kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 1.706
σ έχει βαρέσει η δυστυχία στο κεφάλιΕλπίζω να του το κάνουν στην κωλοτρυπίδα του κνιτοαλήτη καταληψία!
Τυποι,γιορτινες μερες που ειναι,στην πηγη της ορθοδοξιας δλδ την Ελλαδα,ολους τους Ελληνες μας διακατεχει η αγαπη για τους θεσμους.
Ολη η ορθπδοξη Ελλαδα,ευχεται στον Μπιλ Κικιλ υπουργο υγειας,να ζησει το υγειες μωρακι που εφερε εν ζωη η Τζενη Κωστοπουλου-Μπαλατσινου-Κικιλια![]()
Ελπίζω να του το κάνουν στην κωλοτρυπίδα του κνιτοαλήτη καταληψία!
Λέω να πάω σαν εκπρόσωπος τών μπουρδελιαρηδων να κάνω πρώτος το εμβόλιο. Γνώμη σας.
Φυσικα και να πας για τρεις λογουςΛέω να πάω σαν εκπρόσωπος τών μπουρδελιαρηδων να κάνω πρώτος το εμβόλιο. Γνώμη σας.
Τυπε 94 είμαι.Λέω να πάω σαν εκπρόσωπος τών μπουρδελιαρηδων να κάνω πρώτος το εμβόλιο. Γνώμη σας.
oυτως ή αλλως απο τους πρωτους θα το κανεις, αφου εισαι στην ηλικιακη ομαδα 95-115...
![]()
σε 4 μερες ομως?Τυπε 94 είμαι.Λέω να πάω σαν εκπρόσωπος τών μπουρδελιαρηδων να κάνω πρώτος το εμβόλιο. Γνώμη σας.
oυτως ή αλλως απο τους πρωτους θα το κανεις, αφου εισαι στην ηλικιακη ομαδα 95-115...
![]()
![]()
gamiesaiegone.σε 4 μερες ομως?Τυπε 94 είμαι.Λέω να πάω σαν εκπρόσωπος τών μπουρδελιαρηδων να κάνω πρώτος το εμβόλιο. Γνώμη σας.
![]()
![]()
![]()