Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του Μπου, χτες είπε τις μαγικές λέξεις που μου βαράνε καμπανάκια μόλις της ακούω.Δεν σε καταλαβαινω ρε τύπε. Ναι, ολα αυτα ειναι δυσαρεστα και μη κανονικα. Τι πρεπει να γινει ομως, δεν μου λες.Σαφεστατα κιολας εχει καταλυθει το πολιτευμα ε?
Τι λες ρε παιδι μου.
Βλεπω σημερα δινουν ρεσιταλ οι μεγαλες μορφες του σαιτ.
Καταλυθηκε το πολιτευμα, στερηθηκαμε την ελπιδα και το ονειρο, ζουμε εναν εφιαλτη, τα ψυχολογικα προβληματα μας αποδεκατιζουν, κλπ κλπ
Ρε αντε με την καθε drama queen εδω μεσα, συνελθετε λιγακι.
Τυπε απ ολους τους κουλοστηρικτες,χλεχλε,βλαροκ,μπαρμπαγκεουλα εννοω,εισαι ο μοναδικος π θεωρω οτι εχει ενα επιπεδο.
Γραφεις κ σωστα πραγματα π κ που.Λογω του οτι ουτε εμενα αρεσει να βριζω εδω,με τους αλλους δεν κρατιεμαι,θα σ ενημερωσω οτι τα πραγματα εχουν αλλαξει λιιιιγο περισσοτερο απ οτι νομιζεις κ δεν ειναι οτι μας λειψαν οι αγκαλιες κ κλαιμε.
Ειναι οτι υπαρχει ενας σωρος αλλαγων,πραγμα π μας κανει να πιστευουμε οτι δεν οφειλονται στον covid αλλα τον χρησιμοποιουν ως προσχημα.
Πριν δυο βδομαδες,στη διαρκεια περιπατου με την μητερα μ,επεσε λογω κακου οδοστρωματος κ ελειψη φωτισμου,με αποτελεσμα να σκιστει η μυτη της με το αιμα να ρεει αδιακοπτα.
Τηλ στο 166 να ερθει,οπου οι ανθρωποι εκει μ ειπαν οτι δεν μπορω να μπω κ γω μαζι στο ασθενοφορο λογω διαταγων.
Οκ,πηρα ταξι κ πηγα ξεχωριστα.
Αφου της κανανε ραμματα,τηλ ταξι να επιστρεψουμε σπιτι.Ο ταξιτζης λοιπον Αλεξ μας ειπε οτι βαση νομου επιτρεπεται μονο ενας επιβατης και ο δευτερος θα πρεπει να μισθωσει ξεχωριστο ταξι,οπως και εκανα.
Αυτη ειναι η νεα πραγματικοτητα π υποστηριζεις τυπε μ,ή εστω μια αποψη αυτης,γι αυτο λοιπον θα σε συμβουλευα να σκεφτεσαι λιγο περισσοτερο τις αποψεις σου κ οχι για δω μεσα.Εδω ο καθ ενας οτι θελει γραφει ετσι κ αλλιως,ομως τι θα συμβει οταν πεις την αποψη σου,δλδ ολα βαινουν καλως,οταν συνομιλητη ή πελατη σου εχεις εναν με την εμπειρια π σ προανεφερα;
Το να μου παραθετει ο καθενας τι δυσκολια αντιμετωπιζει με τα λοκνταουν, δεν μου λεει τιποτα.
Θελετε να τα αφησουμε ολα ελευθερα?
Και μετα που θα ψοφαμε στους δρομους ποιος θα φταιει? Εσεις ή ο Κουλης?
Μαζί με τις υπόλοιπες όπως «καμιόνια, μπέργκαμο , εκατόμβες» συνθέτουν το τρόμο που πρέπει να μπει στο πετσί του κάθε ανθρώπου.
Όταν ακούω να λέει κάποιος κάτι από τα παραπάνω καταλαβαίνω αμέσως πως πρόκειται είτε για άτομο που ακολουθεί κυβερνητική γραμμή είτε για άτομο που η μόνη του ενημέρωση είναι τα 6 πανελλαδικής εμβέλειας ελεύθερα κανάλια και οι συνομήλικοι γείτονες του...
Το καθεστώς που ζούμε είναι ακριβώς σαν του Χότζα. Όπως τότε έδειχνε εικόνες από την Αφρική που στις καλύβες δεν είχε ηλεκτρισμό και έλεγε πως έτσι ζει παντού ο κόσμος και όταν έσβηνε τα φώτα νωρίς και έλεγε πως τα απέναντι φώτα των Ελλήνων είναι διότι αυτοί λόγω φτώχειας δουλεύουν και το βράδι, έτσι και οι κυβερνητικοί μας λένε πως όπου δεν έχει lockdown πεθαίνει ο κόσμος στους δρόμους και πως εμάς μας σώζουν.
Τον μαεστρικό τρόπο που τα ΜΜΕ κάνουν το μαύρο άσπρο και το άσπρο μαύρο θα τον ζήλευε και ο Χότζας...