kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.650
- Πόντοι
- 6.256
Όλα ρολόι πάνε, ελβετικό, κοιμηθείτε τώρα
Δίκιο έχεις, έχω και δουλειά αύριο!Όλα ρολόι πάνε, ελβετικό, κοιμηθείτε τώρα
Ναι βρε, φυσικα το ξερουν. Ειναι η κλασικη φτηνη μεθοδος που ακολουθουν παντα οι μετριοι. Κοιτανε να απαξιωσουν τον ανωτερο με χαζομαρούλες του τύπου "εχει γουρλωτα ματια" ή "χασμουρηθηκε στην παρελαση". Οταν βλεπεις τετοια, υπαρχει πανικος.Μπα... το αντίθετο θα έλεγα. Μάλλον έχουν καταλάβει ότι είναι πολύ "λίγοι" μπροστά του και (προσπαθούν να) του κάνουν αντιπολίτευση με ένα σωρό πίπες. Θυμίζει πολύ τον τρόπο με τον οποίο προσπαθούσε να ανακόψει ένας αμυντικός της δεκαετίας του '80 τον Χατζηπαναγή... με τάκλιν στο γόνατο δηλαδή!!!Και καποια στιγμη παρτε το αποφαση, ειναι ΠΟΛΥ πιο εξυπνος απο οσο νομιζετε. Και ακομη χειροτερα: Ειναι πολυ διαβασμενος, αφοσιωμενος και μεθοδικος. Κατι που δεν εχει κανενας αντιπαλος του.![]()
το ειδα ναι
μαλλον τα πραματα ειναι περιεργα
καποιοι θα πεταχτουν και θα πουν οτι μειωθηκανε οι θανατοι αλλα ειναι ψεμμα
καθε μερα ακουμε για τροχαια που σκοτωνονται 19 χρονων και 20 νεα παιδια
οπωτε απο που μειθηκαν οι θανατοι???
θα εχει ενδιαφερον να δουμε τα στοιχεια και απο αγγλια ηπα
Ακόμη και να μειώθηκαν οι θάνατοι από τροχαία , πολύ πιθανών να αυξήθηκαν απο αυτοκτονίες ... αυτοκτονίες λόγω κατάθλιψης η λόγω χρεών - ανεργίας ... γενικά αυτοκτονίες λόγω λοκντάουν ... αν και στο βίντεο του mad scientist που έκανε αντίλογο σε αυτά που έλεγε ο μάικιους έλεγε για κάτι έρευνες που έδειξαν οτι δεν αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες , μπορεί να ηταν για συγκεκριμένη χωρα η έρευνα δεν θυμάμαι , πάντως όντως το σύνολο των θανάτων ειδικά σε χώρες με πολλούς νεκρούς μάλλον θα δείξει αν πέθαναν από η με κορώνα.
savvass δεν χρειάζεται να κάνεις αυθαίρετες εκτιμήσεις για αυτοκτονίες. Τελείως φιλικά να σου πω ότι πολλά ποσταρίσματά σου σε αυτό το νήμα χαρακτηρίζονται από λέξεις όπως ίσως, πιθανόν, αν κλπ. έτσι όμως γενικώς μπαίνεις στον πειρασμό να κάνεις λογικά άλματα "χτίζοντας" πάνω σε υποθέσεις. Επειδή θεωρώ ότι έχεις ειλικρινές ενδιαφέρον και προβληματισμό θα σου πρότεινα να μην παίρνεις τις μετρητοίς όσα γράφουν τύποι όπως ρακάκις, τιγροπουλο και σία. Πέρα από την αδυναμία τους να καταλάβουν τι εκφράζουν τα διαγράμματα και τα στοιχεία που κατά καιρούς ποστάρουν έχουν έτσι κι' αλλιώς προαποφασίσει ποιά είναι η ορθή ερμηνεία της πραγματικότητας.
σου παραθέτω δύο φωτό με στοιχεία από την άνοιξη που είχαν ποστάρει άλλα μέλη, για χώρες με πολλά θύματα, νομίζω είναι ενδεικτικές, αν θυμηθώ σελίδα θα σου παραθέσω και κάτι που είχα γράψει ως απάντηση σε ποστάρισμα του μέγιστου λαρδάκη πριν λίγο καιρό για τα στατιστικά θανάτων της Σουηδίας τώρα και προηγούμενα έτη.
αμφοτεροι γραφει αξιοθρηνητοι......ο τυπος που ποσταρε οτι η οικονομια δεν αντεχει ουτε αλλη μια μερα λοκνταουν....ο ρομπας που τη μια λεει ριζο και την αλλη οπως θελω τα γυριζω.....και ολα αυτα ενω ειναι πασιφανες πως λοκ νταουν δεν υπαρχει και ουτε μπορει τελικα να επιβληθει στους ανθρωπους και οι μονοι που πληρωνουν την νυφη ειναι οι επαγγελματιες που παραμενουν κλειστοι....ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ειπα σημερα.?δεν ειπα....ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΟΥΛΟΙ!Ο ένας γραφει οτι πρεπει η κυβερνηση να καταστείλει αλυπητα την εκκλησια, ο αλλος γραφει οτι πρεπει η εκκλησια να κοντραρει αλυπητα την κυβερνηση.
Αμφοτερους σας θεωρω αξιοθρηνητους.
αμφοτεροι γραφει αξιοθρηνητοι......ο τυπος που ποσταρε οτι η οικονομια δεν αντεχει ουτε αλλη μια μερα λοκνταουν....ο ρομπας που τη μια λεει ριζο και την αλλη οπως θελω τα γυριζω.....και ολα αυτα ενω ειναι πασιφανες πως λοκ νταουν δεν υπαρχει και ουτε μπορει τελικα να επιβληθει στους ανθρωπους και οι μονοι που πληρωνουν την νυφη ειναι οι επαγγελματιες που παραμενουν κλειστοι....ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ειπα σημερα.?δεν ειπα....ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΟΥΛΟΙ!Ο ένας γραφει οτι πρεπει η κυβερνηση να καταστείλει αλυπητα την εκκλησια, ο αλλος γραφει οτι πρεπει η εκκλησια να κοντραρει αλυπητα την κυβερνηση.
Αμφοτερους σας θεωρω αξιοθρηνητους.
Τυπε μου στο Ντουμπάι μένεις??Λες ρε πουστη και δεν εχουμε ματια να δουμε πως γινετε της πουτανας το καγκελο στους δρομους,στα σουπερμαρκετ,στις λαικες,στα τεηκ εγουει καφε,στις τραπεζες,στα μμμ....και πως ειδικα οι ευπαθεις ομαδες-συνταξιουχοι-στην καραπουτσακλαρα τους ολα....ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΣΤΡΑΒΙΣΜΟ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ...
χαχαχαχαχαχαχαΤυπε μου στο Ντουμπάι μένεις??Λες ρε πουστη και δεν εχουμε ματια να δουμε πως γινετε της πουτανας το καγκελο στους δρομους,στα σουπερμαρκετ,στις λαικες,στα τεηκ εγουει καφε,στις τραπεζες,στα μμμ....και πως ειδικα οι ευπαθεις ομαδες-συνταξιουχοι-στην καραπουτσακλαρα τους ολα....ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΣΤΡΑΒΙΣΜΟ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ...
Γιατί εδώ έχουμε καθολικό Λοκ Ντάουν!!!![]()