Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.251
Πόντοι
5.006
Και πως ήξεραν ρε Τάκη τις αντιδράσεις ενός εμβολίου που κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα? Και για να είμαι ξεκάθαρος αυτη είναι η απορία μου χωρίς να κάνω τον επιστήμονα. Τα εμβόλια από τα λίγα που γνωρίζω ήθελαν έτη μελετών για να θεωρούνται ασφαλή. Περίεργο θα ήταν ένα εμβόλιο που βγήκε ύστερα από μελέτες λίγων μηνών να έχει παρενέργειες?

αστο τυπε, αυτο παλιωσε...ολοι οι εβραιοι εμβολιαστηκαν...ζητημα αν πεθαναν 2-3....
δεν χρειαζεται να εισαι επιστημονας, απλα κοιτας του εβραιους και προχωρας...
Τους Εβραίους έχεις μπροστινούς ρε Τάκη? Για σωτήρες της ανθρωπότητας? Η της φάρμακοβιομηχανίας?

οκ δεν θες τους εβραιους....να πιασουμε τους ελληνες???
απο τις 500 χιλιαδες που κανανε το εμβολιο ποσοι πεθαναν???3-4????
απο τις 500 χιλιαδες που κολλησανε τον κοβιντ ποσοι πεθαναν????3000-4000?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.966
Πόντοι
5.506
Δεν ξερω ρε τύπε τι με συμφέρει, να το κανει ή να μην το κανει???
Άστην να πάρει μόνη της την απόφαση για να μην μπλέξεις μετά :grin:

Απλά να καθαρίσει καλά τα δακτυλικά ΤΟΥ αποτυπώματα από τη σύριγγα καλού κακού.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ναι ρε, πας καλα? Να την συμβουλεψω κατι και να το ακολουθησει και να της βγει σε κακο? Ποιος με σωνει μετα. Ας κανει ό,τι νομιζει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Σωστα τύπε, ασε την να κανει το εμβολιο, μετα την ξεπαστρευω με καποιον τροπο και ζηταω και αποζημιωση απο το ελληνικο δημοσιο οτι εφταιγε το εμβολιο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Συνημμένα

• 16RK.gif
    16RK.gif
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 36

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
Στο διαγραμμα με την καμπυλη γραμμη βλεπεις την αυξηση του αριθμου των εμβολιασμων.(αρχισε 8 Δεκεμβριου)σε εκατομυρια.Στο αποκομα του EXCEL βλεπεις την θνησιμοτητα κατα εβδομαδα και κατα ηλικια.Μετα τον εμβολιασμο εχουμε αυξηση των νεκρων μεγαλυτερη απο το μεγιστο του Νοεμβριου που ηταν το μεγιστο της επιδημιας και αυτο σε ολες τις ηλικιες.Οσο αυξανεται ο αριθμος των εμβολιασμων τοσο αυξανει ο αριθμος των θανατων ειτε το παρεις αμεσα ειτε με καθυστερηση δυο εβδομαδων που μας εχουν ζαλισει τα αρχιδια οτι χρειαζεται το εμβολιο για να λειτουργησει.

Στα αλλα δυο διαγραμματα ,στο ενα με την καμπυλη δειχνει κατα μηνα ποσους περισσοτερους θανατους ειχαν.Το κιτρινο ειναι οι περισσοτεροι θανατοι απο Κοβιντ.89.000.

Στην εικονα με τα κουτακια εχει την θνησιμοτητα κατα μηνα και εβδομαδες.

Βλεπουμε δηλαδη οτι πρωτη Φεβρουαριου εχουν γινει 9 εκατομμυρια εμβολια και οι θανατοι εχουν τριπλασιαστει σε σχεση με το πικ της επιδημιας τον Νοεμβριο.Για ποια προστασια και λειτουργικοτητα των εμβολιων μιλανε.Ε?

ΥΓ.Τα στοιχεια αφορουν Αγγλια μονο,οχι Σκωτια ,Β.Ιρλανδια και Ουαλια.

ολίγον αργοπορημένη απάντηση γιατί χθες το σάιτ δεν ήταν συνεργάσιμο :(
χαίρομαι που εξέλαβες το "δεν καταλαβαίνω και πολλά" κατά κυριολεξία και μου τα εξηγείς έτσι αναλυτικά. Αλλά έτσι μου δημιούργησες μερικές νέες απορίες :

- βγάζεις συμπέρασμα για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου βασιζόμενος στον αριθμό των θανάτων μετά την έναρξη των εμβολιασμών. Και πως ξέρεις αν και πόσοι από αυτούς είχαν εμβολιαστεί ; τα στοιχεία που παραθέτεις δεν το καταγράφουν, δεν νομίζεις ότι η πληροφορία αυτή παίζει κάποιο ρόλο ;

-από εκεί που πήρες το απόκομα του EXCEL δεν έχει και για τους επόμενους μήνες ; γιατί δείχνεις μόνο μέχρι αρχές Γενάρη όταν ο αριθμός των εμβολιασμένων δεν ήταν σημαντικός ;

- το διάγραμμα με τους πλεονάζοντες θανάτους τι σχέση έχει με τους εμβολιασμούς και το βάζεις εδώ ;

- γράφεις ότι το μέγιστο της επιδημίας ήταν το Νοέμβριο. Ίσως πρέπει να ρίξεις μια ματιά εδώ , να δεις πότε ήταν το μέγιστο σε κρούσματα και νεκρούς.

μια επισημάνση :αυτά τα περί correlation και causation, που γράφτηκε πρόσφατα αλλά και πριν από καιρό στην πρώτη καραντίνα, κλασική παγίδα για όσους βιάζονται να καταλήξουν σε συμπέρασμα που να ταιριάζει στην θεωρία που έχουν επιλέξει. Κάποιοι το κάνουν εν γνώση τους κάποιοι άλλοι από άγνοια.
και μια τελευταία ερώτηση : αν αποκλείσω την εκδοχή να ανήκεις στους παραπάνω και δεχθώ ότι ο προβληματισμός σου είναι ειλικρινής θεωρείς ότι από τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα σε μη ειδικούς μπορεί ένας απλός πολίτης να βγάζει οποιοδήποτε ασφαλές συμπέρασμα και να το διατυμπανίζει ως βεβαιότητα στο μπου ή όπου αλλού ;

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.882
Πόντοι
606
Και πως ήξεραν ρε Τάκη τις αντιδράσεις ενός εμβολίου που κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα? Και για να είμαι ξεκάθαρος αυτη είναι η απορία μου χωρίς να κάνω τον επιστήμονα. Τα εμβόλια από τα λίγα που γνωρίζω ήθελαν έτη μελετών για να θεωρούνται ασφαλή. Περίεργο θα ήταν ένα εμβόλιο που βγήκε ύστερα από μελέτες λίγων μηνών να έχει παρενέργειες?

αστο τυπε, αυτο παλιωσε...ολοι οι εβραιοι εμβολιαστηκαν...ζητημα αν πεθαναν 2-3....
Τους Εβραίους έχεις μπροστινούς ρε Τάκη? Για σωτήρες της ανθρωπότητας? Η της φάρμακοβιομηχανίας?

Τακουλαρα θα σε απογοητεύσω αλλά αμφιβάλλω και για των αριθμό αυτών που κόλλησαν αλλά ακόμα περισσότερο για αυτών που πέθαναν λόγω κοβιντ.
Λύσε μου μια απορία ρε γάτε Τάκη. Γιατί κάθε μέρα μαθαίνουμε για 25-30 θανάτους από κοβιντ και δε μαθαίνουμε συνολικό αριθμό θανάτων και από άλλες αιτίες?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.966
Πόντοι
5.506

Σωστα τύπε, ασε την να κανει το εμβολιο, μετα την ξεπαστρευω με καποιον τροπο και ζηταω και αποζημιωση απο το ελληνικο δημοσιο οτι εφταιγε το εμβολιο

Προχώ και ο σκύλος ολόκληρος και η πίτα χορτάτη.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.251
Πόντοι
5.006

Τακουλαρα θα σε απογοητεύσω αλλά αμφιβάλλω και για των αριθμό αυτών που κόλλησαν αλλά ακόμα περισσότερο για αυτών που πέθαναν λόγω κοβιντ.
Λύσε μου μια απορία ρε γάτε Τάκη. Γιατί κάθε μέρα μαθαίνουμε για 25-30 θανάτους από κοβιντ και δε μαθαίνουμε συνολικό αριθμό θανάτων και από άλλες αιτίες?

μηπως γιατι αυτη τη στιγμη ειναι η νουμερο 1 αιτια που γεμιζουν οι μεθ σε ολες τις χωρες????εσενα τι θες να σου πουνε δηλαδη, για τα 500 παιδακια που πεθαινουν καθε μερα απο την πεινα στην αφρικη????ζμπουτσα μας...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.966
Πόντοι
5.506

μηπως γιατι αυτη τη στιγμη ειναι η νουμερο 1 αιτια που γεμιζουν οι μεθ σε ολες τις χωρες????εσενα τι θες να σου πουνε δηλαδη, για τα 500 παιδακια που πεθαινουν καθε μερα απο την πεινα στην αφρικη????ζμπουτσα μας...

Να μας μετράνε και τις αυτοκτονίες σαν την άλλη που τα μπουμπούνηξε γιατί δεν άνοιγε το κομμωτήριο.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Λοιπον. Για να μη σε φορτώσω με ογκο , διαβασε μονο αυτη --> και αυτή ---> που ειναι απο τις πιο γνωστες και τις εχουν επικαλεστει πολλακις οι διαφωνουντες επιδημιολογοι και κάνε τους αντιστοιχους υπολογισμούς - δυστυχώς για σενα δεν ειναι ετοιμοι- και γραψε μας το αποτελεσμα (ελπιζω να γνωριζεις βασικα μαθηματικα ως επιδημιολογος).

Μετα μιλαμε για αρες , μαρες , κουκουναρες κι ο,τι θες.

Ωπ, κι άλλος ψέκας έσκασε μύτη.

Έχει γεμίσει το bou.com.

Σοβαρά; Εσύ διάβασες αυτά που πόσταρα εγώ;

Παπάρια διάβασες.

Λοιπόν.

Η Ελβετική μελέτη κάνει μερικές ΠΟΛΥ αυθαίρετες παραδοχές.

Για παράδειγμα ότι θα αυξηθούν οι αυτοκτονίες.
Έλα όμως, που μέχρι στιγμής τα δεδομένα δείχνουν ότι δεν έχει υπάρξει αύξηση αυτοκτονιών.
Στην Αυστραλία: www.theguardian.com/australia-news/2020/nov/09/suicide-figures-show-no-increase-in-rate-in-nsw-or-victoria-during-covid]Suicide figures show no increase in rate in NSW or Victoria during Covid[/url]
Στην Αγγλία: Suicide in England since the COVID-19 pandemic -early figures from real time surveillance
Στην Ελλάδα: www.tanea.gr/2020/11/17/greece/astynomika/koronaios-kamia-ayksisi-ton-aytoktonion-stin-ellada/]Κοροναϊός: «Καμία αύξηση» των αυτοκτονιών στην Ελλάδα[/url]
Για να μην πούμε ότι στην Ιαπωνία και στη Νορβηγία παρατηρείται μείωση των αυτοκτονιών.

Επομένως πάνω από τις μισές εκτιμήσεις της μελέτης πάνε κουβά.

Θα αφήσω δε όλους τους συνφορουμίτες να καταλάβουν την γελοιότητα των παραδοχών αυτής της μελέτης. Η οποία υποθέτει ότι τα διαζύγια λόγω λοκντάουν θα αυξηθούν. Νταξ, αυτό μπορεί και να συμβεί, μένει να το δούμε.
Το γελοίο είναι ότι χρησιμοποιεί την εκτίμηση ότι το διαζύγιο μειώνει την ζωή των γυναικών από 3 έως 8 χρόνια και την ζωή των ανδρών από 4 έως 9 χρόνια.
Καλά, εδώ γελάμε. Σιγά να μην πέθανε καμία κάργια 8 χρόνια πιο νωρίς επειδή πήρε διαζύγιο.

Και βέβαια υπάρχει και η άλλη υπέρτατη μαλακία: Και ποιός λέει ότι επειδή κάποιος πήρε διαζύγιο μέσα στην καραντίνα λόγω Κόβιντ δεν θα ξαναπαντρευτεί; Που το ξέρουν αυτό οι συγγραφείς της μελέτης;
Δεν το ξέρουν οπότε άλλη μία μελέτη ΓΤΠΚΑ.

Στην δε άλλη μελέτη συγγραφέας είναι ο αρχι-ψέκας Σίκορα και αυτό μόνο θα μου έφτανε να την πετάξω στα σκουπίδια.
Αλλά βλέπω ότι ο αρχι-ψέκας τελείως αυθαίρετα μειώνει τα 8 έτη ζωής (άλλη αυθαιρεσία) που αναλογούν σε θάνατο από Κόβιντ στα 4 επειδή είναι οι περισσότεροι που πεθαίνουν είναι υπερήλικες.
Έλα όμως που από τον ορισμό τους τα έτη ζωής παίρνουν υπόψη τα εναπομείνοντα χρόνια για κάθε ηλικιακή ομάδα σύιμφωνα με τους στατιστικούς πίνακες ζωής.
Σε κάθε περίπτωση άλλη μία μελέτη ΓΤΠΚΑ.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.882
Πόντοι
606
Δε λέω για την Αφρική ρε Τάκη. Για την Ελλάδα λέω. Γιατί δεν μαθαίνουμε πχ ότι εχθές πέθαναν Χ από κοβιντ και χψ από λοιπές αιτίες.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.251
Πόντοι
5.006
Δε λέω για την Αφρική ρε Τάκη. Για την Ελλάδα λέω. Γιατί δεν μαθαίνουμε πχ ότι εχθές πέθαναν Χ από κοβιντ και χψ από λοιπές αιτίες.

ποιες ειναι οι αλλες αιτιες? ο καρκινος ή τα καρδιακα???εχεις δει πολλες φορες να γεμιζουν οι μεθ λογω καρκινου ή καρδιακων???
1 χρονο τρωμε στην μαπα τον κοβιντ και πλεον ολοι ξερουν περι τινος προκειται : ειναι μια ακρως μεταδοτικη βαρεια γριπη που επειδη δεν πεθαινει ευκολα ο ανθρωπος γεμιζουν οι μεθ....τελεια και παυλα...
εφοσον δεν εχει βγει ακομα ενα ταμιφλου για τον κοβιντ, η λυση ειναι μια : τα εμβολια....
αν τωρα εσυ εχεις καψει φλατζα που μας εχουν μαντρωμενους 1 ολοκληρο χρονο και το εχεις γυρισει στους ψεκασμενους και στο οτι μας κρυβουν την αληθεια, δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο...
εγω εχω στειλει ο,τι γέρο εχω στην οικογενεια μου να κανει το εμβολιο, μπας και δουμε και κανα ματσακι του θρυλου απο κοντα...νταξει μπορει να παθει και καμια παραλυση καποιος απο αυτους, αλλα αλλη λυση δεν υπαρχει για να ξεμπερδευουμε με τον κοβιντ!!!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.966
Πόντοι
5.506

Ρε τύπε, γραφείο κηδειών έχεις και θέλεις στατιστικά;

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.882
Πόντοι
606

ποιες ειναι οι αλλες αιτιες? ο καρκινος ή τα καρδιακα???εχεις δει πολλες φορες να γεμιζουν οι μεθ λογω καρκινου ή καρδιακων???
1 χρονο τρωμε στην μαπα τον κοβιντ και πλεον ολοι ξερουν περι τινος προκειται : ειναι μια ακρως μεταδοτικη βαρεια γριπη που επειδη δεν πεθαινει ευκολα ο ανθρωπος γεμιζουν οι μεθ....τελεια και παυλα...
εφοσον δεν εχει βγει ακομα ενα ταμιφλου για τον κοβιντ, η λυση ειναι μια : τα εμβολια....
αν τωρα εσυ εχεις καψει φλατζα που μας εχουν μαντρωμενους 1 ολοκληρο χρονο και το εχεις γυρισει στους ψεκασμενους και στο οτι μας κρυβουν την αληθεια, δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο...
εγω εχω στειλει ο,τι γέρο εχω στην οικογενεια μου να κανει το εμβολιο, μπας και δουμε και κανα ματσακι του θρυλου απο κοντα...νταξει μπορει να παθει και καμια παραλυση καποιος απο αυτους, αλλα αλλη λυση δεν υπαρχει για να ξεμπερδευουμε με τον κοβιντ!!!!!
Περαστικά Τάκη. Καληνύχτα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.251
Πόντοι
5.006
καληνυχτα ψεκασμενε..ευχομαι να δικαιωθεις στον τιμιο αγωνα σου...

