Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Καιρό είχε να βγάλει διάγγελμα ο βλαΚούλης.:confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.949
Πόντοι
5.506
Η καρανντινοπληκτοι γρήγορα στα σπίτια από τις εξι
το σκ μονο τυπε

σημερα θα το ξενυχτησουμε δευτερα 21:00 βαραει ο κουκος να χωθουμε στα λαγουμια
Λείπω κμερες φίλε κ δεν ξέρω τι γίνεται Ελλάδα :confused:
Μπορεις να μας περιγράψεις για τους ανθρώπους που καταρρέουν στους δρόμους του Ντουμπάϊ ;
Προλαβαίνουν να τους μαζέψουν ή τα πτώματα κείτονται στους δρόμους για μέρες σε προχωρημένη σήψη;
Όλα ανοιχτά παντού
Πηγαι κ σε πάρτυ με Ντουμπαγιοτισσες

Είδες και την Άννα μας από το παουερ οφ λοβ;; :confused::confused::confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.890
Πόντοι
5.506
ρε θα μιλησει ο συμπολιτης μας σημερα στης 730?
καιρο ειχαμε να το δουμε το παιδι :confused::confused::confused:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Τώρα δηλαδή υπάρχει κάποιος που τον πληρώνει ο γουρλός για να του γράψει το διάγγελμα; Σε ούτε ένα λεπτό κάθομαι και του γράφω εγώ και τζάμπα κιόλας.:confused:

"Συμπολίτες μου, οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες. Μέχρι τώρα τα έχουμε πάει πολύ καλά. Καταλαβαίνω τις δυσκολίες και την ψυχολογική πίεση. Τώρα είναι όμως που πρέπει να δείξουμε πειθαρχεία και να αντέξουμε. Για να μπορέσουμε σε λίγες εβδομάδες να επανέλθουμε στην κανονική μας ζωή. Γι αυτό, μετά από εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής λοιμωξιολόγων αποφάσισα...
...
..."

• Like
Αντιδράσεις: dik

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.890
Πόντοι
5.506
Τώρα δηλαδή υπάρχει κάποιος που τον πληρώνει ο γουρλός για να του γράψει το διάγγελμα; Σε ούτε ένα λεπτό κάθομαι και του γράφω εγώ και τζάμπα κιόλας.:confused:

"Συμπολίτες μου, οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες. Μέχρι τώρα τα έχουμε πάει πολύ καλά. Καταλαβαίνω τις δυσκολίες και την ψυχολογική πίεση. Τώρα είναι όμως που πρέπει να δείξουμε πειθαρχεία και να αντέξουμε. Για να μπορέσουμε σε λίγες εβδομάδες να επανέλθουμε στην κανονική μας ζωή. Γι αυτό, μετά από εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής λοιμωξιολόγων αποφάσισα...
...
..."

:2funny::2funny::2funny::2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.949
Πόντοι
5.506
Ψοφάς "καπιταλιστικά" ανθρωπάκι, κι ονειρεύεσαι (γλείφοντας:kissass: στημένος:fuck1: στα 4) να γίνεις πλούσιος, σαν τους μαρινάκηδες- λάτσηδες- βαρδινογιανακογγελοπουλαίους- μητσοτακαίους κι άλλους κλεπτοπλουτοκράτες.
ΒΑSISOY στο :piss:ΧΡΥSOSκούληκα :vomit:& την άθλια κυβέρνηση να σωθείς :grin:
Ε πηγαινε στην Κουβα ρε τύπε, μονο που για να μπεις στο μπου κομ θα πρεπει να στηθεις στην πλατεια της Αβανας για ενα διωρο που ειναι το μονο σημειο που μπορεις να πιασεις ιντερνετ

Μην σε κραταμε, αφου εχεις βρει τον παραδεισο τι καθεσαι εδω και ταλαιπωρεισαι

Και τι θα προλάβει να γράψει ρε τύπε στο 1 (ΕΝΑ) λεπτό ίντερνετ που δικαιούται ανά μήνα;

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Τι 30 τι 40 τι 50.
Τον τιτλο της ταινιας μου θυμιζουν τα τεστ στην Ελλαδα.
Γιαυτο και οι ξενοι δεν μας παιρνουν ποτε σοβαρα.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Τι 30 τι 40 τι 50.
Τον τιτλο της ταινιας μου θυμιζουν τα τεστ στην Ελλαδα.
Γιαυτο και οι ξενοι δεν μας παιρνουν ποτε σοβαρα.
Πώς να σε πάρουν σοβαρά ρε τύπε; Πίστευαν ότι μετά τον Τσίπρα δεν ήταν δυνατόν να δουν μεγαλύτερο ανέκδοτο και εμφανίστηκε ο Κούλης.:confused:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
"Όσο πιο γρήγορα παίρνονται τα μέτρα, τόσο πιο γρήγορα αίρονται" είπε ο Κούλης που έχει λοκνταουν από αρχές Νοεμβρίου.:2funny::2funny:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.890
Πόντοι
5.506
μαλιστα....
παμε στο μοντελο νοεμβρη δλδ που ειχαμε μονο 5000 νεκρους :confused::confused::confused:

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Ψοφα ρε γαμημενε ψοφα μαζί με όλο το σόι σου

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.059
Πόντοι
3.556
ελα ρε τυποι το ειπε ο κουλαρος τον φάγαμε το γάιδαρο η ουρά εμεινε :confused:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.017
Πόντοι
2.606
μαλιστα....
παμε στο μοντελο νοεμβρη δλδ που ειχαμε μονο 5000 νεκρους :confused::confused::confused:

Υπομονή θείο, ο ήλιος του εμβολίου αρχίζει να φωτίζει την χώρα μας :confused::confused::confused: ... θα νικήσουμε, μην ανησυχείς... :coffee:

Καλό λοκντάουν είπα, δεν είπα...:coffee:
Επιτέλους, να καθίσουμε και λίγο στο σπίτι...:confused::confused::confused:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706

...
..."
Σύγκριση διαγγέλματος kolompourda - Κούλη:

Συμπολίτες μου -/- Συμπολίτες μου
Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες -/- Οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες
Μέχρι τώρα τα έχουμε πάει πολύ καλά -/- Όλοι οι δείκτες δείχνουν ότι η Ελλάδα τα πάει πολύ καλά
Καταλαβαίνω τις δυσκολίες και την ψυχολογική πίεση -/- Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό
Για να μπορέσουμε σε λίγες εβδομάδες να επανέλθουμε -/- Ξέρουμε ότι τον Απρίλιο η κατάσταση θα είναι καλύτερη
Μετά από εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής λοιμωξιολόγων -/- Σύμφωνα με τα όσα εισηγήθηκαν οι λοιμωξιολόγοι

:hi:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.890
Πόντοι
5.506
μαλιστα....

Υπομονή θείο, ο ήλιος του εμβολίου αρχίζει να φωτίζει την χώρα μας :confused::confused::confused: ... θα νικήσουμε, μην ανησυχείς... :coffee:

Καλό λοκντάουν είπα, δεν είπα...:coffee:
Επιτέλους, να καθίσουμε και λίγο στο σπίτι...:confused::confused::confused:
ρε θειο δεν παμε σχολειο εμεις :confused::confused::confused:
μονο τα σχολεια κλεινουν και κατι φουκαραδες που πουλανε κυλοτες και βαζουν ενα σκμπο στην πορτα του μαγαζιου να μην μπεις μεσα :confused::confused::confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.890
Πόντοι
5.506
ελα ρε τυποι το ειπε ο κουλαρος τον φάγαμε το γάιδαρο η ουρά εμεινε :confused:
άλλο ένα τέτοιο διάγγελμα από τον πρωθυπουργό και δεν θα χρειαστούν εμβόλια... θα έχει πεθάνει ο κορονοϊός από τα γέλια ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom