Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Χασοδίκη πού πήγε εκείνη η καραμελίτσα που πιπίλαγες το Μάρτιο ότι "ο ιός είναι ακόμα καινούριος και δεν γνωρίζουμε τίποτα"; Τώρα που γνωρίζουμε και έχουμε εμβόλια και ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα τι άλλαξε;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Χασοδίκη πού πήγε εκείνη η καραμελίτσα που πιπίλαγες το Μάρτιο ότι "ο ιός είναι ακόμα καινούριος και δεν γνωρίζουμε τίποτα"; Τώρα που γνωρίζουμε και έχουμε εμβόλια και ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα τι άλλαξε;
Mεταλλάχτηκε χαυγίτη μου! :grin: Δεν ξέρω αν το άκουσες! :grin:
Αλήθεια, ο κασίδας καλά είναι? Πως περνάει? :grin:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Μέχρι χθες με έλεγες συριζαίο, τώρα με λες χαυγιτη. Δε μπορώ να φανταστώ τι χάος επικρατεί στον εγκέφαλό σου. Σίγουρα χρειάζεσαι ψυχιατρική βοήθεια.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Αγαπητά μέλη.

Παρακολουθώ λίγο τις αντιπαραθέσεις σας και χωρίς παρεξήγηση θα ήθελα να σχολιάσω τα εξής:-

Ο ιός δεν έχει κομματικές συμπάθειες ή αντιπάθειες.

Το πρόβλημα είναι Παγκόσμιο και όχι πρόβλημα δεξιών ή αριστερών.

Το χειρότερο μικρόβιο όμως από όλα δεν είναι αυτό που βιώνουμε αλλά αυτό της διχόνοιας.

Αν η κυβέρνηση είτε ήταν δεξιά είτε ήταν αριστερά τα άφηνε όλα ανοιχτά όπως πχ στην Αγγλία, Σουηδία κλπ και είχαμε χιλιάδες θύματα τι θα έλεγε μετά η όποια αντιπολίτευση ???

Συνιστώ λοιπόν λίγο αυτοσυγκράτηση και σεβασμό ο ένας προς τον άλλον.

Ο καθένας μπορεί να σχολιάζει τις απόψεις του όμορφα, ευγενικά και προπάντων πολιτισμένα.

Όλοι έχουν δίκιο και όλοι άδικο σε αυτή τη ζωή διότι η οπτική γωνία που προσεγγίζεται ένα θέμα διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Ευχαριστώ πολύ.
Για δώσε πληροφορίες τύπε στους ψεκασμένους, για τα πτώματα που σκοντάφτεις πάνω τους όταν περπατάς στην Οξφορντ και τα στοιβαγμένα βουνά άταφων στα στενά της παλιάς πόλης της Στοκχόλμης :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.966
Πόντοι
5.506

Τιποτα δεν αλλαξε τυπε, οι ιδιοι μαλακες που φωναζατε το Μαρτη περυσι «ποιος ιος και μαλακιες, αφηστε μας να παμε στην Πατρα να γλεντησουμε το καρναβαλι» οι ιδιοι ειστε και γινατε και χειροτεροι.

Ποιος ιος; Γιατι λοκνταουν; Γιατι μασκες; Γιατι μας κλεινετε μεσα; Γιατι δεν ανοιγετε τον τουρισμο; Γιατι ανοιξατε τον τουρισμο; (Μετα). Γιατι δε μας αφηνετε να παμε μπιτς μπαρ, συναυλιες και μπουζουκια αφου εχουμε τουριστες; Γιατι μας ξανακλεισατε; Ποσοι πεθαναν; Γιατι τους πληρωνετε την κηδεια να δηλωσουν κορονοιο; Ποσοι πεθαναν στη Σουηδια; Γιατι παραγγειλατε εμβολια; Ποσα παραγγειλατε; Ποτε θα ερθουν τα εμβολια; Ποτε θα εμβολιαστουμε; Γιατι εμβολιαζονται πρωτα τα βυσματα;; Κλπ κλπ κλπ

Ιδιοι ειστε. Μαλακες τοτε, μαλακες τωρα.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706

Τιποτα δεν αλλαξε τυπε, οι ιδιοι μαλακες που φωναζατε το Μαρτη περυσι «ποιος ιος και μαλακιες, αφηστε μας να παμε στην Πατρα να γλεντησουμε το καρναβαλι» οι ιδιοι ειστε και γινατε και χειροτεροι.

Ποιος ιος; Γιατι λοκνταουν; Γιατι μασκες; Γιατι μας κλεινετε μεσα; Γιατι δεν ανοιγετε τον τουρισμο; Γιατι ανοιξατε τον τουρισμο; (Μετα). Γιατι δε μας αφηνετε να παμε μπιτς μπαρ, συναυλιες και μπουζουκια αφου εχουμε τουριστες; Γιατι μας ξανακλεισατε; Ποσοι πεθαναν; Γιατι τους πληρωνετε την κηδεια να δηλωσουν κορονοιο; Ποσοι πεθαναν στη Σουηδια; Γιατι παραγγειλατε εμβολια; Ποσα παραγγειλατε; Ποτε θα ερθουν τα εμβολια; Ποτε θα εμβολιαστουμε; Γιατι εμβολιαζονται πρωτα τα βυσματα;; Κλπ κλπ κλπ

Μόνος σου τα λες αυτά. Τουλάχιστον όσο αφορά εμένα, τα ίδια έλεγα και τα ίδια λέω.
ΝΑΙ οι μάσκες έχουν λογική.
ΝΑΙ η ακύρωση εκδηλώσεων όπως το καρναβάλι έχει λογική.
ΟΧΙ τα sms δεν έχουν λογική.
ΟΧΙ η απαγόρευση από τις 18:00 δεν έχει λογική.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.966
Πόντοι
5.506

Μόνος σου τα λες αυτά. Τουλάχιστον όσο αφορά εμένα, τα ίδια έλεγα και τα ίδια λέω.
ΝΑΙ οι μάσκες έχουν λογική.
ΝΑΙ η ακύρωση εκδηλώσεων όπως το καρναβάλι έχει λογική.
ΟΧΙ τα sms δεν έχουν λογική.
ΟΧΙ η απαγόρευση από τις 18:00 δεν έχει λογική.

Α, δεν ξερω, δεν ειναι προσωπικο, εσεις οι επαναστατες χωρις αιτια εχετε ενα κοινο μετωπο, αν διαφοροποιειστε στα επι μερους ειναι δικο σας ζητημα, το γενικο πλαισιο ειναι ακριβως οπως το περιεγραψα.

Θεωριες και αντιδραση για την αντιδραση.

gc_2009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
505
Πόντοι
301
Σαββατοκύριακο έχουμε, οπότε ας γράψω κ εγώ την άποψη μου.

Προφανώς και υπάρχει ιός και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα όμως:

Οι κυβερνήσεις παγκόσμια έχουν χάσει την μπάλα. Ειδικά εδώ, τα μέτρα είναι πρόχειρα και για γέλια για έναν κ μόνο λόγο. Δεν τηρούνται και δεν πρόκειται να τηρηθούν διότι στην εφαρμογή τους, πρωτεύοντα ρόλο έχει το πολιτικό κόστος.

[*]Περιορισμός μετακίνησης έχει λογική αλλά με σύστημα sms χωρίς όριο, καμία. Για τον βλάκα που θέλει να είναι όλη μέρα έξω, την πληρώνουμε όλοι, ιδιωτικά και επαγγελματικά.
Κλικ αγουέι ναι αλλά στα είδη που γίνεται, όχι στα παντελόνια (έχουμε παχύνει κιόλας και δεν ξέρουμε το νούμερο). Στην ένδυση, υπόδηση ραντεβού.
Εστίαση ασφαλώς και πρέπει να είναι ανοιχτή, οκ μπορώ να δεχτώ τα μπάρ και τα μπουζούκια κλειστά
Σχολεία ασφαλώς ανοιχτά με περιορισμούς και προγραμματισμένα τέστ.
Για τις εκκλησίες δεν θα πώ τίποτα γιατι θα με πείτε Αθεο αλλά μεσαίωνας στο 2021??? εν τέλει , αν έχεις πίστη ο Θεός είναι παντού..
Γυμναστήρια ανοιχτά με περιορισμούς καί αυξηση ωραρίου λειτουργίας.
Μετακίνηση μεταξύ νομών θα έπρεπε να είναι ανοιχτή εφόσον το εξωτερικό είναι ανοιχτό.
Μπουρδέλα όλα ανοιχτά με ημερίσια rapid test και από πελάτες και από εκδιδόμενες. Έτσι κ αλλιώς δουλεύουν όλα.

Εντέλει , αφού τα είχαμε όλα ανοιχτά, μετά θα μπορούσαν να "ρίχνουν" τεράστια πρόστιμα σε όσους παρεκκλίνουν των μέτρων προκειμένου να είμαστε υγειονομικά αλλά και οικονομικά ασφαλείς.

Με την σημερινή εφαρμογή, ότι και να κάνουν είναι αστειότητα, διότι έτσι κ αλλιώς δεν τηρείται τίποτα.

Προσωπικές απόψεις με σεβασμό στην διαφορετική αντίληψη του καθενός.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αγαπητά μέλη.

Παρακολουθώ λίγο τις αντιπαραθέσεις σας και χωρίς παρεξήγηση θα ήθελα να σχολιάσω τα εξής:-

Το χειρότερο μικρόβιο όμως από όλα δεν είναι αυτό που βιώνουμε αλλά αυτό της διχόνοιας.

Αν η κυβέρνηση είτε ήταν δεξιά είτε ήταν αριστερά τα άφηνε όλα ανοιχτά όπως πχ στην Αγγλία, Σουηδία κλπ και είχαμε χιλιάδες θύματα τι θα έλεγε μετά η όποια αντιπολίτευση ???

Ο καθένας μπορεί να σχολιάζει τις απόψεις του όμορφα, ευγενικά και προπάντων πολιτισμένα.

Όλοι έχουν δίκιο και όλοι άδικο σε αυτή τη ζωή διότι η οπτική γωνία που προσεγγίζεται ένα θέμα διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Ευχαριστώ πολύ.

Και τώρα με τιγκαρισμένα λεωφορεία,αστικά,μετρό,σουπερμαρκετ,τράπεζες γιατί δεν έχουμε χιλιάδες θύματα;

Και πώς να μην υπάρχει διχόνοια όταν συμβαίνει αυτή η αλητεία,οι κρατικοδίαιτοι να μην έχουν καταλάβει κρίση και όλοι οι άλλοι να εξαθλιώνονται;

Αλλά είπαμε,αυτός ο ξεφτίλας πανάχρηστος λαός που ζει απ'τη συνταξη της γιαγιάς του θα βγει στο δρόμο μόνο αν πέσει το φβ και το ινσταγκραμ

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Την ατζέντα του "φιλελεύθερου" Κούλη τη γνωρίζατε. Γιατί εκπλήσσεστε; Γνωρίζατε τα θέλω του στα οικονομικά, γνωρίζατε τα θέλω του στα εργασιακά, γνωρίζατε τα θέλω του στα κοινωνικά/αστυνομικά. Ο κορωνοϊός του έκατσε λουκούμι για να τα εφαρμόσει όλα σε χρόνο ρεκόρ, χωρίς καμία αντίδραση και με ισχυρό άλλοθι.
koulis-vampire-apo-kalamida-humor.jpeg

radiohead72

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Like
155
Πόντοι
1
Αγαπητά μέλη.

Ευχαριστώ πολύ.

Τυπε στα σοβαρα περιμενεις να εισακουστεις; Αν ημασταν στο μπου της Σουηδιας ή τις Φινλανδιας ειχες μερικες πιθανοτητες.

:2funny:

radiohead72

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Like
155
Πόντοι
1
Την ατζέντα του "φιλελεύθερου" Κούλη τη γνωρίζατε. Γιατί εκπλήσσεστε; Γνωρίζατε τα θέλω του στα οικονομικά, γνωρίζατε τα θέλω του στα εργασιακά, γνωρίζατε τα θέλω του στα κοινωνικά/αστυνομικά. Ο κορωνοϊός του έκατσε λουκούμι για να τα εφαρμόσει όλα σε χρόνο ρεκόρ, χωρίς καμία αντίδραση και με ισχυρό άλλοθι.
koulis-vampire-apo-kalamida-humor.jpeg

Η φωτογραφία τον αδικεί :confused:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.782
Πόντοι
3.715
σιχαμένοι ακροδεξιοί με λαγνεία καταστολής. Ξεφτίλες κλόουν...μπαμπουίνοι σε καρέκλες.
θα λογαριαστούμε, σύντομα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.893
Πόντοι
5.506
στηριζω και επικροτω το μπαμπουινοι :confused::confused::confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.016
Πόντοι
6.256
Μέχρι χθες με έλεγες συριζαίο, τώρα με λες χαυγιτη. Δε μπορώ να φανταστώ τι χάος επικρατεί στον εγκέφαλό σου. Σίγουρα χρειάζεσαι ψυχιατρική βοήθεια.
και μενα ετσι με ελεγε, για αυτους δεν υπαρχει ελλαδα, μονο κομματα,
γραψε οτι θες αρκει να μην υπονοεις οτι φταιει η κυβερνηση κουλη,

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Χαμος στο Καβουρι απο κοσμο, τωρα δειχνει στο ΣΚΑΙ. Δεν μπορω να καταλαβω. Απο την μια οι δημοσκοπησεις δινουν αποδοχη στην κυβερνηση, και στα μετρα που παιρνει, ειδικα για την πανδημια. Απο την αλλη ο κοσμος στην πλειοψηφια του. απο οτι δειχνουν τα καναλια δεν τα τηρει, και στην πραξη δεν τα στηριζει.
Εγω, που δεν ψηφιζω Μητσοτακη, καποια απο τα μετρα, τα βρισκω σωστα και τα στηριζω.:think:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
και μενα ετσι με ελεγε, για αυτους δεν υπαρχει ελλαδα, μονο κομματα,
γραψε οτι θες αρκει να μην υπονοεις οτι φταιει η κυβερνηση κουλη,
Mάλλον στον δικό σου εγκέφαλο επικρατεί το χάος διότι μιας μιλάς υπέρ των ζαίων, μια υπέρ της ΧΑ! Εγώ φταίω? :grin:
Αλλά ΟΚ έχεις δίκιο... έτσι κι αλλιώς αυτά τα δύο είναι ίδιες κουράδες. Άρα, πέφτω μέσα either way! :tooth:

Kαλά για τον kolompourda... no comment... τα λέει όλα το όνομά σου... που ΕΣΥ επέλεξες! Φοβερό! :tooth:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Τι κωδικο βαζουμε για εκδρομουλα σε Φουρνους και Ικαρια; Με τετοιο καιρο ενα τριημερο θα περναγαμε ανεμελα και ωραια.:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom