Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Δεν την είδα.
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ σήμερα μπορεί να συμφωνώ με τον προφεσορε και αύριο να διαφωνώ. Εσύ ΠΑΝΤΑ θα συμφωνείς με τον Κούλη. Μάντεψε ποιος έχει δική του κριτική σκέψη και άποψη και ποιος όχι.

Ανάποδα τα λες.
Εσύ πάντα διαφωνείς με τον Κούλη ότι και να κάνει.
Εγώ και συμφωνώ και διαφωνώ (τα γραπτά μένουν).
Απλά όπως έχω ξαναγράψει καταλαβαίνω και την πολιτική λογική αυτού που παίρνει τις αποφάσεις.
Εσύ έχεις γκρινιάξει ακόμα και για το μέγεθος του φορτηγού ενώ ήταν γνωστό πως δεν διαχειρίστηκε η χώρα την διανομή.

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Υπομονή να ανοίξει ο καιρός λέει το άλλο το βύσμα ο τραγικος Μαγιορκινης

Λες και είμαστε στη Σιβηρία.

15 βαθμούς έχει έξω ρε γαμημενε, ζήτημα να χει κανει κρύο μια βδομάδα συνολικά στην Αθήνα φετος

Αντε ψοφα μουνοπανο που θα μας δουλεύεις μες τα μούτρα μας

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Δεν την είδα.
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ σήμερα μπορεί να συμφωνώ με τον προφεσορε και αύριο να διαφωνώ. Εσύ ΠΑΝΤΑ θα συμφωνείς με τον Κούλη. Μάντεψε ποιος έχει δική του κριτική σκέψη και άποψη και ποιος όχι.

Ανάποδα τα λες.
Εσύ πάντα διαφωνείς με τον Κούλη ότι και να κάνει.
Εγώ φταίω που σε κάθε του βήμα/κοίταγμα/ομιλία/πράξη προκαλεί τον γέλωτα;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Xμμμμ... ναι, εσύ φταίς! Μάλλον είσαι χαζοχαρούμενος δηλαδή. Διότι οι περισσότεροι (και αναφέρομαι εντός κι εκτός Ελλάδας) δεν γελάνε.
Sorry που σου ανέδειξα άλλο ένα πρόβλημα που έχεις! :grin:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ο συγκεκριμένος πρέπει να πάρει οπωσδήποτε μαθήματα από τον Κούλη.:grin:

Ο προφεσόρε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού κυκλοφόρησε καινούργια μελέτη.
Θα κάνεις κάποιο σχόλιο, ή χωρίσατε τα τσανάκια σας από τότε που έγινε ρόμπα; :grin:
Δεν την είδα.

Ο χλεχλες συμφωνει με τον κουλη σε οσα λεει

Ακομα και με αυτα που δεν εχει πει ακομα

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Xμμμμ... ναι, εσύ φταίς! Μάλλον είσαι χαζοχαρούμενος δηλαδή. Διότι οι περισσότεροι (και αναφέρομαι εντός κι εκτός Ελλάδας) δεν γελάνε.

Όχι δεν γελάνε καθόλου..με τον πρόσφατο εμβολιασμό του σαν ξετσιπωτη πορνη όλη η Ευρώπη τον τρολλαρε..λογικα από τον άπειρο σεβασμό που έχουν στο προσωπο του..

Πάρε και ένα απόφθεγμα του :tooth:

Συνημμένα

• FB_IMG_1612037721732.jpg
    FB_IMG_1612037721732.jpg
    28,3 KB · Εμφανίσεις: 15

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Θειο αυτοι που δεν γελανε ριχνουν φασκελα και καρπαζιες

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Όχι δεν γελάνε καθόλου..με τον πρόσφατο εμβολιασμό του σαν ξετσιπωτη πορνη όλη η Ευρώπη τον τρολλαρε..λογικα από τον άπειρο σεβασμό που έχουν στο προσωπο του..

Σίγουρα σου έχει ρίξει τόσα χυσαμόλια και γι αυτό έχεις εκνευριστεί σαν γριά κατίνα, ε? Περαστικά σου... δεν θα γίνεις ποτέ καλά! :tooth:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

Σίγουρα σου έχει ρίξει τόσα χυσαμόλια και γι αυτό έχεις εκνευριστεί σαν γριά κατίνα, ε? Περαστικά σου... δεν θα γίνεις ποτέ καλά! :tooth:

Μαλλον σε εκνευρισαν οι Ευρωπαίοι που τον τρολλαραν και το ξέρεις για αυτο το μασάς....
Εδώ είναι έτοιμος να κάνει σεκσακι με τον φίλο ομοϊδεατη σου βλαρορκ, έχουν ίδιο στυλακι ...κοιτα μη σε καλέσουν σε λεσβιακό και εκτος από κερατας καταντησεις στραποναρισμενος :tooth:

Συνημμένα

• Screenshot_20210130-132025_Gallery.jpg
    Screenshot_20210130-132025_Gallery.jpg
    177,9 KB · Εμφανίσεις: 15

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Μαλλον σε εκνευρισαν οι Ευρωπαίοι που τον τρολλαραν και το ξέρεις για αυτο το μασάς....
Εδώ είναι έτοιμος να κάνει σεκσακι με τον φίλο ομοϊδεατη σου βλαρορκ, έχουν ίδιο στυλακι ...κοιτα μη σε καλέσουν σε λεσβιακό και εκτος από κερατας καταντησεις στραποναρισμενος :tooth:
Eίδες που σου είπα ότι δεν θα γίνεις καλά? Δεν πειράζει όμως :tooth:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Επειδή είσαι περιορισμένης νοημοσύνης, λογικό βέβαια αφού παρακολουθείς το hashtag #ΝΔ_θελατε (σαφές δείγμα του ό,τι είσαι άθλιο παράσιτο) , μπορούμε να σου εξηγήσουμε πως το νόημα ολόκληρης της πρότασης ήταν πως επειδή οι παραδόσεις σε όλη την Ε.Ε. έχουν καθυστερήσει, δεν ακολουθείται ο αρχικός σχεδιασμός, αλλά φροντίζουν πάντα να υπάρχει απόθεμα διαθέσιμο και για τα άτομα που έχουν λάβει την πρώτη δόση και κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνουν και την δεύτερη.
(Την πάτησε και το Ισραήλ έτσι κάποια στιγμή, ξόδεψε όλα τα διαθέσιμα και ενώ είχε έρθει η προθεσμία της δεύτερης δόσης δεν είχε εμβόλια).

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Επειδή είσαι περιορισμένης νοημοσύνης, λογικό βέβαια αφού παρακολουθείς το hashtag #ΝΔ_θελατε (σαφές δείγμα του ό,τι είσαι άθλιο παράσιτο) , μπορούμε να σου εξηγήσουμε πως το νόημα ολόκληρης της πρότασης ήταν πως επειδή οι παραδόσεις σε όλη την Ε.Ε. έχουν καθυστερήσει, δεν ακολουθείται ο αρχικός σχεδιασμός, αλλά φροντίζουν πάντα να υπάρχει απόθεμα διαθέσιμο και για τα άτομα που έχουν λάβει την πρώτη δόση και κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνουν και την δεύτερη.
(Την πάτησε και το Ισραήλ έτσι κάποια στιγμή, ξόδεψε όλα τα διαθέσιμα και ενώ είχε έρθει η προθεσμία της δεύτερης δόσης δεν είχε εμβόλια).
Έλα πρόκειται για ένα από τα πιο καμμένα τριμπούρδελα του site! Άστον να τρώει κούλη στη μάπα, με τα νευράκια που έχει το εγκεφαλικό είναι κοντά! :grin:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.928
Πόντοι
5.506
ελεος με το γλυψιμο....δεν σας εφτασε το σκατο στο μυαλο?

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Εσύ φταις γιατί ενώ νομίζεις πως έχεις κριτική σκέψη, είσαι απλά ένας εμμονικός και απροσάρμοστος.
Και φυσικά όταν ξαναβγεί ο Κούλης θα λες πως τα εκατομμύρια που τον ψήφισαν είναι άσχετοι, χαζοί, και μόνο εσύ είσαι ο κάτοχος και μοναχογιός του σωστού και της αλήθειας…

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Χλεχλερκ στα αρχιδια μου σε γράφω εσένα και την άποψή σου και τα εμβόλια μαζί, δεν χαβω το όλο αυτό ψέμα που συμμετέχει και ο κουλης...
Πάρε ένα άλλο απόφθεγμα του..δικαιολογεισαι τον πάλι, σκέψου κάτι καλό, βάλε τα δυνατά σου να τον βγάλεις γκόμενο, έλα το 'χεις! ΤΡΈΛΑΝΕ ΜΑΣ ΤΡΕΛΌ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΦΌΡΜΟΥΛΑ ΟΎΝΟ

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ο χλεχλες συμφωνει με τον κουλη σε οσα λεει

Κλαίω ρε!!!
Ήρθε ο Γκρούεζας να μας διαφωτίσει!! :2funny:

Ρε πρασινοφρουρέ πες μας για την φαρμακευτική δαπάνη που εκτόξευσαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.048
Πόντοι
2.606

Εσύ φταις γιατί ενώ νομίζεις πως έχεις κριτική σκέψη, είσαι απλά ένας εμμονικός και απροσάρμοστος.
Και φυσικά όταν ξαναβγεί ο Κούλης θα λες πως τα εκατομμύρια που τον ψήφισαν είναι άσχετοι, χαζοί, και μόνο εσύ είσαι ο κάτοχος και μοναχογιός του σωστού και της αλήθειας…

Πρόσεχε εδώ μέσα μην σου φύγουν και σένα τα μαλλιά, όπως του πρώην συναδελφού σου που πήγε στην Aston...:grin:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.048
Πόντοι
2.606

Πρόσεχε εδώ μέσα μην σου φύγουν και σένα τα μαλλιά, όπως του πρώην συναδέλφού σου που πήγε στην Aston...:grin:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μιας και λέμε για ρεζιλες και τριμπουρδελων :tooth:

Συνημμένα