Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Άρα στην Κατοχή τά πράγματα ήταν πολύ καλύτερα.
Δεν παει έτσι Άλεξ, δεν συγκρίνονται κάποια πράγματα.
Και η πανδημία δεν έχει τελειώσει ακόμα. Μακάρι να τελειώσει αύριο, αλλά δεν θα τελειώσει, ούτε αυτή ούτε οι συνέπειες της. [/quote

η οικογενεια μου κατοικουσε σε μια απο τις κωμοπολεις που καταστρεψανε οι γερμανοι. ξυπνησανε περικυκλωμενοι απο τους ναζι. το σπιτι μας καηκε οπως και τα περισσοτερα.περασανε μερικες ωρες μεχρι να αποφασισουν ποιοι απο τους κατοικους θα εκτελεστουν για αντιποινα.ειδαν συγγενεις και φιλους να οδηγουνται στο αποσπασμα.
αναγκαστηκαν να φυγουν απο τη περιοχη γενικα και να μετακομισουν οπου ηταν εφικτο. ο πατερας μου και ο αδελφος του ηρθαν στην αθηνα φιλοξενουμενοι ενος συγγενη. περπατωντας ετσι; βαζοντας χαρτια και χορτα αναμεσα στο σωμα και τα ρουχα που ειχαν αφου ολα τα υπολοιπα καηκαν.
οι αδελφες τους μοιραστηκαν σε αλλες περιοχες.οπου μπορουσε καποιος να τους φιλοξενησει. ζητωντας δανεικα εσωρουχα αφου οτι ειχαν καηκε.
ο παπους μου εμαθε εβδομαδες μετα οτι οι γιοι του φτασανε ζωντανοι και ειχαν καπου να μεινουν.
θες να μου πεις οτι αυτο που περασαν συγκρινεται με το σημερινο;
Kαι εμενα τον παππου μου, 17 χρονων, τον ειχανε 10 χρονια αιχμαλωτο οι Τουρκοι, με την Μικρασιατικη καταστροφη, και εστρωσε σιδηροδρομικη γραμμη απο Τουρκια μεχρι Αιγυπτο. Για καλη του τυχη, αρρωστησε, πρηστηκε το κεφαλι του και τον παρατησαν να πεθανει στην ερημο. Βρηκε τροπο και δυναμη και ηρθε στην Ελλαδα, 27 χρονων. Μια ζωη ελεγε στα παιδια του την ιστορια του, για να τους δειξει οτι ολες οι δυσκολιες μπορουν να ξεπεραστουν.
Η μανα μου, μια ζωη μου ελεγε για την πεινα στην κατοχη. Για την φιλη της που την σκοτωσανε σε μπλοκο οι Γερμανοι. Μου ελεγε ομως και για την χαρα και τις ελπιδες που ειχε ο κοσμος τις ημερες της απελευθερωσης. Ολες οι γειτονιες της Αθηνας στους δρομους, αγκαλιαζοντουσταν και γλενταγανε.
Αυτοι οι ανθρωποι ομως κοιταγανε μπροστα, ειχανε ελπιδα για το μελλον. Εμεις; Την ημερα της απελευθερωσης μας, αν, και με οποιες συνθηκες ερθει, θα μπορεσουμε να βγουμε στους δρομους, και να αγκαλιασουμε ο ενας τον αλλο;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Σχετικά με τα εμβόλια , ας υποθέσουμε οτι είναι ασφαλή , αποτελεσματικά , χωρίς παρενέργειες ακόμα και μακροπρόθεσμες κτλ κτλ

Έχει γίνει κάποια πρόβλεψη εφόσον υπάρξει αρκετή ζήτηση και λίγα εμβόλια να μην το χρειάζονται αυτοι που το έχουν περάσει ;

Γιατί ακούγεται απο την μία οτι η φυσική ανοσία είναι καλύτερη και απο εμβόλιο , αλλά απο την άλλη ακόμα και αυτός με φυσική ανοσία πρέπει να κάνει το εμβόλιο ; :confused:

Απο την αρχή έλεγαν βέβαια για περιορισμένη διάρκεια της φυσικής ανοσίας ... που τότε δεν νομίζω να είχε γίνει κάποια έρευνα γιατί ηταν πολύ νωρίς ... αργότερα άραγε έγινε κάποια έρευνα σχετικά ; :think:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.019
Πόντοι
6.256
Σχετικά με τα εμβόλια , ας υποθέσουμε οτι είναι ασφαλή , αποτελεσματικά , χωρίς παρενέργειες ακόμα και μακροπρόθεσμες κτλ κτλ

Έχει γίνει κάποια πρόβλεψη εφόσον υπάρξει αρκετή ζήτηση και λίγα εμβόλια να μην το χρειάζονται αυτοι που το έχουν περάσει ;

Γιατί ακούγεται απο την μία οτι η φυσική ανοσία είναι καλύτερη και απο εμβόλιο , αλλά απο την άλλη ακόμα και αυτός με φυσική ανοσία πρέπει να κάνει το εμβόλιο ; :confused:

Απο την αρχή έλεγαν βέβαια για περιορισμένη διάρκεια της φυσικής ανοσίας ... που τότε δεν νομίζω να είχε γίνει κάποια έρευνα γιατί ηταν πολύ νωρίς ... αργότερα άραγε έγινε κάποια έρευνα σχετικά ; :think:
Έλα μωρέ, σιγά,
Μετα η κυβέρνηση θα κανει οτι λενε οι γιατροί και οι γιατροί ότι λέει η κυβερνηση.
Σιγά τα ωά,
Σιγά.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795

Εμενα ο προβληματισμος μου ειναι αλλος. Ποσο κραταει η ανοσια του εμβολιου; Εξι μηνες; Θα εχει προλαβει να εμβολιαστει το 60 τοις εκατο του κοσμου μεσα σε εξι μηνες; Αλλιως δεν κανουμε τιποτα.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426

Εμενα ο προβληματισμος μου ειναι αλλος. Ποσο κραταει η ανοσια του εμβολιου; Εξι μηνες; Θα εχει προλαβει να εμβολιαστει το 60 τοις εκατο του κοσμου μεσα σε εξι μηνες; Αλλιως δεν κανουμε τιποτα.

Εσενα τι σε νοιαζει !? ετσι και αλλιως με το ενα ποδι στον ταφο εισαι! :thefinge:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795

Εσενα τι σε νοιαζει !? ετσι και αλλιως με το ενα ποδι στον ταφο εισαι! :thefinge:
Πουσαι ρε μαλακισμενο; Και βεβαια με νοιαζει. Πρωτος-πρωτος θα το κανω, ευπαθης ομαδα, υποκειμενα νοσηματα, 84 χρονων, κωλο-γερος και με αυχενικο.

Α, ξεχασα, :thefinge::hi:

(Περιμενω πμ. με πληροφοριες για θεραπευτηρια αυχενικου)

c_blu

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2019
Like
125
Πόντοι
1
Κορονοϊός: Αυτό είναι το Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Εμβολιασμών

https://[URL unfurl="true"]www.capital.gr/Content/ImagesDatabase/p/1000x563/crop/both/19/199ee8f2e7fc4082a607e8de1b377ce0.jpg?quality=80&404=default&v=8[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]https://www.capital.gr/epikairotita/3504655/koronoios-auto-einai-to-ethniko-epixeirisiako-sxedio-emboliasmon[/URL]

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Μ αυτό λέμε, κάτι σαν πόλεμο έχουμε με τον γαμωιό, φυσικά και δ] Καντο το εμβόλιο τότε !! Εγώ δεν το κάνω !! Και αν νομίζεις πως θα το κάνουν όλοι το εμβόλιο υπογράφοντας πως σε περίπτωση ανεπιθύμητων παρενεργειών έχει την ευθύνη ο πολίτης είσαι γελασμένος !!! Ούτε οι πουτανες θα το κάνουν ούτε κανένας να ξέρεις !!! 10-20 μαλακες θα το κάνουν που έχουν αγωνία κυνδινου οι ιλικιομενοι και αυτοί που θέλουν να πάνε να μπεκροπίνουν που είναι τρελαμένοι κτλ!!!!

ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. 'Ασε να κάνουμε τα εμβόλια, εμείς που έχουμε εμπιστοσύνη στην Επιστήμη. Και θα καθαρίσει ο τόπος από αντιεμβολιαστές, θρησκόληπτους κλπ ψεκασμένους [/quote]

Πώς θα καθαρίσει η κοινωνία από τους ψεκασμένους αν ο ιός σκοτώνει ένα 0,003%;;;;;;

:think::think::think::think::think::think::think::think::think::think::think:

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Στη λατζα εσυ κοβλα μη σηκωνεις κεφαλι

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Νικολακηηηη

Συνημμένα

• 3FFE6EAE-8C65-4798-BB47-9FD7DF2ACD62.jpeg
    3FFE6EAE-8C65-4798-BB47-9FD7DF2ACD62.jpeg
    144 KB · Εμφανίσεις: 21

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376

ολοι υποθεσεις κανουνε. μην ξεχναμε οτι μπηκαν 50 ασθενεις σε ενα αεροπλανο αλλοι 150 μεσα 2 ωρες πτηση και κολλησε μονο ενας.

η πρωτη θεσ/νικια που καταγραφηκε 30+ επαφες κανεις ασθενης.

ας αρχισουν τα εμβολια να περασει και ο χειμωνας και το καλοκαιρι θα κανει επισης διαφορα.

και μην ξεχναμε οτι τις προηγουμενες 2 φορες ο ιος εξαφανιστηκε μονος του.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.760
Πόντοι
3.656
Μ αυτό λέμε, κάτι σαν πόλεμο έχουμε με τον γαμωιό, φυσικά και δ] Καντο το εμβόλιο τότε !! Εγώ δεν το κάνω !! Και αν νομίζεις πως θα το κάνουν όλοι το εμβόλιο υπογράφοντας πως σε περίπτωση ανεπιθύμητων παρενεργειών έχει την ευθύνη ο πολίτης είσαι γελασμένος !!! Ούτε οι πουτανες θα το κάνουν ούτε κανένας να ξέρεις !!! 10-20 μαλακες θα το κάνουν που έχουν αγωνία κυνδινου οι ιλικιομενοι και αυτοί που θέλουν να πάνε να μπεκροπίνουν που είναι τρελαμένοι κτλ!!!!

ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. 'Ασε να κάνουμε τα εμβόλια, εμείς που έχουμε εμπιστοσύνη στην Επιστήμη. Και θα καθαρίσει ο τόπος από αντιεμβολιαστές, θρησκόληπτους κλπ ψεκασμένους

Πώς θα καθαρίσει η κοινωνία από τους ψεκασμένους αν ο ιός σκοτώνει ένα 0,003%;;;;;;

:think::think::think::think::think::think::think::think::think::think::think: [/quote]

Το ποσοστό που βάζεις ΔΕΝ ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Υποθέτω ότι έχει κομπιουτεράκι. Κάνε λοιπόν την πράξη που ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ. Απογραφή 2011, πληθυσμός Ελλάδας 11,12 εκατομμύρια. 11.120.000 * 0,003% = 333 άτομα. Σήμερα, έχουμε 4.340 θανάτους (13 φορές παραπάνω από όσους ισχυρίζεσαι) και εννοείται ότι δεν έχουμε αρρωστήσει ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Και οι θάνατοι κάθε μέρα αυξάνονται. Αλλά και από 5.000 ψεκασμένους να γλυτώσουμε, κέρδος θα είναι για την Κοινωνία πηγή

• Like
Αντιδράσεις: dik

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.043
Πόντοι
6.515
Από τους 4340 βέβαια μερικοί ήταν στο παρα πεντε και ο ιός τους "εσπρωξε"
Διευκρίνηση, δεν εννοώ ότι δεν υπάρχει ο ιος

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.251
Πόντοι
5.006
Από τους 4340 βέβαια μερικοί ήταν στο παρα πεντε και ο ιός τους "εσπρωξε"
Διευκρίνηση, δεν εννοώ ότι δεν υπάρχει ο ιος

τα χουμε ξαναπει αυτα : το προβλημα με τον κορωνοιο ειναι οτι δεν σκοτωνει...αν αυριο ανακοινωναν 500 θανατους, θα αδειαζαν οι μεθ και θα πηγαιναμε επιτελους για κανα ποτακι...
δυστυχως ομως ειναι ενας ιος που στελνει τους γέρους στις μεθ και τις γεμιζει...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.251
Πόντοι
5.006
καπου ακουσα οτι απο ιουνη και βλεπουμε, θα ξεκινησει ο εμβολιασμος του γενικου πληθυσμου...οταν ολοι θα εχουν αποκτησεις ανοσια, εμεις ακομα θα συμπληρωνουμε αιτησεις εμβολισαμου...
πιστευετε και εσεις οτι τελικα θα εμβολιαστουμε μαζι με νεπαλ και σουριναμ?
:confused::confused::confused:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.068
Πόντοι
20.686
Και οταν μβολιαζονται οι τελευταιοι,θαχει περασει η ανοσια στους πρωτους.:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom