Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ακομη δεν βγηκε ο Ιερωνυμος-Τζοαννα απο τον Ευαγγελισμο παζαρευει να ανοιξουν οι εκκλησιες:zombie:
μυαλο δεν εβαλε ο απατεωνας παπατζης.
αυτος βεβαια εχει εξασφαλισμενο μονοκλινο αν ανεβασει 37,7 οπως και ολο το παπαδαριο που δεν εχουν αφησει ΜΕΘ που να μην εχουν αλωσει:angry:

τα προβατα που θα πανε σαν γκνου να συνωστιστουν στα παπατζιδικα θα πανε μονοκλινο η σε ραντζο σε καναν διαδρομο κουζινας :think:

Ελλαδα,η μονη χωρα που αντι να συζηταμε να ανοιξουν ΜΕΘ.συζηταμε να ανοιξουν οι εκκλησιες:zombie:

:confused::confused::confused:
τι μεθ να ανοίξουν ρε Τυπε, τι νοσοκομεία και σχολεία?
Οι επενδύσεις τώρα γίνονται στην αστυνομία. Ξαφνικά χάθηκαν τα Xsara του 2000 και γεμίσαμε καινούργια peugeot (ο Συγγελιδης είναι επίσης φίλος του), Hyundai (Βασιλάκης). Η εποχη της αστυνομοκρατιας έφτασε και κάτι ανόητοι σα τον καθηγητή της πουτσας χλεχλε χαίρονται.
ενταξει τυπε,αυτο που γινεται εξω ειναι κοροιδια.επειδη αν καταλαβα καλα εχεις ενα μαγαζι,τρωνε την τσαπου κατι σαν εσενα και εχει αφησει εξω να γινεται της πουτανας χωρις κανεναν ουσιαστικο ελεγχο και τα μεγαλοκαταστηματα να παιζουν μπαλα με παραγγελιες online ,ο καθε πικραμενος παιρνει το επαγγελματικο ΑΦΜ καποιου και ψωνιζει λιανικη,σε εκκλησιες ,λαικες,παρκα,παγκακια,δρομους γινεται της ταναςπου και την πληρωνουν οι λιγοι συνεπεις που βλεπουν το καραπουτσαριο ανημποροι και οσοι εχουν μια επιχειρηση,μικρη ,μεσαια:confused::confused::confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.897
Πόντοι
5.506
ακομη δεν βγηκε ο Ιερωνυμος-Τζοαννα απο τον Ευαγγελισμο παζαρευει να ανοιξουν οι εκκλησιες:zombie:
αυτος βεβαια εχει εξασφαλισμενο μονοκλινο αν ανεβασει 37,7 οπως και ολο το παπαδαριο που δεν εχουν αφησει ΜΕΘ που να μην εχουν αλωσει:angry:

τα προβατα που θα πανε σαν γκνου να συνωστιστουν στα παπατζιδικα θα πανε μονοκλινο η σε ραντζο σε καναν διαδρομο κουζινας :think:

Ελλαδα,η μονη χωρα που αντι να συζηταμε να ανοιξουν ΜΕΘ.συζηταμε να ανοιξουν οι εκκλησιες:zombie:

Οι επενδύσεις τώρα γίνονται στην αστυνομία. Ξαφνικά χάθηκαν τα Xsara του 2000 και γεμίσαμε καινούργια peugeot (ο Συγγελιδης είναι επίσης φίλος του), Hyundai (Βασιλάκης). Η εποχη της αστυνομοκρατιας έφτασε και κάτι ανόητοι σα τον καθηγητή της πουτσας χλεχλε χαίρονται.
ενταξει τυπε,αυτο που γινεται εξω ειναι κοροιδια.επειδη αν καταλαβα καλα εχεις ενα μαγαζι,τρωνε την τσαπου κατι σαν εσενα και εχει αφησει εξω να γινεται της πουτανας χωρις κανεναν ουσιαστικο ελεγχο και τα μεγαλοκαταστηματα να παιζουν μπαλα με παραγγελιες online ,ο καθε πικραμενος παιρνει το επαγγελματικο ΑΦΜ καποιου και ψωνιζει λιανικη,σε εκκλησιες ,λαικες,παρκα,παγκακια,δρομους γινεται της ταναςπου και την πληρωνουν οι λιγοι συνεπεις που βλεπουν το καραπουτσαριο ανημποροι και οσοι εχουν μια επιχειρηση,μικρη ,μεσαια:confused::confused::confused:
αυτο ακριβως εχει γινει.....

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.894
Πόντοι
606

κατσε να σου ποσταρει κανα δυο χιλιαδες δραχμες τωρα ο εκλερκ να ψαρωσεις παλιομπιθουλα φτωχε....

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ!!!
τι να ποσταρει ο λιγουρακος ρε μαλακά.. κάτσε να χυσω λίγο στη μούρη του να πλημμύρισει φλόκια ο σαχλαμάρας..

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.056
Πόντοι
6.056

κατσε να σου ποσταρει κανα δυο χιλιαδες δραχμες τωρα ο εκλερκ να ψαρωσεις παλιομπιθουλα φτωχε....

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ!!!
κλαμα :2funny: :2funny: :2funny:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.022
Πόντοι
6.256
για να δουμε ποσα λουκετα θα μπουν σε εκκλησιες μετα την πανδημια, αραγε θα αντεξουν?

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
Παντως εγω με οποιο δημοσιο υπαλληλο μιλαω,τον βλεπω σα να μη συμβαινει τιποτα.. στη καραπουτσακλαρα τους,καθονται πληρωνονται,στο μονο που αντε να γκρινιαξουν λιγο ειναι για στο εμβολιο.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Παντως εγω με οποιο δημοσιο υπαλληλο μιλαω,τον βλεπω σα να μη συμβαινει τιποτα.. στη καραπουτσακλαρα τους,καθονται πληρωνονται,στο μονο που αντε να γκρινιαξουν λιγο ειναι για στο εμβολιο.

Οι ΔΥ ειναι τα βυσματα που κατεστρεψαν την Ελλαδα. Τεμπεληδες, νομιζουν οτι ειναι ανωτεροι (για αυτο θελουν δημοσιους και για τις κορες τους -αφου τις χωσουν σε καμια θεση), μερα μπαινει μερα βγαινει η χιλιαρουμπα και βαλε στην τσεπη με ελαχιστη προσπαθεια.

Ε ρε γκουλαγκ που θελουνε, Να σπανε πετρες σαν τον ρασκολνικοβ

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
μεσα επεσες ρε μπαγασα:dancing:

Συνημμένα

• f.jpg
    f.jpg
    71 KB · Εμφανίσεις: 13

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1

Οι ΔΥ ειναι τα βυσματα που κατεστρεψαν την Ελλαδα. Τεμπεληδες, νομιζουν οτι ειναι ανωτεροι (για αυτο θελουν δημοσιους και για τις κορες τους -αφου τις χωσουν σε καμια θεση), μερα μπαινει μερα βγαινει η χιλιαρουμπα και βαλε στην τσεπη με ελαχιστη προσπαθεια.

Ε ρε γκουλαγκ που θελουνε, Να σπανε πετρες σαν τον ρασκολνικοβ
ετσι ειναι...καραντινα μπαινει καραντινα βγαινει,περα βρεχει

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Δηλαδή για να καταλάβω
Φταίνε αυτοί η αυτοί που τους τα δίνουν?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
2 ειναι τα μεγαλα προβληματα του δημοσιου :
1)η στελεχωση....δηλαδη ακομα και με ασεπ, οι μισοι και παραπανω ειναι αμεα, τριτεκνοι!!!!, πολυτεκνοι, γιουφτοι, ρωσοποντιοι κτλ....καλα για τους παλιους πριν το ασεπ, δεν το συζητω....βυσματα μονο που μετρουσαν με τα δαχτυλα...:confused:
2)η απουσια ελεγχου....αμα δεν σκοτωσεις κανεναν ή δεν βαλεις μπουρλοτο σε ολη την υπηρεσια, ουσιαστικα δεν εχεις καμια επιπτωση...ειτε διεκπεραιωνεις 1000 υποθεσεις το μηνα, ειτε 2 υποθεσεις τον μηνα, ο μισθος ειναι ο ιδιος και δεν εχεις καμια κυρωση...:confused:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.894
Πόντοι
606

ακριβως ετσι μαν.και χρειαζεται κοινη λογικη να καταλαβει κανεις τα αυτονοητα πραγμα βεβαια δυσκολο για στοκους τυπου χλεχλε και μπαρμπαβλακα που εχουν 3 ματια και οι δυο μαζι..

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Δηλαδή για να καταλάβω

Αυτοι φταινε. Γιατι εχουν ολα αυτα τα δικαιωματα (οπως και την πληρη απουσια ελεγχου-στο ΙΚΑ στη γειτονια μου ειχαμε εναν αλκοολικο που δε παταγε ποτε γραφειο) και τα πηραν δινοντας σαν ανταλλαγμα την πληρη υπακοη τους στο συστημα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εις βαρος της χωρας και του μελλοντος της.

Σε βαζουν που σε βαζουν, το ξυνεις, αλλα το να μενεις τανα των κομματων για μια ζωη και να πιστευεις οτι κατι κανεις στη δουλεια σου ειναι υποκρισια

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
Δηλαδή για να καταλάβω
μιλουσα με μια τυπισσα προσφατα υπαλληλος της εθνικη τραπεζας εδω γειτονισσα ψιλοθειτσα.Της λεω πως παει ολα καλα? μ λεει "εδω ασε...εχω ψιλοτρομαξει με τον ιο,για μενα καλυτερα που κανουν lockdown νιωθω πιο ασφαλης βεβαια οκ εγω δουλευω στη τραπεζα" εχω ομως και ενα φιλο κολλητο ο οποιος ειναι στρατιωτικος.Και αυτος μ ειπε "φιλε εγω δεν εχω θεμα μια χαρα πληρωνομαι,μια βδομαδα πηγαινω δουλεια μια οχι, αλλα να σου πω κατι..ειναι οντως μεγαλη μαλακια εγω να πληρωνομαι να τη βγαζω ζαχαρη και να βλεπω φιλους με δικα τους μαγαζια και με οικογενειες να κλαινε ολη μερα με μαυρο δακρυ" ...στη μια περιπτωση η υπαλληλος της τραπεζας μ ειπε "στη καραπουτσακλαρα μου εγω εχω τη θεση μ και το μονο που με νοιαζει ειναι η ασφαλεια" και στην αλλη περιπτωση μ ειπε "οκ ναι περνω σταθερα λεφτα,οχι ομως και στη καραπουτσακλαρα μου οι αλλοι να πανε να γαμηθουν..δεν ειναι και ετσι. και οντως το θεωρω αδικο" ...οποτε φιλε ελπιζω να επιασες το νοημα ..το νοημα ειναι οτι οχι δεν φταινε αυτοι εν μερη, αλλα μη προκαλεις και με αυτα που λες του τεστινγκ "στο πουτσο μου οι αλλοι να πανε να γαμηθουν ας ψοφησουν"

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Η μονιμότητα είναι νομίζω το μεγαλύτερο πρόβλημα στο δημόσιο. Και φυσικά το ψάρι "βρωμάει" από το κεφάλι.
Κάποιος τους έχει διορίσει αυτούς, δεν πήγανε μόνοι τους νά μπαστακωθουν στις καρέκλες τους.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.056
Πόντοι
6.056
Η μονιμότητα είναι νομίζω το μεγαλύτερο πρόβλημα στο δημόσιο. Και φυσικά το ψάρι "βρωμάει" από το κεφάλι.
Κάποιος τους έχει διορίσει αυτούς, δεν πήγανε μόνοι τους νά μπαστακωθουν στις καρέκλες τους.
Kαι τι επρεπε να γινει κατα τη γνωμη σου?Να αφησουμε τοσο κοσμο χωρις εναν μισθο για να εξυπηρετησαι εσυ οποτε χρειαζεται? :angry: :confused: :confused: :confused:
Εν τω μεταξυ εχω ακουσει και το "Αφου εχουν οικογενεια τι πειραζει αν δεν πληρουν τα κριτηρια?"Λες και οι υπολοιποι που ειναι καταλληλοι για την θεση αλλα δεν εχουν προωθηση απο το κομα δεν εχουν.Αυτος που τους εβαλε εκει δεν προκειται ποτε να περιμενει για μια αδεια και για ενα χαρτι να καθεται να εξηγει 100φορες στο γκισε τι χρεαζεται και να κοιταει ο αλλος το ταβανι και να λεει μισο λεπτο να ρωτησω. :confused: :confused: :confused:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
μεσα επεσες ρε μπαγασα:dancing:
Με λίγα λόγια μας λέει ξεκάθαρα στα μούτρα μας ότι τα "ρεπορτάζ" μέσα στις ΜΕΘ και τα νεκροταφεία εξυπηρετούν το να φοβηθεί ο κόσμος και να μείνει μέσα και τίποτα παραπάνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom