Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

olympos66

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Κριτικές
10
Like
221
Πόντοι
1.245
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Το χρήμα μένει στις Τράπεζες, αφού όλες οι πληρωμές μισθών γίνονται πλέον μέσω Τραπεζων, και. τα πάντα είναι κλειστά, και ο κόσμος δεν καταναλωνει.
Δεν πηγε κάνεις να καταθέσει, απλώς δεν μπορεί να κάνει ανάληψη. Δεν χρειάζεται. Καλό βέβαια για τις Τράπεζες, για ισοζύγια κλπ. καταστροφικό όμως για την αγορά.

Συνεχιζει να καταθετει το κρατος αδειαζοντας τους λογαριασμους του και δανειζομενο...

Τραπεζες/Καταθεσεις Φεβρουαριος ως Νοεμβριος

νοικοκυρια 116.3 στα 123 (+6.7 δις καταθεσεις)
επιχειρησεις 22.2 στα 31.9 (+9.7 δις καταθεσεις)
κυβερνηση 15.0 στα 10.0 (-5 δις καταθεσεις)

Τραπεζες/Δανεια Φεβρουαριος ως Νοεμβριος

γενικη κυβερνηση 19.5 στα 27 δις (+7.5 δις δανεια)
νοικοκυρια 68.8 δις στα 64.0 δις (-4.8 δις δανεια)
επιχειρησεις 68 δις στα 68.1 δις (+0.1 δις δανεια)

Αυτα απ'τις τραπεζες γιατι το κρατος δανειζεται και με ομολογα τα οποια δε φαινονται παραπανω.

Εν μερει το κρατος το συνεφερε το 2020 να κανει οτι πληρωμες επρεπε να κανει (ή χρωσταγε) αφου ειχε εξαιρεθει απ'τη διαδικασια ελλειματος / πρωτογενων πλεονασματων. Ετσι θα του ειναι λογιστικα πιο ευκολες οι επομενες χρονιες. Πχ αμα χρωστας, για παραδειγμα, 100.000 συνταξεις, λεφτα σε κατασκευαστικες κτλ κτλ, καλυτερα να τις πληρωσεις το 2020 παρα το '21 ή το '22 που θα σε ξαναβαλουν σε διαδικασια τηρησης πρωτογενων πλεονασματων. Εδω φαινεται η εκτιναξη των κρατικων δαπανων πολυ περαν του προϋπολογισμενου, με υποσημειωση απο κατω για αναδρομικα κτλ.

cPqgWlK.png

Για τις τραπεζες το θεμα τους ειναι αν τα μη εξυπηρετουμενα ειναι περισσοτερα απ'την οποια αυξηση καταθεσεων. Επιχειρησεις που κλεινουν/θα κλεισουν θα πανε στα μη-εξυπηρετουμενα, οπως και ανθρωποι που εχασαν εισοδηματα και χρωστανε.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.209
Πόντοι
1.706
Το 2020 περισσότεροι θάνατοι από τον Β'Παγκόσμιο

www.protothema.gr/world/article/1083994/vretania-to-2020-perissoteroi-thanatoi-apo-ton-vpagosmio-pote-korufothike-i-pandimia/]https://www.protothema.gr/world/article/1083994/vretania-to-2020-perissoteroi-thanatoi-apo-ton-vpagosmio-pote-korufothike-i-pandimia/[/url]

Εντωμεταξύ ο πληθυσμός στον Β' παγκόσμιο πόλεμο ήταν 2 δις και το 2020 σχεδόν 8 δις. Μιλάμε για επιχειρηματολογία-μπουρδολογία επιπέδου Αλεξ71.:2funny:
Το οτι οι απολυτοι αριθμοι ειναι ιδιοι με τον πολεμο, τι σχεση εχει με τον πληθυσμο? Αυτο κι αν ειναι μπουρδολογια.Επιπλεον εχεις μια ψυχωτικη εμμονη με μενα απο ο,τι εχω παρατηρησει. Πολυ κολακευτικο, δεν λεω, αλλά να το κοιταξεις, εχεις θεματα.
Τύπε όταν 7-8 άνθρωποι χαρακτηρίσαμε μπουρδολογία αυτό που είπες με τις αποταμιεύσεις και μόλις ΕΝΑΣ συμφώνησε μαζί σου, το πρόβλημα μάλλον το έχεις εσύ.
Περαστικά σου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.208
Πόντοι
5.506

www.protothema.gr/world/article/1083994/vretania-to-2020-perissoteroi-thanatoi-apo-ton-vpagosmio-pote-korufothike-i-pandimia/]https://www.protothema.gr/world/article/1083994/vretania-to-2020-perissoteroi-thanatoi-apo-ton-vpagosmio-pote-korufothike-i-pandimia/[/url]

Εντωμεταξύ ο πληθυσμός στον Β' παγκόσμιο πόλεμο ήταν 2 δις και το 2020 σχεδόν 8 δις. Μιλάμε για επιχειρηματολογία-μπουρδολογία επιπέδου Αλεξ71.:2funny:
Το οτι οι απολυτοι αριθμοι ειναι ιδιοι με τον πολεμο, τι σχεση εχει με τον πληθυσμο? Αυτο κι αν ειναι μπουρδολογια.Επιπλεον εχεις μια ψυχωτικη εμμονη με μενα απο ο,τι εχω παρατηρησει. Πολυ κολακευτικο, δεν λεω, αλλά να το κοιταξεις, εχεις θεματα.
Τύπε όταν 7-8 άνθρωποι χαρακτηρίσαμε μπουρδολογία αυτό που είπες με τις αποταμιεύσεις και μόλις ΕΝΑΣ συμφώνησε μαζί σου, το πρόβλημα μάλλον το έχεις εσύ.
Περαστικά σου.

Ε ναι ρε τύπε, είναι γνωστό άλλωστε οτι όλοι εδώ μέσα έχουν ανώτατες σπουδές οικονομικών, στατιστικών και παίζουν στα δάχτυλα τις παγκόσμιες χρηματαγορές.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056

Περαστικά σου.

Ε ναι ρε τύπε, είναι γνωστό άλλωστε οτι όλοι εδώ μέσα έχουν ανώτατες σπουδές οικονομικών, στατιστικών και παίζουν στα δάχτυλα τις παγκόσμιες χρηματαγορές.
χρειαζεται ολα αυτα για να ξερω οτι εβαλα βενζινη στο αμαξι τελευταια φορα τον οκτωμβριο?

απο τοτε βγηκα 4 φορες εκτος καλαμαριας με την μηχανη για να παω σε αλλο σπιτι ουτε "καφεδαρες" ουτε "ποτερες" τερμα η νυχτα βαλτα κατω και δες το

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.843
Πόντοι
6.515
ανοιγω πρωι την τηλεοραση ν ακουσω κανα νεο...

1ο καναλι, ΝΤΟΡΑ :confused:
2ο καναλι αποσπασμα απο χθεσικη συνεντευξη ΚΟΥΛΗ :confused:
3ο καναλι 85αρης να δηλωνει προσμονη για το εμβολιο :confused:
4ο καναλι Η ΠΑΓΩΝΗ :headbang:

ειναι ζωη αυτη ρε τυποι ?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.483
Πόντοι
26.141
Και να ήταν μόνο τα λαδωμεμα καναλια
Εγώ έχω τρελαθει
??Οχι..Ειμαι υγιης, νεος άνδρας που ζω σαν αρρωστος μηπως και αρρωστησω ο ίδιος ή αρρωστησω τους γυρω μου..
Μα δεν την θελω αυτη τη ζωη..:(

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.388
Πόντοι
3.656

Η Λύση είναι ΑΠΛΟΥΤΑΤΗ. Μην παρακολουθείς τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.743
Πόντοι
736
χρειαζεται ολα αυτα για να ξερω οτι εβαλα βενζινη στο αμαξι τελευταια φορα τον οκτωμβριο?

απο τοτε βγηκα 4 φορες εκτος καλαμαριας με την μηχανη για να παω σε αλλο σπιτι ουτε "καφεδαρες" ουτε "ποτερες" τερμα η νυχτα βαλτα κατω και δες το

Οτι μειώσαμε τα έξοδα είναι το μόνο σίγουρο , το πρόβλημα πιστεύω το έχουν όσοι είχαν δουλειά και την έχασαν λόγο καραντίνας που δεν πρέπει να είναι και λίγοι (και αν δεν την έχασαν τελείως ίσως βρίσκονται σε άδεια διαρκείας όπως πχ οι ιερόδουλες) πόσο μάλλον αν έχουν και τίποτα δάνεια.

Τωρα το αν κάποιοι αυξήσανε τις καταθέσεις γιατί έχουν ίδιο εισόδημα με πρίν αλλά δεν έχουν που να τα ξοδέψουν δεν ξέρω ποιόν οφελεί , ίσως τις τράπεζες ... ίσως και αυτόν που αποταμίευσε αν υποθέσουμε οτι κάποια στιγμή θα τελειώσει όλο αυτό.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
Οτι μειώσαμε τα έξοδα είναι το μόνο σίγουρο , το πρόβλημα πιστεύω το έχουν όσοι είχαν δουλειά και την έχασαν λόγο καραντίνας που δεν πρέπει να είναι και λίγοι (και αν δεν την έχασαν τελείως ίσως βρίσκονται σε άδεια διαρκείας όπως πχ οι ιερόδουλες) πόσο μάλλον αν έχουν και τίποτα δάνεια.

Τωρα το αν κάποιοι αυξήσανε τις καταθέσεις γιατί έχουν ίδιο εισόδημα με πρίν αλλά δεν έχουν που να τα ξοδέψουν δεν ξέρω ποιόν οφελεί , ίσως τις τράπεζες ... ίσως και αυτόν που αποταμίευσε αν υποθέσουμε οτι κάποια στιγμή θα τελειώσει όλο αυτό.
κανουν οτι δεν νιωθουν μωρε για να πουν κατι...

ενα χρονο τωρα με ενα διαλειμμα το καλοκαιρι τα μονα εξοδα που κανουμε ειναι στο σουπερμαρκετ που (εκτος απο τους μουρλους με τα κωλοχαρτα) θα καναμε ετσι και αλλιως

ολα τα αλλα νεκρα

κλικ αγουει και αρχιδια ναι οκ πηρα 3 βιβλια μια 6δα ποτηρια και ενα λαμπατερ :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
νταξει μη τον τσιγκλατε αλλο τον αλεξ...
ειπε αυτο που ειπε ας το ξεχασουμε και να συνεχισουμε τις ζωες μας οπως μπορουμε

ετοιμο τον βλεπω να μας κανει μουτρα και να μην ξαναγραψει για κανενα χρονο οπως το 2016 που εκανε αποχη :undecided:

Δυο πραγματα με εχουν εντυπωσιασει.
Οτι ασχολειστε με ενα ποσταρισμα μου επι δυο μερες
Και οτι υπαρχουν καποιοι που θυμουνται την αποχη μου το 2016

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
ειπε αυτο που ειπε ας το ξεχασουμε και να συνεχισουμε τις ζωες μας οπως μπορουμε

ετοιμο τον βλεπω να μας κανει μουτρα και να μην ξαναγραψει για κανενα χρονο οπως το 2016 που εκανε αποχη :undecided:

:2funny:

θυμαμαι που εκανες αποχη αλλα δεν θυμαμαι τον λογο
τοτε με τον βατραχο ηταν η στα πολιτικα εγινε κατι και μου διεφυγε?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

Ο κιμ εχει παθει καταθλιψη που τον ξεπερασε ο κουλης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

:2funny:

θυμαμαι που εκανες αποχη αλλα δεν θυμαμαι τον λογο
τοτε με τον βατραχο ηταν η στα πολιτικα εγινε κατι και μου διεφυγε?
Δεν θυμασαι τον λογο γιατι πολυ απλα δεν τον ειπα ποτέ.Πέρασα μια προσωπικη περιπετεια και απείχα απο τα παντα. Οχι μονο απο το μπου.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.717
Πόντοι
2.606
Η σαπια σιντυ λοπερ που βγαινει στα καναλια και λεει ξεχαστε γιορτες, ξεχαστε αποκριες ,ξεχαστε πασχα και ξεροχυνουν μεχρι και οι μασχαλες της,σε οποιοδηποτε σοβαρο κρατος θα την ειχαν μαζεψει σε καποιο ψυχιατρικο ιδρυμα για να την βοηθησουν....εδω οι μπασταρδοι απλα της δινουν βημα καθημερινα για να σπερνει κορωνοτρομο...εχει η μπαζογρια μια καυλα ζωγραφισμενη στη μουρη οταν τα λεει σαν να το κανει απο εκδικηση....λογικα θα εφαγε τα νειατα της στα θρανια και η τσιβιντζιλου φιλη της θα της εφαγε τον γκομενο που γουσταρε.....και ξυπνησε το ζομπι 80χρονων γιατρος αλλα χωρις ζωη και βαραει στο ψαχνο για αυτα που δεν εζησε νεα....δεν εχω αλλη εξηγηση για την καβλα στα μουτρα της!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
Ο κιμ εχει παθει καταθλιψη που τον ξεπερασε ο κουλης
τζωνη αν ποσταρες εκει αυτα που ανεβαζεις εδω ανενοχλητος ο κιμ θα σε ειχε να σπας πετρες για τις επομενες 4 μετενσαρκωσεις
να τα λεμε ολα :police:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.653
Πόντοι
6.256

κανουν οτι δεν νιωθουν μωρε για να πουν κατι...

ενα χρονο τωρα με ενα διαλειμμα το καλοκαιρι τα μονα εξοδα που κανουμε ειναι στο σουπερμαρκετ που (εκτος απο τους μουρλους με τα κωλοχαρτα) θα καναμε ετσι και αλλιως

ολα τα αλλα νεκρα

κλικ αγουει και αρχιδια ναι οκ πηρα 3 βιβλια μια 6δα ποτηρια και ενα λαμπατερ :2funny:
Βγηκε μια το πρωι στο χαπυ ντει και το σαϊνι η παρουσιαστρια της εθεσε καιρια ερωτηματα,4-5 φορες της ειπε τι ομομρφη που ειστε(μια 65-70 με 3 κιλα στοκο στη μουρη που παλι δεν βλεποταν) και τους ενημερωσε η γιατρος οτι 1)μεχρι το καλοκαιρι ολα κλειστα,συνεχιζουμε οπως ειμαστε,2)ορθως ανοιξαν τα σχολεια γιατι ο ϊος δεν μεταφερεται τοσο στα παιδια,αν και προβλημα αποτελουν οι γονεις που συγκεντρωνονται να τα μαζεψουν(ρατσιστης ϊος που επιλεγει να μην μεταδιδεται σε πιτσιρικια που πανε σχολειο αλλα επιλεγει να μεταδιδεται σε πιτσιρικια που πανε στα παρκα :headbang: ) 3)μεχρι να εμβολιαστει το 60% του πληθυσμου θα εχουμε καραντινα οπως τωρα.4)Το Σεπτεμβριο ειπε θα ειμαστε ολοι εξω οπως παλια χωρις μασκες.
Δηλαδη μαγκες μεχρι το Σεπτεμβριο θα εχουν εμβολιαστει 6εκ πολιτες,απο 2 φορες εκαστως,ο ϊος δεν μεταδιδεται σε παιδια και νεους που πανε σχολειο(αν πηγουνουν οπουδηποτε αλλου ειναι επικινδυνοι),μετα τον εμβολιασμο δεν θα φοραμε μασκες(ασε να επισημαινουν οι ειδικοι οτι η χρηση μασκας ειναι απαραιτητη και μετα το εμβολιο).Η συνδεση εκλεισε αφου εδωσαν ραντεβου να βρεθουν απο κοντα(λογω κοινου γνωστου) οι 2 κιουριες.Θα μπορουσε να βγει μια αστρολογος και να τα πει πιο επιστημονικα :confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom