Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Εγώ πάλι θα ήθελα να μας εξηγήσει κάποιος απ΄ τους αντιεμβολιστές και τους φανερούς και όσους κρύβονται πίσω από «εύλογες επιφυλάξεις» πώς ακριβώς περιμένουν να λήξει αυτός ο εφιάλτης:
Με χορό και βουντού γύρω από μια φωτιά, όπως οι Ινδιάνοι;
Με προσευχές στους Θεούς;
Ας το αφήσουμε έτσι και ότι γίνει;
Να κάνουμε κλινικές δοκιμές 2-3-5-10 χρόνια;
(Θα μας πούνε οι «ειδικοί» που βάζουν το όριο)
Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση;
Τυπε, αν ειχα κανει τεστ, και ηξερα οτι ειμαι ασυμπτωματικος, μηπως θα σταματαγα να τον μεταδιδω; Λεω εγω τωρα, ενα απο τα μετρα που θα μπορουσαν να ληφθουν,. [/quote]

Αυτό πριν ενάμιση μήνα το είχε ξαναγράψει κάποιος, φέρνοντας για παράδειγμα την Σλοβακία. Το είχαμε πει και τότε ότι αυτό δεν θα δουλέψει γιατί η μεταδοτικότητα είναι τεράστια και τα δεδομένα αλλάζουν αμέσως
Λίγες μέρες μετά τα μαζικά test και την χαλάρωση των μέτρων η νοσηρότητα άρχισε να τρέχει. Συνολικά έχει περισσότερα κρούσματα από εμάς, και λίγο μικρότερη θνητότητα επειδή ο πληθυσμός δεν είναι τόσο γερασμένος. Εδώ και ένα μήνα έχει περίπου 50 θανάτους καθημερινά με τον μισό από εμάς πληθυσμό.
Για επανάληψη του μοτίβου τον μαζικών test ούτε που το ξανασκέφτηκαν.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Καραμ@υνη η περδικα στον σηκωσε λιγο;;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.789
Πόντοι
19.795
Εγώ πάλι θα ήθελα να μας εξηγήσει κάποιος απ΄ τους αντιεμβολιστές και τους φανερούς και όσους κρύβονται πίσω από «εύλογες επιφυλάξεις» πώς ακριβώς περιμένουν να λήξει αυτός ο εφιάλτης:
Με χορό και βουντού γύρω από μια φωτιά, όπως οι Ινδιάνοι;
Με προσευχές στους Θεούς;
Ας το αφήσουμε έτσι και ότι γίνει;
Να κάνουμε κλινικές δοκιμές 2-3-5-10 χρόνια;
(Θα μας πούνε οι «ειδικοί» που βάζουν το όριο)
Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση;
Τυπε, αν ειχα κανει τεστ, και ηξερα οτι ειμαι ασυμπτωματικος, μηπως θα σταματαγα να τον μεταδιδω; Λεω εγω τωρα, ενα απο τα μετρα που θα μπορουσαν να ληφθουν,.

Αυτό πριν ενάμιση μήνα το είχε ξαναγράψει κάποιος, φέρνοντας για παράδειγμα την Σλοβακία. Το είχαμε πει και τότε ότι αυτό δεν θα δουλέψει γιατί η μεταδοτικότητα είναι τεράστια και τα δεδομένα αλλάζουν αμέσως
Λίγες μέρες μετά τα μαζικά test και την χαλάρωση των μέτρων η νοσηρότητα άρχισε να τρέχει. Συνολικά έχει περισσότερα κρούσματα από εμάς, και λίγο μικρότερη θνητότητα επειδή ο πληθυσμός δεν είναι τόσο γερασμένος. Εδώ και ένα μήνα έχει περίπου 50 θανάτους καθημερινά με τον μισό από εμάς πληθυσμό.
Για επανάληψη του μοτίβου τον μαζικών test ούτε που το ξανασκέφτηκαν.
[/quote

]Φιλε μου, θες να μου πεις οτι ΑΝ ΗΞΕΡΑ οτι ειμαι θετικος στον ιο, αλλα ασυμπτωματικος, δεν θα λειτουργησει που θα κατσω 15-20 μερες καραντινα, λοκ-νταουν, οπως θες πες το, και δεν θα τριγυρναω ανεμελος να μεταδιδω τον ιο; Μην τρελαθουμε τωρα.
Οσον αφορα την Σλοβακια, εχει τους ιδιους και λιγοτερους θανατους απο εμας, με χαλαρωση ομως των μετρων απο την αρχη Νοεμβρη, αν δεν κανω λαθος.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Υπάρχει μια πρόταση συνδυασμού εμβολίων και φαρμακευτικής αγωγής (αν υπάρχει) λένε για τα μονοκλωνικά αντισώματα οτι δουλευουν ποιός ξέρει αν ισχύει , τις προάλλες άκουσα τον Κούβελα να δίνει το παράδειγμα με ενα παιδί που πέφτει απο το ποδήλατο , πρώτα λέει του βάζουμε τον ορό (αν θυμάμαι καλά , την θεραπεία τέλος πάντων) και μετά το εμβολιάζουμε για να είναι εντάξει για τα επόμενα 10 χρόνια , δεν το εμβολιάζουμε πρώτα.

Πάντως το καλό με όσους έχουμε επιφυλάξεις είναι οτι (εαν δεν ανήκουμε είτε σε ευπαθείς ομάδες είτε σε υγειονομικό προσωπικό) μάλλον θα έχουμε όσο χρόνο θέλουμε μέχρι να έρθει η σειρά μας :P

Εχω γράψει πολλές φορές για τα μονοκλωνικά αντισώματα, δεν ξέρω αν παρακολουθείς το thread καθημερινά.
Η συνδυαστική αυτή θεραπεία γίνεται με ενδοφλέβια χορήγηση, είναι της Regeneron έχει πάρει άδεια έκτακτης ανάγκης όπως και το εμβόλιο από τον FDA, ενώ ο ΕΜΑ που υπαγόμαστε εμείς δεν έχει δώσει τέτοια άδεια ακόμα.

Στην Ελλάδα έχουμε αυτή την στιγμή μονοκλωνικά αντισώματα της Lilly που επίσης έχουν άδεια έκτακτης ανάγκης μόνο από τον FDA. Ο δικός μας ΕΟΦ όμως έχει δώσει άδεια για κλινικές δοκιμές που γίνονται σε 5 νοσοκομεία της χώρας που έχουν προμηθευτεί το φάρμακο της Lilly.

Σημαντικότερο πρόβλημα και στις 2 εταιρίες είναι ό,τι η παραγωγή είναι πολύ πιο δύσκολη από το εμβόλιο και η διαθεσιμότητα πάρα πολύ μικρή αυτή την στιγμή.
Γνωρίζω πως η αντιπροσωπεία τουλάχιστον της μιας από τος 2 εταιρίες που έχει πάρει την αμερικανική άδεια έχει κάνει προκαταρκτική επαφή με το ελληνικό υπουργείο.
Είναι άγνωστο ακόμα πότε θα δοθεί άδεια από τον ΕΜΑ και πόσες δόσεις και πότε μπορεί να αγοράσει το ελληνικό κράτος. Δεδομένου πάντως του γεγονότος ό,τι πρώτα θα εμβολιαστούν οι άνω των 65, βασικά δηλαδή σε όσους απευθύνονται τα μονοκλωνικά αντισώματα, στην ουσία θα πρέπει να τα αγοράσουμε για να δώσουμε «πειραματικό» φάρμακο σε αντιεμβολιαστές που δεν θέλουν να ακούν για έκτακτες άδειες, έχουν τις επιφυλάξεις τους…:grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.789
Πόντοι
19.795
εμβολιάστηκαν 470 άτομα!

Αίσχος!
Το πρόγραμμα καταστροφή.
Τα εμβόλια είναι λίγα.
Τα ψυγεία ζεστά.
Τα φορτηγά μικρά.
Τα λάστιχα ξεφούσκωτα.
Οι συνοδοί ανάλγητοι.
Οι γιατροί στημένοι.
Οι νοσοκόμες άσχημες.
Οι σύριγγες μεταχειρισμένες.
Οι βελόνες στραβές.
Έλεος με τους Δεξιούς!
Γιατί δεν ανέλαβε την οργάνωση ο kolobourdas;
Εκλογές τώρα!!
:confused:
Το πρόβλημα με σενα είναι ότι δεν κοιτάς πρόσωπα αλλά κόμματα και δεξιά-αριστερά έδρανα. Όσο δεξιός και να είσαι λοιπόν και όσο τυφλός ΝΔ και να είσαι, δε γίνεται να μη βλέπεις ότι ο Κούλης και η πλειοψηφία των παρατρεχάμενών του είναι γελοίοι. Ο Καραμανλής πχ δεν ήταν κανένας σπουδαίος πρωθυπουργός αλλά σίγουρα δεν ήταν γελοίος. Ε ο Κούλης, ο Άδωνις, κλπ είναι γελοίοι, πώς να το κάνουμε δηλαδή;

Πω πω τύπε, τώρα πείστηκα πως δεν είσαι μαλάκας, είσαι ΝΔ πετσί και σίγουρα δεν έλεγες ΤΟΤΕ γελοίο τον Καραμανλή, μπούλη και πλειστεισιονάκια.
Τουλαχιστον ο Καραμανλης δεν ητανε ερμαιο στα χερια εκτος χρονου και τοπου επικοινωνιολογων.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.789
Πόντοι
19.795
ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. Και να φοραμε και μασκα για να προστατευουμε τους αλλους μεχρι να εξαφανιστει αυτη η καταρα.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Τελευταία η Ελλάδα στην διαχείριση της πανδημίας: Ουραγός διεθνώς στην διαχείριση της πανδημίας η Ελλάδα σύμφωνα με το Bloomberg!

Δε ντρέπονται λίγο τα κουμουνια του Bloomberg

Να επικοινωνήσουν άμεσα με τον Μπαρμπαγυφτουλα και τον ΛΕκλερ να τους εξηγήσουν πως ο μεσιας Κουλης έμαθε μπαλίτσα όλη την Ευρώπη μαζί με τον Σωτηρη
Τύπε δεν ήξερες ότι το Bloomberg είναι τσιράκι του Τσίπρα και χρηματοδοτείται από το διεθνές κομμουνιστικό κίνημα και την Κίνα; Μεγάλοι αλήτες, τα έχουν βάλει με τον Κούλη επειδή τα πάει τέλεια στη διαχείρηση και σαρώνει στις δημοσκοπήσεις. Φυσικά ο Χλεχλες και τα υπόλοιπα Κουλόσκυλα του bou δεν πρόκειται να σχολιάσουν αυτό το άρθρο. Εγώ θα παράθεσω την original πηγή μαζί με ένα ακόμα ωραίο αρθράκι με τίτλο There’s No Trade-Off Between Lives and the Economy: Some countries saved both this year—while others saved neither. (μάντεψε σε ποια κατηγορία από τις δύο είναι η Ελλάδα).:grin:

www.bloomberg.com/graphics/covid-resilience-ranking/]https://www.bloomberg.com/graphics/covid-resilience-ranking/[/url]
www.bloomberg.com/news/articles/2020-12-22/there-s-no-trade-off-between-lives-and-the-economy]https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-12-22/there-s-no-trade-off-between-lives-and-the-economy[/url]

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.012
Πόντοι
5.506
εμβολιάστηκαν 470 άτομα!

Αίσχος!
Το πρόγραμμα καταστροφή.
Τα εμβόλια είναι λίγα.
Τα ψυγεία ζεστά.
Τα φορτηγά μικρά.
Τα λάστιχα ξεφούσκωτα.
Οι συνοδοί ανάλγητοι.
Οι γιατροί στημένοι.
Οι νοσοκόμες άσχημες.
Οι σύριγγες μεταχειρισμένες.
Οι βελόνες στραβές.
Έλεος με τους Δεξιούς!
Γιατί δεν ανέλαβε την οργάνωση ο kolobourdas;
Εκλογές τώρα!!
:confused:
Το πρόβλημα με σενα είναι ότι δεν κοιτάς πρόσωπα αλλά κόμματα και δεξιά-αριστερά έδρανα. Όσο δεξιός και να είσαι λοιπόν και όσο τυφλός ΝΔ και να είσαι, δε γίνεται να μη βλέπεις ότι ο Κούλης και η πλειοψηφία των παρατρεχάμενών του είναι γελοίοι. Ο Καραμανλής πχ δεν ήταν κανένας σπουδαίος πρωθυπουργός αλλά σίγουρα δεν ήταν γελοίος. Ε ο Κούλης, ο Άδωνις, κλπ είναι γελοίοι, πώς να το κάνουμε δηλαδή;

Πω πω τύπε, τώρα πείστηκα πως δεν είσαι μαλάκας, είσαι ΝΔ πετσί και σίγουρα δεν έλεγες ΤΟΤΕ γελοίο τον Καραμανλή, μπούλη και πλειστεισιονάκια.
Δεν είμαι ΝΔ πετσί ούτε συριζα πετσί ούτε ΚΚΕ πετσί. Για να είσαι πετσί με οποιονδήποτε πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος και λοβοτομημένος, πράγμα που εσύ σίγουρα είσαι. Εγώ απλά σχολιάζω τη γελοιότητα των Κούλη και ΣΙΑ, και αντιπαραθέτω ως παράδειγμα τον Καραμανλή που παρόλο που δεν τον στήριξα σίγουρα δε μου έδωσε πάτημα να τον αποκαλέσω γελοίο.

Καταλαβαίνεις πόσο αστείο φαντάζει το νικ kolompourdas, που όλοι έχουμε γνωρίσει εδώ μέσα, να αποκαλεί τον Κυριάκο και όλη την κυβέρνηση "γελοίους".

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Φιλε μου, θες να μου πεις οτι ΑΝ ΗΞΕΡΑ οτι ειμαι θετικος στον ιο, αλλα ασυμπτωματικος, δεν θα λειτουργησει που θα κατσω 15-20 μερες καραντινα, λοκ-νταουν, οπως θες πες το, και δεν θα τριγυρναω ανεμελος να μεταδιδω τον ιο; Μην τρελαθουμε τωρα.
Οσον αφορα την Σλοβακια, εχει τους ιδιους και λιγοτερους θανατους απο εμας, με χαλαρωση ομως των μετρων απο την αρχη Νοεμβρη, αν δεν κανω λαθος.

Δεν μιλάμε για σένα, μιλάμε για την μάζα.
Εσύ δηλαδή από όσα διαβάζεις εδώ ή στο fb, instagram, πιστεύεις ότι η πλειοψηφία των ασυμπτωματικών θα καθόταν μέσα;
Εδώ τους κυνηγάμε επειδή δραπετεύουν από νοσοκομεία.
Έχουμε απαγόρευση. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα τηλέφωνα δέχομαι στο κινητό. Ακόμα και στα social media.
Ρe κούκλα μου δεν είσαι έκτακτο περιστατικό.... Και τι πειράζει εγώ θέλω να έρθω!
Νομίζω μας μπερδεύεις με τους κινέζους και τους έχων αυξημένο το αίσθημα υπευθυνότητας Σουηδούς.
Ακόμα και από τους Σλοβάκους είμαστε 10 φορές χειρότεροι.
Προφανώς και ρίχνει τους δείκτες αυτή η στρατηγική άλλα για λίγο.
Είναι στρατηγική για να γκρινιάζουν οι kolobourdes ότι δεν πετυχαίνουν οι αποφάσεις της κυβέρνησης,
Ναι, το έγραψα έγινε άρση μέτρων πλην μάσκας.
Οι θάνατοι είναι λίγο λιγότεροι άλλα έχουν το μισό πληθυσμό από εμάς, δεν είναι αυτό που περίμεναν και σίγουρα δεν είναι στρατηγική επαναφοράς στην κανονικότητα.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Καταλαβαίνεις πόσο αστείο φαντάζει το νικ kolompourdas, που όλοι έχουμε γνωρίσει εδώ μέσα, να αποκαλεί τον Κυριάκο και όλη την κυβέρνηση "γελοίους".
Εσύ καταλαβαίνεις πόσο ΚΑΘΟΛΟΥ αστείο δεν είναι ότι μας κυβερνάνε αυτοί; Ειδικά σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο όπως η τωρινή.
47118158_2164422690486237_4387659068274114560_n.jpg

adwnis.jpg

URL]]

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.789
Πόντοι
19.795
Φιλε μου, θες να μου πεις οτι ΑΝ ΗΞΕΡΑ οτι ειμαι θετικος στον ιο, αλλα ασυμπτωματικος, δεν θα λειτουργησει που θα κατσω 15-20 μερες καραντινα, λοκ-νταουν, οπως θες πες το, και δεν θα τριγυρναω ανεμελος να μεταδιδω τον ιο; Μην τρελαθουμε τωρα.

Δεν μιλάμε για σένα, μιλάμε για την μάζα.
Εσύ δηλαδή από όσα διαβάζεις εδώ ή στο fb, instagram, πιστεύεις ότι η πλειοψηφία των ασυμπτωματικών θα καθόταν μέσα;
Εδώ τους κυνηγάμε επειδή δραπετεύουν από νοσοκομεία.
Έχουμε απαγόρευση. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα τηλέφωνα δέχομαι στο κινητό. Ακόμα και στα social media.
Ρe κούκλα μου δεν είσαι έκτακτο περιστατικό.... Και τι πειράζει εγώ θέλω να έρθω!
Νομίζω μας μπερδεύεις με τους κινέζους και τους έχων αυξημένο το αίσθημα υπευθυνότητας Σουηδούς.
Ακόμα και από τους Σλοβάκους είμαστε 10 φορές χειρότεροι.
Προφανώς και ρίχνει τους δείκτες αυτή η στρατηγική άλλα για λίγο.
Είναι στρατηγική για να γκρινιάζουν οι kolobourdes ότι δεν πετυχαίνουν οι αποφάσεις της κυβέρνησης,
Ναι, το έγραψα έγινε άρση μέτρων πλην μάσκας.
Οι θάνατοι είναι λίγο λιγότεροι άλλα έχουν το μισό πληθυσμό από εμάς, δεν είναι αυτό που περίμεναν και σίγουρα δεν είναι στρατηγική επαναφοράς στην κανονικότητα.
Ναι, εγω πιστευω οτι η πλειοψηφια, αν μη τι αλλο, αμα ηξερε οτι ητανε θετικοι στον ιο, ακομα και αν καποιοι απο αυτους δεν καθοντουσταν καραντινα, τουλαχιστον θα προσεχανε στις επαφες τους με τους αλλους.

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Το ότι οι ασυμπτωματικοι μεταδίδουν τον ιο πως προέκυψε;
Επειδή το λεει ο ΛΕκλερ;

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Το ότι οι ασυμπτωματικοι μεταδίδουν τον ιο πως προέκυψε;
Επειδή το λεει ο ΛΕκλερ;
Τύπε αν το λέει ο Λεκλερ σημαίνει ότι το λέει επειδή το είπε ο Κούλης ο οποίος το λέει επειδή το είπε ο Τσιόδρας ο οποίος το λέει επειδή το είπε ο ΠΟΥ. Είναι η αλυσίδα των παπαγάλων αυτή. Χαρακτηριστικό αυτης της αλυσίδας είναι ο απόλυτος παπαγαλισμός του προηγούμενου στην αλυσίδα και η πλήρης απουσία κριτικής σκέψης.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.897
Πόντοι
5.506
σε σχεση με τους ευρωπαιους οι Ελληνες ειναι απο τους πιο πειθαρχημενους και υπακοους σε αυτην την κριση οσο παραδοξο και να ακουγετε.
Εδω απλα εχει δοθει τρομερος αγωνας απο τα ΜΜΕ για το οτι φταιμε για να μην εχει ευθυνες η κυβερνηση του μωυση.
Δυστυχως υπαρχει κυβερνητικη αποτυχια στην διαχειριση της κρισης.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Να αρχίσεις να ανησυχείς όταν ΜΑΘΕΙΣ πώς καταλαβαίνουν τη νέα μετάλλαξη από την παλιά. Μπορείς να ρωτήσεις και κανένα γνωστό αν έχεις. Αλλιώς θεώρησέ το προπαγάνδα και προχώρα.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Οι Κινέζοι από την ανάλυση των δεδομένων που προέκυψαν από τον έλεγχο ΟΛΟΥ του πληθυσμού της Γουχάν κατεληξαν στο συμπέρασμα ότι οι ασυμπτωματικοί ΔΕΝ μεταδίδουν τον ιό. Υπάρχει η σχετική μελέτη που προσωπικά την έχω ανεβάσει και εδώ. Πληρέστερη από αυτή που έχει δείγμα 11.000.000 άτομα (δεν θυμάμαι ακριβώς τον αριθμό) δεν υπάρχει.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
Το κάνει όποιος ανήκει σε ευπαθή ομάδα και φοβάται τον ιό περισσότερο από τον Μπουρλά. Οι υπόλοιποι θα το περάσουμε ασυμπτωματικά ή σχεδόν (αν δεν το έχουμε περάσει ήδη).
Έτσι κι αλλιώς όποιος το κάνει προστατευμένος θα είναι. Γιατί άραγε να θέλει να το κάνουν και οι άλλοι.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Εσύ καταλαβαίνεις πόσο ΚΑΘΟΛΟΥ αστείο δεν είναι ότι μας κυβερνάνε αυτοί; Ειδικά σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο όπως η τωρινή.
47118158_2164422690486237_4387659068274114560_n.jpg

adwnis.jpg

https://[URL unfurl="true"]www.enimerosi24.gr/wp-content/uploads/2020/04/xardalias.jpg[/img[/URL]] [/quote]

[img]https://isthumbs.glomex.com/dC1icTR5Z243ZXRpZGwvMjAyMC8wOC8wNS8wOC8wOF8xNl81ZjJhNjhmMGQ4NWQ3LmpwZWc=/profile:player-960x540

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
.....Έτσι κι αλλιώς όποιος το κάνει προστατευμένος θα είναι. Γιατί άραγε να θέλει να το κάνουν και οι άλλοι.
Μαζί σου αδερφέ. Αν δεν θέλεις να το κάνεις, μην το κάνεις. Αρκεί ΑΝ νοσήσεις και ΑΝ χρειαστείς νοσηλεία, να την αρνηθείς με την ίδια άνεση που αρνείσαι και το εμβόλιο ή ΑΝ νοσηλευτείς, να πληρώσεις το κόστος απο την τσέπη σου.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.897
Πόντοι
5.506
με αυτη την λογικη σε καθε περιπτωση θα επρεπε να πληρωνουμε την νοσηλεια μας...
καταλαβαμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom