Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.001
Πόντοι
5.506

Συνημμένα

• Eryf3DWXMAoJIYc.jpg
    Eryf3DWXMAoJIYc.jpg
    56,5 KB · Εμφανίσεις: 14

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Η κωλοτούμπα του Μητσοτάκη για τα πρόστιμα συναντάει ένα Σουλτάνο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας

Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε μια ποιοτική αλλαγή του εκλογικού σώματος αν θεωρήσουμε ότι έχουν βαρύτητα οι τοποθετήσεις των χρηστών του διαδικτύου.

Το διαπιστώσαμε πριν μερικές μέρες με τις αντιδράσεις που υπήρξαν με ερέθισμα ένα σκηνικό που υπήρξε με το "δάκρυ" του Κικίλια το επιβεβαιώσαμε σήμερα με την υποδοχή που είχε η κωλοτούμπα του Μητσοτάκη με τα πρόστιμα.

Δεν θα αναφερθούμε σ' αυτό, απλώς θα παραθέσουμε κάποιες τοποθετήσεις σχολιαστών του twittwr για να τεκμηριώσουμε το συμπέρασμα από ένα φημολογούμενο -αληθινό ή μη δεν γνωρίσουμε- ιστορικό φερόμενο γεγονός.

Λέγεται, ότι πριν κάποιους αιώνες ένας Σουλτάνος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ήταν τρομερά φιλάργυρος και το μόνο του ενδιαφέρον ήταν να γεμίσει τα θησαυροφυλάκια του.

Φωνάζει, λοιπόν τον Βεζίρη και του δίνει διαταγή να βάλει φόρους στον κοσμάκη και μετά να τον ενημερώσει για τις αντιδράσεις του. Ετσι και έγινε.

- «Πώς το πήρε ο κόσμος Βεζίρη μου;» ρώτησε ο Σουλτάνος.

- «Πληρώνουν τους φόρους τους, αλλά διαμαρτύρονται, πολυχρονεμένε μου», ήταν η απάντηση.

- «Άστους να διαμαρτύρονται. Πήγαινε και βάλε κι’ άλλους φόρους», αποκρίθηκε ο Σουλτάνος.

Ξαναπάει ο Βεζίρης, βάζει νέους φόρους, επιστρέφει στον Σουλτάνο.

- «Πώς το πήραν τώρα Βεζίρη μου;».

- «Πάλι πληρώνουν τους φόρους τους, αλλά έχουν αγανακτήσει, πολυχρονεμένε μου: Φωνάζουν, βρίζουν, καυγαδίζουν».

- «Αστους να φωνάζουν», αποκρίθηκε πάλι ο Σουλτάνος. «Ξαναβάλε νέους φόρους».

Ξαναβάζει νέους φόρους ο Βεζίρης, επιστρέφει στον Σουλτάνο.

- «Τί γίνεται Βεζίρη μου;»

- «Μεγάλη ησυχία Σουλτάνε μου. Γελά, τραγουδά, σας σατιρίζει πολυχρονεμένε και χορεύει στους δρόμους....».

- «Για όνομα του Αλλάχ, Βεζίρη μου! Πήγαινε γρήγορα να κόψεις τους φόρους, μην έχουμε καμιά επανάσταση», αποκρίθηκε τρομοκρατημένος ο Σουλτάνος.

Το παραπάνω το αφιερώνουμε στην κυβέρνηση, αν και αμφιβάλουμε αν μπορεί να καταλάβει το νόημα του.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
image040.jpg

image036.jpg

image030.jpg

ξεφτυλλες θα φυγετε νυχτα

σημερα ανθρωπος τις εστιασης μου ειπε πως ειναι 3 μηνες χωρις λεφτα δεν εχει ουτε τσιγαρα να αγορασει και ειχε αφησει μαλλι μου λεει ουτε για κουρεμα δε μπορω να παω

ειναι τραγικες καταστασεις

το πρωτο π μ ειπε ηταν οτι αυξηθηκε το προστιμο

η κοινωνια τους γαμωσταυριζει

πολιτικα σκουπιδια

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Όποιος άκουσε στην Βουλή τον θλιβερό ψεύτη, τον εμπρηστικό και διχαστικό καταληψία, όποιος άκουσε την φτηνή προπαγάνδα κι τον άκρατο αριστερό λαϊκισμό, κατάλαβε γιατί ο Κούλης παίρνει μέτρα που βοηθούν τα στατιστικά.

Υ.Γ. Από το «όποιος» εξαιρείται η ομάδα kolobourda και οι παρατρεχάμενοι χαμηλής νοημοσύνης που είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως. Αυτοί δεν πρόκειται να καταλάβουν ακόμα και ο Θεός ο ίδιος να έρθει στην γη να τους το εξηγήσει…

Κ τι με αυτο?

Αριθμολαγνεια τυπε.

Τιποτα αλλο.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Βεβαια...διαβαστε λοιπον τα νιαμου τι εχουν κανει για να μην υπαρχουν παρερμηνειες......η λιανικη Δεν επρεπε να κλεισει καν......σιγα τον συνωστισμο στα καταστηματα....ας εβαζαν ενα οριο ατομων ανα τετραγωνικο και μασκες....Μας εκλεισαν Πασχα και Χριστουγεννα ομως οι ξεφτιλες.....τις 2 δυνατοτερες περιοδους.....και μας ανοιγουν τωρα ενω ομως παραλληλα αυξανουν τα προστιμα.....δηλαδη λιανα....μας ανοιγουν τωρα που ειναι ψοφια τα πραγματα και απο την αλλη τρομοκρατουν τους υποψηφιους πελατες με τα προστιμα....ΩΡΑΙΟΙ!
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΕΔΩ....για το γιολο βεβαια....Με ποιο σκεπτικο οι ξεκωλιαρηδες εκλεισαν το λιανεμποριο ενω αφησαν στα σουπερ να γινετε της καραπουταναρας?σε ενα μαγαζι 120 μετρων 3 πελατες και μια υπαλληλος με μασκες θα κολλαγαν ?....αλλα σε ενα σουπερ 700μετρων 150 πελατες και 30 υπαλληλοι οχι?και για ποιο λογο μας κρατησε τοσο πολυ κλειστους?και τωρα μας ανοιγει με τραμπουκα προς τους πελατες μας?
Πειτε καμια αποψουλα ρε γαμημενοι...

Το ξέρεις οτι με την προτροπή "πείτε ρε γαμημένοι" δεν θα πάρεις πολλές απαντήσεις, ε; :P

Το προσπερνάω όμως και μια και πιάσαμε ψιλοκουβέντα να πω και εγώ την αποψάρα μου όπως κάνουν όλοι.
Να γκρινιάζεις όσο ήσασταν κλειστοί είναι λογικό και επόμενο. Να γκρινιάζεις τώρα που ανοίγετε όμως; Εγώ θα έβαζα όλη την ενέργειά μου να μαζέψω τη ζημιά μου.
Έπρεπε να κλείσουν τα μαγαζιά και πότε; Δεν ξέρω. Ακούω τους ειδικούς.
Και αυτοί είπαν οτι πρέπει. Σε όλα τα κράτη που υπήρχε πρόβλημα η συνταγή ήταν η ίδια. Τώρα αν σε ένα κράτος ήταν ανοιχτά τα νυχάδικα και σε άλλο οι συναγωγές αυτά είναι λεπτομέρειες που δεν αλλάζουν την κεντρική εικόνα που ήταν το κλείσιμο. Αντ' αυτού τα κράτη δώσανε κάποιες ασπιρίνες για να μην τα κακαρώσουν εντελώς οι επιχειρήσεις. Άλλα περισσότερες και άλλα λιγότερες. Σε εμάς οι παροχές ήταν η επιστρεπτέα, η αποζημίωση ειδικού σκοπού και τα νοίκια. Εμένα (που δεν ήμουν κλειστός με κρατική εντολή - απλά με μειωμένο τζίρο) μου κάλυψε αρκετά τη χασούρα και τα υπόλοιπα, υγεία να έχουμε, θα τα βγάλω όταν πάρει μπροστά η οικονομία.
Τώρα γκρίνια υπάρχει και είναι λογικό. Δεν υπάρχει καμία επαγγελματική ή κοινωνική ομάδα που λέει οτι καλώς επλήγη. ΟΛΟΙ δείχνουν τον απέναντι.
Εσύ λες οτι κακώς έκλεισες πάσχα και χριστούγεννα, οι εστιάτορες έλεγαν οτι δεν έχουν τόσο κίνδυνο όσο τα ορθάδικα μπαρ, οι παπαδες έλεγαν οτι στις εκκλησίες τους προστατεύει ο Θεούλης, οι κολυμβητές οτι στις παραλίες έχει άπλα, οι ξενύχτηδες οτι δεν κολλάει μετά τις 12, τα εμπορικά κέντρα οτι έχουν πολλά τετραγωνικά και είναι αραιά, οι κυνηγοί οτι δεν κολλάει στο βουνό κλπ. Μέχρι και ο παπάρας ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου είπε οτι έκανε μεν πάρτυ για τα γενέθλιά του αλλά είχε μηχανήματα που καθάριζαν τον αέρα. Γενικά όλοι παραδέχονταν οτι υπάρχει πρόβλημα αλλά την ψωλιά πρέπει να την φάει ο απέναντι.
Ε, δεν γίνεται αυτό. Πάρθηκαν μέτρα, έπληξαν κάποιους περισσότερο αλλά τουλάχιστον είχαν αποτέλεσμα και τώρα κάτι θα ψιλοκινηθεί.
Δεν είμαι στο retail για να με επηρεάζει ο αριθμός των πελατών αλλά από τα λίγα που διάβασα με αφορμή το ποστ σου δεν είδα μεροληψία υπέρ των μεγάλων ΣΜ. Δεν είδα δηλαδή αυτό που γράφεις 3 πελάτες στα μικρομάγαζα των 120τμ και 150 πελάτες στα ΣΜ 700τμ.
Το αντίθετο είδα στις ανακοινώσεις των μέτρων. Έως 4 πελάτες στα μαγαζιά μέχρι 100τμ και μετά ένας για κάθε επιπλέον 25τμ. Αυτό ως αβάντα στα μικρά μαγαζιά το βλέπω που θα έχουν 4 πελάτες ακόμη και στα 30τμ.
Αν κάπου δεν τα κατάλαβα καλά και φαλτσάρω με χαρά να αναθεωρήσω.

Αυτά και καλές δουλειές.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Βεβαια...διαβαστε λοιπον τα νιαμου τι εχουν κανει για να μην υπαρχουν παρερμηνειες......η λιανικη Δεν επρεπε να κλεισει καν......σιγα τον συνωστισμο στα καταστηματα....ας εβαζαν ενα οριο ατομων ανα τετραγωνικο και μασκες....Μας εκλεισαν Πασχα και Χριστουγεννα ομως οι ξεφτιλες.....τις 2 δυνατοτερες περιοδους.....και μας ανοιγουν τωρα ενω ομως παραλληλα αυξανουν τα προστιμα.....δηλαδη λιανα....μας ανοιγουν τωρα που ειναι ψοφια τα πραγματα και απο την αλλη τρομοκρατουν τους υποψηφιους πελατες με τα προστιμα....ΩΡΑΙΟΙ!
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΕΔΩ....για το γιολο βεβαια....Με ποιο σκεπτικο οι ξεκωλιαρηδες εκλεισαν το λιανεμποριο ενω αφησαν στα σουπερ να γινετε της καραπουταναρας?σε ενα μαγαζι 120 μετρων 3 πελατες και μια υπαλληλος με μασκες θα κολλαγαν ?....αλλα σε ενα σουπερ 700μετρων 150 πελατες και 30 υπαλληλοι οχι?και για ποιο λογο μας κρατησε τοσο πολυ κλειστους?και τωρα μας ανοιγει με τραμπουκα προς τους πελατες μας?
Πειτε καμια αποψουλα ρε γαμημενοι...

Το ξέρεις οτι με την προτροπή "πείτε ρε γαμημένοι" δεν θα πάρεις πολλές απαντήσεις, ε; :P

Το προσπερνάω όμως και μια και πιάσαμε ψιλοκουβέντα να πω και εγώ την αποψάρα μου όπως κάνουν όλοι.
Να γκρινιάζεις όσο ήσασταν κλειστοί είναι λογικό και επόμενο. Να γκρινιάζεις τώρα που ανοίγετε όμως; Εγώ θα έβαζα όλη την ενέργειά μου να μαζέψω τη ζημιά μου.
Έπρεπε να κλείσουν τα μαγαζιά και πότε; Δεν ξέρω. Ακούω τους ειδικούς.
Και αυτοί είπαν οτι πρέπει. Σε όλα τα κράτη που υπήρχε πρόβλημα η συνταγή ήταν η ίδια. Τώρα αν σε ένα κράτος ήταν ανοιχτά τα νυχάδικα και σε άλλο οι συναγωγές αυτά είναι λεπτομέρειες που δεν αλλάζουν την κεντρική εικόνα που ήταν το κλείσιμο. Αντ' αυτού τα κράτη δώσανε κάποιες ασπιρίνες για να μην τα κακαρώσουν εντελώς οι επιχειρήσεις. Άλλα περισσότερες και άλλα λιγότερες. Σε εμάς οι παροχές ήταν η επιστρεπτέα, η αποζημίωση ειδικού σκοπού και τα νοίκια. Εμένα (που δεν ήμουν κλειστός με κρατική εντολή - απλά με μειωμένο τζίρο) μου κάλυψε αρκετά τη χασούρα και τα υπόλοιπα, υγεία να έχουμε, θα τα βγάλω όταν πάρει μπροστά η οικονομία.
Τώρα γκρίνια υπάρχει και είναι λογικό. Δεν υπάρχει καμία επαγγελματική ή κοινωνική ομάδα που λέει οτι καλώς επλήγη. ΟΛΟΙ δείχνουν τον απέναντι.
Εσύ λες οτι κακώς έκλεισες πάσχα και χριστούγεννα, οι εστιάτορες έλεγαν οτι δεν έχουν τόσο κίνδυνο όσο τα ορθάδικα μπαρ, οι παπαδες έλεγαν οτι στις εκκλησίες τους προστατεύει ο Θεούλης, οι κολυμβητές οτι στις παραλίες έχει άπλα, οι ξενύχτηδες οτι δεν κολλάει μετά τις 12, τα εμπορικά κέντρα οτι έχουν πολλά τετραγωνικά και είναι αραιά, οι κυνηγοί οτι δεν κολλάει στο βουνό κλπ. Μέχρι και ο παπάρας ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου είπε οτι έκανε μεν πάρτυ για τα γενέθλιά του αλλά είχε μηχανήματα που καθάριζαν τον αέρα. Γενικά όλοι παραδέχονταν οτι υπάρχει πρόβλημα αλλά την ψωλιά πρέπει να την φάει ο απέναντι.
Ε, δεν γίνεται αυτό. Πάρθηκαν μέτρα, έπληξαν κάποιους περισσότερο αλλά τουλάχιστον είχαν αποτέλεσμα και τώρα κάτι θα ψιλοκινηθεί.
Δεν είμαι στο retail για να με επηρεάζει ο αριθμός των πελατών αλλά από τα λίγα που διάβασα με αφορμή το ποστ σου δεν είδα μεροληψία υπέρ των μεγάλων ΣΜ. Δεν είδα δηλαδή αυτό που γράφεις 3 πελάτες στα μικρομάγαζα των 120τμ και 150 πελάτες στα ΣΜ 700τμ.
Το αντίθετο είδα στις ανακοινώσεις των μέτρων. Έως 4 πελάτες στα μαγαζιά μέχρι 100τμ και μετά ένας για κάθε επιπλέον 25τμ. Αυτό ως αβάντα στα μικρά μαγαζιά το βλέπω που θα έχουν 4 πελάτες ακόμη και στα 30τμ.
Αν κάπου δεν τα κατάλαβα καλά και φαλτσάρω με χαρά να αναθεωρήσω.

Αυτά και καλές δουλειές.
"να γκρινιαζεις τωρα που ανοιγετε"....τυπε πραγματικα εκει ειπα να σταματησω να διαβαζω.....τεσπα το διαβασα ολο.....καλες δουλειες και σε σενα...αργα η γρηγορα θα ειναι παρελθον τα βρωμομουνα....ευχομαι οσο πιο συντονα και επωδυνα για αυτους!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Βεβαια η ερωτηση ηταν μια συγκεκριμενη.....γιατι επρεπε να κλεισει η αγορα τοσο καιρο ενω απο την αλλη ειχε ανοιχτα τα μεγαλα μαρκετ που φρακαραν απο κοσμο.....και μια παρατηρηση οτι εστω και τωρα που μας ανοιγει ταυτοχρονα τραμπουκιζει με την 500ρα τους ενδυναμη πελατες μας....

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
image002.jpg

αχχαχαχαχαχαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχαχαχαχα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Βεβαια η ερωτηση ηταν μια συγκεκριμενη.....γιατι επρεπε να κλεισει η αγορα τοσο καιρο ενω απο την αλλη ειχε ανοιχτα τα μεγαλα μαρκετ που φρακαραν απο κοσμο.....και μια παρατηρηση οτι εστω και τωρα που μας ανοιγει ταυτοχρονα τραμπουκιζει με την 500ρα τους ενδυναμη πελατες μας....

διαβασες αυτο π εγραψα πισω?

ανθρωπος της εστιασης σημερα μ ειπε τραγικα πραματα

μηδεν εσοδα και ουτε πηρε την επιστρεπτεα 4

αν δεν παρει τη 5 παει για φουντο

ζει με δανεικα 3 μηνες

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.104
Πόντοι
6.056
image002.jpg

αχχαχαχαχαχαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχαχαχαχα
Τιναφορε :headbang: Ειναι οπως ανακοινωνωεται αυξηση φορων ή μειωση στις συνταξεις και μετα βγαινουν και λενε θα ειναι πιο ηπια τα μετρα και χαιρομαστε κιολας :headbang: :confused: :confused: :confused:
Αυτοι εχουν βγαλει καποια σχολη ή τους στειλανε το χαρτι απο τα ιεκ Αμαραντος? :confused: :confused: :confused:

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Προσωπικη νικη λεει ο μαλακας για ενα μετρο που το ανακοινωσε ο πρωθυπουργος και το απεσυρε μετα απο δυο ωρες,αντι να το πει ρεζιλικι.

palamas

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
441
Πόντοι
21
Προσωπικη νικη λεει ο μαλακας για ενα μετρο που το ανακοινωσε ο πρωθυπουργος και το απεσυρε μετα απο δυο ωρες,αντι να το πει ρεζιλικι.

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε. Του πηγαίνει γάντι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom