Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.446
- Πόντοι
- 2.356
Τυποι για να απαντησω και σε κατι σκουπιδια του στυλ Λεκλερκ η κατι ματακηδες της δεξιας.
Ρε μπετόστοκε, ρε πανηλίθιε, ρε ανισόρροπε, ρε τρισάθλιο υποκείμενο, έχω γράψει εγώ το αντίθετο;
Ούτε τα μέτρα υπερασπίστηκα, και 50 φορές έχω γράψει ότι τόσο αυστηρό lockdown δεν με βρίσκει σύμφωνο.
Αλλά δεν έχει σημασία τι λέω εγώ. Μπορεί να πει κάποιος ότι τα λέω γιατί πλήττομαι. Ανεξάρτητα του ότι δεν έχω οικονομικό πρόβλημα, χάνω λεφτά καθημερινά, και το κράτος βέβαια χάνει τους ανάλογους φόρους.
Αλλά ότι και να λέω εγώ, ή το πρόβατο ή ο βοσκός, τις αποφάσεις τις παίρνει άλλος.
Και ο «άλλος» συνυπολογίζει αυτούς που παρακαλάνε να γεμίσουν οι ΜΕΘ και αυτούς που κοιτάν τους θανάτους για να δουν πόσο χάλια θα τα πάει ο Κούλης, ψάχνοντας ευκαιρίες για φθηνή αντιπολίτευση.
Λίγο πιο πίσω αυτοί που γκρινιάζουν για το lockdown έγραψαν με αφορμή τις δηλώσεις Άδωνι, γιατί δεν έκλεισε πιο μπροστά η αγορά.
Τραγέλαφος.
Κυβέρνηση: Αποφασίσαμε lockdown.
Βλαμμένα: Καταστρέφετε την οικονομία, τι θα γίνουν οι επαγγελματίες.
Κυβέρνηση: Άρουμε τα μέτρα.
Βλαμμένα: Θα πεθάνουμε όλοι…
Το θέμα έχει αναλυθεί πολλάκις. Αλλά αντί να διαβάζεις γυρνάς από καντόνι σε καντόνι για να σε χύνουν στην μούρη.
Άντε παλιολινάτσα, σκούπισε τα μάτια σου και διάβαζε, παλιοξεφτίλα…