barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.277
- Πόντοι
- 5.506
Ήρθε το τραίνο με τους ασθενής που δεν χωράνε στις άδειες κλινικές που επιταξε ο κικιλιαν?
Μπεεεεεεεεε
Ασθενείς.
Ήρθε το τραίνο με τους ασθενής που δεν χωράνε στις άδειες κλινικές που επιταξε ο κικιλιαν?
Μπεεεεεεεεε
γράφω στο σκοτάδι ρε παπαρι δίπλα στον πουσυΉρθε το τραίνο με τους ασθενής που δεν χωράνε στις άδειες κλινικές που επιταξε ο κικιλιαν?
Μπεεεεεεεεε
Ασθενείς.
δηλαδή κατά τη γνώμη σου δεν είναι άνεργος επιστήμονας οποίος ασχολείται με τη πανδημία σε κάποιο κράτος? Τυπε αν είναι έτσι τότε πριν από τη μεγάλη απάτη που ζούμε στις μέρες μας, είχαμε μόνο καφετζουδες και τώρα ξαφνικά έχουμε επιστημονεςεγω δεν συνεκρινα τον ιωαννιδη με τον τσιοδρα...γιατι πολυ απλα δεν ειμαι επιστημονας για να κρινω το εργο του καθενος....εγω απλα ειπα οτι πρεπει επιτελους να παψει η πιπα με τον ιωαννιδη, για 2 λογους :
1)γιατι ειναι απλα ενας επιστημονας απο τους χιλιαδες που υπαρχουν στον κοσμο..δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, απλα ψαρωνετε με τα index και τις μαλακιες των ψεκασμενων και
2)στην παρουσα φαση ειναι ανεργος..δηλαδη δεν ασχολειται σε κανενα κρατος με την αντιμετωπιση της πανδημιας...απλα θεωρητικολογει γενικα και αοριστα (τα ιδια εκανε και ο μπαρουφακης πριν γινει υπουργος και οταν εγινε υπουργος στην πραξη ξεφτυλιστηκε)
οποτε για να δουμε αν ο τσιοδρας ειναι ή δεν ειναι καλος, πρεπει να τον συγκρινουμε με τους αντιστοιχους τσιοδρες των αλλων χωρων...γιατι αυτοι εργαζονται σε ολα τα κρατη και οχι ο ανεργος ιωαννιδης///
στη φυλακή μπορεί να καταλήξει και ο Γρηγόρης πέτρακος ρε Τάκη εδώ που έχουμε φτάσει. Τέλος πάντων γαυρακο, η ιστορία θα δείξει.ρε χανουμισα δεν ειπα αυτο...επιστημονας ειναι και αυτος που ασχολειται με τον καρκινο, αλλα στην παρουσα φαση τον γραφουμε στα αρχιδια μας, γιατι ο κορωνοιος δεν ειναι καρκινος...αυτο εννοω οταν λεω οτι ο αλλος ειναι ανεργος...
αυτη τη στιγμη ολος ο κοσμος ασχολειται με τον κορωνοιο...οποτε μας ενδιαφερουν μονο επιστημονες που ασχολουνται στην πραξη με τον κορωνοιο..πχ ο φαουτσι στην αμερικη ασχολειται στην πραξη με τον κορωνοιο, οποτε αυτον πρεπει να δουμε τι κανει... ο αυστραλος τσιοδρας ασχολειται στην πραξη με τον κορωνοιο, οποτε αυτον πρεπει να δουμε τι κανει.... ο ιαπωνας τσιοδρας ασχολειται στην πραξη με τον κορωνοιο, οποτε αυτον πρεπει να δουμε τι κανει....κτλ κτλ
ο ιωαννιδης δεν ασχολειται στην πραξη με τον κορωνοιο...απλα ειναι στο γραφειο του και μιλαει θεωρητικα..τη μια βγαινει και λεει 100 νεκρους, την αλλη 100.000 νεκρους και παει λεγοντας...δεν ασχολειται στην πραξη με την αντιμετωπιση του κορωνοιου, οποτε ο,τι μαλακια και να πει δεν εχει καμια επιπτωση...αν ο φαουτσι ομως κανει καμια μαλακια, μπορει να καταληξει και στην φυλακη...
γράφω στο σκοτάδι ρε παπαρι δίπλα στον πουσυΉρθε το τραίνο με τους ασθενής που δεν χωράνε στις άδειες κλινικές που επιταξε ο κικιλιαν?
Μπεεεεεεεεε
Ασθενείς.
Μπεεεεεεεεε
Ασθενείς.
Τάκη δώσε μου δυο λεπτά να συζητήσουμε για τον κορωνοιο γιατί βλέπω ποια θα διώξει ο πάναωτης από το μπατσελορ.
Δε το βλέπω ρε Τάκη, βλέπω ποιότητα. Η Εριετα θα φύγει.Τάκη δώσε μου δυο λεπτά να συζητήσουμε για τον κορωνοιο γιατί βλέπω ποια θα διώξει ο πάναωτης από το μπατσελορ.
εχει και μπιγκ μπραδερ
εισαι κατινα ,κυρατσα...Δε το βλέπω ρε Τάκη, βλέπω ποιότητα. Η Εριετα θα φύγει.Τάκη δώσε μου δυο λεπτά να συζητήσουμε για τον κορωνοιο γιατί βλέπω ποια θα διώξει ο πάναωτης από το μπατσελορ.
εχει και μπιγκ μπραδερ
Μαλακά η Εριετα έφυγε. Είμαι θεός, ήλιος καλοκαιρινός..εισαι κατινα ,κυρατσα...Δε το βλέπω ρε Τάκη, βλέπω ποιότητα. Η Εριετα θα φύγει.Τάκη δώσε μου δυο λεπτά να συζητήσουμε για τον κορωνοιο γιατί βλέπω ποια θα διώξει ο πάναωτης από το μπατσελορ.
εχει και μπιγκ μπραδερ
Μαλακά η Εριετα έφυγε. Είμαι θεός, ήλιος καλοκαιρινός..εισαι κατινα ,κυρατσα...Δε το βλέπω ρε Τάκη, βλέπω ποιότητα. Η Εριετα θα φύγει.Τάκη δώσε μου δυο λεπτά να συζητήσουμε για τον κορωνοιο γιατί βλέπω ποια θα διώξει ο πάναωτης από το μπατσελορ.
εχει και μπιγκ μπραδερ
και εγω και ο ξαδελφος ειμαστε ομαδα υψηλου κινδυνου ετσι προσεχουμε πιο πολυ απο τον μεσο οροκαι οι 2 να εχουμε κανει εμβολιο
στο αεροπλανο να ταξιδευαν μονο εμβολιασμενοι
και δεν νομιζω μονο εμεις να εχουμε αυτη την λογικη
Υπαρχουν τα εξης προβληματα σε αυτο.
1) Μεχρι τωρα μας λενε οτι στα αεροπλανα δε κολλαει. Ξαφνικα θα ζητανε εμβολια? Καπου δε κολλαει ολο αυτο.
2) Αν λοιπον δε κολλαει στα αεροπλανα και εισαι και εσυ εμβολιασμενος ωστε να μη κολλας αν τυχον εχεις γυρω σου κορωνιασμενους, τοτε τι εχεις να φοβηθεις? Αφου οι επιστημονες λενε οτι σε >95% των περιπτωσεων αναπτυσσονται αντισωματα. Επιπλεον ακομα και αν ανηκεις στο <5% που δεν ανεπτυξε αντισωματα θα πρεπει να εισαι και σε καποιο πολυ υψηλο γκρουπ κινδυνου που να κινδυνευεις θανασιμα απ'τον κορωνοιο. Αυτοι ειναι περιπου το 0.1% και συνηθως πολυ μεγαλης ηλικιας. Δε νομιζω οτι οι τουριστες που ειναι κυριως νεοτεροι εχουν τετοιο σκεπτικο.
3) Αν παλι δεν επαρκει ουτε το (1), οτι δλδ στα αεροπλανα οπως λενε δε κολλαει - που ετσι πορευομαστε εδω και μηηηηνες- ουτε το (2), οτι δλδ εισαι εμβολιασμενος, τοτε τα εμβολια μαλλον ειναι μια τρυπα στο νερο οσον αφορα την επιστροφη στη κανονικοτητα.
Εμενα το θεμα με απασχολει και απο μια επιπροσθετη διασταση που αφορα την χρηματοδοτηση των αεροπορικων εταιριων. Υποτιθεται οτι αυτες εχουν ζημιες κτλ κτλ και οτι θελουν δανεια, κτλ κτλ, αλλα μετα αν πχ εχουν ενα δυνητικο pool 100 εκ επιβατες ξαφνικα θα το παιζουν επιλεκτικοι? Θα λενε εμεις θα παρουμε μονο το 50% (αυτους που εχουν εμβολιαστει) και τα κρατη να αναλαβουν να μας δινουν δανεια για να καλυπτουμε τη χασουρα απ'το μειωμενο κατα 50% τζιρο?
Αν λοιπον ο κουλης λεει οτι εμεις παιρνουμε τις αποφασεις μας και οι ιδιωτικες εταιριες παιρνουν τις δικες τους, τοτε να μας εξηγησει για ποιο λογο ο ελληνας φορολογουμενος να πληρωσει την επιλεκτικοτητα στους πελατες που θα εχει η εκαστοτε εταιρια. Υπαρχει ενα ρητο που λεει beggars can't be choosers. Εκτος αν εχουν συμφωνησει παρασκηνιακα να μπουκωσουν τις αεροπορικες με χρημα για να ζητανε αυτες ανοσιοχαρτα ωστε να μη το κανουν οι κυβερνησεις και φανουν κακες... δλδ ατζεντα εμμεσου σπρωξιματος του εμβολιασμου... που φυσικα αμα ειχε γινει κατι τετοιο, παρασκηνιακα, δε νομιζω να μας το λεγανε... Σε καθε περιπτωση ειναι ηθικο το θεμα πως μια εταιρια που βαζει τρικλοποδιες στον εαυτο της με το να απορριπτει τη μιση πελατεια μετα ζηταει να τη κανουμε bailout.
υ.γ σου εγραψα αυτα που ζητησες
Ησουν κατατοπιστικοτατος, ευχαριστω. Πετυχα και μια δηλωση του χαρδαλια σε καποια σελιδα, που ελεγε οτι η αθληση εχει απλα ισχυρη συσταση για μετακινηση κοντα στην οικια και οχι απαιτηση. Ειχε μερικες καλες μερες το νοεμβρη για μπανια που τις εχασα... το αποτελεσμα ειναι να εχω βαλει καποια κιλα απο τα τελευταια μπανια. Δεν ειναι ευκολο ο μεταβολισμος να συνηθισει που κολυμπας καθε μερα και μετα καθεσαι σε ενα σπιτι και μασαμπουκωνεις με 0 αθληση. Δεν ειναι νορμαλ αυτη η κατασταση.