Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.036
Πόντοι
6.515
Ειχα παει για μπανιο σημερα, ειχαν βαλει κατι τεραστιες ταμπελες "η κολυμβηση επιτρεπεται, η παραμονη στη παραλια απαγορευεται"... ναι οκ... λες και μπορει να το εφαρμοσει αυτο καποιος αστυνομικος... θα χεις εσυ το μαγιο σου και θα μπαινοβγαινεις αμα τον δεις. Οχι οτι ειχε αστυνομικους αλλά λεμε υποθετικα.

Εντωμεταξυ μετα γυρναω απ'το μπανιο, θα ταν γυρω στις 15'30? Περναω απο ενα μασουτη να παρω κατι, δεν ειχε καρτες εισοδου - ειχαν τελειωσει... δεν εδωσα σημασια παροτι αυτο σημαινε οτι μεσα ηταν ηδη τερματισμενο απο χωρητικοτητα... μετα παω σε ενα σκλαβενιτη γιατι δεν ειχε ο μασουτης αυτο που ψαχνα και εξω απ'το σκλαβενιτη ειχε ΟΥΡΑ 5 ατομα... πρωτη φορα ειδα ουρα στο συγκεκριμενο καταστημα. Μετα μου εσκασαν οι συναψεις με την ελλειψη σε καρτες που ειχε ο μασουτης λιγα λεπτα πιο πριν... και λεω μπραβο ηλιθιοι, τα καταφερατε να συνωστιστει ο κοσμος στα σουπερμαρκετ λογω μειωμενου ωραριου.... :confused::confused::confused:

Βουτήξες?
Τι θερμοκρασία περιπου το νερό?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.890
Πόντοι
5.506
ενταξει τωρα αυτο τι ειναι?????????
ενα ζευγαρι που παει βολτα ρε τυπε με ολα τα μετρα σωστα?

αυτα που βριζουμε να μην τα κανουμε και εμεις...
λαθος ποστ και θα δωσεις τροφη στην κλαδικη που μολις γυρισει σημερα το βραδυ απο την ταβερνα στην ικαρια
Τύπε δεν είπα κάτι κακό για το ζευγάρι ούτε κατέκρινα. Από πότε το "ανέμελη κυβέρνηση" είναι βρισιά;
οχι ρε...απλα δεν ειναι ανεμελια να πας το παιδι σου βολτα ειναι αναγκη...
δεν εδειχνε κατι η φωτο σου και δεν ειπα οτι τους εβρισες.....ηταν η πρωτη φωτο αλλωστε του κικιλια που μου αρεσε μετα απο 25 χρονια που ειχα δει μια φωτο που εβαλε 2 (δυο) ολοκληρους ποντους με τον πανιωνιο :confused::confused::confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.890
Πόντοι
5.506
Ειχα παει για μπανιο σημερα, ειχαν βαλει κατι τεραστιες ταμπελες "η κολυμβηση επιτρεπεται, η παραμονη στη παραλια απαγορευεται"... ναι οκ... λες και μπορει να το εφαρμοσει αυτο καποιος αστυνομικος... θα χεις εσυ το μαγιο σου και θα μπαινοβγαινεις αμα τον δεις. Οχι οτι ειχε αστυνομικους αλλά λεμε υποθετικα.

Εντωμεταξυ μετα γυρναω απ'το μπανιο, θα ταν γυρω στις 15'30? Περναω απο ενα μασουτη να παρω κατι, δεν ειχε καρτες εισοδου - ειχαν τελειωσει... δεν εδωσα σημασια παροτι αυτο σημαινε οτι μεσα ηταν ηδη τερματισμενο απο χωρητικοτητα... μετα παω σε ενα σκλαβενιτη γιατι δεν ειχε ο μασουτης αυτο που ψαχνα και εξω απ'το σκλαβενιτη ειχε ΟΥΡΑ 5 ατομα... πρωτη φορα ειδα ουρα στο συγκεκριμενο καταστημα. Μετα μου εσκασαν οι συναψεις με την ελλειψη σε καρτες που ειχε ο μασουτης λιγα λεπτα πιο πριν... και λεω μπραβο ηλιθιοι, τα καταφερατε να συνωστιστει ο κοσμος στα σουπερμαρκετ λογω μειωμενου ωραριου.... :confused::confused::confused:
επιβεβαιωνω...το ειδα και εγω σημερα σε 2 σουπερ μαρκετ

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
147149220_3658957820889725_4651582254410432103_o.jpg

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης

Βουτήξες?

Γυρω στα 15 ελεγε ενα θερμομετρο που εχω μαζι... στο μετεο λεει 16.

SST_06.png

Αυτη τη στιγμη, επειδη εχω κανει πολλα μπανια φετος το χειμωνα, αντεχω περιπου μεχρι 2 ωρες σερι σ'αυτη τη θερμοκρασια (χωρις προστασια, ουτε καν σκουφακι). Κατι γιαγιαδες εκει ειναι σε στυλ "δε κανει παιδακιμ τοσες ωρες, βγες εξω θα παθεις τιποτα"... αλλοι φορανε ολοκληρες στολες, αλλοι μπαινουν για λιγο, αλλοι μπαινουν μια βουτια και βγαινουν... εχει και μερικους που πανε σπριντ αποστασεις για κανα μισαωρο και βγαινουν... μια σημερα μπαινει μπροστα μου (εγω ειχα βγει μολις) και της κοπηκε η ανασα... λεει ΚΑΛΕΕΕΕ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ Η ΑΝΑΣΑ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ... εβλεπε 30 ατομα να κολυμπανε, σου λεει ολα οκ, θα το κανω και εγω :2funny:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736

Και μια ασχετη παρατηρηση... Στο τρενο σχεδον καθε φορα που ακουω γκουχου γκουχου, αψου κτλ, και γυρναω να δω, ειναι σχεδον παντα πακιστανοι και μαυροι αυτοι που βηχουν και φτερνιζονται.

Λιγότερες ώρες το Σάββατο , και φυσικά κλειστά την Κυριακή ώστε να αποκλείσουν κάθε ενδεχόμενο να είσαι λίγο πιο αραιά στο σούπερ , αν και στο σούπερ απο την άλλη είσαι άπλα σε σχέση με τα λεωφορεία και εκτός αυτού κινείσαι κιόλας με εξαίρεση στο ταμείο , ενω στο λεωφορείο δύσκολα να κουνηθείς.

Και εγω πέρασα απο δυο σουπερ μάρκετ και στα δυο ουρές , έφυγα απο το πρώτο για να μην περιμένω αλλά και στο δεύτερο τα ίδια.

poulieros

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Εδώ που μένω εγώ είναι ένα ταχυδρομείο, ενώ πρίν έιχε ωράριο από το πρωί μέχρι το βράδυ, μετά τον κοροιδοϊό το έκαναν κάθε μέρα 7:30 με 14:45. Το τί γίνεται κάθε μέρα απ' έξω μιλάμε να έχει καβαλήσει ο ένας τον άλλον

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.045
Πόντοι
6.056
Αναληθειες τυπε,καναν ετοιμασιες απο την Πεμπτη γραφει,2 ψαρια ειχαν ολα κι ολα και ξαφνικα εγιναν δεκαδες και φαγανει ολοι.Το 'χω ξαναξουσει,γινεται :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Αναληθειες τυπε,καναν ετοιμασιες απο την Πεμπτη γραφει,2 ψαρια ειχαν ολα κι ολα και ξαφνικα εγιναν δεκαδες και φαγανει ολοι.Το 'χω ξαναξουσει,γινεται :confused: :confused: :confused:

Τυπε!Μην τα ξαναλεμε!Καλυτερα π εχουμε Μωυση με 39% αποδοχη του απ τον ελληνικο λαο!

Και σαβριδια να φαγε το αξιζει,εξ αλλου οι επομενες δυο βδομαδες ειναι κρισιμες

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.008
Πόντοι
6.256
Σόουμαν απ τους λίγους
Χαζό ύφος, υπεροπτικό, σα φαντάρος που μόλις έραψε τις σαρδέλες στο χιτώνιο,
Και βέβαια αλάνθαστος

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.890
Πόντοι
5.506
μαλακες θελω να παω σε μπαρ,,,,να ακουμπησω το κορμιμου σε μια γωνια χωρις να κανω κακο σε κανενα...
να πιω 74 τεκιλες
να ακουσω τριανταφυλλο
να δω κοριτσια να γελανε

αυτο .... τιποτα αλλο :confused::confused::confused:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
14/2 κάτι ετοιμάζεται άκουσα αληθεύει??:grin:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.045
Πόντοι
6.056
μαλακες θελω να παω σε μπαρ,,,,να ακουμπησω το κορμιμου σε μια γωνια χωρις να κανω κακο σε κανενα...
να πιω 74 τεκιλες
να ακουσω τριανταφυλλο
να δω κοριτσια να γελανε

Βγες αυριο στην Κατεβινα και πες το,θα παρω τηλ κι εγω να στηριξω :( :confused: :confused: :confused: Ακυρο,απο Δευτερα
Μην σκας,κατευθειαν σε μπιτσομπαρο θα παμε :confused: :confused: :confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.785
Πόντοι
19.795

Βουτήξες?

Γυρω στα 15 ελεγε ενα θερμομετρο που εχω μαζι... στο μετεο λεει 16.

SST_06.png

Αυτη τη στιγμη, επειδη εχω κανει πολλα μπανια φετος το χειμωνα, αντεχω περιπου μεχρι 2 ωρες σερι σ'αυτη τη θερμοκρασια (χωρις προστασια, ουτε καν σκουφακι). Κατι γιαγιαδες εκει ειναι σε στυλ "δε κανει παιδακιμ τοσες ωρες, βγες εξω θα παθεις τιποτα"... αλλοι φορανε ολοκληρες στολες, αλλοι μπαινουν για λιγο, αλλοι μπαινουν μια βουτια και βγαινουν... εχει και μερικους που πανε σπριντ αποστασεις για κανα μισαωρο και βγαινουν... μια σημερα μπαινει μπροστα μου (εγω ειχα βγει μολις) και της κοπηκε η ανασα... λεει ΚΑΛΕΕΕΕ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ Η ΑΝΑΣΑ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ... εβλεπε 30 ατομα να κολυμπανε, σου λεει ολα οκ, θα το κανω και εγω :2funny:
Εγω το πηγα μεχρι 5 Δεκεμβρη, 17 βαθμους στο Ιονιο εκεινη την εποχη, εμπαινα ανετα, εκανα 1100 -1200 μετρα σε μια ωρα, 3000 χεριες.
Εδω ομως Αττικη, που πας ρε φιλε; Φοβαμαι οτι ειναι λιγο βρωμικα.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Μια πας στη θάλασσα, μια πας βουνό, η μάνα σου γκαστρωθηκε απ τον Τέρη τον Χρυσό..

Συνημμένα

• FB_IMG_1612647662357.jpg
    FB_IMG_1612647662357.jpg
    58,8 KB · Εμφανίσεις: 17

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.890
Πόντοι
5.506
να πιω 74 τεκιλες
να ακουσω τριανταφυλλο
να δω κοριτσια να γελανε

Βγες αυριο στην Κατεβινα και πες το,θα παρω τηλ κι εγω να στηριξω :( :confused: :confused: :confused: Ακυρο,απο Δευτερα
ρε θειο θελω χειμερινα μπαρακια....λιγο μη μεταφερουμε και την πανδημια στα μουνοπανα που σε αυτους δεν κολαει :confused::confused::confused::confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.045
Πόντοι
6.056
να πιω 74 τεκιλες
να ακουσω τριανταφυλλο
να δω κοριτσια να γελανε

ρε θειο θελω χειμερινα μπαρακια....λιγο μη μεταφερουμε και την πανδημια στα μουνοπανα που σε αυτους δεν κολαει :confused::confused::confused::confused:
Κι εγω θελω,μου χει λειψει :( :confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom