Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.481
Πόντοι
5.506
Με αφορμή τον σημερινό εορτασμό των Θεοφανείων, θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους! Εύχομαι του χρόνου τέτοια ημέρα, να έχουμε ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος εξαιτίας της πανδημίας»,
έγραψε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ηγέτης του Θρύλου.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.326
Πόντοι
19.795
Και Πασχα μεσα ειπε η Παγωνη;;;;Οχι ρε γαμωτο και ηθελα να το περασω στο γυναικοχωρι ,στη Δραμα!!!
Στειλε στην Παγωνη ευχαριστηριο μέιλ λοιπον, γλυτωσες Πασχα με το γυναικοσόι
Μετά, εγώ έχω βγάλει όνομα εδώ μέσα...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.703
Πόντοι
5.006
Με αφορμή τον σημερινό εορτασμό των Θεοφανείων, θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους! Εύχομαι του χρόνου τέτοια ημέρα, να έχουμε ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος εξαιτίας της πανδημίας»,
έγραψε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ηγέτης του Θρύλου.

απλος, λιτος, δωρικος, αλλα τοσο περιεκτικος..
γι αυτο ειναι ηγετης...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.326
Πόντοι
19.795
Κάποτε όμως πρέπει νά τελειώνουν αυτές οι ειδωλολατρικές τελετουργίες, που στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να στοιχίσουν ζωές ευπαθών χριστιανοταλιμπαν.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Κοιτωντας μπροστα το μονο που μπορει να γινει ειναι η αυξηση της διαθεσιμοτητας του εμβολιου
Πιστευω οτι οι Ρωσοι, εστω και για λογους προπαγανδας θα μπορουσαν να μας στειλουν ΧΘΕΣ κανα μυριο εμβολια
Αρκει να τους το ζητησουμε

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.326
Πόντοι
19.795
Κοιτωντας μπροστα το μονο που μπορει να γινει ειναι η αυξηση της διαθεσιμοτητας του εμβολιου
Πιστευω οτι οι Ρωσοι, εστω και για λογους προπαγανδας θα μπορουσαν να μας στειλουν ΧΘΕΣ κανα μυριο εμβολια
Τυπε, εδώ έχουμε σύγκρουση πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων, την υγεία της πλεμπας θα κοιτάμε;

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Οπου βρισκετε νεοδημοκρατη πλακωνετε τον στις φαπες

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Τυπε, εδώ έχουμε σύγκρουση πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων, την υγεία της πλεμπας θα κοιτάμε;

Θεωρητικα ειμαστε εξω απο τα ευρωρωσικα παιχνιδια ανταγωνισμου
Αν δεν ημασταν σκυλακια θα μπορουσαμε να εχουμε ηδη το ρωσικο εμβολιο σε υπερεπαρκεια και σε συμβολικο κοστος

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786

Συνημμένα

• eric_χασίκλας.png
    eric_χασίκλας.png
    135,7 KB · Εμφανίσεις: 18

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
1. μας κυβερνανε μαλακες
2. Ενω οι κυβερνωμενοι τσακαλια ε?

1. Μεγαλομλκς

2. Για κοιταξου στον καθρεπτη τι βλεπεις;;
Εναν τύπο

Τ-ρ-υπ-ι-ο;;

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.351
Πόντοι
2.356
Και Πασχα μεσα ειπε η Παγωνη;;;;Οχι ρε γαμωτο και ηθελα να το περασω στο γυναικοχωρι ,στη Δραμα!!!
Στειλε στην Παγωνη ευχαριστηριο μέιλ λοιπον, γλυτωσες Πασχα με το γυναικοσόι
Μπα οχι ,δεν εχω τετοια προβληματα ,με αγαπαει η πεθερουλα μου.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.481
Πόντοι
5.506
εγω που πχ δηλωνω οτι δεν θα κανω το εμβολιο και οι κυβερνωντες εδω μεσα δηλωνουν πολυ σωστα οτι πρεπει να πληρωσω τα νοσηλεια, θα ισχυει το ιδιο και με αυτους που γλειφουν απο το ιδιο κουταλι?

χαχαχαχαχα καπνιστης και ποτης ειμαι και ολα εδω πληρωνονται χαμουρες :2funny::2funny::2funny:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.326
Πόντοι
19.795
εγω που πχ δηλωνω οτι δεν θα κανω το εμβολιο και οι κυβερνωντες εδω μεσα δηλωνουν πολυ σωστα οτι πρεπει να πληρωσω τα νοσηλεια, θα ισχυει το ιδιο και με αυτους που γλειφουν απο το ιδιο κουταλι?

χαχαχαχαχα καπνιστης και ποτης ειμαι και ολα εδω πληρωνονται χαμουρες :2funny::2funny::2funny:
Αν ειναι να πληρωνεις νοσηλεια, τοτε δεν πρεπει να σου επιστραφουν οι ασφαλιστικες εισφορες που τυχον εχεις πληρωσει μεχρι τωρα;
(Εγω πρεπει να το κανω οσο πιο γρηγορα γινεται για να μπορεσω να ταξιδεψω οσο πιο γρηγορα γινεται. :confused:

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.351
Πόντοι
2.356

Αν ειναι να πληρωνεις νοσηλεια, τοτε δεν πρεπει να σου επιστραφουν οι ασφαλιστικες εισφορες που τυχον εχεις πληρωσει μεχρι τωρα;
(Εγω πρεπει να το κανω οσο πιο γρηγορα γινεται για να μπορεσω να ταξιδεψω οσο πιο γρηγορα γινεται.:confused:)
Εχεις βαλει στο ματι τιποτα Ταυλανδεζες μπουκια και συχωριο παππου;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.481
Πόντοι
5.506

(Εγω πρεπει να το κανω οσο πιο γρηγορα γινεται για να μπορεσω να ταξιδεψω οσο πιο γρηγορα γινεται. :confused:
εχει ειπωθει πολλακις εδω

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.481
Πόντοι
5.506

(Εγω πρεπει να το κανω οσο πιο γρηγορα γινεται για να μπορεσω να ταξιδεψω οσο πιο γρηγορα γινεται.:confused:)
την ναταλι την ξερεις λουκα? :confused::confused::confused:

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.351
Πόντοι
2.356

την ναταλι την ξερεις λουκα? :confused::confused::confused:
Οχι αλλα εχω διαβασει για τα κατορθωματα του γερου εις την Ανατολην!!!!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.109
Πόντοι
2.606
Οπου βρισκετε νεοδημοκρατη πλακωνετε τον στις φαπες
Tράβα πάρε τη δόση σου φτωχομπινέ χασίκλα! :tooth:
τραβα γαμησου ρε ξεπλενη ψυχασθενη που χεις και μουτρα να βρισεις απο το παιδικο σου δωματιο λιμαρη μαλακα...

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Εσεις τα μαθατε τα νεα ;

Συνημμένα

• 5620F58D-613B-4B56-ABD2-7531C9203096.png
    5620F58D-613B-4B56-ABD2-7531C9203096.png