kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.027
- Πόντοι
- 6.256
ζουμε στη χωρα που η κυβερνηση τα κανει ολα σωστα και λεει αληθειες.
τελος.
τελος.
Εδώ ο Κούλης αύξησε τους υπουργούς/υφυπουργούς, λες να μειώσει τους βουλευτές;Επίσης ο αριθμός των βουλευτών ΜΕ ΝΟΜΟ , ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 200.
Μεγάλη οικονομία.
Με απλό νόμο. Ούτε συνταγματική αναθεώρηση , ούτε τίποτε.
Σιγά μη χαλάσω 1,5 ώρα από τη ζωή μου να δω δυο βλάκες να λένε παπαριέςΠροκαλώ τον οποιονδήποτε να μου βρει ΕΝΑ πράγμα που είπε ο Χαρδαλιάς στην παρακάτω συνέντευξη και ΔΕΝ ήταν μπουρδολογία/αερολογία.
Προκαλώ τον οποιονδήποτε να μου βρει ΕΝΑ πράγμα που είπε ο Χαρδαλιάς στην παρακάτω συνέντευξη και ΔΕΝ ήταν μπουρδολογία/αερολογία.
Εδώ ρε μαν εγώ πήγα στο νοσοκομείο της πόλης μου κ αφού δεν μου βρήκαν τίποτα πήρα εξιτήριοΑρκεί να θυμόμαστε όλοι το εξής :
Οι ίδιες ακριβώς διεφθαρμένες και γραφειοκρατικές δημόσιες υπηρεσίες που μέχρι χθες σου έβγαζαν την παναγία για την πχ απλή έκδοση ενός πιστοποιητικού, στελεχωμένες με τους ίδιους - κατά πλειονότητα - ευθυνόφοβους αδαείς αναποτελεσματικούς κηφήνες είναι εκείνες που σήμερα χειρίζονται την κοβιντ υγειονομική κρίση.
Οι ίδιοι άσχετοι "ειδικοί" με μηδενικό συχνά ερευνητικό ή εφαρμοσμένο/κλινικό έργο επί του συγκεκριμένου επιστημονικού αντικειμένου, που αναρριχήθηκαν έρποντας και γλύφοντας κομματικά παραμάγαζα στις καθηγητικές έδρες είναι αυτοί που αποφαίνονται - χωρίς ποτέ να δημοσιοποιούν την μεθοδολογία τους και τις υποθέσεις εργασίας στις οποίες βασίζονται - για το πώς θα ζήσει ο καθένας μας.
Μέσα σε αυτό το αυτοκαταστροφικό γαϊτανάκι παραλογισμού η χωροφυλακίστικου ύφους παπαραλογία χαρδαλιά είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά.
Σωστά! Αμφισβητίες/επαναστάτες με North Face και Vans, βλέπεις πολλούς!!!!Οι μισοί υγειονομικοί δεν θελουν να εμβολιαστουν,
Τι φιάσκο ειναι αυτο πάλι,
Αμφισβήτηση κάργα
καλυτερα...Οι μισοί υγειονομικοί δεν θελουν να εμβολιαστουν,
Τι φιάσκο ειναι αυτο πάλι,
Αμφισβήτηση κάργα
παλι καλα ρε λεσι που το εγραψες ,γιατι θα εβαζα εμοτικον χαζογελα και θα εμπαινε ο μπιλγκορ να μας τα κανει ζεπελιν!απο που γλυτωσαμε δεν ξες....↑
για τα πολυ χαζα που περισσευουν εδω μεσα το ποστ ειναι ειρωνικο
οχι και οποιονδηποτε λογο......μια χαρα λογος υπαρχει......Ο ΜΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ....μη γραφουμε συνεχως τα ιδια πραγματα!Εγω θα της απαντουσα οτι η ερωτηση ειναι ανοητη.Δημοσιογράφα του σύριζα ρώτησε τον υπουργο αναπτυξης πολάκη αν μπορει να ζήσει την οικογενεια του με 534€
Φυσικα δεν απάντησε και της είπε γιατι παλιά δεν ρώταγε το ίδιο τον τσίπρα.
Αιώνιος πολάκης, το καμάρι της νδ
Ειναι αυτες οι χαζοερωτησεις που λεγονται απο τους χαζουληδες που δεν μπορουν να εκφρασουν καποιο σοβαρο επιχειρημα.
Αν εδινε δηλαδη 800, θα τον ρωτουσαν αν μπορει να ζησει με 800?
Αν εδινε 2.000, θα τον ρωτουσαν γιατι παιρνει ο ιδιος 5.000?
Εχουμε πανδημια, αυτα μπορει να δινει το κρατος, τελειωσαμε. Τι πρεπει να γινει δηλαδη?
Σε λιγο θα ρωτανε και τον υπουργο εργασιας αν μπορει να ζησει με το επιδομα ανεργιας που ειναι 400 ευρω.
Μιλαμε για τιτανοτεραστιες ανοησιες.
Και τι να κανουμε ρε τύπε?
Οποιος δεν εργαζεται για τον οποιονδηποτε λογο, να του δινει το κρατος μισθο βουλευτη?
σοβαρα τωρα ρε 95 χρονων με το καροτσι τον αναπνευστηρα συνενουνταν με τα χερια και νοηματα τα ματια θολα εβλεπε ειδη τον αι πετρο ο παππουλης και του πατησαν εμβολιο του ανθρωπαπαλι καλα ρε λεσι που το εγραψες ,γιατι θα εβαζα εμοτικον χαζογελα και θα εμπαινε ο μπιλγκορ να μας τα κανει ζεπελιν!απο που γλυτωσαμε δεν ξες....↑
για τα πολυ χαζα που περισσευουν εδω μεσα το ποστ ειναι ειρωνικο
Εδω που τα λεμε, καπου το γαμησαμε και εμεις τις τελευταιες ημερες. Ανοιξε το λιανεμποριο και τρεχανε ολες οι κυρατζες να βολταρουν στην Ερμου, γιορταζοντας την Απελευθερωση. Και τα μικρομαγαζα στις συνοικιες ερημα. Ατομικη ευθυνη μηδεν. Τους δινουμε το δικαιωμα να μας κουνανε το δακτυλο. Και για αυτο φταιμε εμεις.εδω τους πατανε εμβολια και οι ανθρωποι φευγουν το επομενο πρωι και λενε δεν προλαβε να κανει ανοσια στον ιο ....και τον μετρανε στα θυματα του κορωνα.....και δωσε λοκνταουν!
Απαγορεύονται τα «πηγαδάκια» μέσω και έξω από τις επιχειρήσεις εστίασης. 300 ευρώ πρόστιμο στους καταναλωτές και 3.000 στις επιχειρήσεις...
Διαβάστε όλο το άρθρο: