Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.446
- Πόντοι
- 2.356
Δεν ξέρω τι συμπέρασμα βγαίνει αν ισχύει αυτό , ίσως οτι δεν έκανε το εμβόλιο και άρα δεν είχε ενοχλήσεις ; Το έκανε επίτηδες για να έχουμε να ασχολούμαστε ; Σταμάτησαν οι ενοχλήσεις και ξέχασε σε ποιό χέρι το έκανε ; Η έδειξε ένα χέρι στην τύχη ;@Leclerc ο τεράστιος fauci ακούγεται οτι στο αριστερό χέρι έκανε το εμβόλιο και μετά έλεγε οτι έχει κάτι ενοχλήσεις και έπιανε το δεξί χέρι , δεν ξέρω αν έχεις γνώση επι του θέματος , μάλλον θεωρίες των συνομωσιολόγων θα είναι![]()
Τι ακριβώς θέλεις να πεις με αυτό;
Πες το καθαρά, μια παρέα είμαστε.
![]()
Δηλαδή να διαλέξω εγώ μια από τις επιλογές;
"Παρελθέτω απ' εμού το ποτήριον τούτο".
Οι ψεκασμένοι και οι συνωμοσιολόγοι δεν θα τελειώσουν. Ειδικότερα το θέμα «εμβόλια vs αντιεμβολιαστές» είναι 200+ ετών.
Ο Edward Jenner στον οποίο οφείλονται οι λέξεις virus και vaccination, θεωρείται ο άνθρωπος που έχει σώσει τις περισσότερες ζωές με το εμβόλιο της ευλογιάς.
Τότε όμως είχε να αντιμετωπίσει την ειρωνεία, την χλεύη και πλήθος αντιδράσεων, με την εκκλησία όπως πάντα μπροστάρη, και χρειάστηκε βοήθεια από την βρετανική αποικία στην Ινδία για να ανταπεξέλθει οικονομικά.
Οι ψεκασμένοι στις Η.Π.Α. έχουν αφηνιάσει επειδή έχασαν ένα σημαντικό σημαιοφόρο με τον εμβολιασμό της γερουσιαστή Joni Ernst που διακινούσε θεωρίες συνωμοσίας από την αρχή.
Γιατί εντάξει να ρίχνουμε σανό στα πρόβατα αλλά ας είμαστε εμείς ασφαλής…
Τελικά μόνο ο κηραλοιφής θα μείνει να αντιστέκεται…