Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.446
Πόντοι
2.356
Τυποι για να απαντησω και σε κατι σκουπιδια του στυλ Λεκλερκ η κατι ματακηδες της δεξιας.

Ρε μπετόστοκε, ρε πανηλίθιε, ρε ανισόρροπε, ρε τρισάθλιο υποκείμενο, έχω γράψει εγώ το αντίθετο;
Ούτε τα μέτρα υπερασπίστηκα, και 50 φορές έχω γράψει ότι τόσο αυστηρό lockdown δεν με βρίσκει σύμφωνο.
Αλλά δεν έχει σημασία τι λέω εγώ. Μπορεί να πει κάποιος ότι τα λέω γιατί πλήττομαι. Ανεξάρτητα του ότι δεν έχω οικονομικό πρόβλημα, χάνω λεφτά καθημερινά, και το κράτος βέβαια χάνει τους ανάλογους φόρους.
Αλλά ότι και να λέω εγώ, ή το πρόβατο ή ο βοσκός, τις αποφάσεις τις παίρνει άλλος.
Και ο «άλλος» συνυπολογίζει αυτούς που παρακαλάνε να γεμίσουν οι ΜΕΘ και αυτούς που κοιτάν τους θανάτους για να δουν πόσο χάλια θα τα πάει ο Κούλης, ψάχνοντας ευκαιρίες για φθηνή αντιπολίτευση.
Λίγο πιο πίσω αυτοί που γκρινιάζουν για το lockdown έγραψαν με αφορμή τις δηλώσεις Άδωνι, γιατί δεν έκλεισε πιο μπροστά η αγορά.
Τραγέλαφος.
Κυβέρνηση: Αποφασίσαμε lockdown.
Βλαμμένα: Καταστρέφετε την οικονομία, τι θα γίνουν οι επαγγελματίες.
Κυβέρνηση: Άρουμε τα μέτρα.
Βλαμμένα: Θα πεθάνουμε όλοι…

Το θέμα έχει αναλυθεί πολλάκις. Αλλά αντί να διαβάζεις γυρνάς από καντόνι σε καντόνι για να σε χύνουν στην μούρη.
Άντε παλιολινάτσα, σκούπισε τα μάτια σου και διάβαζε, παλιοξεφτίλα…

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.146
Πόντοι
19.795
Και πριν την Πάρνηθα κυκλοφορούσαν, μη λέμε οτι θέλουμε, καμία σχέση με το κλείσιμο της άνοιξης.

Ξαναλέω, λάθος του Μητσοτάκη να βγει αυτή τη γαμημένη φωτογραφία αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Αν έχουν πει 100 πράγματα από την έναρξη της πανδημίας και εμείς πάντα βρίσκουμε 101 για να αντιδράσουμε εκεί είναι το πρόβλημα. Και αν αντί να ακούσουν οτι έχει πει ο Κυριάκος και οι ειδικοί χωρίς αντίδραση και υστερίες βρίσκουν την πρώτη δικαιολογία οτι "ο Κυριάκος βγήκε φωτογραφία με άλλους πέντε στην Πάρνηθα άρα να και γω, κυκλοφορώ όλη μέρα με το αυτοκίνητο", κανένα πρόβλημα.
Εμενα δεν με νοιαζει τυπε αν πηγε ο Μητσοτακης για ποδηλαταδα στην Παρνηθα. Ουτε αν ο Τσιπρας νοικιασε η, αγορασε βιλα στην Χονολουλου.
Εμενα με νοιαζει, που ο Καισαρας και η γυναικα του, στην συγκεκριμενη περιπτωση ο Μητσοτακης, εχει δωσει το δικαιωμα σε ολους τους γνωστους μου εδω στα Νοτια προαστια, να βαζουν ενα ποδηλατο στο πορτ-παγκαζ του αυτοκινητου τους και με κωδ.6 να μετακινουνται σε οποιοδηποτε μερος της Αττικης θελουν,
Και εγω σαν μαλακας να περιμενω εδω και 2 μηνες να τελειωσει η καραντινα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.741
Πόντοι
736
Ναι βρε παλικάρι μου, την περνάς και έχεις ανοσία που όμως κρατάει λίγο.
Αν ήταν μόνιμη θα τα είχαν γραμμένα όλα στα παπάρια τους οι φίλοι σου και όλοι οι άλλοι που νόσησαν.
Αλλά...........

Καλό το ζάρι που λες, το συνηθίζουμε εδώ κάτω ιδιαίτερα στις γιορτές που μόλις πέρασαν, αλλά η τύχη ενίοτε τελειώνει.

Για τα υπέρκομψα, δεν έχω να γράψω κάτι.

Η τουλάχιστον έτσι μας έχουν πει , γιατί αν μας έλεγαν παράδειγμα οτι η φυσική ανοσία κρατάει 2 χρόνια αλλά το εμβόλιο 6 μήνες , όσοι το πέρασαν προφανώς δεν θα ήθελαν (ούτε και θα χρειαζόταν) να εμβολιαστουν ... και οι εταιρίες των εμβολίων μάλλον θα έχαναν πελάτες.

Δεν λέω οτι ισχύει αυτό παραπάνω , αλλά θέλω να πω οτι και να ισχύει αυτό η κάτι παραπλήσιο μάλλον δεν τους συμφέρει να το πουν.

Αν και το πιθανότερο είναι πως δεν είχαν αρκετό χρόνο για έρευνες περι ανοσίας οπότε ακόμα δεν ξέρουν , ειδικά για το εμβόλιο σίγουρα δεν υπήρξε χρόνος.

Όσον αφορά την φυσική ανοσία (απο οτι έχω ακούσει) δεν φτάνει να ξέρεις μόνο το αν σου μένουν αντισώματα και για πόσο καιρό , μπορεί να μένει η μνήμη και να θυμάται το ανοσοποιητικό να ξαναφτιάξει τα αντισώματα πιό γρήγορα απο οτι την πρώτη φορά. Με τον ίδιο τρόπο φαντάζομαι λειτουργεί και η ανοσία στις παιδικές αρρώστιες που τις περνάς μια φορά μόνο πχ ιλαρά ... μπορεί να κάνω και λάθος δεν είμαι γιατρός :P

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.741
Πόντοι
736
Πάλι μαλακίες γράφουν τα γατάκια οι Αμερικανοί λοιμωξιολόγοι του CDC, δεν υπάρχει Λαδάκης εκεί να τους πει ότι οι ασυμπτωματικοί δεν μεταδίδουν τον ιό. :confused:

Αυτό απο οτι έχω καταλάβει (γιατί κάτι ξέρουμε και εμείς απο μεταδώσεις :P) έχει κάποια βάση οτι ο ασυμπτωματικός έχει μικρό ιικό φορτίο και άρα η δεν θα μεταδώσει καθόλου , η θα μεταδώσει δυσκολότερα λόγω της μεγάλης μεταδοτικότητας του ιού , δηλαδη αν ηταν λιγότερο μεταδοτικός θα ίσχυε το πρώτο με το καθόλου ... τώρα ποιός ξέρει τι ισχύει :confused:

Δεν ξέρω αν βγαίνει νόημα παίζει να τα λέω λίγο μπερδεμένα πιο πάνω :confused:

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Πάλι μαλακίες γράφουν τα γατάκια οι Αμερικανοί λοιμωξιολόγοι του CDC, δεν υπάρχει Λαδάκης εκεί να τους πει ότι οι ασυμπτωματικοί δεν μεταδίδουν τον ιό. :confused:

Έχουμε καταλήξει εδώ και καιρό στο συμπέρασμα ότι ο καθένας ΔΙΑΛΈΓΕΙ τί θα πιστέψει. Και ο Λαδάκης ή εγώ δεν το βγάλαμε από το κεφάλι μας. Στηριχτήκαμε όπως εσύ σε μια έρευνα.

Το σχόλιο το έγραψα χωρίς να διαβάσω το σύνδεσμο. Αν βρώ χρόνο θα το κάνω. Όχι ότι θα κάνει καμία διαφορά.......

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.596
Πόντοι
2.606
Εχουμε μπλεξει με τερμα μαλακες.....βγηκε αυτο το λιμοξιφτερο που ειναι σαν την σιντυ λοπερ σε ζομπι και ειπε ξεχαστε τα καρναβαλια και τις αποκριες....και η πλακα ειναι πως ειναι η ιδια που ελεγε τελη σεπτεβρη ξεχαστε τις γιορτες και στην κυβερνηση σκιζοντουσαν πως δεν θα κλεισει κανεις και τιποτα....ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΜΑΡΤΗ.....ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.146
Πόντοι
19.795
Τι ψηφισαμε; Ψηφισαμε για να τιμωρησουμε τους προηγουμενους που ειχανε υποσχεθει αριστερη πολιτικη που δεν εφαρμοσαν. Τους οποιους προηγουμενους τους ψηφισαμε για να τιμωρησουμε τους πιο προηγουμενους επειδη εφαρμαζανε δεξια πολιτικη.:truce:

anatoliz

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2009
Like
143
Πόντοι
1
Τι ψηφισαμε; Ψηφισαμε για να τιμωρησουμε τους προηγουμενους που ειχανε υποσχεθει αριστερη πολιτικη που δεν εφαρμοσαν. Τους οποιους προηγουμενους τους ψηφισαμε για να τιμωρησουμε τους πιο προηγουμενους επειδη εφαρμαζανε δεξια πολιτικη.:truce:

Τον μόνο που τιμωρούμε κάθε φορά είναι ο εαυτός μας.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Σουτ

Φατε τσιπρα και κουλη και μην μιλατε

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Και νερο του καματερου να πιει ο καραμ@υνης νεκρη φυση

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.683
Πόντοι
6.056
τζωνη η φωφη εκανε τζιιπαρισμενο εμβολιο ρε οργιο?

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.596
Πόντοι
2.606
Σε απολυτα νουμερα ,οτι διαβαζω μεταφερω.....γραφουν περιπου 1μυριο επιβεβαιωμενα κρουσματα την ημερα,δηλαδη 2μυρια και 14.000 νεκρους,στην συντριπτικη πλειοψηφια πολυ ηλικιωμενους και αρρωστους ηδη!....Με μια απλη μεταφορα και προσαρμογη στα ελληνικα μεγεθη ,ΑΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ αρρωστησουμε ολοι μαζι(αδυνατο ) θα χαθουν 7,000 συνανθρωποι μας εως 14.000 (αν υποθεσουμε πως καταγραφονται ολα τα κρουσματα αυστηρα-που δεν) απο τα 10.000.000 .....και θυμιζω πως ηδη εχουμε 5.500 νεκρους περιπου....ΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΣΩΣΤΑ ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η JP morgan που την εχετε θεο οι δεξιοι τα ιδια ειπε πανω κατω...ειτε με λοκνταουν ειτε χωρις τα πραγματα ειναι πανω κατω τα ιδια....

ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΠΩΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ?
ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Κούλη προχώρα γαμησε τα όλα :rockon:

Επιτέλους ζούμε τον κομμουνιστικό παράδεισο

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Θα παρετε ολοι απο ενα 500αρι, εκτος απο τους γονους/βυσματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom