Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
-Γιατί μετά από τόσους μήνες λοκνταουν δεν βλέπουμε προκοπή;
-Πόσο φοβερό και πρωτοποριακό ήταν τελικά το "ραντεβού και παραλαβή στην πόρτα" που ο Άδωνις σπεύδει να αλλάξει σε "ραντεβού και κανονική είσοδος στο κατάστημα"; Άκουσε μήπως τον kolompourda που το έλεγε από το Σεπτέμβριο;
-Πόσο καλύτερα τα πάει η Κοζάνη που έχει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα που έχει από τις 22:00;
-Γιατί σχεδόν ένα χρόνο μετά τη σύσταση της περίφημης επιτροπής λοιμωξιολόγων δεν έχει δημοσιευτεί ούτε μία σελίδα από τα πρακτικά και τις εισηγήσεις τους;
-Γιατί από τότε που συστάθηκε η επιτροπή είχαμε αποχωρήσεις;
-Γιατί κάθε πετυχημένη απόφαση πλασάρεται ως πολιτική (βλ. δημοσιεύματα για καταπληκτική διαχείριση Κούλη) ενώ κάθε αποτυχημένη ως επιστημονική; (βλ. δήλωση Άδωνι "έτσι μας είχαν πει οι λοιμωξιολόγοι, προφανώς έκαναν λάθος εκτίμηση")
Όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά στο βραδινό δελτίο ειδήσεων με τον Leclerc.
(Πιθανόν να παρέμβει και ο βοηθός του ο barock)
Μάλιστα.
Ενδιαφέρον το πρώτο post του νέου έτους.
Ο kolobourdas αφήνει την κλάψα και χρησιμοποιεί διαφορετικό στυλ προσπαθώντας να αντιγράψει το δικό μου. Αυτό είναι αναμενόμενο, οι ακαδημαϊκοί μόνο για αντιγραφές είναι ικανοί, δεν μπορούν να σκεφτούν πέρα των ήδη γνωστών.
Εντάξει θέλει δουλίτσα ακόμα στο ύφος, στο story υπάρχει το βασικό πρόβλημα διότι βασίστηκε στο: «μη αφήνεις λεπτομέρειες να σου χαλάσουν μια ωραία ιστορία…».
Όπως θα δούμε στο παράδειγμα, εγώ έχω επανειλημμένως γράψει τις διαφωνίες μου για τις αποφάσεις της κυβέρνησης, και πολλάκις έχω γράψει πως οι αποφάσεις είναι πρωτίστως πολιτικές:
Διαφωνώ με την απόφαση για πανελλήνιο γενικό lockdown.
Είναι μια απόλυτα πολιτική απόφαση για να σταματήσουν οι γκρίνιες από τα βόρεια για το κράτος των Αθηνών.
Τα νούμερα στους νότιους νομούς δεν έχουν σχέση με αυτά της βόρειας Ελλάδας.
Όμως το έχω ξαναγράψει. Ανεξάρτητα από επιστήμονες τα μέτρα είναι πολιτικά.
Οπότε story χτισμένο πάνω σε επιτροπή και αποφάσεις που δεν έχω στηρίξει είναι άτοπο.
Ήταν πάντως μια φιλότιμη προσπάθεια να δούμε κάτι άλλο από τον kolobourda πέραν του στυλ της Μάρθας Βούρτση και του γκρινιάρη.
Παραμένει το πρόβλημα ότι και το 2021 ήρθε με το καλάμι του, αλλά αυτό δύσκολα ξεκαβαλικεύεται . Οπότε έχει παραμείνει η παρανοϊκή χροιά στη λογική, τις επόμενες μέρες καθώς αναμένονται νέες ανακοινώσεις από την κυβέρνηση αυτό θα φαίνεται πιο έντονα, θα είναι λόγω της θλίψης που κάποιοι άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις. Και το ότι δεν τους γουστάρει αυτούς που τις παίρνουν το κάνει πιο επίπονο.
Σε έκρηξη επιθετικότητας, παρακαλώ να κάνετε κάποιο like στο post του γιατί τα προσέχει αυτά,
Θα δούμε πως θα εκφράσει την δυσαρέσκειά του, με εμφάνιση Άδωνη στις ανακοινώσεις των μέτρων θα έχουμε έκρηξη της ναρκισσιστικής συμπεριφοράς, οπότε θα δούμε πως θα κινηθούμε περαιτέρω…