Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
«Όλοι αυτοί, τα νεοφιλελεύθερα “παπαγαλάκια” που έγραφαν τόσα χρόνια σχετικά με το Δημόσιο σύστημα Υγείας, ελπίζω όταν θα ξεπεραστεί αυτή η κρίση να μην ξαναπιάσουν τη πένα τους για να γράψουν τα ίδια. Αν δεν υπήρχε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, με τα προβλήματα του, αλλά με τους ήρωες γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζόμενους, δεν ξέρω αν θα μιλάγαμε σήμερα».Είμαι Α Αθηνών, γέννημα-θρέμα του κέντρου. Εσυ που ψηφίζεις;
Δεν ξέρω κανέναν απο τον κοινωνικό μου κύκλο της Α Αθηνών που να θεωρεί οτι ο κακλάμάνης υπήρξε πετυχημένος δημαρχος. Αντιπαθής και ψωνισμένος ναι.
Ηταν ο δήμαρχος που ξερίζωσε δέντρα, και πήρε πούλο χάνοντας απο τον καμίνη
Δεν παρακολουθώ σε λεπτομέρεια τα πολιτικά της Ελλάδας, αλλά υπάρχει πικρία στον κακλαμάνι, δεν του πέρασαν κάτι μαγκιές που πήγε να κάνει. Εκανε λάθος εκτίμηση των δυνατοτήων του και πήρε πούλο. Είπαμε, είναι ψώνιο το άτομο.
Καλά τα λέει είναι προσωπική σου άποψη, όπως και αυτά που λες προσωπική μου άποψη είναι. Εϊναι γελοίο να υπήρξες υπουργός υγείας, να μην έκανες απολύτως τίποτα, και μετά να έρχεσαι να κάνεις κριτική προσπαθωντας να καπελώσεις τους εργαζομένους. Ως τι το έκανε αυτό; Με ποια ιδιότητα;
Δεν εχω την παραμικρή ιδέα τι εννοείς "λαϊκό κόμμα", αν αυτο εκπροσωπεί ο κακλαμάνι τότε ευτυχώς που θα παραμείνει αποτυχημένος και γνωστός ως "πρωην" με μηδέν μέλλον
Αν αυτή η δήλωση συνιστά καπέλωμα των εργαζομένων, την οποία μάλιστα δήλωση δε μπορεί να την κάνει ένας πρώην Υπουργός Υγείας και γιατρός, κατ εσέ, τι να πω....
Άλλα ελληνικά μιλάμε.