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

εαν δεν ειναι βερα δεξια και σου κανει τσακμακια περι αριστερισμου (και καλα τα ακουσε απο φιλες της) τοτε πηγαινε την

καντης ενα αναισθητικο πρωτα και παρκαρε την μεσα στο εμβολιαστικο κεντρο :grin:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.882
Πόντοι
606

Ρε τύπε, γραφείο κηδειών έχεις και θέλεις στατιστικά;
Φέρετρα στα Σκόπια φτιάχνω, γ αυτό με νοιάζει. Γιατί στο μπουρδελο που νομίζεις ότι ο μαλακας που ψήφισες κάνει κράτος ακόμα και τα φέρετρα δεν τα παράγουμε αλλά τα κάνουμε εισαγωγή από τα Σκόπια, την Μακεδονία δηλαδή όπως την ονόμασε ο προηγούμενος μαλακας.
Καληνύχτα κ σε εσένα.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
Παρακαλούνται οι καραντινόκαυλοι να μαζεύονται σιγά σιγά γιατί ο Τάσσος δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει επιτελικά.:confused:

Δώσε μας κι άλλη Σουηδία και ΗΒ αρχηγέ
Και Λευκορωσία και Ουκρανία και Εμιράτα και Τουρκία.
Προς Τάσσο, στην Αμερική παίχτηκαν χοντρά και βρώμικα πολιτικά παιχνίδια στις πολιτείες που είχαν δημοκρατικούς κυβερνήτες που επιδίωξαν την διασπορά του ιού για να ενοχοποιήσουν τον τραμπ και άλλες πάλι φούσκωναν παράλογα τα νούμερα με νεκρούς από άλλες αιτίες. Γι αυτό δεν θεωρώ τα νούμερα στις ΗΠΑ αξιόπιστα ώστε να βγάλουμε συμπεράσματα.
Όσο για τη Νορβηγία που λέτε γιατί όλοι όσοι πήραν μέτρα δεν έμειναν σε παρόμοια νούμερα; Το είπα την προηγούμενη φορά , τα πολλά τεστ από τον Μάρτιο τους έσωσαν που για την υπόλοιπη Ευρώπη ήταν πανάκριβα.
Η Σουηδία ουσιαστικά στα ίδια είναι στον γενικό πλυθησμό αν δεν τους ξέφευγαν τα γηροκομεία. Αυτό που έγινε όμως σε αυτά θα μπορούσε να είχε γίνει και με μέτρα διότι καμιά χώρα δεν το απέφυγε με αυστηρά μέτρα. Αν είχε πάρει μέτρα lockdown μπορεί να ήταν και πολύ χειρότερα διότι η ανοσία αγέλης σίγουρα βοήθησε να σωθούν πολλοί ηλικιωμένοι σε γηροκομεία. Αυτό δείχνουν και τα νούμερα που δεν είναι πολύ χειρότερα από τις λουκετιασμένες χώρες.
Και για άλλη μια φορά έχω να πω πως δείχνετε μεροληπτικό ανθρωπισμό καθώς δεν σας νοιάζουν οι ζωές όσων χάνονται και θα χαθούν από τις καραντίνες.

η ανοσία αγέλης πότε επετεύχθηκε στη Σουηδία; (δεν είσαι ο πρώτος που το επικαλείται πάντως....) Στο Worldmeter λέει 620.000 κρούσματα μέχρι τώρα σε 10 εκ πληθυσμό :think:
δεν πιστεύω να μου πεις ότι τα πραγματικά είναι δεκαπλάσια...

δεν θα σχολιάσω τα υπόλοιπα γιατί δεν έχει και νόημα αλλά και μη γράφω και τσάμπα, κάτι ερωτήσεις πριν από μέρες είχες πει ότι θα έκανες τον κόπο να μου τις απαντήσεις αλλά ακόμη περιμένω...

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Εννοεις τους θανωντες που ανακοινωνουν τα καναλια τυπε,ετσι;

Γιατι συμφωνα με τον εντεταλμενο επιστημονα της κυβερνησης π ασχολειται με το θεμα,καθως ολοι οι αλλοι ειναι ψεκασμενοι,οταν καποιος πεθαινει απο αλλα αιτια καταγραφεται οτι πεθανε απο κορονοιο,συγκεκριμενα ανεφερε πεθανε καποιος απο καρδια,καταγραφηκε ομως ως θανατος απο κορονοιο.Να τα λεμε κ αυτα να μην ξεχναμε τι μας γινεται

• Like
Αντιδράσεις: ave.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom