Eric(4)
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2020
- Like
- 3.030
- Πόντοι
- 1.706
κκες ειναι ; Αυτοι ειναι τελειως ηλιθιοιΝικολακη οταν γινεις νικος μπορει και να διαβασω οτι γραφεις
Ο Νικολάκης είναι αριστερός ρε τίγρη γιατί τον πας κόντρα;
κκες ειναι ; Αυτοι ειναι τελειως ηλιθιοιΝικολακη οταν γινεις νικος μπορει και να διαβασω οτι γραφεις
Ο Νικολάκης είναι αριστερός ρε τίγρη γιατί τον πας κόντρα;
Η μασκα απο οτι φαινεται, κανει δουλιτσα. Και το λεω εγω, που την φοραω εδω και δεκα μηνες.Η μασκα παντως καθε χειμωνα θα μεινει για παντα. Ασχετα απο κορονιο. Εγω παντως θα φοραω. Γιατι να μην προφυλαχθω από κωλοι-ωση που θα με κρατησει βηχα 1 μηνα?
Κάποιοι έβαζαν άρθρα εδώ τον Μάιο για να αποδείξουν ότι η μάσκα δημιουργεί προβλήματα.
Κατά σύμπτωση οι ίδιοι είναι τώρα εναντίων των εμβολίων…
[/quot
Κύριοι να φοράτε για όλη σας ζωή μάσκα, μόνο καλό κάνει, προστατεύει από τις ιώσεις, μόνο στα καρναβάλια να την βγάζετε....
Γιατρος φακελακιας θα ειναι ο χκεχκες
Νέο στέλεχος κορονοϊού, δεν υπάρχει καμία απόδειξη μιας αλλαγής της βαρύτητας της νόσου.
Εχω κάποιες (μάλλον ψεκασμένες) απορίες σχετικά με την μετάλλαξη του κορώνα και όχι μόνο.
1. Ποιός ανακάλυψε αυτην την μετάλλαξη έχει γίνει γνωστο / θα έπρεπε να έχει γίνει γνωστό ;
2. Τα ίδια με παραπάνω για τον νεό κορωνοιο - κορωναιο
3. Απο την στιγμη που πρόκειται για νέο ιό πόσος καιρός μπορεί να πέρασε απο την στιγμη που πρωτοεμφανίστηκε μέχρι την στιγμή που τον ανακάλυψαν ; Εκτός αν τον αμόλυσαν οπότε μάλλον παύει να υφίσταται το παραπάνω χρονικό διάστημα.
η οδοντιατρος ,αυτοι ειναι οι πιο φρικαρισμενοιΟ Leclerc κάτι σε πλαστικό χειρούργο μου κάνει. Το δεύτερο είναι γυναικολόγος αν και δίνω λιγότερες πιθανότητες.
Νομίζω δεν πρέπει να ασχοληθείς άλλο. Ο CLOSER είναι κλινικά χαζός κατηγορίας 5.
επιτελους ενα ευχαριστο νεο ρε πουστη μου«Δεν θα πάμε σε ρεβεγιόν, ούτε με μεγάλες παρέες. Σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί χωρίς κάποια εξαίρεση. Τα παιδιά δεν θα μπορέσουν να πουν τα κάλαντα. Η αστυνομία θα είναι παντού την Παραμονή και ειδικά στις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας. Στις εκκλησίες μπορούν να πάνε οι πιστοί μόνο Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα. Μόνο 25 άτομα στις εκκλησίες