olympos66
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 221
- Πόντοι
- 1.245
ο δευτερος αδωνης μολις ανακαλυφθηκε
ο θιασος συνεχιζεται![]()
Δεν σε συγκίνησε τύπε;
ο δευτερος αδωνης μολις ανακαλυφθηκε
Το χρήμα μένει στις Τράπεζες, αφού όλες οι πληρωμές μισθών γίνονται πλέον μέσω Τραπεζων, και. τα πάντα είναι κλειστά, και ο κόσμος δεν καταναλωνει.
Δεν πηγε κάνεις να καταθέσει, απλώς δεν μπορεί να κάνει ανάληψη. Δεν χρειάζεται. Καλό βέβαια για τις Τράπεζες, για ισοζύγια κλπ. καταστροφικό όμως για την αγορά.
τυπε θελει louben βιντεο φασηο δευτερος αδωνης μολις ανακαλυφθηκε
Δεν σε συγκίνησε τύπε;
Τύπε όταν 7-8 άνθρωποι χαρακτηρίσαμε μπουρδολογία αυτό που είπες με τις αποταμιεύσεις και μόλις ΕΝΑΣ συμφώνησε μαζί σου, το πρόβλημα μάλλον το έχεις εσύ.Το οτι οι απολυτοι αριθμοι ειναι ιδιοι με τον πολεμο, τι σχεση εχει με τον πληθυσμο? Αυτο κι αν ειναι μπουρδολογια.Επιπλεον εχεις μια ψυχωτικη εμμονη με μενα απο ο,τι εχω παρατηρησει. Πολυ κολακευτικο, δεν λεω, αλλά να το κοιταξεις, εχεις θεματα.Το 2020 περισσότεροι θάνατοι από τον Β'Παγκόσμιο
www.protothema.gr/world/article/1083994/vretania-to-2020-perissoteroi-thanatoi-apo-ton-vpagosmio-pote-korufothike-i-pandimia/]https://www.protothema.gr/world/article/1083994/vretania-to-2020-perissoteroi-thanatoi-apo-ton-vpagosmio-pote-korufothike-i-pandimia/[/url]
Εντωμεταξύ ο πληθυσμός στον Β' παγκόσμιο πόλεμο ήταν 2 δις και το 2020 σχεδόν 8 δις. Μιλάμε για επιχειρηματολογία-μπουρδολογία επιπέδου Αλεξ71.![]()
Τύπε όταν 7-8 άνθρωποι χαρακτηρίσαμε μπουρδολογία αυτό που είπες με τις αποταμιεύσεις και μόλις ΕΝΑΣ συμφώνησε μαζί σου, το πρόβλημα μάλλον το έχεις εσύ.Το οτι οι απολυτοι αριθμοι ειναι ιδιοι με τον πολεμο, τι σχεση εχει με τον πληθυσμο? Αυτο κι αν ειναι μπουρδολογια.Επιπλεον εχεις μια ψυχωτικη εμμονη με μενα απο ο,τι εχω παρατηρησει. Πολυ κολακευτικο, δεν λεω, αλλά να το κοιταξεις, εχεις θεματα.Το 2020 περισσότεροι θάνατοι από τον Β'Παγκόσμιο
www.protothema.gr/world/article/1083994/vretania-to-2020-perissoteroi-thanatoi-apo-ton-vpagosmio-pote-korufothike-i-pandimia/]https://www.protothema.gr/world/article/1083994/vretania-to-2020-perissoteroi-thanatoi-apo-ton-vpagosmio-pote-korufothike-i-pandimia/[/url]
Εντωμεταξύ ο πληθυσμός στον Β' παγκόσμιο πόλεμο ήταν 2 δις και το 2020 σχεδόν 8 δις. Μιλάμε για επιχειρηματολογία-μπουρδολογία επιπέδου Αλεξ71.![]()
Περαστικά σου.
χρειαζεται ολα αυτα για να ξερω οτι εβαλα βενζινη στο αμαξι τελευταια φορα τον οκτωμβριο?Τύπε όταν 7-8 άνθρωποι χαρακτηρίσαμε μπουρδολογία αυτό που είπες με τις αποταμιεύσεις και μόλις ΕΝΑΣ συμφώνησε μαζί σου, το πρόβλημα μάλλον το έχεις εσύ.Το οτι οι απολυτοι αριθμοι ειναι ιδιοι με τον πολεμο, τι σχεση εχει με τον πληθυσμο? Αυτο κι αν ειναι μπουρδολογια.Επιπλεον εχεις μια ψυχωτικη εμμονη με μενα απο ο,τι εχω παρατηρησει. Πολυ κολακευτικο, δεν λεω, αλλά να το κοιταξεις, εχεις θεματα.Το 2020 περισσότεροι θάνατοι από τον Β'Παγκόσμιο
Περαστικά σου.
Ε ναι ρε τύπε, είναι γνωστό άλλωστε οτι όλοι εδώ μέσα έχουν ανώτατες σπουδές οικονομικών, στατιστικών και παίζουν στα δάχτυλα τις παγκόσμιες χρηματαγορές.
ανοιγω πρωι την τηλεοραση ν ακουσω κανα νεο...
1ο καναλι, ΝΤΟΡΑ
2ο καναλι αποσπασμα απο χθεσικη συνεντευξη ΚΟΥΛΗ
3ο καναλι 85αρης να δηλωνει προσμονη για το εμβολιο
4ο καναλι Η ΠΑΓΩΝΗ
ειναι ζωη αυτη ρε τυποι ?
χρειαζεται ολα αυτα για να ξερω οτι εβαλα βενζινη στο αμαξι τελευταια φορα τον οκτωμβριο?
απο τοτε βγηκα 4 φορες εκτος καλαμαριας με την μηχανη για να παω σε αλλο σπιτι ουτε "καφεδαρες" ουτε "ποτερες" τερμα η νυχτα βαλτα κατω και δες το
Οτι μειώσαμε τα έξοδα είναι το μόνο σίγουρο , το πρόβλημα πιστεύω το έχουν όσοι είχαν δουλειά και την έχασαν λόγο καραντίνας που δεν πρέπει να είναι και λίγοι (και αν δεν την έχασαν τελείως ίσως βρίσκονται σε άδεια διαρκείας όπως πχ οι ιερόδουλες) πόσο μάλλον αν έχουν και τίποτα δάνεια.
Τωρα το αν κάποιοι αυξήσανε τις καταθέσεις γιατί έχουν ίδιο εισόδημα με πρίν αλλά δεν έχουν που να τα ξοδέψουν δεν ξέρω ποιόν οφελεί , ίσως τις τράπεζες ... ίσως και αυτόν που αποταμίευσε αν υποθέσουμε οτι κάποια στιγμή θα τελειώσει όλο αυτό.
κανουν οτι δεν νιωθουν μωρε για να πουν κατι...Οτι μειώσαμε τα έξοδα είναι το μόνο σίγουρο , το πρόβλημα πιστεύω το έχουν όσοι είχαν δουλειά και την έχασαν λόγο καραντίνας που δεν πρέπει να είναι και λίγοι (και αν δεν την έχασαν τελείως ίσως βρίσκονται σε άδεια διαρκείας όπως πχ οι ιερόδουλες) πόσο μάλλον αν έχουν και τίποτα δάνεια.
Τωρα το αν κάποιοι αυξήσανε τις καταθέσεις γιατί έχουν ίδιο εισόδημα με πρίν αλλά δεν έχουν που να τα ξοδέψουν δεν ξέρω ποιόν οφελεί , ίσως τις τράπεζες ... ίσως και αυτόν που αποταμίευσε αν υποθέσουμε οτι κάποια στιγμή θα τελειώσει όλο αυτό.
νταξει μη τον τσιγκλατε αλλο τον αλεξ...
ειπε αυτο που ειπε ας το ξεχασουμε και να συνεχισουμε τις ζωες μας οπως μπορουμε
ετοιμο τον βλεπω να μας κανει μουτρα και να μην ξαναγραψει για κανενα χρονο οπως το 2016 που εκανε αποχη![]()
νταξει μη τον τσιγκλατε αλλο τον αλεξ...
ειπε αυτο που ειπε ας το ξεχασουμε και να συνεχισουμε τις ζωες μας οπως μπορουμε
ετοιμο τον βλεπω να μας κανει μουτρα και να μην ξαναγραψει για κανενα χρονο οπως το 2016 που εκανε αποχη![]()
Δυο πραγματα με εχουν εντυπωσιασει.
Οτι ασχολειστε με ενα ποσταρισμα μου επι δυο μερες
Και οτι υπαρχουν καποιοι που θυμουνται την αποχη μου το 2016
ανοιγω πρωι την τηλεοραση ν ακουσω κανα νεο...
1ο καναλι, ΝΤΟΡΑ
2ο καναλι αποσπασμα απο χθεσικη συνεντευξη ΚΟΥΛΗ
3ο καναλι 85αρης να δηλωνει προσμονη για το εμβολιο
4ο καναλι Η ΠΑΓΩΝΗ
ειναι ζωη αυτη ρε τυποι ?
Δεν θυμασαι τον λογο γιατι πολυ απλα δεν τον ειπα ποτέ.Πέρασα μια προσωπικη περιπετεια και απείχα απο τα παντα. Οχι μονο απο το μπου.νταξει μη τον τσιγκλατε αλλο τον αλεξ...
Δυο πραγματα με εχουν εντυπωσιασει.
Οτι ασχολειστε με ενα ποσταρισμα μου επι δυο μερες
Και οτι υπαρχουν καποιοι που θυμουνται την αποχη μου το 2016
θυμαμαι που εκανες αποχη αλλα δεν θυμαμαι τον λογο
τοτε με τον βατραχο ηταν η στα πολιτικα εγινε κατι και μου διεφυγε?
τζωνη αν ποσταρες εκει αυτα που ανεβαζεις εδω ανενοχλητος ο κιμ θα σε ειχε να σπας πετρες για τις επομενες 4 μετενσαρκωσειςΟ κιμ εχει παθει καταθλιψη που τον ξεπερασε ο κουλης
Βγηκε μια το πρωι στο χαπυ ντει και το σαϊνι η παρουσιαστρια της εθεσε καιρια ερωτηματα,4-5 φορες της ειπε τι ομομρφη που ειστε(μια 65-70 με 3 κιλα στοκο στη μουρη που παλι δεν βλεποταν) και τους ενημερωσε η γιατρος οτι 1)μεχρι το καλοκαιρι ολα κλειστα,συνεχιζουμε οπως ειμαστε,2)ορθως ανοιξαν τα σχολεια γιατι ο ϊος δεν μεταφερεται τοσο στα παιδια,αν και προβλημα αποτελουν οι γονεις που συγκεντρωνονται να τα μαζεψουν(ρατσιστης ϊος που επιλεγει να μην μεταδιδεται σε πιτσιρικια που πανε σχολειο αλλα επιλεγει να μεταδιδεται σε πιτσιρικια που πανε στα παρκακανουν οτι δεν νιωθουν μωρε για να πουν κατι...Οτι μειώσαμε τα έξοδα είναι το μόνο σίγουρο , το πρόβλημα πιστεύω το έχουν όσοι είχαν δουλειά και την έχασαν λόγο καραντίνας που δεν πρέπει να είναι και λίγοι (και αν δεν την έχασαν τελείως ίσως βρίσκονται σε άδεια διαρκείας όπως πχ οι ιερόδουλες) πόσο μάλλον αν έχουν και τίποτα δάνεια.
ενα χρονο τωρα με ενα διαλειμμα το καλοκαιρι τα μονα εξοδα που κανουμε ειναι στο σουπερμαρκετ που (εκτος απο τους μουρλους με τα κωλοχαρτα) θα καναμε ετσι και αλλιως
ολα τα αλλα νεκρα
κλικ αγουει και αρχιδια ναι οκ πηρα 3 βιβλια μια 6δα ποτηρια και ενα λαμπατερ![]()