kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.031
- Πόντοι
- 1.706
Καιρό είχε να βγάλει διάγγελμα ο βλαΚούλης.
Όλα ανοιχτά παντούΜπορεις να μας περιγράψεις για τους ανθρώπους που καταρρέουν στους δρόμους του Ντουμπάϊ ;Λείπω κμερες φίλε κ δεν ξέρω τι γίνεται Ελλάδατο σκ μονο τυπεΗ καρανντινοπληκτοι γρήγορα στα σπίτια από τις εξι
σημερα θα το ξενυχτησουμε δευτερα 21:00 βαραει ο κουκος να χωθουμε στα λαγουμια
Προλαβαίνουν να τους μαζέψουν ή τα πτώματα κείτονται στους δρόμους για μέρες σε προχωρημένη σήψη;
Πηγαι κ σε πάρτυ με Ντουμπαγιοτισσες
Φοβερή η "επιχείρηση ελευθερία" τύπε. Κούλης και ξερό ψωμί.Ωραιος ο φιλος, γινεται χαλασμος και αυτος ψαχνεται πώς θα γαμησειΞέρει κανείς τι γίνεται με τα ξενοδοχεία αν γίνει ολικό lockdown;
Τώρα δηλαδή υπάρχει κάποιος που τον πληρώνει ο γουρλός για να του γράψει το διάγγελμα; Σε ούτε ένα λεπτό κάθομαι και του γράφω εγώ και τζάμπα κιόλας.
"Συμπολίτες μου, οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες. Μέχρι τώρα τα έχουμε πάει πολύ καλά. Καταλαβαίνω τις δυσκολίες και την ψυχολογική πίεση. Τώρα είναι όμως που πρέπει να δείξουμε πειθαρχεία και να αντέξουμε. Για να μπορέσουμε σε λίγες εβδομάδες να επανέλθουμε στην κανονική μας ζωή. Γι αυτό, μετά από εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής λοιμωξιολόγων αποφάσισα...
...
..."
Ε πηγαινε στην Κουβα ρε τύπε, μονο που για να μπεις στο μπου κομ θα πρεπει να στηθεις στην πλατεια της Αβανας για ενα διωρο που ειναι το μονο σημειο που μπορεις να πιασεις ιντερνετΨοφάς "καπιταλιστικά" ανθρωπάκι, κι ονειρεύεσαι (γλείφοντας στημένος στα 4) να γίνεις πλούσιος, σαν τους μαρινάκηδες- λάτσηδες- βαρδινογιανακογγελοπουλαίους- μητσοτακαίους κι άλλους κλεπτοπλουτοκράτες.
ΒΑSISOY στο ΧΡΥSOSκούληκα & την άθλια κυβέρνηση να σωθείς
Μην σε κραταμε, αφου εχεις βρει τον παραδεισο τι καθεσαι εδω και ταλαιπωρεισαι
Πώς να σε πάρουν σοβαρά ρε τύπε; Πίστευαν ότι μετά τον Τσίπρα δεν ήταν δυνατόν να δουν μεγαλύτερο ανέκδοτο και εμφανίστηκε ο Κούλης.Τι 30 τι 40 τι 50.
Τον τιτλο της ταινιας μου θυμιζουν τα τεστ στην Ελλαδα.
Γιαυτο και οι ξενοι δεν μας παιρνουν ποτε σοβαρα.
στηριζωΨοφα ρε γαμημενε ψοφα μαζί με όλο το σόι σου
μαλιστα....
παμε στο μοντελο νοεμβρη δλδ που ειχαμε μονο 5000 νεκρους
Σύγκριση διαγγέλματος kolompourda - Κούλη:Τώρα δηλαδή υπάρχει κάποιος που τον πληρώνει ο γουρλός για να του γράψει το διάγγελμα; Σε ούτε ένα λεπτό κάθομαι και του γράφω εγώ και τζάμπα κιόλας.
"Συμπολίτες μου, οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες. Μέχρι τώρα τα έχουμε πάει πολύ καλά. Καταλαβαίνω τις δυσκολίες και την ψυχολογική πίεση. Τώρα είναι όμως που πρέπει να δείξουμε πειθαρχεία και να αντέξουμε. Για να μπορέσουμε σε λίγες εβδομάδες να επανέλθουμε στην κανονική μας ζωή. Γι αυτό, μετά από εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής λοιμωξιολόγων αποφάσισα...
...
..."
ρε θειο δεν παμε σχολειο εμειςμαλιστα....
παμε στο μοντελο νοεμβρη δλδ που ειχαμε μονο 5000 νεκρους
Υπομονή θείο, ο ήλιος του εμβολίου αρχίζει να φωτίζει την χώρα μας ... θα νικήσουμε, μην ανησυχείς...
Καλό λοκντάουν είπα, δεν είπα...
Επιτέλους, να καθίσουμε και λίγο στο σπίτι...
άλλο ένα τέτοιο διάγγελμα από τον πρωθυπουργό και δεν θα χρειαστούν εμβόλια... θα έχει πεθάνει ο κορονοϊός από τα γέλια ..ελα ρε τυποι το ειπε ο κουλαρος τον φάγαμε το γάιδαρο η ουρά εμεινε