raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.980
- Πόντοι
- 5.006
Για τα ρδελα είπαν τπτ??
οχι, αλλα πλυνε τον κωλο σου καλου κακου..ποτε δεν ξερεις...
Για τα ρδελα είπαν τπτ??
Σωστά, καλύτερα να στείλουμε αυτά τα σκουπίδια εξαιτίας των οποίων πάρθηκαν τα σημερινά μέτρα. Εγώ θα έδινα το ελεύθερο στους καταστηματάρχες να βγούνε ΟΛΟΙ με καδρόνια και να τους σαπίσουν... καμιά ποινή ή τιμωρία...! Διότι ΑΥΤΟΙ τους έκλεισαν τα μαγαζιά.Τι γινόταν πριν τα sms: Έβγαιναν όλοι έξω.
Τι γίνεται τώρα με τα sms: Βγαίνουν όλοι έξω με sms.
Τι γινόταν πριν την απαγόρευση στις 18:00: Έβγαιναν όλοι έξω.
Τι θα γίνεται από αύριο: Θα βγαίνουν όλοι έξω αλλά μέχρι τις 18:00.
Προσέχει κανείς μη μας φύγουν αυτά τα λαμπρά μυαλά της κυβέρνησης στο εξωτερικό;
Αυτό λέμε. Ότι τα μέτρα του Κούλη είναι μια τρύπα στο νερό. Είναι μάγκας να πάρει κάποιο μέτρο για να αποφευχθεί η εικόνα που μου δείχνεις; Για να σε βοηθήσω λίγο, η απάντηση είναι ΝΑΙ μπορεί να το κάνει. Και για να σε βοηθήσω ακόμα περισσότερο, δεν είναι κάποιο άμεσο μέτρο αλλά έμεσσο. Κάθισε και σκέψου τώρα. Αν έχεις ελάχιστο μυαλουδάκι θα το καταλάβεις.Σωστά, καλύτερα να στείλουμε αυτά τα σκουπίδια εξαιτίας των οποίων πάρθηκαν τα σημερινά μέτρα. Εγώ θα έδινα το ελεύθερο στους καταστηματάρχες να βγούνε ΟΛΟΙ με καδρόνια και να τους σαπίσουν... καμιά ποινή ή τιμωρία...! Διότι ΑΥΤΟΙ τους έκλεισαν τα μαγαζιά.Τι γινόταν πριν τα sms: Έβγαιναν όλοι έξω.
Προσέχει κανείς μη μας φύγουν αυτά τα λαμπρά μυαλά της κυβέρνησης στο εξωτερικό;
Αυτοί είναι! Γαμήστε τους τα σπιτάκια (ή τις καλύβες, ότι έχουν)
Περαστικά σας!
Έγινε διάσπαρτα σε κάποιες χώρες για ένα χρόνικο διάστημα αλλά αφορούσε ΜΟΝΟ τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας, πχ μετά τις 9 ή μετά τις 12. Και αν το σκεφτείς έχει μια λογική, ότι δηλαδή απαγορεύεται η κυκλοφορία άρα πρέπει να έχεις βεβαίωση μετακίνησης. Ο Κούλης βέβαια, πάντα πρωτοπόρος σε αυτά τα ζητήματα, το εφάρμοσε για την κανονική διάρκεια της ημέρας.Αυτή η μαλακία με τα sms δεν συμβαίνει πουθενά στην Ευρώπη τουλάχιστον εξ όσων γνωρίζω.
Ικαρία, Φούρνους και Θύμαινα επισκέπτεται αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Θα πάει στην Κούβα του Αιγαίου ο παλιο-γκαντεμόσαυρος. Κρίμα στους ανθρώπους και έχει γίνει στην περιοχή και σεισμός πρόσφατα.
Σωστά! Εσύ πάνω από όλα, ως γνήσιος "πατριώτης" που είσαι (τα " " δεν είναι τυχαία) δεν σε νοιάζει αν γινόταν μπάχαλο και καιγόταν η Αθήνα. Αλήθεια... γιατί δεν σε νοιάζει? Επειδή τα κολλητάρια σου είναι στην φυλακή? Γιατί αυτό, έστω με το λίγο μυαλό που έχω, το καταλαβαίνω! Φαντάσου δηλαδή!Αυτό λέμε. Ότι τα μέτρα του Κούλη είναι μια τρύπα στο νερό. Είναι μάγκας να πάρει κάποιο μέτρο για να αποφευχθεί η εικόνα που μου δείχνεις; Για να σε βοηθήσω λίγο, η απάντηση είναι ΝΑΙ μπορεί να το κάνει. Και για να σε βοηθήσω ακόμα περισσότερο, δεν είναι κάποιο άμεσο μέτρο αλλά έμεσσο. Κάθισε και σκέψου τώρα. Αν έχεις ελάχιστο μυαλουδάκι θα το καταλάβεις.
Το έχουμε καταλάβει ότι είσαι καραδεξιός και θέλεις να απαγορευτεί γενικά κάθε συγκέντρωση (ανοικτού χώρου). Μας τα ξανάπατε αυτά όταν συγκεντρωθήκαμε για την απόφαση κατά της χρυσής αυγής. Για τους χιλιάδες καθημερινούς συνωστισμούς σε ΜΜΜ και χώρους εργασίας και σχολεία με 25 άτομα. Έχεις δει τη γίνεται π.χ στην κεντρκή ψαραγορά της Αθήνας. Φοράει κανείς από τους επαγγελματίες μάσκα??? Δεν γίνεται της πιπίτσας στους στενούς διαδρόμους (σε κλειστό χώρο). Άσε μας λοιπόν με τις παπαριές σου.Σωστά, καλύτερα να στείλουμε αυτά τα σκουπίδια εξαιτίας των οποίων πάρθηκαν τα σημερινά μέτρα. Εγώ θα έδινα το ελεύθερο στους καταστηματάρχες να βγούνε ΟΛΟΙ με καδρόνια και να τους σαπίσουν... καμιά ποινή ή τιμωρία...! Διότι ΑΥΤΟΙ τους έκλεισαν τα μαγαζιά.Τι γινόταν πριν τα sms: Έβγαιναν όλοι έξω.
Περαστικά σας!
Για την ιστορία, την προηγούμενη εβδομάδα προσγειώθηκε στο γήπεδο των Τρικάλων όπου λίγες ώρες αργότερα αναμετρήθηκε η τοπική ομάδα με το Λεβαδειακό. Πολύ καλή η απόδοση του Λεβαδειακού στο 2.60 η οποία φυσικά επιβεβαιώθηκε έυκολα αφού ήταν ήδη 0-2 στο ημίχρονο.Θα πάει στην Κούβα του Αιγαίου ο παλιο-γκαντεμόσαυρος. Κρίμα στους ανθρώπους και έχει γίνει στην περιοχή και σεισμός πρόσφατα.Ικαρία, Φούρνους και Θύμαινα επισκέπτεται αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το ζώον δεν ξέρει αν είναι "νόμιΜο της δικαίωμα" και όχι "νομικό δικαίωμα" και οτι κάποιος "συνελήφθη" και όχι "συλλήφθηκε". Κάπως έτσι και ο άλλος απλά "είδε κάτι φωτοβολίδες και έτρεχε" και δεν ξέρει γιατί τον έπιασαν αλλά είναι "υποψήφιος διδάκτωρας".
Κοινώς, καλά του έκαναν.
Δεν είμαι καραδεξιός, είμαι δεξιός.Το έχουμε καταλάβει ότι είσαι καραδεξιός και θέλεις να απαγορευτεί γενικά κάθε συγκέντρωση (ανοικτού χώρου). Μας τα ξανάπατε αυτά όταν συγκεντρωθήκαμε για την απόφαση κατά της χρυσής αυγής. Για τους χιλιάδες καθημερινούς συνωστισμούς σε ΜΜΜ και χώρους εργασίας και σχολεία με 25 άτομα. Έχεις δει τη γίνεται π.χ στην κεντρκή ψαραγορά της Αθήνας. Φοράει κανείς από τους επαγγελματίες μάσκα??? Δεν γίνεται της πιπίτσας στους στενούς διαδρόμους (σε κλειστό χώρο). Άσε μας λοιπόν με τις παπαριές σου.
Σωστά, καλύτερα να στείλουμε αυτά τα σκουπίδια εξαιτίας των οποίων πάρθηκαν τα σημερινά μέτρα. Εγώ θα έδινα το ελεύθερο στους καταστηματάρχες να βγούνε ΟΛΟΙ με καδρόνια και να τους σαπίσουν... καμιά ποινή ή τιμωρία...! Διότι ΑΥΤΟΙ τους έκλεισαν τα μαγαζιά.Τι γινόταν πριν τα sms: Έβγαιναν όλοι έξω.
Περαστικά σας!
Δεξιoκαπιταλόσκυλο είμαιΚουλόσκυλα ψοφήστε να καθαρίσει ο τόπος !
Ο Μπαρμπαπίτουρας δεν περιλαμβάνεται,
δεν είναι γνήσιο κουλόσκυλο,
είναι απλά αντιδραστικός !