Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Πλακα πλακα οι καραντινοκαβλοι μπαγλαμαδες του σαη θα εχουν ξεροχυσει τρελα στο ακουσμα των νεων σωτηριων μετρων.....παιζει δυνατα το ενδεχομενο ολο το τρελοπαρεακι να μαζευτει ζουμ ,να κανουν ολοι μαζι πσηφιακο γλυφωκωλι στον κουλη.....τουλαχιστον!
Αντιθετως ειμαι πολυ απογοητευμενος, πολυ χλιαρα τα μετρα, ηθελα πληρες κλεισιμο των παντων για τουλαχιστον 3 εβδομαδες και εξοδο μονο με το 6 στα 500 μετρα απο το σπιτι μια φορα τη μερα για μιση ωρα και ψωνια δυο φορες τη βδομαδα απο σουπερ μαρκετ ή φαρμακειο απο μια ωρα το πολυ.

Αυτά τα μέτρα που λες έπρεπε να τα λάβει το Νοε για 2-3 εβδομάδες το πολύ και μετά σταδιακό άνοιγμα. Να μην κυκλοφορεί κουνούπι όμως ... Οτιδήποτε άλλο είναι κοροϊδία, για 5ο μήνα οικονομική και υγειονομική καταστροφή χωρίς αντίκρυσμα. Όλοι θα την πληρώσουμε την νύφη, είτε εμμέσως με τους επιπλέον φόρους είτε άμεσα με ανεργία, μειώσεις μισθών, συντάξεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Πες μου και κάτι άλλο Αλεξ, γιατί ο ΠΟΥ άλλαξε τώρα την ευαισθησία των PCR τεστς από υψηλή σε χαμηλότερη (εκεί που έπρεπε να ήταν από την αρχή της "πανδημίας" δλδ) ;
Μήπως για να βγαίνουν λιγότερα θετικά; Λέω εγώ τώρα, γιατί;
Δεν γνωριζω τύπε, ρωτησε κανεναν γιατρο. Εγω νομικός ειμαι, δεν θα καταντησω σαν καποιους αλλους που κάνουν οτι γνωριζουν τα παντα.

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Αλεξ, διότι πρέπει να φανεί και η αποτελεσματικότητα του εμβολίου, η πτώση των κρουσμάτων παγκοσμίως θα δείξουν ότι δουλεύουν και τα εμβόλια.
Εν τω μεταξύ στο Ισραήλ με το 90 % εμβολιαμένο, τα κρούσματα παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η ευαισθησία του τεστ PCR και ραπιντ είχε καθοριστεί στην μέγιστη τιμή από πέρυσι, γι'αυτό και 50% των θετικών ήταν ασυμπτωματικοί. Δεν νοείται νοσησις από οποιονδήποτε ιό εάν πέραν του θετικού τεστ, δεν έχει και ο υποτιθέμενος ασθενής την κλινική εικόνα του νοσούντος, δλδ τα συμπτώματα της ίωσης!!!
Τα παραπάνω όταν τα λέγαμε πέρυσι τον Απρίλιο, ήμασταν πσεκαζμενοι. Τώρα πάρτε τα αρχίδια μου σανοφαγοι με την κοροϊδία του ΕΟΔΥ σας...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Αλεξ, διότι πρέπει να φανεί και η αποτελεσματικότητα του εμβολίου, η πτώση των κρουσμάτων παγκοσμίως θα δείξουν ότι δουλεύουν και τα εμβόλια.
Εν τω μεταξύ στο Ισραήλ με το 90 % εμβολιαμένο, τα κρούσματα παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η ευαισθησία του τεστ PCR και ραπιντ είχε καθοριστεί στην μέγιστη τιμή από πέρυσι, γι'αυτό και 50% των θετικών ήταν ασυμπτωματικοί. Δεν νοείται νοσησις από οποιονδήποτε ιό εάν πέραν του θετικού τεστ, δεν έχει και ο υποτιθέμενος ασθενής την κλινική εικόνα του νοσούντος, δλδ τα συμπτώματα της ίωσης!!!
Τα παραπάνω όταν τα λέγαμε πέρυσι τον Απρίλιο, ήμασταν πσεκαζμενοι. Τώρα πάρτε τα αρχίδια μου σανοφαγοι με την κοροϊδία του ΕΟΔΥ σας...
Δεν καταλαβαινω τύπε τι μου λες, εσυ εχεις τον καημο σου να πεις οτι τρωμε σανο οσοι τηρουμε τα μετρα. Το ειπες, οκ. Για τα υπολοιπα ρωτησε κανενα γιατρο.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πλακα πλακα οι καραντινοκαβλοι μπαγλαμαδες του σαη θα εχουν ξεροχυσει τρελα στο ακουσμα των νεων σωτηριων μετρων.....παιζει δυνατα το ενδεχομενο ολο το τρελοπαρεακι να μαζευτει ζουμ ,να κανουν ολοι μαζι πσηφιακο γλυφωκωλι στον κουλη.....τουλαχιστον!
Αντιθετως ειμαι πολυ απογοητευμενος, πολυ χλιαρα τα μετρα, ηθελα πληρες κλεισιμο των παντων για τουλαχιστον 3 εβδομαδες και εξοδο μονο με το 6 στα 500 μετρα απο το σπιτι μια φορα τη μερα για μιση ωρα και ψωνια δυο φορες τη βδομαδα απο σουπερ μαρκετ ή φαρμακειο απο μια ωρα το πολυ.
χααχαχαχαχα
Τι λες ρε δικηγορε εχεις καταλαβει οτι η κουλοκυβερνηση φοβατε την κοινωνικη αντιδραση,με φοβο καθε φορα παιρνετε μέτρα και το αποτελεσμα ξέρεις πιο ειναι διαλυεται και την οικονομια αλλα και η πανδημια καλπαζει.
Δεν υπαρχει πολιτικη βουληση αλεξ και η κυβερνηση πλεει σε αχαρτογραφιτα νερα.
Ενα σκληρο λοκνταουν οντως θα εριχνε τη πανδημια αλλα οχι αυτο που ανακοινωσατε.
Οικονομια πανδημια και κουλης 2-0
Ωρα για αλλαγη κυβερνησης
Εσυ εισαι τοσο πολιτικά αναλφαβητος και κορόιδο, που δεν εχεις καταλαβει οτι ο Κουλης λειτουργει πάντα συμφωνα με τις δημοσκοπησεις.
Η πλειοψηφια θελει αστυνομια στα πανεπιστημια, την εκανε.
Η πλειοψηφια θελει λοκνταουν, το κανει.
Η πλειοψηφια θελει να μην υποχωρησει στον Κουφοντίνα, δεν υποχωρει.
Και γι αυτο φυσικά δεν πεφτει. Γιατι ακολουθει την πλειοψηφια.
Η μειοψηφια εχει αφρισει βεβαια, γιατι την γραφει στ αρχιδια του.
Αλλά σου εχω νεα ασχετε και αναλφαβητε πολιτικά, ουδείς επεσε ποτέ απο την εξουσία κάνοντας αυτο που θελει η πλειοψηφια.
Κι εσεις βεβαια, ακριβως τα αντιθετα.
Τρεξτε να υποστηριξετε τον Κουφοντινα και το ανοιγμα των πάντων, το 3% ειναι κοντα.
και οταν η πλειοψηφία θα θελει συριζα να δω ο κουλης θα στηριξει αυτη τη πλειοψηφία.
Αλεξ τελιωνεται η μαλλον τελιωσατε και δεν το εχεις καταλαβει.
Η λυση ειναι παραιτηση της κυβερνησης

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Γιατροί τα λένε αυτά φίλε, όχι εγώ, γιατροί που σε εμπιστεύονται να σου μιλήσουν, όχι οι τηλεγιατροί

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Ααα και η Παγωνη είπε προχθές να ανοίξουν και τα καφέ τηρώντας τα μέτρα για να μην συνωστιζεται ο κόσμος στις πλατείες?!?!?!
:confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
χααχαχαχαχα
Τι λες ρε δικηγορε εχεις καταλαβει οτι η κουλοκυβερνηση φοβατε την κοινωνικη αντιδραση,με φοβο καθε φορα παιρνετε μέτρα και το αποτελεσμα ξέρεις πιο ειναι διαλυεται και την οικονομια αλλα και η πανδημια καλπαζει.
Δεν υπαρχει πολιτικη βουληση αλεξ και η κυβερνηση πλεει σε αχαρτογραφιτα νερα.
Ενα σκληρο λοκνταουν οντως θα εριχνε τη πανδημια αλλα οχι αυτο που ανακοινωσατε.
Οικονομια πανδημια και κουλης 2-0
Ωρα για αλλαγη κυβερνησης
Εσυ εισαι τοσο πολιτικά αναλφαβητος και κορόιδο, που δεν εχεις καταλαβει οτι ο Κουλης λειτουργει πάντα συμφωνα με τις δημοσκοπησεις.
Η πλειοψηφια θελει αστυνομια στα πανεπιστημια, την εκανε.
Η πλειοψηφια θελει λοκνταουν, το κανει.
Η πλειοψηφια θελει να μην υποχωρησει στον Κουφοντίνα, δεν υποχωρει.
Και γι αυτο φυσικά δεν πεφτει. Γιατι ακολουθει την πλειοψηφια.
Η μειοψηφια εχει αφρισει βεβαια, γιατι την γραφει στ αρχιδια του.
Αλλά σου εχω νεα ασχετε και αναλφαβητε πολιτικά, ουδείς επεσε ποτέ απο την εξουσία κάνοντας αυτο που θελει η πλειοψηφια.
Κι εσεις βεβαια, ακριβως τα αντιθετα.
Τρεξτε να υποστηριξετε τον Κουφοντινα και το ανοιγμα των πάντων, το 3% ειναι κοντα.
και οταν η πλειοψηφία θα θελει συριζα να δω ο κουλης θα στηριξει αυτη τη πλειοψηφία.
Αλεξ τελιωνεται η μαλλον τελιωσατε και δεν το εχεις καταλαβει.
Η λυση ειναι παραιτηση της κυβερνησης

Ενταξει τύπε, το ειπες, το ξαναειπες, η λυση ειναι η παραιτηση του Κουλη και ο Συριζα θα παρει 50%.
Το ειπες δεκα φορες, το καταλαβαμε.
Θελεις κατι αλλο? Ποσες φορες να ακουσω πια την ιδια μαλακια ο ανθρωπος?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Γιατροί τα λένε αυτά φίλε, όχι εγώ, γιατροί που σε εμπιστεύονται να σου μιλήσουν, όχι οι τηλεγιατροί
Ενταξει τύπε.
Θα ρωτησω αν μειωθηκε η ευαισθησια των τεστ, επιτηδες προκειμενου να φανουν οτι αποδιδουν τα εμβολια, τα οποια ειναι αχρηστα επειδη στο Ισραηλ δεν δουλευουνε. Ετσι ακριβως να το ρωτησω?
Και μετα που θα πεσουν κατω οι γιατροι και θα κρατανε την κοιλια τους απο τα γελια, εγω τι θα πω? Οτι μου το ειπε ο geokoro απο το μπου κομ? Αν με πουν μαλακα θα εχουν αδικο?

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Ενταξει τύπε.
Θα ρωτησω αν μειωθηκε η ευαισθησια των τεστ, επιτηδες προκειμενου να φανουν οτι αποδιδουν τα εμβολια, τα οποια ειναι αχρηστα επειδη στο Ισραηλ δεν δουλευουνε. Ετσι ακριβως να το ρωτησω?
Και μετα που θα πεσουν κατω οι γιατροι και θα κρατανε την κοιλια τους απο τα γελια, εγω τι θα πω? Οτι μου το ειπε ο geokoro απο το μπου κομ? Αν με πουν μαλακα θα εχουν αδικο?

Όχι ρε Αλεξ, δίκιο θα έχουν.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.044
Πόντοι
6.056
Ενταξει τύπε.
Tυπε επειδη δεν κρατιεμαι,σορυ κιολας,ρωτα τους γιατρους λιγο,σε τι ποσοστο μειωνει το ανοιγμα παραθυρων την εξαπλωση του ϊου :confused: :confused: :confused: Και αν ρωτησουν ποιος το πε,πες ενα μελος μην εκθεσουμε και κανεναν :confused: :confused: :confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.784
Πόντοι
19.795
Πολυ αργα για τετοια μετρα. Αυτο επρεπε να γινει τον Νοεμβρη. Το πουλακι τωρα πεταξε. Η κυβερνηση ειχε την καλδαρα με το γαλα γεματη στο λοκνταουν του περασμενου Μαρτη, αλλα μια κλωτσια με το τριπλο λαθος της ανεμελης ποδηλαταδας στην Παρνηθα το εχυσε.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Άρες, μάρες, κουκουνάρες, ψεκασμένες χαζομάρες.

1. Στο Ισραήλ έχει εμβολιαστεί το 40% και όχι το 90%.
Share of the population fully vaccinated against COVID-19, Mar 2, 2021

2. Όχι μόνον έχουν πέσει δραματικά τα κρούσματα αλλά όλα τα υπόλοιπα, σοβαρά άρρωστοι, εισαγωγές στα νοσοκομεία και θάνατοι.
EvYkeVlXEAQmq1f

3. Το ίδιο παρατηρείται σε ΟΛΕΣ τις χώρες που γίνονται εμβολιασμοί.
Αγγλία
EvKqRqrXEAYNVTW

Γαλλία
EvkPqunXMAAqO0x

ΚΛΑΨΨΨΨΨΨΨΤΕ ΨΕΚΙΑ.

• Like
Αντιδράσεις: kinks

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Τασος3 ετοίμασε βαλίτσες
για Βουλγαρία,,,,,, άνοιξαν όλα ,,,,,,και στη Λευκορωσία

Εδώ;;;:confused:
Βουλγαρια την βαρεθηκα και Λευκορωσια δεν μου αρεσε ... καλα ανοιχτα ειναι και Μολδαβια παω εκει αν ειναι ...

ειμαι ομως καραντινοκαυλος και γουσταρω σκοτεινες γιαφκες με καλο ουισκι (ενιοτε και με καλη παρεα ) :grin:
Ε τότε πες κ τον μπούκα βαλίτσες για Κισινάου

Αν κ εκεί δεν έχει σαλούν :confused:
Ακριβως ,αν και περασε ο ρωσος κρατησαν την ρουμανικη νοοτροπια σε αυτο το θεμα ...
για αυτο εκατσα τοσα χρονια εκει :wink:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
1. Στο Ισραήλ έχει εμβολιαστεί το 40% και όχι το 90%.
Share of the population fully vaccinated against COVID-19, Mar 2, 2021

2. Όχι μόνον έχουν πέσει δραματικά τα κρούσματα αλλά όλα τα υπόλοιπα, σοβαρά άρρωστοι, εισαγωγές στα νοσοκομεία και θάνατοι.
EvYkeVlXEAQmq1f
Νομιζω εχουμε κανει διακρατικη συμφωνια για το πιστοποιητικο εμβολιασμου.
καλως εχοντων των πραγματων ενα ταξιδακι στο Τελ Αβιβ το καλοκαιρι θα ειναι οτι πρεπει ...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Ενταξει τύπε.
Tυπε επειδη δεν κρατιεμαι,σορυ κιολας,ρωτα τους γιατρους λιγο,σε τι ποσοστο μειωνει το ανοιγμα παραθυρων την εξαπλωση του ϊου :confused: :confused: :confused: Και αν ρωτησουν ποιος το πε,πες ενα μελος μην εκθεσουμε και κανεναν :confused: :confused: :confused:

Εγω πάλι δεν είμαι και τόσο σίγουρος οτι μειώνεται η εξάπλωση , μπορεί να ανοίξουμε το παράθυρο και να μπεί μέσα ο ιός αφου είναι αερομεταφερόμενος ... ειδικά αν έχει και υγρασία έξω δεν είναι να το ρισκάρεις :P

Αλλά πέρα απο την πλάκα ...

Απο την μια λενε οτι ανοίγεις τα παράθυρα πχ στην σχολική τάξη και είσαι εντάξει με μάσκες χωρίς αποστάσεις , και απο την άλλη οτι χρειαζόμαστε μάσκες και έξω με αποστάσεις (που υποτίθεται οτι απόσταση > μάσκα και έξω > μέσα) Στις αρχές με σύσταση μόνο σε λαικές αγορές (όπως και θα έπρεπε να παραμείνει) και μετά παντού επιβαλλόμενη ...

Η τα άλλα που λενε οτι ο ιός ζει 6 μέρες σε κέρματα και 3 σε χαρτονομίσματα :confused: αμα ηταν έτσι δεν θα έπρεπε να ψάχναμε για προσωπικό στα σούπερ μάρκετ ;

υγ. Αντε να έρθει το καλοκαίρι να σβήνει ο ιός σιγά σιγά ... παρόλο που απο ότι μας λένε πέσαμε σε υπεριό που δεν έχει εποχικότητα , αλλά τελικά μπορεί και να έχει ... σαν τις μάσκες που στην αρχή ηταν άχρηστες και μετά μας τις παρουσίασαν σαν το εμβόλιο πρίν το εμβόλιο :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.106
Πόντοι
22.266
Η κυβέρνηση μπερδεψε τα μέτρα προστασίας κ πρωτόκολλα με το λοκ ντάουν

Μπορεί τηρώντας τα μέτρα κ πρωτόκολλα να μην χρειαστεί καθόλου να κάνεις ΛΟΚ ντάουν

Όπως κάνουν κ τα καναλια:wink:
Κάνουν εκπομπές όλοι παρέα κ τηρώντας τα πρωτόκολλα
Το ίδιο θα μπορούσε κ η ταβέρνα της γειτονιάς μου κ να αναγράφει όπως τα κανάλια
Οι παίκτες (θαμώνες) έχουν υποστεί σε τεστ κοβιντ κ τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα :confused:

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
:rockon: :rockon::rockon::rockon::kneel: :new_shocked: :bigdick: :alivedick::assshake: :zfuck::fuck1:

Συνημμένα

• PEOEMBOLIOc331e0ae134412a93922719e24e8ddf5.jpg
    PEOEMBOLIOc331e0ae134412a93922719e24e8ddf5.jpg
    64,1 KB · Εμφανίσεις: 27

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.953
Πόντοι
5.506
Που είναι τα κυβερνητικά κομματόσκυλα:think:
Μήπως έχουν βάρδιες στις ΜΕΘ να παριστάνουν τους διασωληνωμένους για να πάει ο ΣΚΑΙ να πάρει πλάνα;:confused:

Εγω τρεχω να ψησω ρωσσους να ερθουν στην Ελλαδα για διακοπες. Μας ελειψαν. Ακομα τους θυμομαστε ποσο γενναιοδωρα πληρωναν τα 500€ για μια εβδομαδα σε 5αστερα ολ ινκλουσιβ ΜΑΖΙ με τα αεροπορικα μεσα και ηταν στημενοι εξω απο τον πρωινο μπουφε 5 λεπτα πριν ανοιξει, ετρωγαν μεχρι 5 λεπτα αφου εκλεινε και ειχαν μαζι τους φευγωντας φορτωμενες σακουλες Σκλαβενιτη με ζαμπον, αυγα, μπεικον, τυρια, μπουκαλια Αυρα γεματα με χυμο και μερικα μαχαιροπιρουνα.

Χανουμε τους κιμπαρηδες, δυαδωσται.

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΕΚΤΑΚΤΟ : Όταν η σύνδεση κλείνει ΑΛΛΑ η κάμερα μένει ΑΝΟΙΧΤΗ !

A ρε νόπανο φτυσιές που θες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom