Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.814
- Πόντοι
- 1.196
Καραγκιοζακο νικολακηνπως σε λενε , Μετά την Ντόρα, Άδωνη, Βαρτζόπουλο κι ο Κακλαμάνης της ΝΔ παραδέχεται ότι το άνοιγμα του Τουρισμού με τον τρόπο που έγινε ευθύνεται για την σφοδρότητα του β' κύματος της Πανδημίας. Ασθένησε, πέθανε & οικονομικά καταστράφηκε κόσμος, άδικα
ρε βλακα πες μου ποσοι τουριστες ηρθαν τον οκτωβριο. το δευτερο κυμα εγινε τοτε ηλιθιε. τι τουρισμο εχει η ελλαδα τον οκτωβριο;
και ξαναλεω ΒΛΑΚΑ. γιατι τον ιο τον εφερε ο γερμανος τουριστας και οχι ο ελληνας τουριστας που πηγε στη γερμανια;
γιατι τον εφερε ο τουριστας και οχι ο νταλικιερης που εφερε προιοντα;
γιατι τον εφερε ο τουριστας και οχι ο ελληνας φοιτητης που γυρισε να δει τους δικους του;
εγω θελω να μου απαντησεις σε αυτο που λεω βλαμενε.
ζωο ορθιο τον αυγουστο ειχαμε 150 κρουσματα την ημερα.τουρισμο εισαγομενο στην ελλαδα εχουμε καλοκαιρι.
γιατι τον αυγουστο ειχαμε 150 κρουσματα την ημερα και νοεμβριο εχουμε 2000;
τα συνορα εχουν κλεισει για τουρισμο εδω και ενα μηνα.
γιατι εχουμε ακομα 2000; αφου φταινε οι τουριστες γιατι δεν εχει μηδενισθει;
Ρε τυπε, εδώ τώρα το λένε κυβερνητικοί και μέλη της επιτροπής του ΕΟΔΥ και εσύ υποστηρίζεις ακόμα την πρώην κυβερνητική θέση ότι φταίει η απειθαρχη νεολαία της Θεσσαλονίκης;
Ο τουρισμός μειωνόταν σταδιακά από τον Σεπ και μετά αλλά οι εισαγόμενοι φορείς αφού μετέδωσαν τον ιό, ξεκίνησε μια εκθετική αύξηση και φτάσαμε τέλη Οκτ με τόσες χιλιάδες φορείς στην Θεσσαλονίκη και λιγότερους στην υπόλοιπη Ελλάδα. Κι άλλοι παράγοντες συνέβαλαν στην αύξηση όπως ο ψυχρότερος καιρός, η υγρασία στην Β. Ελλάδα, τα ΜΜΜ κλπ.