αφουγκραστείς". Δε θα κολλήσεις κορωνοϊό μην αγχώνεσαι.:confused:
Εγω να παω βολτα? Τον κοσμο που βλεπω καθε μερα λογω της δουλειας δεν τον φανταζεσαι
πως βλεπεις κοσμο λογω δουλειας ρε γιδοβοσκε και τοσο πολυ μαλιστα που δεν τον φανταζομαστε..?.μας τρολαρεις,εσυ δεν ελεγες και λες ακομη, καραντινα μεχρι να σβησει ο ηλιος, γιατι φοβασαι μην κολλησεις και μεταδωσεις τον κορωνα στον 90χρονο πατερα σου??....
Ο πατερας μου ειναι στην επαρχια, σε νησι, πρεπει να παρω αεροπλανο ή πλοιο για να τον δω, τι σχεση εχει αυτο?
Εσυ πώς ακριβως θεωρεις οτι ασκω τη δικηγορια, δια ολογράμματος?
Επιπλεον, γιατι βριζεις διαρκως? Εγω σε εβρισα ποτέ?
τι σε ειπα ακριβως ρε παιχτη ,σε εβρισα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Φυσικα.
Μπας και νομιζετε ολοι εσεις οι περιεργοι οτι ειστε και πλειοψηφια?
Τύπε βγες από το καβούκι σου και πήγαινε καμια βόλτα να "αφουγκραστείς". Δε θα κολλήσεις κορωνοϊό μην αγχώνεσαι.:confused:
Εγω να παω βολτα? Τον κοσμο που βλεπω καθε μερα λογω της δουλειας δεν τον φανταζεσαι
πως βλεπεις κοσμο λογω δουλειας ρε γιδοβοσκε και τοσο πολυ μαλιστα που δεν τον φανταζομαστε..?.μας τρολαρεις,εσυ δεν ελεγες και λες ακομη, καραντινα μεχρι να σβησει ο ηλιος, γιατι φοβασαι μην κολλησεις και μεταδωσεις τον κορωνα στον 90χρονο πατερα σου??....
Ο πατερας μου ειναι στην επαρχια, σε νησι, πρεπει να παρω αεροπλανο ή πλοιο για να τον δω, τι σχεση εχει αυτο?
Εσυ πώς ακριβως θεωρεις οτι ασκω τη δικηγορια, δια ολογράμματος?
Επιπλεον, γιατι βριζεις διαρκως? Εγω σε εβρισα ποτέ?
τι σε ειπα ακριβως ρε παιχτη ,σε εβρισα?
Α συγνωμη, δεν καταλαβα οτι το "γιδοβοσκος" ηταν επαινος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ερώτηση
Αν πάρω το αμάξι κ πάωανατολικσ στα δύο χιλιόμετεα κ ένα βήμα ανατολικά της δυτικής μου αυλοπορτας ,τότε καίγομαι ή μετράνε από την πίσω πόρτα την ανατολική :confused:
Τι θες ρε τύπε?

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.448
Πόντοι
2.606
Επισης εσυ δεν μας εγραφες πως δεν θες να τον κολλησεις?πως θα τον κολλησεις λοιπον αφου ειναι σε νησι μακρια σου?με το συναχωμενο ολογραμμα σου?....και γιατι εσενα σου επιτρεπουν να συναντας αφανταστα πολυ κοσμο?....εισαι μηπως υπερμεταδοτης αλλα αρνητης στα κρυφα ?εισαι μηπως απο αυτους που λενε εμβολιο,αλλα μουλωχτα δεν θα το κανεις μηπως τελικα ισχυει η πσεκανς και γινεις πσ5....μηπως φωναζεις για καραντινα γιατι νομιζεις πως εισαι εξω απο το χορο?η πουτσα του καταστροφικου λογαριασμου θα ειναι για ολους,δεν εισαι εξω απο τιποτα!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.448
Πόντοι
2.606
Μαγκες δεν μας τα λετε καθολου καλα τελικα!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Βεβαια,εσυ ο ιδιος υποστηριζες οκτωβρη μηνα πως 2ο λοκνταουν θα ειναι καταστροφη και μετα φτασαμε στο τεταρτο και θελεις 5ο με απομονωση και πραγματικους εγκλεισμους...

Εγώ δεν θυμάμαι να το'λεγε,έχεις κανα λινκ;:2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Επισης εσυ δεν μας εγραφες πως δεν θες να τον κολλησεις?πως θα τον κολλησεις λοιπον αφου ειναι σε νησι μακρια σου?με το συναχωμενο ολογραμμα σου?....και γιατι εσενα σου επιτρεπουν να συναντας αφανταστα πολυ κοσμο?....εισαι μηπως υπερμεταδοτης αλλα αρνητης στα κρυφα ?εισαι μηπως απο αυτους που λενε εμβολιο,αλλα μουλωχτα δεν θα το κανεις μηπως τελικα ισχυει η πσεκανς και γινεις πσ5....μηπως φωναζεις για καραντινα γιατι νομιζεις πως εισαι εξω απο το χορο?η πουτσα του καταστροφικου λογαριασμου θα ειναι για ολους,δεν εισαι εξω απο τιποτα!
Ρε τύπε συγκεντρωσου λιγο. Τα δικαστηρια δουλευουν, δεν μπορω να να κλεισω το γραφειο μου. Εργαζομαι ουσιαστικα στο 60% περιπου της κανονικοτητας. Και οι πελατες ερχονται και θελουν συναντηση. Προσεχω οσο μπορω και εως εκει. Μακαρι να μπορούσα να μην συγχρωτιζομαι τοσο αλλά δεν ειναι ευκολο.
Μακαρι επισης να εκλειναν ολα εδω και εβδομαδες. Δεν εχουν κλεισει ομως.
Οσο για τους δικους μου ειπα οτι αποφευγω να τους συναντησω πηγαινοντας στο νησι. Τι ειναι τοσο δυσνοητο?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.102
Πόντοι
22.266
Ερώτηση
Αν πάρω το αμάξι κ πάωανατολικσ στα δύο χιλιόμετεα κ ένα βήμα ανατολικά της δυτικής μου αυλοπορτας ,τότε καίγομαι ή μετράνε από την πίσω πόρτα την ανατολική :confused:
Τι θες ρε τύπε?
Τυπε Ρώτα τον Μητσοτάκη τι θέλει κ αν κατάλαβες κάτι

Ένα χρόνο τώρα :confused:
Τι σημαίνει καραντίνα τι self isolation
Ti το ένα τι το άλλο

Plf εξόδου plf εσόδου
Sms μόνο στην Ελλάδα

Καραντίνα μέσα στην Καραντίνα

Αντί να προσπαθήσει να τηρήσουμε τα πρωτόκολλα ,απλά εφαρμόζει καραντίνα

Θέλω να βγω με το αμάξι μου δύο η ώρα τη νύχτα κ να πάω 2001 μέτρα μακριά για να δω ένα βράχο γιατί έτσι μου καύλωσε
Κόβεται η ελευθερία κ θυσιάζεται στο βωμό της καραντίνας

Άλλο τηρώ τα μέτρα κ άλλο καραντίνα οριζόντια

Θέλω την ελευθερία μου
Θέλω δουλειές θέλω εργασία θέλω λεφτά θέλω να πάω με φίλους να βγω να πιω κ

Σεβόμενος εσένα δεν σε υποχρεωνω να έρθεις μαζί μας στο τσιπούραδικο ,,,,,μπορείς να κάτσεις σπίτι σου

Αλλά εσύ επιβάλεις το θέλω σου σε εμένα

Όπως τα κανάλια πχ είναι ανοικτά θέλω κ εγώ να ανοίξω πχ την ταβέρνα μου κ να αναγράφω τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα κ οι θαμώνες εξετάστηκαν με pcr test

Νισαφι πια
Πζεκαζμενα λόγια

Ο επομενος

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Έτσι για την αλητεία σήμερα το μεσημέρι , έφτασα στο όριο των 2 χιλιομέτρων και έκανα στα γρήγορα και ένα βηματάκι πέρα από το όριο. Αμέσως βέβαια ξαναμπήκα εντός ορίου, μη γίνει καμιά μαλακία και διασπείρω τον ιό. Δεν παίζουν με αυτά....:grin:
Σου εχω νεα. Με τα ποδια μπορεις να κάνεις οσα χιλιομετρα θελεις, ακομη και με ποδηλατο.
μπορώ να έχω ένα σλιπινγκ μπαγκ ώστε να διανυκτερευω εκτός και να συνεχίζω την πορεία την επόμενη μέρα; :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.102
Πόντοι
22.266
μπορώ να έχω ένα σλιπινγκ μπαγκ ώστε να διανυκτερευω εκτός και να συνεχίζω την πορεία την επόμενη μέρα; :confused:
Man. Και εσύ άστεγος;;;;;; :confused:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
όχι τυπε , λέω να πάω στο εξοχικό μου. Μια 50άρα πορεία είναι αλλά έχει πέσει η φυσική κατάσταση και δεν τη βγάζω μονοκοπανια :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης

Ο κουλης που βγηκε με 2.2 εκ ψηφους απ'τους 5.7 εκ που ψηφισαν (και 9.9εκ των εγγεγραμμενων) .....αφουγκραζεται τη πλειοψηφια... Που αν το εκανε θα επρεπε να ειχε παραιτηθει την ιδια μερα που εχει εκλεχθει αφου δεν τον στηριζουν ουτε το 40% οσων ψηφισαν (ασε τους απεχοντες)... Να πει πανω απο 6 στους 10 που ψηφισαν δε με θελουν για πρωθυπουργο... αρα τι σκατα κανω εδω περα?

Αντ'αυτου το πρωτο πραμα που εκανε οταν βγηκε ηταν να καταργησει την απλη αναλογικη που στεκεται εμποδιο για την επανεκλογη του αφου δεν πιανει με τιποτα πλειοψηφικα ποσοστα.

Εντωμεταξυ η πλειοψηφια εχει 1002 θεματα που ο κουλης δεν αφουγκραζεται, οπως για φορους / ενφια / εισφορες / μισθολογικα / εγκληματικοτητα λαθρο, αλλα εκει μαλλον ειναι κουφος :confused::confused::confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
www.protothema.gr/greece/article/1101148/eleghos-se-xenodoheio-sto-kolonaki-prostimo-ston-vouleuti-milto-hrusomalli/#Comments[/url]

Φαντάζομαι ξέχεσμα που θα ριξε τους μπάτσους που τον έγραψαν 'ξερετε ποιος ειμαι εγω ρε'; :2funny:

Εντωμεταξυ λεει

Πρόστιμα για μη εφαρμογή των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού, βεβαιώθηκαν στο ξενοδοχείο «The Duke Boutique Suites» στο Κολωνάκι.

Στο ξενοδοχείο βρισκόταν και ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης
, ο οποίος εντοπίστηκε να παραβιάζει τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, στον οποίο επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Ξερει κανεις τι παιζει με το συγκεκριμενο ξενοδοχειο?

(σκρολαροντας πετυχαινεις βιζιτονια)

Κανεις δε ξερει τι παιζει εκει με τα βιζιτονια? :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης

Μασκα που φοραει η αλλη... "This mask is as useless as Joe Biden" :crazy:

Εντωμεταξυ με το Τεξας οι πολιτειες οπου δεν απαιτειται η μασκα, ανερχονται πλεον στις 16.

Alaska
Arizona
Florida
Georgia
Idaho
Iowa
Mississippi
Missouri
Montana
Nebraska
North Dakota
Oklahoma
South Carolina
South Dakota
Tennessee
Texas

O Biden εκραξε τους Τεξανους οτι ειναι ...νεατερνταλ. Εφαγε κραξιμο* και μετα βγηκε η εκπροσωπος τυπου να τα μπαλωσει λεγοντας οτι ειναι δειγμα frustration...

Εδω περα ουσιαστικα βλεπουμε και αυτο που βλεπαμε επι Τραμπ, οτι δλδ η διαχειριση γινεται σε πολιτειακο επιπεδο αλλά παρολα αυτα ο Τραμπ ειχε "χρεωθει" απ'τα mainstream media την αποτυχια ενω οι πολιτικες εφαρμοζονται ξεκαθαρα σε state level περαν του ελεγχου του προεδρου. Αν πχ ενας κυβερνητης λεει ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ, τερμα. Δεν πα να λεει ο Τραμπ ή ο Μπιντεν οτι θελουν... ο κυβερνητης κανει κουμαντο.

* Μερος του κραξιματος ηταν και απ'το κυβερνητη του Τεξας οπου ο Μπαϊντεν αφηνει λαθρο ΜΕ ΚΟΒΙΝΤ
GOV. ABBOTT: "The two things, Brian. First, it obviously is not the type of thing that the president should be saying. But, second, he kind of said it on the worst day he could have, because the same day he said that in Texas, the Biden administration was releasing illegal immigrants into our communities who had COVID. The Biden administration was spreading COVID in south Texas yesterday because of their lack of constraint of testing and quarantining people who come across the border illegally. The Biden administration was exposing Texans to COVID. That is a Neanderthal type approach to dealing with the COVID situation."

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Α ρε Kabourdidis,τί ρομαντικός που είσαι να πιστεύεις ότι οι χώρες κυβερνιούνται με τις ψήφους......

Να’σαι πάντα καλά και να μην χάσεις την αθωότητα σου! (μην σκοτώσεις το παιδί που όλοι έχουμε μέσα μας στο χαρακτήρα μας εννοώ)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.102
Πόντοι
22.266
όχι τυπε , λέω να πάω στο εξοχικό μου. Μια 50άρα πορεία είναι αλλά έχει πέσει η φυσική κατάσταση και δεν τη βγάζω μονοκοπανια :confused:
Aaaa
Σε αυτό τυπε δεν μπορείς να πας
Αυτό πλέον είναι προσβάσιμο μόνο για Πακιστανούς
Άσε πολύ αλευρι για να φτιάχνουν πακιστανικής πίτες τα παιδιά

Εσύ μέσα στο μαντρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom