Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Για τα σχολεια τι λετε; Δε νομιζω να ρισκαρουν να ανοιξουν πριν τις γιορτες!
Στα ρχιδια μας...
Δεν εχουμε παιδια!
Νοσηλεύτρια στο «Σωτηρία»: «Δεν μου νοίκιασαν σπίτι λόγω ΜΕΘ».
*Εγώ πάντως της έστειλα ήδη π.μ. πως είναι καλοδεχούμενη και ευπρόσδεκτη να μείνει για όσο καιρό επιθυμεί σπίτι μου.
Στα ρχιδια ...που...
Δεν εχουμε
«Τοποθέτηση προϊόντων» και επίδειξη πλουτισμού από τη Μαρέβα Μητσοτάκη στους FT
Εν μέσω μεγάλης υγειονομικής και οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόβσκι, κατέθεσε «διαπιστευτήρια πλούτου» σε κείμενο – αφιέρωμα των Financial Times.
γκειγκει;;;;
Απίστευτος ισχυρισμός Τράγκα για το εμβόλιο που θα κάνει ο πρωθυπουργός
Απίστευτος ισχυρισμός πριν από λίγο από τον Γιώργο Τράγκα στην ραδιοφωνική εκπομπή στον Ελλάδα 94,3 FM.
Ισχυρίστηκε ότι η νέα τεχνολογία που χρησιμοποιείται για το συγκεκριμένο εμβόλιο ενδέχεται να αποδειχθεί επισφαλής για τον άνθρωπο, κοινώς να έχει παρενέργειες, αλλά στη συνέχεια είπε κάτι εξαιρετικά προκλητικό.
Ισχυρίστηκε ότι όντως ο πρωθυπουργός θα σπεύσει να κάνει το εμβόλιο μπροστά στις κάμερες για να πείσει τον κόσμο να κάνει το ίδιο. Μόνο που το εμβόλιο που θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν θα είναι το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, αλλά θα είναι «εμβόλιο με νερό»!
«Θα κάνει αυτός εμβόλιο με νερό μπροστά στις κάμερες για να πείσει εσένα να κάνεις το εμβόλιο για τον κορωνοϊό!»
τραγικος ο μπασκετμπολιστας..Ασθενής κορονοϊού μεταφέρθηκε από τον Βόλο στην Κόρινθο με 3 ασθενοφόρα: Έμειναν στο δρόμο τα 2
Βρε τον καταλληλοτερο μπαλατσινο