Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ο φουκαράς ο Λάκης έχει απαγόρευση εξόδου από την χώρα και δεν μπορεί να πάει με τους υπόλοιπους προνομιούχους.
Ξέμεινε κι αυτός Αθήνα με τον kolobourda… :confused:

Συνημμένα

• Screenshot_4.jpg
    Screenshot_4.jpg
    84,4 KB · Εμφανίσεις: 24

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
όταν αποσυρθεί θα τον μαζέψει ένα από τα μεγάλα κόμματα και θα γίνει πολιτικός-φάντασμα όπως δεκάδες άλλοι όμοιοί του;

:grin:
Δηλαδή μου λες ότι θεωρείς δεδομένο και προφανές ένας αθλητής (αθλητικού) επιπέδου Τσιτσιπά με το που τελειώσει την αθλητική του καριέρα να στρατολογείται από κάποιο μεγάλο κόμμα. Ε λοιπόν αυτή η χώρα σου αξίζει και αυτοί οι πολιτικοί σου αξίζουν. Αλλά τι να περιμένω από άνθρωπο που ψηφίζει Τζήμερο.:jerking:

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Τελικά αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι κράζουμε για να περνάει η ώρα.
Αυτός έκανε το Α, ο άλλος το Β, αυτό δεν το κάνουν καλά, οι άλλοι το κάνουν καλύτερα και 1002 παπάτζες ακόμα.
Εσείς (εμείς) που κράζουμε, είμαστε σωστοί ή ισχύει η λογική του νεοέλληνα για εμάς;
Φωνάζουμε που ο άλλος διπλοπαρκάρει, αλλά όταν το κάνουμε εμείς, είναι οκ, φωνάζουμε για τον Τσιτσιπα και τον Κωστόπουλο που πήγαν ταξίδι, αλλά παίρνουμε μασαζάκι στο σπίτι και ας είναι παράνομο, υποτίθεται πως έχουμε καραντίνα, αλλά έχει την ίδια κίνηση στο δρόμο με πέρυσι τέτοια εποχή.Πάμε "supermarket" απο το περιστέρι στην Κηφισιά, ή για "βοήθεια σε άτομο που έχει ανάγκη" στον κολλητό για καφέ, τα σκυλιά απο τις πολλές βόλτες δεν μπορούν πλέον να περπατήσουν, κατα τα άλλα μας φταίνε οι Α ή οι Β που δεν κάνουν ή δεν θα έκαναν καλή δουλειά,
Οι τάνες διαφημίζονται κανονικά, και μάλιστα ανεβαίνουν και κριτικές ή πληροφορίες για το χ δέλο που δουλεύει στα κρυφά.
Συνεχίστε έτσι, και μετά κατηγορήστε για τα χάλια την κυβέρνηση ή την αντιπολίτευση, ή τον Πάππα και τους εξωγήινους.
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΤΕ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.932
Πόντοι
5.506
ενω ο πετραν παει για θεση στο κομμα...
ρε λεκρε γιατι χαλιεσε ετσι για τα κομματικα?αξιζει τον κοπο τουλαχιστον?
εσυ εδω στο μπου να βαλεις μυαλο στην πλεμπα σαν και εμας και οι αλλοι του κομματος πουτσα τους ολα? εμβολια ντουμπαι παντελονιασμα απο παντου :confused::confused::confused:

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Αδιάφορο το ποιος το λέει.Δεν αλλάζει το αποτέλεσμα.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ.!!!!!!!!!!

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
όταν αποσυρθεί θα τον μαζέψει ένα από τα μεγάλα κόμματα και θα γίνει πολιτικός-φάντασμα όπως δεκάδες άλλοι όμοιοί του;

:grin:
Δηλαδή μου λες ότι θεωρείς δεδομένο και προφανές ένας αθλητής (αθλητικού) επιπέδου Τσιτσιπά με το που τελειώσει την αθλητική του καριέρα να στρατολογείται από κάποιο μεγάλο κόμμα. Ε λοιπόν αυτή η χώρα σου αξίζει και αυτοί οι πολιτικοί σου αξίζουν. Αλλά τι να περιμένω από άνθρωπο που ψηφίζει Τζήμερο.:jerking:

Τι στρατολογείται ρε ηλίθιε.
Ο άνθρωπος δεν είναι ποτέ στην Ελλάδα, αμφιβάλω αν ξέρει τα κόμματα.
Κρίθηκε ότι μπορεί να επηρεάσει και έκανε ένα σποτάκι.
Κάποτε ο Έλβις εμβολιάστηκε σε live μετάδοση στο CBS, στην εκπομπή του The Ed Sullivan Show, με το εμβόλιο κατά της πολιομυελίτιδας επειδή κρίθηκε ότι μπορεί να επηρεάσει την κοινή γνώμη.
Δεν καταλαβαίνεις βασικά πράγματα, όλα σου φταίνε. Ήμαρτον κάπου.

Συνημμένα

• el.jpg
    el.jpg
    135,8 KB · Εμφανίσεις: 16

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Μια παράκληση μόνο στους Κυβερνητικούς:

Συναγωνιστές όταν καταλάβετε ότι ΤΕΛΙΚΑ η κυβέρνηση τα σκάτωσε με τη διαχείριση της πανδημίας, ρίξτε μια πληροφόρηση και εδώ. Απλά βάλτε την ημερομηνία της επιφοίτησης σας. Το τί θα μπορούσε να γίνει ή τί θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας ενδιαφέρει.

Δεν είναι εδώ οι κυβερνητικοί. Τους έχει καλέσει ο Βασίλης Τσιλιχρήστος στο Ντουμπάι. :grin:

Μπορώ όμως να τοποθετηθώ εγώ. Δεν πρόκειται να υπάρξει απόδειξη ότι τα σκάτωσε. Είναι θέμα εκτίμησης και οπτικής του καθενός. Αλλιώς το βλέπουν οι φιλελέ, αλλιώς οι δεξιοί, αλλιώς οι αριστεροί, αλλιώς οι γέροι, αλλιώς οι νέοι, αλλιώς οι επαγγελματίες, αλλιώς οι συνταξιούχοι, αλλιώς οι Δ.Υ. κ.λπ. κ.λπ…

Αποδείξεις υπάρχουν σε απτά γεγονότα. Π.χ. Όταν ο τεράστιος Anthony Fauci λέει στις 22 Μαΐου 2020 ότι τον Δεκέμβριο μάλλον θα είμαστε σε θέση να αρχίσουμε εμβολιασμούς, δεν μπορεί το γατάκι ο dik επειδή διαβάζει 50 site την μέρα, να γράφει 6 μήνες μετά στο bourdela ότι απέχουμε 2 χρόνια από εμβολιασμούς. Γιατί έρχεται η σκληρή πραγματικότητα και δίνει τις αποδείξεις.:grin:

Για όποιον περιμένει εμβόλια ας ενημερώσω ότι απέχουμε κάνα δύο χρονάκια τουλάχιστον και βλέπουμε. Το γράφω γιατί έχω βαρεθεί να διαβάζω για "τελικές φάσεις" και "παραγωγή" εμβολίων και φοβάμαι ότι μάλλον μερικοί συναγωνιστές τα πιστεύουν......

πάντα έγκυρος ο συναγωνιστής, αναντικατάστατη πήγη ενημέρωσης,
ίσως ο υπερβάλλων ζήλος του να αφυπνίσει τον μέσο μπουρδελιάρη και να τον βγάλει από το έρεβος της ΝΤΠ τον κάνει ενίοτε να καταφεύγει σε ατυχείς υπερβολές :grin:

Στην καλύτερη περίπτωση που έβγαζαν αμέσως το εμβόλιο όπως και έγινε , λογικά κάπου τόσος καιρός όσο λέει ο dik θα χρειαζόταν μέχρι να δοκιμαστεί και να εγκριθεί κανονικά με αυτά που ίσχυαν ως τώρα , οπότε υπερβολή μάλλον ηταν αυτη η επιτάχυνση της διαδικασίας ... δικαιολογημένη μεν αλλά υπερβολή παρόλαυτά.

@Leclerc ο τεράστιος fauci ακούγεται οτι στο αριστερό χέρι έκανε το εμβόλιο και μετά έλεγε οτι έχει κάτι ενοχλήσεις και έπιανε το δεξί χέρι , δεν ξέρω αν έχεις γνώση επι του θέματος , μάλλον θεωρίες των συνομωσιολόγων θα είναι :think:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
ενω ο πετραν παει για θεση στο κομμα...
ρε λεκρε γιατι χαλιεσε ετσι για τα κομματικα?αξιζει τον κοπο τουλαχιστον?
εσυ εδω στο μπου να βαλεις μυαλο στην πλεμπα σαν και εμας και οι αλλοι του κομματος πουτσα τους ολα? εμβολια ντουμπαι παντελονιασμα απο παντου :confused::confused::confused:

Δεν χαλιέμαι φίλε, απλά γελώ!!
Και δεν γράφω με βάση κανένα κόμμα.
Είδες να υπερασπιστώ το νέο lockown με το οποίο διαφωνώ.
Αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Ο ένας γράφει απαγορεύεται να βγεις από την χώρα, ο άλλος γράφει ότι τον ξεβλαχευτή τον πολιορκούσε η Ν.Δ. επειδή το έγραψε κάποιο site, τώρα την πληρώνει και τενίστας επειδή λόγω της αναγνωρισιμότητας του ζητήθηκε να κάνει ένα σποτ, και τώρα πρέπει να ζει την δική μας ζωή.
Αύριο θα ζητήσουνε από τον Αντετοκούνμπο να μην αγωνιστεί στο NBA και να έρθει στα Σεπόλια να κάνει καραντίνα.
Δηλαδή έχουν παρανοήσει οι τύποι…

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
@Leclerc ο τεράστιος fauci ακούγεται οτι στο αριστερό χέρι έκανε το εμβόλιο και μετά έλεγε οτι έχει κάτι ενοχλήσεις και έπιανε το δεξί χέρι , δεν ξέρω αν έχεις γνώση επι του θέματος , μάλλον θεωρίες των συνομωσιολόγων θα είναι :think:

Τι ακριβώς θέλεις να πεις με αυτό;
Πες το καθαρά, μια παρέα είμαστε.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.052
Πόντοι
6.515
Ο Τζήμερος δεν έχει χρεώσει τους Έλληνες 400 δις ευρώ από το '80 μέχρι σήμερα :confused:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736

Δεν ξέρω τι συμπέρασμα βγαίνει αν ισχύει αυτό , ίσως οτι δεν έκανε το εμβόλιο και άρα δεν είχε ενοχλήσεις ; Το έκανε επίτηδες για να έχουμε να ασχολούμαστε ; Σταμάτησαν οι ενοχλήσεις και ξέχασε σε ποιό χέρι το έκανε ; Η έδειξε ένα χέρι στην τύχη ; :think:

CaptainNemo

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2017
Κριτικές
5
Like
280
Πόντοι
0

Δεν ξέρω τι συμπέρασμα βγαίνει αν ισχύει αυτό , ίσως οτι δεν έκανε το εμβόλιο και άρα δεν είχε ενοχλήσεις ; Το έκανε επίτηδες για να έχουμε να ασχολούμαστε ; Σταμάτησαν οι ενοχλήσεις και ξέχασε σε ποιό χέρι το έκανε ; Η έδειξε ένα χέρι στην τύχη ; :think:

Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους.

Σόρρυ που παρεμβαίνω, αλλά επειδή έτυχε και είδα το βίντεο του εμβολιασμού του Dr. Fauci, το εμβόλιο το έκανε στο δεξί χέρι. Και το λέω αυτό 100% σίγουρα, γιατί όταν τον είδα, μου έκανε εντύπωση αυτό ακριβώς αφού είχα δει προηγουμένως όλους να το κάνουν στο αριστερό.

CaptainNemo

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2017
Κριτικές
5
Like
280
Πόντοι
0
Ξαναείδα το βίντεο και δεν ξέρω τι να πω....μάλλον έχω πάθει αλτσχαιμερ από την αγαμία.
Σόρρυ για το άκυρο σχόλιό μου....ήμουν σίγουρος πως στην τηλερόραση είδα να κάνει το εμβόλιο στο δεξί. Προφανώς, έκανα λάθος....:embarrased:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.462
Πόντοι
2.606
Διαβασα καλα ??ρε λεκλες τι εγινε?σουρωμενος εισαι?διαφωνεις με την νεα καραντινα....τι ειναι αυτα που γραφεις?θα σε μαλωσουν στην τοπικη...θα καταντησεις πλεμπα...

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.462
Πόντοι
2.606
Η μονη σωστη καραντινα ηταν η πρωτη....Δεν ηξερε κανεις τι και πως ,οι εικονες των ημερων ηταν τρομακτικες και πολυ λογικα επρεπε να ληφθουν ακραια μετρα....η δευτερη καραντινα ηταν για τον πουτσο καβαλα....μονο κλειστα καταστηματα και ολοι ψωλαρισμα ,ειδικα οι ευπαθεις....μη γραφουμε τα ιδια...ειναι φανερο πως τετοιες λυσεις δεν εχουν καμια διαφορα...αν δεν υπαρχει κρισιμος λογος....για την καραντινα νο2.5 δεν συζηταω καν.....ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΒΡΟΧΟΥΛΑ...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ο βλαχο- δήμαρχος γιατί χάλασε χρήματα να στολίσει?
Για να τα δει ο κόσμος πρέπει να μετακινηθεί :confused:

Μαστορα αφηνει προικα στους αθηναιους. Οποιοςπειναει θα πηγαινει να τρωει απο 10 λαμπακια και θα χορταινει

Απλη σκεψη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom