kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Δικηγοράκος, Βλαροκ, Μπαρμπαχέστουλας και Λεκρερ εξαφανισμένοι στις τρύπες τους.
Μπαρμπαματακιας εννοεις
Δικηγοράκος, Βλαροκ, Μπαρμπαχέστουλας και Λεκρερ εξαφανισμένοι στις τρύπες τους.
Ναι, φοβομαστε να σε αντιμετωπισουμε, το καταλαβεςΔικηγοράκος, Βλαροκ, Μπαρμπαχέστουλας και Λεκρερ εξαφανισμένοι στις τρύπες τους.
Ολο το κομπλεξ ενος ανυπαρκτου για εναν αξιολογο ανθρωπο σε δυο λεξειςΣε sites κυκλοφορουν φήμες για την υγεία του τσιορδα, τι ακουτε?
Έχει καιρό να εμφανιστει
Κακο ψοφο
Και ματακιας και παραμυθας και γκει κατα φακερου και ντηλερΔικηγοράκος, Βλαροκ, Μπαρμπαχέστουλας και Λεκρερ εξαφανισμένοι στις τρύπες τους.
Μπαρμπαματακιας εννοεις
ο τσιορδας ειναι μπεκρης,εχει θεματα με τον αλκοολισμο καο δεν μπορει να το κοψει.Ολο το κομπλεξ ενος ανυπαρκτου για εναν αξιολογο ανθρωπο σε δυο λεξειςΣε sites κυκλοφορουν φήμες για την υγεία του τσιορδα, τι ακουτε?
Έχει καιρό να εμφανιστει
Κακο ψοφο
Ολο το κομπλεξ ενος ανυπαρκτου για εναν αξιολογο ανθρωπο σε δυο λεξειςΣε sites κυκλοφορουν φήμες για την υγεία του τσιορδα, τι ακουτε?
Έχει καιρό να εμφανιστει
Κακο ψοφο
τυπε δεν αξιζεις σε αυτη η χωρα , καλυτερα πιστευω να πολιτευτεις στη Νεα ΖηλανδιαΒλέπετε λοιπον, γιατι σε αυτη τη χωρα ελαχιστοι αξιολογοι ανθρωποι ασχολουνται με τα κοινα.
Γιατι πρεπει να υφιστανται τις ανοησιες του καθε απιθανου.
Θα μου πεις σιγα το πραγμα, παντα σε καθε κοινωνια θα υπαρχουν και οι αποσυναγωγοι, οι ακοινωνητοι, η φύρα.
Δεν πρεπει να ασχολεισαι.
Αλλά ρε παιδι μου πως να το κανουμε, ειναι καπως θλιβερο.
Αυτο ειναι δικο σου συμπερασμα. Λιγο παιδικο.Το ωραιο ειναι οτι τοσο οι δεξιοι οσο και οι αριστεροι του φορουμ πιστευουν πως ειναι ο ανωτερος λαος, εχουν δικιο , το κομμα τους ειναι αγνο,οι ψηφοφοροι αριστοι, η ηγεσια αλανθαστη και οτι η αλλη μερια ειναι για τον πουτσο.....
Δεν θελω να πολιτευθώ πουθενατυπε δεν αξιζεις σε αυτη η χωρα , καλυτερα πιστευω να πολιτευτεις στη Νεα ΖηλανδιαΒλέπετε λοιπον, γιατι σε αυτη τη χωρα ελαχιστοι αξιολογοι ανθρωποι ασχολουνται με τα κοινα.
Θα μου πεις σιγα το πραγμα, παντα σε καθε κοινωνια θα υπαρχουν και οι αποσυναγωγοι, οι ακοινωνητοι, η φύρα.
Όταν ο kolompourdas το είχε πει αυτό εσύ ακόμα δεν ήξερες να μιλάς. Ψάξε στα παλιότερα ποστ μου, εγώ βαριέμαι. Είχα ολόκληρη ανάλυση για το γιατί διαχρονικά όσο περνάνε τα χρόνια υπάρχουν όλο και λιγότερο αξιόλογοι άνθρωποι που ασχολούνται με την πολιτική και πώς οι τσαρλατάνοι τους έχουν αποβάλει από το πολιτικό σύστημα με αποτέλεσμα θέλοντας και μη να εκλέγονται αυτοί αφού μόνο αυτοί υπάρχουν.Βλέπετε λοιπον, γιατι σε αυτη τη χωρα ελαχιστοι αξιολογοι ανθρωποι ασχολουνται με τα κοινα.
Νομίζω personal trainer και online coach δουλευει (αν το συνεχίζει ακόμα) σε οτι έχει να κανει με διατροφη και γυμναστική , γιατί υπάρχουν και coaches ψυχολόγοι μην γίνει κανένα μπέρδεμα , το κανάλι του στο youtube το είχε αρχίσει με καθαρά γυμναστηριακό περιεχόμενο ... και στην συνέχεια έβαλε και άλλα θέματα.Τι ειναι αυτο το νούμερο παλι?
Τι δουλεια κανει αυτος? Πώς βιοποριζεται?
Τι ειναι αυτο το νούμερο παλι?
Τι δουλεια κανει αυτος? Πώς βιοποριζεται?
Ψυχραιμία τύποι. Οι επομενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες